Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Amit kérnék tőletek - Hírek


Recommended Posts

Sziasztok!

Mint láthatjátok, én vagyok az új moderátor... reszkessetek hát :D

Komolyra fordítva a szót, csak annyit szeretnék kérni tőletek, hogy az adott témákba mindig "rendeltetésüknek megfelelő" hozzászólásokat írjatok. Különben kénytelen leszek véreskezű lenni, és törölni az oda nem illőket, amit nagyon nem szeretnék.

Tehát, kigyűjtöttem azokat a dolgokat, amikre érdemes figyelni, a többi úgyis értelemszerű.. bár ezek is :D :

:arrow: azt hiszem ezt elég jól betartjátok, de kérném, hogy a Versek témába ezentúl is csak vers kerüljön. És ide még valami lenne. Jó lenne, ha az első sorba a vers címe kerülne, mert az oldalra ennek alapján kerül majd ki az adott mű.

:arrow: a Vélemények és kérdések az itteni topicokkal kapcsolatban témához annyi lenne a hozzáfűznivalóm, hogy inkább ide írjátok be, ha valami kérdésetek/gondotok van valamivel, és ne a témák gondolatait "bomlasszátok" :D

Hmm, nem lett ez valami hosszú, de hát nem is baj, ha nincsen sok "szabály" :wink:

Ha valami még eszembe jut, úgyis írok :lol:

További jó szórakozást kívánok :)

Felon

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Mint láthatjátok, átírtam a "versek (csak versek)" topic-ot "Versek (!csak saját versek!)" témára. Ugyanis ti is tudjátok, hogy az oldalra kikerülnek a versek, és ott bizony a Ti nevetek alatt futnak a művek. Nem lenne hát tisztességes, ha más költő verse alatt ott lenne az "XY tollából" sor. Ezért kérném hát, hogy csak saját irományaitokat osszátok meg velünk a topicban. Köszönöm :)

Felon

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet fórumlakók!

Mint azt már megszokhattátok, nagyon ritkán írok ebbe a topicba, de akkor mindig fontosat.

Most mégsem szabályokat közölnék veletek, és befenyíteni sem akarok senkit :twisted: ... még :lol:

Szóval egy másik topicban már beígértem nektek egy meglepit, és azt is írtam már, hogy készülget.

Örömmel jelentem be, hogy elkészült, csak nektek, csak itt, de nem csak szerdán/csütörtökön, hanem egy kicsit hosszabb ideig :)

Remélem örültök majd neki, legalább annyira, mint amennyire én örülök, hogy megvalósul.

Most megint csak azért írtam, hogy izguljatok még egy keveset, de szerdán mindent meg fogtok tudni.

Addig is csak annyit... lessétek, hogy mikor nyílik új téma :roll:

Mindenkinek szép napokat

Üdv.

Felon

Link a hozzászóláshoz

Üdv nektek !

Nem tudom hányan, és miként olvassátok, de megint hozom a "dörgedelmeimet". Irgumburgum. :D

Bár nem sok versnél, de tapasztaltam, hogy nincs cím. Ha ilyet tapasztalok, szólok, és nem azért, mert figyelmen kívül kell hagyni. Igenis fogadjuk el, hogy kell cím. Tudom, hogy nehéz, de olykor három pont is megteszi, vagy egy felkiáltójel. Ha nem tudtok ezzel megbékélni, sajnos törölni fogom ezen írásokat, ugyanis iszonyat rondán néz ki az oldalon, ha megnézitek. Ugye, hogy nem is olyan nagy kérés... :)

A másik. Ha egy versről véleményt mondunk, akkor ne csak annyit közöljünk, hogy tök jó volt - bár aláírom, néha csak azt lehet mondani, ha annyira ütős a mű -, hanem mondjunk róla pár mondatot. Nem olyan sok időt vesz el, ha a "tök jót" be tudjuk írni, pár szóval több már igazán nem lesz megerőltető. Ha áradozás jönne ki a dologból, akkor kiváló megoldás a pm. Ugyanis én szeretem elolvasni a mások verseire íródott véleményt, mert igenis, én is tanulok belőlük. De abból nem, hogy "tök jó, legyen még". Rászóltam RQra a véleményezés topicban, mert szintén ezt csinálta. Hozta a "tök jó", és a "legyen még" feelinget. Sajnálom, ha ledorongoltam, bár odaírtam azt is, hogy nem lapoztam vissza, kizárólag az adott oldal alapján írtam azt a hsz-t, ugyanis nem volt több időm. Azóta visszaolvastam, és néztem amit említett, hogy voltak egy mondatos hsz-ek. Annyira nagyon sokat nem találtam, de ezeket is elkerülhetjük, ha figyeltek arra, amit az előbb tanácsoltam.

Tanuljunk egymástól.

