Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc kasztod?

Antail

Melyik a kedvenc kasztod?  

25 szavazat

1. 1. Melyik a kedvenc kasztod?

• Harcos
    • Gladiátor
    • Fejvadász
    • Lovag
    • Tolvaj
    • Bárd
    • Harcművész
    • Kardművész
      0
    • Pap
    • Paplovag
    • Boszorkány
      0
    • Boszorkánymester
    • Tűzvarázsló
    • Varázsló
    • Egyéb - Leírom hozzászólásban

Recommended Posts

Jó, a khál Ellana főpapnő szerintem is túlzás, de az adott helyzetben rendben volt felőlem. A cuccot meg elküldöm, csak mondd meg hogy hol lehet itt hozzákapcsolni a levélhez, mert bemásolni nem birom a táblázat miatt. Azt meg meg nem mondom honnan van... valahonnan a netről 8) . Amúgy én is leírtam egy ilyesféle klánt, csak kicsit másként, de ezt most inkább hagyjuk, nem akarok vele dicsekedni (meg nem is tehetném).

Link a hozzászóláshoz

üdv!

Két nagyon jó kaszt van amivel igazán nagyon lehet domborítani, a harcos és a varázsló.

A harcos azért mert bármit lehet belőle építeni és teljesen olyan lehet amit akarsz, csak jó faj és népet kell hozzá választani.

A varázsló a hatalmán kivül a gondolokodás módja az ami teljesen élvezhetővé teszi annak aki át látja ezt a furcsa mentált.

Szerintem.

Link a hozzászóláshoz
A legjobb kaszt az Arel-pap

Az ETK-azerint talán mégis jo volt játszani mint a P&P szabályaival :cry:

De éljen a dicsősége AREL. 8) :wink:

A'fraid:Lorin

S miért oly nagy kedvenced Arel papja? Szabadság miatt? vagy a jelleme miatt.

Annyi embernek kedvence.:) Tény' date=' hogy elég kötetlen egy kaszt, persze nekem is volt, de azért kedvencem úgy igazán sosem lett.[/color']

Link a hozzászóláshoz

Nos

Az Arel papban tényleg jó az hogy hajtja a szabadságvágy de engem inkább az az eszmény tetszik amit képviselnek valamint hogy nem fügnek anyira az istenüktől (pl.:Nem napi huszor imádkoznak az áldozat is egész egyszerű).

Bár tény hogy van nálluk jobb pap is hiszen a Pszit csak AF-on kapják és midösze csak 2 szférát használnak.

Plusz rajtuk kivűl egy pap sem nagyon használ íjjat én pedig mivel az életben is sokat

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Első karakterem egy Arel papnő volt. :D Azóta is nagy kedvenc :D

A KM-em készen adta a kezembe és Õ tudot íjászkodni.A csapatba én voltam az egyetlen használható íjász.És a pszi-t is mester fokon volt.

Szerintem rá lehet áldozni hogy tudjon íjászkodni.

Sajnos már régen játszhattam Arel papnővel :cry:

LEgyetek jó...A'frad

Link a hozzászóláshoz

Lord Lorin O'Krell

Nos, igaz amiket írsz. Bár szerintem eléggé erős az Arel-pap, vagyis a papok között is. Talán éppen ez miatt, hogy ,,nincs megkötve". Mellette Te választhatod meg a szférákat és a természet szféra alapvetően elég erős.

Remek a harcértéke is és szabad. A szabadságnál nagyon nincs is nagyobb erő.

Nagyon tetszik nekem is a karakterük, bár elég eltérőek ők is. De az a bohém, ivogatós féle...csúcs jó és kellemes élményekkel gazdagíthatja a játékot, ha jól ki is játszák.

Link a hozzászóláshoz

Kiara

Ha volt Mf pszid, akkor az ETK-s Arel-papod volt, igaz? Nem próbáltad még a PPL-est?

Nekem is egyébként meghatározó volt az első karim. Bár előnak mesélő voltam, de első játékos karim egy bárd volt.:) Még most is nagyon tetszik ésszeretm, bár más kedvencem lett végül.

A papok. Elejétől a végükig. :oops:

Link a hozzászóláshoz

Atya világ... :siros:

Talán az általam két legundorítóbbnak tartott kaszt került terítékre, még, jó, hogy a Darton-Lovag nem bukkant fel. :lol:

Ez részben a könyvek miatt van, amiket lenézek (pl. WC (ahová való szerintem)), másrészt saját kiindulás.

Első karakterek egyébként sem tartom szerencsésnek a varázshasználót.

Nekem egy harcos volt az első, utána szépen választgattam a bonyolultabbakat, manapság meg leginkább a varázslónál álltam meg.

Viszont, legtöbb karakterem vagy rend-halál, vagy halál-rend, esetleg ritkábban egymagában valamelyik.

Az egyik káosz-élet próbálkozású félelfemből, a KM (máig nem tudom miképp), de rend-halál jellemet faragott olyan 4 hónapnyi (hetente legalább 36 órányi tiszta játékidővel számolva) játék után. :lol:

Azóta nem is próbálkoztam nagyon káosz jellemvonásúval.

Mostani varázslóm is egyszerű rend jellem, bár a jellemeknél jobbnak tartom a jellemvonásokat. Abból pedig akad nála bőven halál is, meg élet is, csak ugye saját megítélés szerint dönt.

Pl.: nem szívesen vágat ki egy fát, de könyörtelenül tart távol a reinkarnációtól egy lelket, vagy adja át a démonoknak, ha az illető olyat vétett. :twisted:

Érdekes kis karakter.

Az elvileges "feketemágus", aki félelf párt fog valószínű választani magának, ha szerepjátékozok még egyáltalán valaha.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Én egy fejvadásszal kezdtem, vagyis "ez jól harcol gyere ezzel" kényszerhelyzet alakult ki :) Egyébként mai napig szeretem. Előbbi témához hozzászólva, Arel papom sose volt és nem is lesz, ugyanazon okból amiért pl a bárdot sem szeretem, túlságosan feltartja a modult, legalábbis nálunk így volt, de más csapat más stílus más bárd :)

Link a hozzászóláshoz
Mit értesz az alatt, hogy feltartja a modult?

Saját tapasztalatomat írtam le mert ez valahol már az említett kasztok "túljátszása", egy srác játszott ezekkel és negatív élményt hagyott bennem az állandó alkoholizálás meg harcolni akarás(Arel-pap) és az Bárdnál a csajozás, ivás...persze valahol erről szól, de a jóból is megárt a sok, hát még ebből :) remélem érted mit akartam mondani és nem volt zavaros.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...