Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc kasztod?

Antail

Melyik a kedvenc kasztod?  

27 szavazat

1. 1. Melyik a kedvenc kasztod?

• Harcos
    • Gladiátor
    • Fejvadász
    • Lovag
    • Tolvaj
    • Bárd
    • Harcművész
    • Kardművész
      0
    • Pap
    • Paplovag
    • Boszorkány
      0
    • Boszorkánymester
    • Tűzvarázsló
    • Varázsló
    • Egyéb - Leírom hozzászólásban

Recommended Posts

Üdv!

A tesóm a boszorkánymestert és a nekromantát szereti...

most is itt rágja a fülemet, hogy kérdezzem meg végre, mik a nekromanta t?r és bot értékei....

A bosz. mester nekem is tetszett egy kicsit régebben... van tekintélye és komoly... de inkább erd?járó lennék.... vagy olyan kasztú, ami közel áll a természethez... vagy varázsló.....

Link a hozzászóláshoz

bálint,bálint,bálint:hmm-hmmm-hmmm még hogy a becsület nem eladó???kacagnom kell...ez ugye csak költ?i kijelentés volt???

manndil:elübb megkéne rendesen alkotni azt aszegény nekromantát, ugyanis most is 2 kül tipust tudsz leszedni (itt) a kiegészit?knél...szoval szarintem ez abszurd...

szeintem a boszmester valahol csak olyan vari utánzás, ellenben vannak komolyabb dolgai is...

ja igen bálint te játszottál fagy varival???igazi beavatottal, aki rendesen használhatta a fagymágiát...ismered pl az iskolák neveit, és vezet?iket is??????????

Link a hozzászóláshoz

ja és paot sem érdemes nagyon er?letni olyanra ami nem megy, mer kitagadja 1 az egyház, 2 -ami rosszabb- az istene (is)...

mint ell?ttem szóló kifejtette azokat sem lehet (korlátlanul) társitani...sámánt, szerzetest, barbárt, tudtommal nem nagyon lehet keverni, de legtöbbet nem nagyon lehet, tisztelet a kivételnek...legegyszer?bb úgy nézni, h aznos f?kasztba tartozóknak még lehet némi esélyük ezzel...

Link a hozzászóláshoz

A T?zvarázsló akkor is rulzz!!!

Els? szinteken, még csak kisebb mágiákat használhat, amikker nem iazán lehet pusztítani, csak ha mondjuk trükköz egy kicsit. Lángteremtés az illet? ruhájára, az elég kellemetlen tud lenni, szerintem. :wink:

Meg van még hasonlóan trükkös mágiája, és elég er?s harcos is. F?leg ha kicsit megturbózza a kardját, egy t?zkarddal... :lol:

A sámánokat nem kell iírtani, pusztán meg kell mutatni nekik, hogy hol is a helyük a világban... :twisted:

Üdv; Thapsshy

Link a hozzászóláshoz

Miért, meglep? hogy már játszottam fagyvarázslóval?! :?

El?ször nem mertem, majd a KM azt mondta, hogy úgyis csak én meg ? ismerjük a mágiákat és kellett egy mágiahasználó. Én elvállaltam. Össz-vissz 2 alkalommal játszottam vele, ezért még nem fújom fejb?l minden tulajdonságát. Azt vontam le, hogy fagyvarival nagyon jó játszani. Hisz tényleg egy nagyon jól kidolgozott kaszt. Nagyon megtetszett az, hogy hatalmas ereje van, de nem használhatja akármikor. Ha leleplez?dik, akkor menekülés esetleg halál. Ezért montam, hogy Nagyon jó kaszt. :D

Link a hozzászóláshoz
nefi..halottad a mondást : pénz beszél kutya ugat...???vagy mindent, de f?kent yneven, télleg mindent,de mindent megkapsz pézért...ha van bér vari, akkor vaon oly templom, vajákos, akárki, aki jópénzért ugyan de meggyógyit....

és honann szerzek pl annyi pént, én pl egyszer sem találltam olyan papot aki meggyógyítana pedig oda adtam volna neki a 7500 aranyat ér? t?römet :wink:

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...