A harmadik. Már valamikor kértem, de lehet, hogy csak valamelyik belső témában. És ez az lenne, hogy szeretném, ha az idegen nyelven íródott idézeteket/verseket/nemtommégmiket lefordítanátok magyarra IS, ha csak nagyvonalakban is. Bevallom, én sem értem mindegyiket, és szvsz nem vagyok ezzel egyedül. Nem baj, ha más nyelven is, de magyarul IS legyen ott.

Hümhüm, valamit még akartam mondani...

Van pár olyan téma, amit nem igazán látogattok. Talán időhiány, vagy érdektelenség miatt. Ha lenne további ötlet, hogy milyen topicot nyissak, én nem zárkózom el semmi elől :) Ja igen, a Mitől vers, egy vers? téma sem őrzi még mindenki véleményét, pedig sok érdekes dolog van ott is :) Egymásnak feszülnek az indulatok :twisted: na jó, csak a vélemények :)

Azt hiszem mára ennyi volt kiszabva... vagyis már hajnal van... izé... :D

Maradjatok továbbra is ennyire lelkesek, és ne feledjétek... az összes versről írtam már... adjatok nekem "munkát" :)

Üdv.

Felon

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet :)

Amint látjátok, kicsit átalakult a Versek rész. Megfogyatkoztak a témák, de így talán átláthatóbb, ahogy Z is mondta. Minden marad úgy, ahogy eddig volt, szerintem a témák adják önmagukat.

Remélem tetszik a változtás, és nem okoz senkinek sem kellemetlenséget. Vagy ha igen, akkor ez van :twisted: Na jó, ha valakinek vmi gondja van, akkor lehet bombázni pm-mel :)

Üdv.

Felon

Link a hozzászóláshoz

Üdv...

Megint hozom a dörgedelmeimet.

Nem tartom illetlen dolognak azt, hogy szólok egyes embereknek, akik össze vissza irogatnak a fórumban, úgy, hogy körül sem néznek, minek hol a helye. Ezentúl törölni fogom az oda nem illő hsz-eket, meg kéne szokni, hogy a rend, az rend :wink: Igen, ezentúl van időm (remélem) a körmötökre nézni, jön a vasszigor :)

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!

Jó néhány hónap eltelt, amióta írtam nektek ide. Azóta megújult az oldal, és sok víz lefolyt a Dunán. Bocsánat, hogy eltűntem, figyelni (törölni :) ) szoktam :) Az utolsó vers, amit véleményeztem annó, Predé volt, valahol a 46. oldal végén, azt hiszem. Nos az ő verse a vízválasztó. Innentől kérdezés, és minden előzetes/utózatos figyelmeztetés nélkül törlöm azokat a verseket, amelyeknek nincs címük. Tudom, szőrös szívű vagyok, de hiába papolok, másként nem érzitek át a súlyát. Most azt hiszem Hokusz esett áldozatul, de ő remélem az első, és az utolsó is, aki megszenvedte ezt a bánásmódot. Õt megkérném, hogy ossza meg velünk ismét a művét, de immáron címmel.

Két héten belül elkészülök az előtörténetek és novellák, valamint az elmaradt versek véleményezésével, amit Antail jóvoltából már az oldalon is tudathatok veletek, így biztosan értesülni fogtok róla. Szintúgy igyekszem havonta kis beszámolóval erősíteni benneteket, ahogy lehetőségem engedi.

Kérek minden kis novellaírót, művész lelket, hogy olvassa el, és tegye magáévá a novellapályázati kiírást is, remélem nem túl nehéz, és nem teljesíthetetlen feladat.

Addig is mindenkinek további szép napokat :)

Felon

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Kicsit elmaradoztam.. a beígért novellavéleményezés elmaradt, mert nem tanulok a hibámból, és miután elbabráltam fél napot, valahogy eltűnt az összes cucc, amit írtam... naná, hogy a fórumos textboxba írtam direktbe :( Szóval azóta nem engedte időm, hogy nekiveselkedjek, és a múltkori próbálkozás nyomán már látom, hogy egy délelőtt igencsak elmegy rá.. igyekszem, igyekszem, inkább utóbb, mint előbb meglesz.

Ami miatt mégiscsak elkezdtem írni ide: az uccsó két idézetes hsz idegen nyelvű... és mint ismeretes, nekünk erről van egy kis házi szabályunk. Szóval arra kérném a két kedves úriembert, hogy szíveskedjen megbuherálni a hsz-ét a mi kis háziszabályunk szerint, vagy... :twisted::)

Link a hozzászóláshoz
A harmadik. Már valamikor kértem, de lehet, hogy csak valamelyik belső témában. És ez az lenne, hogy szeretném, ha az idegen nyelven íródott idézeteket/verseket/nemtommégmiket lefordítanátok magyarra IS, ha csak nagyvonalakban is. Bevallom, én sem értem mindegyiket, és szvsz nem vagyok ezzel egyedül. Nem baj, ha más nyelven is, de magyarul IS legyen ott.

:)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...