Shalafi del Necro Közzétéve: November 12, 2006 Megosztás Közzétéve: November 12, 2006 Kál ellana papnő?????? te jo ég..no comment Én jobb szeretem a akrakterekre idomitani a moduljaimat! Még anno ezer éve én követtem el valoban...Hát jo rég volt :D és ha elküldenéd megköszönném mert sehol sinccs már meg Link a hozzászóláshoz
Kalóz Közzétéve: November 13, 2006 Megosztás Közzétéve: November 13, 2006 Jó, a khál Ellana főpapnő szerintem is túlzás, de az adott helyzetben rendben volt felőlem. A cuccot meg elküldöm, csak mondd meg hogy hol lehet itt hozzákapcsolni a levélhez, mert bemásolni nem birom a táblázat miatt. Azt meg meg nem mondom honnan van... valahonnan a netről 8) . Amúgy én is leírtam egy ilyesféle klánt, csak kicsit másként, de ezt most inkább hagyjuk, nem akarok vele dicsekedni (meg nem is tehetném). Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: November 15, 2006 Megosztás Közzétéve: November 15, 2006 A dicsekvést asszem már én is hanyagolnám ezzel a kis irománynal kapcsolatban De ott az e-mail címem a profilomban (shalafi666@hotmail.com) arra küldheted vagy akár msnen is felőlem. (ez az msn cimem is :D:D) Link a hozzászóláshoz
Kalóz Közzétéve: November 15, 2006 Megosztás Közzétéve: November 15, 2006 Hát na, mindannyian fejlődünk... A profilban próbáltam írni, csak nemtudommi, aztán próbáltam bemásolni csak ugye az a fránya táblázat... De most megtaláltam. Az "elsüllyedt kontinens"."3betű"."ország" weboldalon fent van. Csak nekem az az oldal inkább áll minthogy menne... Link a hozzászóláshoz
Zerberger Közzétéve: November 22, 2006 Megosztás Közzétéve: November 22, 2006 :shock: Szerintem a legjobb kaszt a harcos Link a hozzászóláshoz
Mavrik Közzétéve: Január 31, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 31, 2007 Nekem a kedvenc kasztom a harcművész. Elég jó vele játszani. Szóval éljenek a Slan-ek. Link a hozzászóláshoz
kreon Közzétéve: Február 1, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2007 üdv!Két nagyon jó kaszt van amivel igazán nagyon lehet domborítani, a harcos és a varázsló.A harcos azért mert bármit lehet belőle építeni és teljesen olyan lehet amit akarsz, csak jó faj és népet kell hozzá választani.A varázsló a hatalmán kivül a gondolokodás módja az ami teljesen élvezhetővé teszi annak aki át látja ezt a furcsa mentált.Szerintem. Link a hozzászóláshoz
Randalion Killior Közzétéve: Február 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2007 10-es szintű Arel-papnak hozhatod a maszkodat, már annak legalább 10 féle módja van, hogy úgy kinyomja a két szemedet, hogy már csak azt veszed észre, hogy valami hiányzik, a többit pedig talán jobb, ha nem részletezem... :he: Link a hozzászóláshoz
Orodreth Közzétéve: Február 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2007 harcos vs. harcművész... az örök kérdés... Link a hozzászóláshoz
Alexander C. Dragon Közzétéve: Február 21, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2007 Ranagol pap :twisted: ,tetszik a hitvallása a tökéletes felsőbbrendűsége..Asszem ez mindent megmagyaráz.. Link a hozzászóláshoz
Randalion Killior Közzétéve: Február 22, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2007 Ranagol pap :twisted: ,tetszik a hitvallása a tökéletes felsőbbrendűsége.. Asszem ez mindent megmagyaráz.. Akkor segíthetnél a megátszásban én most indítok egyet. Tehát: tanácsok kezdő (1-es tsz-ű) Ranagol-papnak... :twisted: :twisted: Link a hozzászóláshoz
Lord Lorin O'Krell Közzétéve: Március 25, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 25, 2007 A legjobb kaszt az Arel-papAz ETK-azerint talán mégis jo volt játszani mint a P&P szabályaival :cry: De éljen a dicsősége AREL. 8) :wink: A'fraid:Lorin Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 26, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 26, 2007 A legjobb kaszt az Arel-papAz ETK-azerint talán mégis jo volt játszani mint a P&P szabályaival :cry: De éljen a dicsősége AREL. 8) :wink: A'fraid:Lorin S miért oly nagy kedvenced Arel papja? Szabadság miatt? vagy a jelleme miatt. Annyi embernek kedvence. Tény' date=' hogy elég kötetlen egy kaszt, persze nekem is volt, de azért kedvencem úgy igazán sosem lett.[/color'] Link a hozzászóláshoz
Lord Lorin O'Krell Közzétéve: Március 26, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 26, 2007 NosAz Arel papban tényleg jó az hogy hajtja a szabadságvágy de engem inkább az az eszmény tetszik amit képviselnek valamint hogy nem fügnek anyira az istenüktől (pl.:Nem napi huszor imádkoznak az áldozat is egész egyszerű).Bár tény hogy van nálluk jobb pap is hiszen a Pszit csak AF-on kapják és midösze csak 2 szférát használnak.Plusz rajtuk kivűl egy pap sem nagyon használ íjjat én pedig mivel az életben is sokat Link a hozzászóláshoz
Kiara Közzétéve: Március 27, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2007 Üdv! Első karakterem egy Arel papnő volt. Azóta is nagy kedvenc A KM-em készen adta a kezembe és Õ tudot íjászkodni.A csapatba én voltam az egyetlen használható íjász.És a pszi-t is mester fokon volt. Szerintem rá lehet áldozni hogy tudjon íjászkodni. Sajnos már régen játszhattam Arel papnővel :cry: LEgyetek jó...A'frad Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 29, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2007 Lord Lorin O'KrellNos, igaz amiket írsz. Bár szerintem eléggé erős az Arel-pap, vagyis a papok között is. Talán éppen ez miatt, hogy ,,nincs megkötve". Mellette Te választhatod meg a szférákat és a természet szféra alapvetően elég erős.Remek a harcértéke is és szabad. A szabadságnál nagyon nincs is nagyobb erő.Nagyon tetszik nekem is a karakterük, bár elég eltérőek ők is. De az a bohém, ivogatós féle...csúcs jó és kellemes élményekkel gazdagíthatja a játékot, ha jól ki is játszák. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 29, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2007 Kiara Ha volt Mf pszid, akkor az ETK-s Arel-papod volt, igaz? Nem próbáltad még a PPL-est? Nekem is egyébként meghatározó volt az első karim. Bár előnak mesélő voltam, de első játékos karim egy bárd volt. Még most is nagyon tetszik ésszeretm, bár más kedvencem lett végül. A papok. Elejétől a végükig. :oops: Link a hozzászóláshoz
Kiara Közzétéve: Március 30, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2007 Üdv!Sajnos nem tudom.Készen kaptam kézhez.A Cé-m is elég magas volt.De majd meg kérdezem a Km-et.Az Arel papoknak/papnőknek 3 szféra engedélyezet.Vagy nem?A lélek,élet, természet(persze az utóbbi alap.)Legalábbis ezeket használtam.B Link a hozzászóláshoz
Gólya Közzétéve: Április 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2007 Hy all! nekem a tűzvarázsló nagyon bejött csak mivel már nagyon rég játszom vele egy kissé unalmas lett :? és igy pihenésként kezdtem egy varázslót na bye Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Április 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2007 Atya világ... :siros: Talán az általam két legundorítóbbnak tartott kaszt került terítékre, még, jó, hogy a Darton-Lovag nem bukkant fel. Ez részben a könyvek miatt van, amiket lenézek (pl. WC (ahová való szerintem)), másrészt saját kiindulás. Első karakterek egyébként sem tartom szerencsésnek a varázshasználót. Nekem egy harcos volt az első, utána szépen választgattam a bonyolultabbakat, manapság meg leginkább a varázslónál álltam meg. Viszont, legtöbb karakterem vagy rend-halál, vagy halál-rend, esetleg ritkábban egymagában valamelyik. Az egyik káosz-élet próbálkozású félelfemből, a KM (máig nem tudom miképp), de rend-halál jellemet faragott olyan 4 hónapnyi (hetente legalább 36 órányi tiszta játékidővel számolva) játék után. Azóta nem is próbálkoztam nagyon káosz jellemvonásúval. Mostani varázslóm is egyszerű rend jellem, bár a jellemeknél jobbnak tartom a jellemvonásokat. Abból pedig akad nála bőven halál is, meg élet is, csak ugye saját megítélés szerint dönt. Pl.: nem szívesen vágat ki egy fát, de könyörtelenül tart távol a reinkarnációtól egy lelket, vagy adja át a démonoknak, ha az illető olyat vétett. :twisted: Érdekes kis karakter. Az elvileges "feketemágus", aki félelf párt fog valószínű választani magának, ha szerepjátékozok még egyáltalán valaha. Link a hozzászóláshoz
Árny Közzétéve: Április 7, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2007 Én lovaggal kezdtem (mert ugye a varázshasználó kezdésre gázos) .A kedvencem a tűzvarázslóm (szigorúan Ordani ), de lehet hogy kipróbálom a BM-et is. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Április 8, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2007 Üdv!Sajnos nem tudom.Készen kaptam kézhez.A Cé-m is elég magas volt.De majd meg kérdezem a Km-et.Az Arel papoknak/papnőknek 3 szféra engedélyezet.Vagy nem?A lélek,élet, természet(persze az utóbbi alap.)Legalábbis ezeket használtam.B Link a hozzászóláshoz Khalator Közzétéve: Május 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 3, 2007 Üdv! Én egy fejvadásszal kezdtem, vagyis "ez jól harcol gyere ezzel" kényszerhelyzet alakult ki Egyébként mai napig szeretem. Előbbi témához hozzászólva, Arel papom sose volt és nem is lesz, ugyanazon okból amiért pl a bárdot sem szeretem, túlságosan feltartja a modult, legalábbis nálunk így volt, de más csapat más stílus más bárd Link a hozzászóláshoz shikaka Közzétéve: Május 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 4, 2007 Arel papom sose volt és nem is lesz, ugyanazon okból amiért pl a bárdot sem szeretem, túlságosan feltartja a modult, legalábbis nálunk így volt, de más csapat más stílus más bárd Mit értesz az alatt, hogy feltartja a modult? Link a hozzászóláshoz Khalator Közzétéve: Május 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 4, 2007 Mit értesz az alatt, hogy feltartja a modult? Saját tapasztalatomat írtam le mert ez valahol már az említett kasztok "túljátszása", egy srác játszott ezekkel és negatív élményt hagyott bennem az állandó alkoholizálás meg harcolni akarás(Arel-pap) és az Bárdnál a csajozás, ivás...persze valahol erről szól, de a jóból is megárt a sok, hát még ebből remélem érted mit akartam mondani és nem volt zavaros. Link a hozzászóláshoz Előző 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Következő 41/47 oldal A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó! Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat. Kalandozónév regisztrálása Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet! Csatlakozás a Kalandozókhoz Bejelentkezés Már velünk kalandozol? Lépj be! Belépés Követő 2
Khalator Közzétéve: Május 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 3, 2007 Üdv! Én egy fejvadásszal kezdtem, vagyis "ez jól harcol gyere ezzel" kényszerhelyzet alakult ki Egyébként mai napig szeretem. Előbbi témához hozzászólva, Arel papom sose volt és nem is lesz, ugyanazon okból amiért pl a bárdot sem szeretem, túlságosan feltartja a modult, legalábbis nálunk így volt, de más csapat más stílus más bárd Link a hozzászóláshoz
shikaka Közzétéve: Május 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 4, 2007 Arel papom sose volt és nem is lesz, ugyanazon okból amiért pl a bárdot sem szeretem, túlságosan feltartja a modult, legalábbis nálunk így volt, de más csapat más stílus más bárd Mit értesz az alatt, hogy feltartja a modult? Link a hozzászóláshoz
Khalator Közzétéve: Május 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 4, 2007 Mit értesz az alatt, hogy feltartja a modult? Saját tapasztalatomat írtam le mert ez valahol már az említett kasztok "túljátszása", egy srác játszott ezekkel és negatív élményt hagyott bennem az állandó alkoholizálás meg harcolni akarás(Arel-pap) és az Bárdnál a csajozás, ivás...persze valahol erről szól, de a jóból is megárt a sok, hát még ebből remélem érted mit akartam mondani és nem volt zavaros. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts