Antail Közzétéve: November 4, 2021 Közzétéve: November 4, 2021 Itt lehet kérdezni a modulírótól és KM-ektől. Lozartan kedveli ezt
Gabor Közzétéve: November 26, 2021 Közzétéve: November 26, 2021 Hali! Ezt ide írom, mert ezt a a mostani TT-t érintheti: - a web-es karakteralkotó a kezdő vagyont, amit TP-ből vált át (10TP = 1arany), rosszul számolja - arany helyett ezüstöt ad hozzá. Azaz 340 TP a karialkotóban 34 ezüst lesz, nem pedig 340 ezüst
tetra Közzétéve: November 26, 2021 Közzétéve: November 26, 2021 44 perccel ezelőtt-kor Gabor írta: Ezt ide írom Azt jól is teszed, mert ez konfigurációs hiba, nem programozási. Gondolom valaki elírt egy 0-t.
Dugó Közzétéve: November 26, 2021 Közzétéve: November 26, 2021 Pont most akartam én is ezt a problémát felhozni. Az lenne a kérdésem, hogy a varázstárgyak ára aranyban akkor is mp*2 arany, ha a karakterem el tudja készíteni? Karácsony közeledtével szívesen feldíszíteném a csapatot ár alatt
Jadis Közzétéve: November 26, 2021 Közzétéve: November 26, 2021 Éppen most-kor Dugó írta: Pont most akartam én is ezt a problémát felhozni. Az lenne a kérdésem, hogy a varázstárgyak ára aranyban akkor is mp*2 arany, ha a karakterem el tudja készíteni? Karácsony közeledtével szívesen feldíszíteném a csapatot ár alatt Akkor is annyi. tetra kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: November 30, 2021 Közzétéve: November 30, 2021 A Tánc még mindig csak 5 Kp, és nem 12 Kp. Mi oka van egyébként annak, hogy 12 Kp-vel szerepel? Ugyanitt kérdés, hogy hogyan állítható be a Rúnás harcművszeti stílus, valamint hogyan vehető fel hozzá "fegyverként" a kéz- és a lábtechnika. Ez meg érdekes, ha van még %, akkor miért vált?
tetra Közzétéve: December 1, 2021 Közzétéve: December 1, 2021 On 2021. 11. 30. at 13:39-kor Catsmile írta: A Tánc még mindig csak 5 Kp, és nem 12 Kp. Mi oka van egyébként annak, hogy 12 Kp-vel szerepel? Gondolom több könyvben szerepel, és más könyvből néztük. Hogy kinek van igaza, melyik könyv a releváns, azt ki kell deríteni. Vagy simán hibás adatbevitel, amire már hoztam is létre segítségkérést. On 2021. 11. 30. at 13:39-kor Catsmile írta: Ugyanitt kérdés, hogy hogyan állítható be a Rúnás harcművszeti stílus, valamint hogyan vehető fel hozzá "fegyverként" a kéz- és a lábtechnika. Az ég világon sehogy, nem volt cél, hogy ilyet tudjon a program. Majd a 2.0-ba bekerül egy komplexebb, teljesebb fegyverzeti részleg. On 2021. 11. 30. at 13:39-kor Catsmile írta: Ez meg érdekes, ha van még %, akkor miért vált? Mert túllépted az egy képzettségre adható szabad %-ot.
Catsmile Közzétéve: December 1, 2021 Közzétéve: December 1, 2021 Köszönöm szépen a reám szánt időt és válaszokat: Tánc: csak ETK-ban szerepel, PPL-ben van jó pár művészeti képzettség, de a Tánc nem szerepel. Harcművészeti stílusok: rendben, akkor majd ez egyéb részen feltüntetem a vonatkozó értékeket. %-os képzettség: egyik sem lépi át a 105%-ot sem összesen, sem ráosztott összegben: = 7. Tsz a karakter és a legtöbb ráosztott 52 %. Átküldöm Pszi-ben.
tetra Közzétéve: December 1, 2021 Közzétéve: December 1, 2021 A "felsorolt három" maradt ki neked szerintem. Ezt az xls nem tartatta be, de ez hiányosság volt benne. Catsmile kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés