Gem Kapocs Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 Hát igen Nefi.A pénz ugyebár :wink: Egyébként a papnak nem kell tudnia hogy kráni vagy Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 Üdv!A tesóm a boszorkánymestert és a nekromantát szereti...most is itt rágja a fülemet, hogy kérdezzem meg végre, mik a nekromanta t?r és bot értékei....A bosz. mester nekem is tetszett egy kicsit régebben... van tekintélye és komoly... de inkább erd?járó lennék.... vagy olyan kasztú, ami közel áll a természethez... vagy varázsló..... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 bálint,bálint,bálint:hmm-hmmm-hmmm még hogy a becsület nem eladó???kacagnom kell...ez ugye csak költ?i kijelentés volt???manndil:elübb megkéne rendesen alkotni azt aszegény nekromantát, ugyanis most is 2 kül tipust tudsz leszedni (itt) a kiegészit?knél...szoval szarintem ez abszurd...szeintem a boszmester valahol csak olyan vari utánzás, ellenben vannak komolyabb dolgai is...ja igen bálint te játszottál fagy varival???igazi beavatottal, aki rendesen használhatta a fagymágiát...ismered pl az iskolák neveit, és vezet?iket is?????????? Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 Bálint, Bálint... Pont megtaláltad a két kasztot, ami nem lehet többkasztú.A Tv nem választhat utat magának ha ikerít, a fejvadász pedig elveszti a slant. Max alap tv ikerít fejvadászba lehetséges, Sogron vallással. És ugye a tv alap marad, és nincs slan. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 ja és paot sem érdemes nagyon er?letni olyanra ami nem megy, mer kitagadja 1 az egyház, 2 -ami rosszabb- az istene (is)...mint ell?ttem szóló kifejtette azokat sem lehet (korlátlanul) társitani...sámánt, szerzetest, barbárt, tudtommal nem nagyon lehet keverni, de legtöbbet nem nagyon lehet, tisztelet a kivételnek...legegyszer?bb úgy nézni, h aznos f?kasztba tartozóknak még lehet némi esélyük ezzel... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 Sztem a sámán meg a barbár még keverhet?.De ahogy gondoljátok. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 te keverted ?ket??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 Nem de szem elvileg lehetséges lenne. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 A barbár+sámán nem hasonló, mint a Pap+lovag? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 De csak ez a barbár kultúra keretei között:)) Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 A T?zvarázsló akkor is rulzz!!! Els? szinteken, még csak kisebb mágiákat használhat, amikker nem iazán lehet pusztítani, csak ha mondjuk trükköz egy kicsit. Lángteremtés az illet? ruhájára, az elég kellemetlen tud lenni, szerintem. :wink: Meg van még hasonlóan trükkös mágiája, és elég er?s harcos is. F?leg ha kicsit megturbózza a kardját, egy t?zkarddal... A sámánokat nem kell iírtani, pusztán meg kell mutatni nekik, hogy hol is a helyük a világban... :twisted: Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Igaz a tüzvarázsló Rulez. Nagyon jó és semmi bajom nincs a Sámánokkal. Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Ezt fenyegetésnek vegyem?! Majd adok én a te sámánocskád pofájának! Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Gem Kapocs, természetesen. De el?tte szeretnék megnézni egy netharcot úgy, hogy én nem veszek részt benne, hogy tudjam hogy m?ködik. Remélem megérted. Utána bármikor kiállok veled. Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Miért, meglep? hogy már játszottam fagyvarázslóval?! :? El?ször nem mertem, majd a KM azt mondta, hogy úgyis csak én meg ? ismerjük a mágiákat és kellett egy mágiahasználó. Én elvállaltam. Össz-vissz 2 alkalommal játszottam vele, ezért még nem fújom fejb?l minden tulajdonságát. Azt vontam le, hogy fagyvarival nagyon jó játszani. Hisz tényleg egy nagyon jól kidolgozott kaszt. Nagyon megtetszett az, hogy hatalmas ereje van, de nem használhatja akármikor. Ha leleplez?dik, akkor menekülés esetleg halál. Ezért montam, hogy Nagyon jó kaszt. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Bevallom, tényleg nem tudtam, hogy mit mivel lehet "párosítani". Err?l, hol lehet b?vebben olvasni? Kösz a felvilágosítást! Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 A Második Törvénykönyvben van leírás a kasztok párosíthatóságáról, valamint arról, hogy hogyan kell a kasztokat párosítani.Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 bár több helyen is emlitik, h megéri e, ugyanis ahhoz h két vari f?kazstú kaszot felvégy ahhoz kb 50 év kell..hmmm nos akkor neki állni kalandozni...érdekes elgondolás...ellenben, ha egy elfed van...akkor akár 100 évet is rászánhatsz tanulásra, és még indig csak egy ártatlan kisfiú vagy... Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Tény, hogy egy szép (nem tudják róla hogy:) Boszi-val a legtöbb kaszt képvisel?je párosodna! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 nefi..halottad a mondást : pénz beszél kutya ugat...???vagy mindent, de f?kent yneven, télleg mindent,de mindent megkapsz pézért...ha van bér vari, akkor vaon oly templom, vajákos, akárki, aki jópénzért ugyan de meggyógyit....és honann szerzek pl annyi pént, én pl egyszer sem találltam olyan papot aki meggyógyítana pedig oda adtam volna neki a 7500 aranyat ér? t?römet :wink: Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Én a tüzvarázslónak szurkolok. Hajrá gyerünk jippi jappi juu. Meghaltok sámánok :twisted: Azt még ki kell gondolnom hogy hogyan de meglesz. :idea: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Próbálkozni lehet ma mélyreható ismeretkre tettem szert a t?zvari még alaposabb tanulmányozása során :twisted: ugyhogy Pepuu asszem nem érdemes nagy tétben fogadnod Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 nefi: és honann szerzek pl annyi pént, én pl egyszer sem találltam olyan papot aki meggyógyítana pedig oda adtam volna neki a 7500 aranyat ér? t?römet hát nem tom, de szvsz akkor is van oly lehet?ség ami megoldja gondjaid...egy városban nem egy pap él...stb, stb, stb....gem: mégis miféle tapasztalatokat??? Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Nem mondtam hogy pénzbe fogadok. De egy hányas szintü Tüzvarázslóval akar kiálni?? Mert aszerint számolom a varázslatokra a MP-t. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 4 szintü tv 4 szintü sámán ellen. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés