The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Na de Pico hová gondolsz. Szegény nyomorék Maliorra nem is gondolsz, vissza kellene adni neki. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Ha jól emlékszem Mallior az éjben kacagó, ugye? Ha igen akkor ? csak KACAG az egészen! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Legalább Darton nem vihog egyedül. Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Szavazás?!Nos engem leginkább a Boszorkány mester fogott meg9év alatt volt idöm dönteni :wink: _______Kékesen izzó apro gömb jelenik meg balomban, "Raghutan depicko ehran"a gömb utnak indul, szélesedik..Ahogy az ellen melkasának csapodik hatallmas dörrenéssel olvasztja szépt a páncélt és égett hus szaga csapja meg az orrom..Lerogy... Tovább -mondom, és a démoni ármádia tovább zudul a központi csarnok felé :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Szavazás?!Nos engem leginkább a Boszorkány mester fogott meg9év alatt volt idöm dönteni :wink: Úgy könny? ha van ennyi ideje dönteni, amúgy az alsó pár sorból meg is értelek :mrgreen: Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Nekem volt vagy 2500 évem eldönteni, és a végeredmény a Bm+ a Nekromanta természetesen Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 De Necro! A Bm és a Nekromanta 50%-ban megegyezikvagy a Nekromantát mint hagyományos(hoz közeli) varázslót érted? Vagy azt pl ami Cyrus oldalán ki van dolgozva? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Necro nem unatkoztál olyan sok id? alatt. Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 A nekromanta és a bm nem ugyanaz számomra, de nem is egyezik meg azzal ami Cyrrus oldalán van. Számomra a Bm az aki tanult néhány rúnát és azok segítségével varázsol, vagy egyszer?en csak egy intuitív varázsló aki ráérez a mágiára de nem tör?dik azzal hogy hogyan is kell ezeket csinálni.... A Nekromanta pedig egy elméleti tudós aki kisérletez? kézségét a holtakon "éli" ki .... Et??l függetlenül a módszereik végeredmény egy és ugyanaz, a holtak, a holt lelkek és a negatív energiák manipulálása. Más az út de a cél ugyanaz. Illetve a körítés az ami nem azonos, mert a Bm mindennel foglalkozik amivel kárt lehet okozni, a b?bályoktól a természetimágián keresztül, míg a Nekromantának ez inkább egy lealacsonyító dolog, ezért nem is nagyon tudok elképzelni egy t?zmágiával operáló nekromantát..... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 A nekromanta és a bm nem ugyanaz számomra, Megéretelek, én a sima fejvadász és a kráni fejvadászoknál érzem ugyanezt a különbséget, mert igaz a fejvadász a kedvencem, de kránival kihívás és teljesen más szellem? játékot kell nyújtani, mint pl: egy iker fejvadásznál vagy egy embervadásznál... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Minden kaszt specializációjának meg van a maga szépsége és bonyolultsága.A barbároknál ez nem annyira egyértelm? de nem mindegy melyik törzshöz tartoznak például.Minden egyes törzsnek teljesen másak az elvei, a világnézete. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 3 évig játszottam vele, de még ha tehetem most is beállok vele!A neve: Mali Zeku8. tsz.Udvari orkHarcos kasztRend jellem22-es er?238 cm204 kgKÉ: 17 TÉ: 84 VÉ: 127Fp: 82Abbith: teljes vért, láncos buzogány, pajzs, dobó lándzsa, hosszú kard, t?r.Mf. képzettségei: Pszi (28 pszi pont), Nehézvért viselet, fegyverhasználat,Af: 3 fegy. haszn.; lovaglás; uszás; futás; pajzs haszn.; szakma (fegyverkovács); fegyver dobás (lándzsa); ökölharc; harc helyhez kötve; hadvezetés; irás/Olvasás.Varázs tárgy: Lapis lazuli (+25 pszi pont); Arany madár szobor (teleport)Vagyon: Közepes lovag vár északon, 1800 katonával, Erigowi fennhatóság alatt; 17000 arany.Röviden ennyi, hátha a szám fanatikusokat érdekli. Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Huh, nem rossz kis kari :wink: Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Nefadar! Te aztán gyors vagy!!! Majd kinevezünk a fórum els? törzs tagjának! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 27, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2003 Én egy Aries De'Morgan nevezet? Yllinori harcossal játszottam a Solymok közül a legtöbbet, bár nem életutat hanem egy verseny után nagyon megkedveltem és akikkel együtt játszotunk ?k is hozták a csapat többi JK-ját és megmaradt a rablóbanda amit kitaláltunk el?történetnek. Egyébként a kari 6. TSZ-ü. Ja és van gúnyneve: Csuklyás Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Mazsinó! Nem játszunk egy várháborút nekem a Dwill unióban van 800 katonám. Csak a szabályok ködösek még... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Nefadar! Te aztán gyors vagy!!! Majd kinevezünk a fórum els? törzs tagjának! OFF: akkor már másodszor kaphatnám ezt a címet, mert az el?z? fórumon mjdnem 300 beszólással volt többem(850), mint az akkor második Crownak Link a hozzászóláshoz
Igxaq Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Üdv!Nekem a kedvenc kasztom a Ranagol pap. Nagyon jó kis karakter, igaz még soha nem játszottam vele, s?t mással sem, mert csak KM voltam, de ha játszanék biztos egy Gorviki Ranagol Papot kezdenék. Egyébként hogy zajlanak a várháborúk?Igxaq Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Miért pont gorviki? A kráni sokkal jobb! :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Nekem 8 mer mindket?vel vannak nézeteltéréseim.Bár asszem Ranagol sem kedvel különösebben miután nemrég felgyújtottam egy templomát :twisted: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Hát én maradok a kedvenc fejvadász beütés? elf varimnál. Élvezetesen lehet vele játszani, nagyon. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Ha van valakinek jó Magusra épül? háborús rendszere igazán megszánhatna vele.A kráni az már végkarakter tehát a tápok tápja. Ha kráni vagy hatalmad az ország erejét kell tükrözze. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Mazsinó! Nem játszunk egy várháborút nekem a Dwill unióban van 800 katonám. Csak a szabályok ködösek még...Nem rossz ötlet! Kidolgozok egy ilyen modult is, mert e féle még nincs a polcomon. Remélem elit az a 800, az esély egyenl?ség miatt.M Link a hozzászóláshoz
Igxaq Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Helló mindenki!Életemben el?ször Játékos Karaktert alakítottam, ugyanis az egyik JK-m kipróbálta a KM-séget. Egy Kráni Ranagol Pap vagyok. Szerintetek az jó, hogy úgy játszunk felváltva, hogy amíg valaki KM, addig a JK-ja NJK lesz. Szerintem így elég jó, és ezek után mindenkinek lesz alkalma a játékra.Nagyon jó játszani a Ranagol pappal, a többi JK még a nevem sem tudja, ugyanis nem bízok meg bennük. Egy másik JK egyébként Ranagol hív?. (jaj de jó nekem) A csapatban mindenki els? szint?. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Hát nem mondanám hogy kifejezetten jó lenne ha a játékos jk-ja njk lesz a kaland id?tartamára met ugye mindenki a legjobbat akarja a karijának.Ha mindenáron azt akarjátok hogy benn legyen a csapatban akkor vmelyik jk irányítsa. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés