Crowstone Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Semmi gond van álcázás álruha képzetséged meg hangutánzásod, csak a legtapasztaltabb kalandozó. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Caesar! Nekem az elf nem a kedvenc fajom.Még is túlzás amit a Km-ed mond.Persze teljesen más a világszemlélete a két fajnak gondolom ebb?l indul ki .Szive joga azt mondani, hogy nála ez nem m?ködik. Játszál máshol elfel.Vagy ha te mesélsz "KM-d" meg az ? kedvenc karijával ne férjen be a csapatba!Hátha elgondolkodik!De szerintem a világnézet ,életmódbeli különbség még nem kizáró ok.F?leg nem egy fantay világban és nem a szerepjátékban.Adjon esélyt!Jjátszátok le a csapat összeismerkedését.Persze ne úgy hogy minden mondatotoknál bele szól, hogy ezt te nem mondhatod,meg ezt te nem teheted.Olvasta Km-d a Sötét elf sorozatot.Drizzit elf ráadásul sötét elf, Wulfgar meg ember.Más a helyzet ha az emberek akikhez csatlakoznál pl toroniak vagy gorvikiak így teljesen érthet? a dolog.Vagy ha a te kráni elfel nyomulnál!Itt bíza a Km-dnek lenne igaza.De együtt kalandozni nem csak barátok szoktak!halálos ellenségek is!Itt egy kis mentál írás .Ott egy kis jobban utált harmadik stb... Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Figyelj Gem! Itt nem szokás sértegetni egymást! Még most kérlek, hagydd abba! Mer így nem leszünk jóba'! :evil: Link a hozzászóláshoz
Madgar Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Sneer az d&d. De igazad van, szerintem lehet egy elf kalandozó csapat tagja, és nem fogják megölni ha kitudódik, hogy milyen szerzet. Ha meg a km nem engedi, és más fajt meg enged mint pl orkot, akkor mond meg neki, hogy inkább ne legyen km, mert nem tudja a fajok egymáshoz való viszonyulását. Az elfeket nem kedvelik, de akkor szegény orkok mit mondjanak. Mond meg Caesar a km-ednek hogy kalandozó elf tényleg csak ki tagadott lehet, de azért kitagadott mert a saját népe tagadja ki. Az emberek pedig bizonytalanok velük szemben, de rájönnek, hogy nincs jobb segít? csapat társ mint egy elf. Az meg hülyeség szerintem hogy rögtön megölik ha kitudódik, hogy hogy néz ki. Ahh hülye km Sneer a Drizzt do Urdenes könyvek nagyon jók :) A kedvencem közé tartozik. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Természetesen én a varázslóra szavaztam, és tudjátok már miért....De azér' pl: mert bárkit eljátszhatsz vele, és azzá teheted amivé csak akarod. Független szinte mindenkit?l ha ezeket még nem említettem volna, de sorolhatnám az el?nyeit oldalakon át. Ez persze nem biztatás volt a varázslókra vágyóknak. Vagyunk elegen... Valakin uralkodni is kell... ( :mrgreen: ) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 A varázsló karakterr?l az a véleményem, hogy hiába sok ember kedvence mint látszik is a legnehezebben játszható játékos karakter! Bár szerintem ezt mindenki tudja, tehát felesleges elmondani A várázsló karakterhez nagy fegyelem kell és türelem, nemlehet úgy elkezdeni vele játszani mint egy harcossal pl. És véleményem szerint azsem elég ha jópárszor átolvassa valaki a varázslatait. A varázsló karakter megtiszteltetés, nekem az els? kalandmesterem addig nemengedte, hogy játszak vele míg nem fújtam a varázslatait! Ez mégsem volt elég. Nagy el?történetet is írni kell neki mert sok helyzetben fontos lehet! De remélem ezt persze mindenki megteszi! A másik kaszt amit nehéznek találok, az egyik legnehezebbnek találok az a fejvadász kaszt. Sok kezd? számára könny?nek t?nhet, mert els? ránézésre könny?nek is t?nik de a látszat csal! Én egy jóideje magus ozom és még nem játszottam fejvadász karakterrel!(!) Lehet azért mert még nem mertem mert etéren nem érzem magam elég tapasztaltnak. De mégis. Vagy nincs elég háttérinformációm. Szerintem amíg az összes fejvadásszal kapcsolatos cikket, kiegészít?t nem olvasta el valaki ne kezdjen el vele játszani! Nekem ez a véleményem e két kasztról! Azzal nemértek egyet hogy azzá teheted a varázslót amivé akarod! Az lehet ha elfejl?dik mondjuk 13.szintig utána az lehet ami akar. Már lehet hogy a 7-en is! De ha már odáig kijátszod a varázslót és mindent kihasználsz bel?le, és rendesen fejl?dsz nem pedig 2hét és már ottvagyok a 7. tsz en hanem jópár év alatt, akkor már nemfogod mondjuk azzá tenni amivé akarod itt gondolok pl.: egy harcosra. ÉS ugye hiába sorolod a varázsló karakter el?nyeit szerintem legalább annyi hátrányt is fellehetne sorolni! :!: üdv: Link a hozzászóláshoz
Igxaq Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Üdvözletem mindenkinek!Nekem a kedvenc kasztom a Ranagol pap és paplovag, de nagyon tetszik az Orwella papn? és paplovag is. A harcos kasztot nem nagyon szerettem, de most a barbár nagyon megtetszett. Igxaq Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 A Kosfejest és fattyait gyülölöm a legjobban! Térj át Uwel vallásra! Az már nem rossz! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Hogy merteek más istent imádni minta nagy és hatalmas Tomatist?HAL Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 A varázsló valóban nagy kiváltság, és ha egyesek meg is próbálnak vele valamit kezdeni, a hozzá nem ért?k gyorsan le tesznek róla. Nekem a varázslóm úgy 85%-os kidolgozással kb 30 oldalban van meg tömören. (kapcsolatok ,ingóságok,varázstárgyak,el?t?rténet stb......).Az a mókás hogy ha meg is tanulsz róla mindent a törvénykönyvekb?l, még mindíg nem értheted mik a varázstárgykészítés törvényei és lehet?ségei, stb... A mágiák is nagyon sok konfliktusra adnak okot ha a KM nem játszott V.-vel pár évet. De az biztos hogy ? a karakterek csúcsa.Valamint a legnagyobb eséllyel indul yneven a túlélési versenyben. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Madgar!Biza D&D.Most olvasom az Ezer Orkot. A kasztokhoz kapcsolódva varázsló bizony a Magus egyik csúcsa ha játszhatósági nehézség szerint nézzük.Takeda viszont meger?síti szerintem, hogy sok játék után már nem is olyan nehéz csak élvezetes vele a játék. Sychter a térít?! :wink: Gem nem is üdvözlöd barbár (Ranagolra mondom nem sértésnek szánom) testvéredet Igxaq-t.Hát milyen sámán vagy te? :twisted: Takeda 30 oldal?Az önéletrajza mikor jelenik meg Erionban a varázslódnak? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 A Kosfejest és fattyait gyülölöm a legjobban! Térj át Uwel vallásra! Az már nem rossz!De igen, a Ranagolita paplovag és pap sokkal jobb mint a többi, de ezekb?l nekem még ami bejön az a Tharr pap :twisted: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Sneer...Hogy érted azt hogy mikor jelenik meg az életrajza Erionban? Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Erre Mogorva Chei és a papom is ugrott volna! Enyje nem tudjátok, hogy Arel Adja legtöbb figyelmét papjainak! Hmpf! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Tudod sneer amíg nem végez egy másik nálam er?sebb ellenféllel a szemem láttára nem veszem barbárszámba.Egy kis barbár mentalitás és máris mindenkit nálad gyengébbnek vagy hullajelöltnek fogsz nézni. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Lithas!Nekem -nevemhez méltatlan módon- a kedvenc kasztom a saját készítés? Nekromanta. Olvastam a lapon fellelhet? nekro-kat is és meglehet?sen estem hanyatt. Hááát. Én má ott nem értettem hogy az asztrál 3k6 (asszem), szóval alacsony na. Az ET-ben éppen az van, hogy a feketemágia kiszipolyozza a testet, viszont az asztrált meger?síti. Tehát nekem nem egészen világos. Másodszor: miért nincs alulra odabiggyeszve a szerz? neve? A *****.***.hu-n nagyon frankón van megoldva, mer egyrészt a cikk alá le lehet írni a véleményt, amit a szerz? megválaszolhat. Huh! Megin sokat jár a szám :-(. EH.Darun, Embervadász Klán Link a hozzászóláshoz
Crowstone Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Sychter hova malior jobb keze csak nem vágták le? Szegény félkezü Malior. Ranagol nevére mondom mennyi nayan veszekedik itt nemdebár Nefadar! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Mibajod van?kéretik elmondani auf ungarisch Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Darun,sajnos az anyagok szerz?inke személye számunkra is titok és azon vagyunk,hogy megtaáljunk mindenkit éppen az áltaad említett dolog miatt.Ha netán tudsz ebbe segíteni - hiszen szavaidvól azt vette ki,hogy Te több oldalon is otthonosan mozogsz - akkor azt szívesen fogadnánk!Köszi Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Takeda 30 oldal el?történet,varázslatok leirása ,felszerelés leírása az már valami.Szép teljesítmény, ez sejtet már valamit a varázsló karakterted kalandjaiból ,hisz nem egy nap alatt gy?jtöte össze a tudást és a "kacatjait" .A kalndozók városában is érdemes lenne kiadni az életrajzát. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Lithas!DarkCz: Bár valóban több oldalon fenn vagyok, az rpg.hu-n most és éppen kerestetek egy elt?nt cikket. A fennt említett magus.rpg.hu sajnos under construktion, így asszem nem tudok segíteni. :-(Darun, Embervadász Klán Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Szeptember 21, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 21, 2003 mivel KM vagyok és van egy agyontápolt sámán Jk-m tudom milyen a sámán és tudom mi az ellenszere.nem rosz karakter de vannak hátrányai:mocskos,büdös,öreg,gedvés,ja és hogy egy nomád paraszt.a karakter ott kezd?dik hogy:bárd,varázsló,arel-pap.vagy ezek egybe.a t?zvarázsló is kurvajó kaszt.én szeretem mivel piromániás vagyok .és ja kedves sámánom mi a lófasz van akkor ha a kurva pusztítómaszkoddal rám nézel.ANNYIT MONDOK L Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Sychter hova malior jobb keze csak nem vágták le? Szegény félkezü Malior. Ranagol nevére mondom mennyi nayan veszekedik itt nemdebár Nefadar!Crow: teljesen egyertértek veled Comtúr :wink: Amúgy elég nehéz magtalálni az adatok szerz?jét, itt ezen az oldalon azokaét könny? akik névvel küldik be ?ket(saját kasztot)... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Sneer: Már gondoltam hogy írok a kalandokból egy regényt, de még egy félkész novella szintjén elakadt a nincs id?m, kolis vagyok, stb szindróma miatt Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Mallior keze elég ügyes, tud járni-kelni, beszélni, harcolni, stb: s?t még fórumolni is! Király én is ilyen kezet akarok! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés