Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Ez megin Km függ?.Lehet hogy nem jönlétre de ha Km nem szereti a sámánokatakkor a szellemek ellene is fordulhatnak tehát rajta jön létre a vari. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 szeva gem..ezek szerint megin 2en dumálgatunkkül témákban...nézd meg afajoknál lév? irásom, mer azon atankodom, h ezt el kellene küldenem a kiegészit?k megvitatására létrre hozott forumra...ráadásul kiváncsi vagyo ka többiek...mindenki véleményére evvel kapsc... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Köszi Gem. Tehát a maradandó fogyatkozásokat is meggyógyíthatm a könyv szerint igaz? :?: Az exorció kifejezést sajnos nem fedi le a latin szókincsem, így légyszives részletezd most hogy mire gondoltál alatta. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Az exorció a papi átok és szellem?zést jelenti.A maradandó károsodásokat is tudod gyógyítatni pappal. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Ezentúl a M.A.G.U.S. játék nálam abból fog állni hogy írtsuk ki a sámánokat Ynevr?l. :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 crow te mivel szoktál mászkálni??és egyáltalán mért akarod kiirtani a sámánokat...nem hinném, h ez egy jó 5let - nem mintha gemre lennék tekinttettel - hanem a sámán irtások következményei sajnos szinte végeláthatatlanok... f?ként az oly barbár törzsek nem kedvellnének téged, amelyek közvetve, avayg követlenül, de szinte teljes értékig függ a sámán(juk)tól...és mivel ebb?l van pár, ezért nem hnném, h te is jol járnál a sámán irtással....mi a véleményed??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Szerintem teljes mértékben igazad van @.Eyébként nem hiába találták fel a szellemek ajtaját :twisted: Ez ott van minden faluba és rajta keresztü a sámánok bárhova eljuthatnak(az anyagi síkon)És hidd el hogy annak ellenére hogy mi sámánok folyamatosan egymást cibáljuk a küls? ellenségel szemben meglep?en összetartóak tudunk lenni. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 nos egen...ezért is mondom azt, h a sámán egy kicsit tápos kaszt, de hát melyik nem az???valami ilyasmir?l már mitha én is hallottam volna...nem tom benne van ez a MT-ben??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Mármint a szellemajtóról?mer az mtkban nincs benne.Nemtom má én se hogy hol találtam de nagyonmegörültem neki :twisted: Egyébként a sámán csak addig tápos kaszt amíg sok az fp-je mer ha abból nincs neki egy 30(minimum) akkor varázsolni neki se áll.Harcban meg ugyan nem ?k a leggyengébbek de messze nem a leger?sebbek. Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Helló én egy tüzvarázslóval szoktam mászkálni mostanában. De szerintem se jó ötlet a sámán irtás. Persze lehet probálkozni. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 na ja a sámán jó, meg eros, meg tápos, csak ha vmi komolyabb varázslatot akar nyomni, akkor az fp-idnél rendet tud tenni,és az er?sitésr?l még nem is szóltunk...tehát - igen mint mondtad, ha min nincs 30-40 fp je majdnem halott...talán ezért nem a leggyengébbek harcban...a t?zvarikról meg annyit, h elégg? kötöttt kaszt, mer mindig meg kell indokolni, vagy legalábbis kellene, h ahol van, ott miért is van, mit is, kinek is a parancsára teszi...mer nekik azért rendesen rákoppintanak a körmükre...de ha szabadna megtudnom, h melyik tip, avagy utón haladó t?zvariról beszélsz??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Na igen az er?sítés...elárulok neked egy titkot.A sámán varázslatait általában nem kell er?síteni mert alapból is olyan az E-jük/a sebzésük hogy az tökéletesen megfelel.Nekem legalábbis.Egyébként lehet benne valami hogy pont azért nem olyan gyengék a harcban hogy ha már az fp iket jól leszivatták legyen még esélyük túlélni...bár általában nála elég stokott leni az fp hogy a varik megöljék az ellenfelet.Err?l jut eszembe egy kedves eset mikor én sámánnal jáccota(mily meglep?) és egy csapat ork gladiátor megtámadott minket.Nekem volt kemény 25-es ké-m, 30-as té-m, 76-os vé-m(ez 5. szintten).Tök b voltam parázva mivan ha a többiek nem bírnak el velük aztán megszólalt a harcm?vész"vedd el? a egyvereidet". Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 nos ha szoktad olvasnia a bemutatkozásokat, akkor kiserül a törimb?l, h nekem sookalta többet kell használnom a fegyvereimet...kb mint egy t?zvari,csak nemegészen...na azzal a karival van az, hogy amig a többiek 5.szinr?l kezdtek, és azzal is folytatják, addig én 1.r?l kezdek :mrgreen: :mrgreen: vajon mért, én nem tudom...na egen a másik az, h én nekem baromi alacsony a KÉm, ezért szinte mndig hátul allok,ellenben a CÉm (1.szinten):54..........fegyver nélkül....és akkor még nem kezdtem el varázsolni sem.... Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Semmi gond fiúk majd balesetnek tüntetem fel, és viszek magammal egy Adron papot is a biztonság kedvéért. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 miért pont adron???mikor?mér tnem...ezvagyaz???crow neked melyik a kedvenc kasztod??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Téged már semmi nem menthet meg.A korgok már elindultak feléd velem együtt.10 sámán meg 3 törzs harcosai.Szóval crow volt egy életed :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 najó,...akkor most valaki magyarázza már el nekem, hmir?l is van szó éppen???????? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Ezentúl a M.A.G.U.S. játék nálam abból fog állni hogy írtsuk ki a sámánokat Ynevr?l. :twisted: Hát err?l van szó @ Arról hogy crow öngyilkos akar lenni. :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 nos nézd, ha elég jól alkudozol, és elég fontosnak itélem meg, akkor a hátad mögött tudahod az egyik titkos szövetséget is...és nem mint ellenség ...:mrgreen: :mrgreen: :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Nekem elég ha békénhagynak, de nem igénylem a segítségüket egy ilyen kis pondró likvidálásához. :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 ezek szerint megint nem voltam elég érthet?...ha megegyezünk, akkor az kölcsönös szövetséget jelent, és itt most nem egy pondróról beszélek, hanem egy olyan szövetsér?l, aminek akár komoly beleszólása is lehte a ynevi politikába...csak ez valószinüleg vissza nyomozhatatlan...:mrgreen: na ennek vagyok én a tagja....... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Hát kedves egézsségedre.De nekem elég az ha engemetet békén hagytok és akkor szeressük egymást.Azért a esetleg igényt tartok a segítségetekre szólok.Ha ez így neked megfelel. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 hát jó legyen...te választottad a nehezebb utat...nagyon-nagyon kevesen vannak olyanok, akinek felajánlötták a szövetséget...(?k)...és én járhatok el a nevükben........és ezt nem fenyegetésnek szántam, de most télleg,csak mint egy megjegyeztem.... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Ha fenyegetésnek vettem volna már régen megfordultam volna és crow helyett te lettél volna az els? célpont Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 akkor közös nevez?n vagyunk........... :mrgreen: már csak azt nem értem, h mért akarja megölni, kiirtani az össz sámánt a vilégból....tök jó lenne....ha megöli ?ket - ami képtelenség - akkor valószin?leg annyi mana szabadulna fel, és el ami nem biztos, h jót tenne a kényes 1ensújnak.......... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés