spartas Közzétéve: November 3, 2003 Közzétéve: November 3, 2003 Sziasztok! A t?zvarázslót bevallottan elrontották az alapkönyvben és a helyzetet a Második törvénykönyvvel javították. Az ET szerint _nagyon_ nagy kihívás a T?zvarázslóval játszani. A Mt sok hibát és hiányosságot kiköszörül. A kasztot ezért én mindíg a Mt szerint néztem. Ezért volt a félreértés Mazsino Az ET-s T?zvarázslóval szerintem ne foglalkozzatok. A Mt viszont egy tüzérségi üteget csinált bel?le, amivel egy valamire való játékosnak tudnia kell játszani. Mr. Bean teljesen igazad van a szépség csökkenéssel kapcsolatban. Jó ötlet A Kis Mészárosnak tetszik :twisted: :twisted: A varázsló nem gyenge, csak a varázsló esetében nem történt meg az, ami a t?zvarázsló esetében igen. Nem jelent meg hozzá kiegészítés és tisztességes kidolgozás. Amit a varázslóról tudunk, az gyakorlatilag a mágiafejezetb?l lett kinyerve és némi infó még a Rúnából. Nem csoda, hogy annyi amat?r - értsd nem hivatalos - kiegészít? jelent meg netszerte. Ez áldatlan állapot, de szerintem orvosolódni fog a közeljöv?ben. Legalábbis remélem, hogy a varázslót majd külön lektoráljuk Ugye Mazsinó Please Úgy emlékszem tervbe volt véve a harcosok barbárok és a papok paplovagok mintájára a mágiahasználók is. Tudtok err?l valamit? Elkészült bel?le valami? Most így hirtelen ennyi. Uff, én beszéltem
Mr.Bean Közzétéve: November 3, 2003 Közzétéve: November 3, 2003 Én is ugy vettem hogy mindenki a Második törvénykönyv szerint játsza a t?zvarázslot mert ott szerintem orvosolták a hibákat és tényleg nagyon bika kis kaszt kerekedett ki bel?le:)
Venes Közzétéve: November 4, 2003 Közzétéve: November 4, 2003 A ,,Másodiktörvénykönyv" nem tudja valaki, hogy Szegeden kaphatóe?
Gem Kapocs Közzétéve: November 4, 2003 Közzétéve: November 4, 2003 Hát az alap Mtk-t nem hiszem hogy be lehet még szerezni.Inkább a TK-t amiben benne van a harcosok, barbárok is.Nekem is csak így sikerült megszereznem pedig már lassan 2 éve hogy kerestem.
Venes Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Neten esetleg még nincs fent valahol? Egyépként cuki huri vagy Gem
Gem Kapocs Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Bwáááááááááá...én nem akarok huri lenni :evil: most elátasztom a pofázásommal a fórumot :twisted: :twisted: :twisted:
Nefadar Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Gem: nyugi én szebb Huri voltam a régi fórumon és most is szebb leszek kb 50 beszólás után
Gem Kapocs Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Na jó de te még akár valóban is lehetsz huri.Nade ÉN???Hogy lehetek velem ilyen barbárok valakinek legyen szíve és árulja el hány besólás után vetk?zhetem le ezt a hozzám méltatlan rangot
Takeda Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Se az MTK-t se a Titkos Fóliánst nem nyomtatják már, ezáltal nem lehet kapni csak használtan. Látom nem játszottatok még magas szinten tv-vel. Bárkit meg tud ölni szemt?l szemben, akár egy várost is. Olyan a harci tudása mint egy harcosnak. Max igen kevesek által ismert drágak?mágiával védhet? a t?z pár percre 14. szintt?l és ugye abból 100 sincs Yneven.És csak 4-5. szintig tud a vari nagyobb tüzet gyujtani (megjegyzend? sokkal kevesebb formában) és a tv kegyetlenül felülmúlja a v.-t harcban. f?leg az útválasztás után.Szerintem a varázsló jól kidolgozott. Eddig össz három eldönthetetlen dolog van a mágiájában, és talán a laikusoknak a rúnázást leírhatták volna normálisan, mert nem hitte el nekem a KM hogy ezt meg ezt így meg lehet csinálni... (Nála nem játszok varival mivel ? se játszott vele.)
Venes Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Ne aggódj Gem, nem ciki...ha-ha-ha....ha-ha....ha-ha, nem mintha kinevetnélek:)Tényleg nem olyan ciki, de ha tudnék válaszolni. Egyépként, van olyan akinek több hozzászólása van, mint neked?
Gem Kapocs Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Szerintem itt az új fórumon nics, a régin meg Nefi vezetett meg crow.Tényleg.Nem látta valaki mostanság crow-Tcsakmer alig láttam még hózzászólasokat t?le.Nem tetszik neki az új lap vagy mi?
Bálint Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Gem te mikor vagy fenn általában, mert rengeteg hozzászólásod van... Nem árulod el, hogy csinálod? :wink: :roll: Egyébként TF-et még lehet kapni, pesten, no de azt is a legelrejtettebb zugokban.
Gem Kapocs Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Hát hogy scsinálom?Lássuk csak.minden nap hazaérek négykor, utána jönnek különórára a kedves gyerekek akikb?l néha eléggé elegem van.Hétkor befejzem az óratartást, fél nyolcig "megtanulok"-amúgy jelképesen-utána pedig felhúzok fórumra, elolvasom mi új van itten oszt vagy megyek jáccani vagy fel a chatre.Elég húzós napirend de már megszoktam
Bálint Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Nem is tudtam, hogy tanár vagy. Ez nekem új. És mit tanítasz? :shock:
Gem Kapocs Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Nem vagyok tanár csak külön nyelvi órákat tartok általános els? és negyedik osztály határokkal.Valamib?l ki is kell fizetni a péntekekeket meg a klubbot meg a magus talikat
spartas Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 Sziasztok!Bocs, hogy beleszólok, de ez milyen mértékben és hogyan érinti a MAGUS kasztokat?Uff, én beszéltem
Mazsinó Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 Sziasztok!Bocs, hogy beleszólok, de ez milyen mértékben és hogyan érinti a MAGUS kasztokat? Uff, én beszéltem Spartas, ez a játékos kasztokat érinti. Semmi sért?dés, csak viccnek szántam. Mazsinó
Bálint Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 A kérdés egyre inkább az, hogy még mit nyomtatnak még? Hisz olyan sok a kieg észít? és olyan kevés van már, hogy igazán elkezdhetnének újra nyomtatni. Talán a hamarosan megjelen? új ET még nyújthat egy bizonyos elégtételt, de én már nagyon unom a használt könyveket meg a sok ronygyos lapot... :cry:
Hunter Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 Nem hiszem, hogy kiegészít?ket fognak még nyomni. Nem annyira népszer? a magus. Én sok embert?l hgallottam, hogy más szerepjátékkal játszanak, és hogy a magus szerintük szar. Persze én leoltottam ?ket, de akkor sem kezdtek el magusozni.
Mazsinó Közzétéve: November 9, 2003 Közzétéve: November 9, 2003 Nem hiszem, hogy kiegészítőket fognak még nyomni. Nem annyira népszerű a magus. Én sok embertől hgallottam, hogy más szerepjátékkal játszanak, és hogy a magus szerintük szar. Persze én leoltottam őket, de akkor sem kezdtek el magusozni.Vissza fognak térni meglátod. Mond nekik jöjjenek el a TT-be és soha többet nem mondanak ilyet. 8) M
Nefadar Közzétéve: November 10, 2003 Közzétéve: November 10, 2003 Gem: Te mondod, hogy nem látod őket :cry: Én pedig kérdeztem őket(Crow, Cz és Sneer) és már sűrgős lenne tőlük a válasz, de nem jelentkeznek. :cry: Én hallottam egy kiegészítőről vagy inkábbegy változásról: az a pasi aki megvette a Magus rendszerét egy Gorvik-Shadon perszonaluniot tervez :evil:
Gem Kapocs Közzétéve: November 10, 2003 Közzétéve: November 10, 2003 Hát nemigen látom őket, mer Crow bulgában van, Cz tudtommalsvájcba, sneer meg szerencsétlen el van havazva a munkájával
Nefadar Közzétéve: November 10, 2003 Közzétéve: November 10, 2003 Affene, akkor sajnos nem tudnak eljönni ha lett volna idejük is, mert feleslegesen nem veszek +3 jegyet és mikorra visszaérnek már nem tudom megvenni a jegyeket :cry:
Gem Kapocs Közzétéve: November 10, 2003 Közzétéve: November 10, 2003 Hát Nefi...azér ha talizok sneerrel neki szólok jó?Többet nem tudok tenni érted :cry: bocsi
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés