Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámolók


Recommended Posts

Drága Barátaim!

Ismét vége egy nagyszerű Téli Tábornak! Most is mint mindig remekül szórakoztam és csodás élményekkel tértem haza! Imádtam minden percét! Jó volt találkozni a rég nem látott barátaimmal, csapattársaimmal. A tőlem megszokott tagolásban írok pár gondolatot, visszacsatolásként a szervezőknek is. Ezzel szeretném megköszönni a nagyszerű munkájukat!

Helyszín: Bár azt hittem Süttő a világ végén van és a téli útviszonyok sem kedveztek igazán az utazásnak, az eddigi legjobb szállás fogadott amikor odaértünk. Volt zárt parkolóhely az autónak, a szobákhoz saját fürdőszoba tartozott, az ágyak kényelmesek voltak a szekrények tágasak. Játéktér is volt elég. Mi az egyik szobába vittünk be egy kültéri asztalt és székeket a játékhoz, kicsit szorosan, de azért elfértünk mind a hatan. Csak az okozott egy kis kényelmetlenséget, hogy nehezen csukódott/nyitódott a szobánk folyosójáról kivezető ajtó és kicsit hideg volt a két szoba közötti átjárás a nyitott verandán keresztül.

Kaja: Finom volt, változatos és bőven sok!  ÉÉÉS nincs DE!

Modul: Nagyon élveztem a játékot és alapvetően jónak tartottam a modult, amíg el nem olvastam! Így utólag voltak benne nem kis egyenlőtlenségek. Ha ifjú KM-ünk szigorúan értelmezte volna a modul minden mondatát, nyilván a Kobrák dicső csapata velem az élen nem nagyon jutott volna tovább a külső városnál sem Doranban. De azzal, hogy Bitschak ügyesen ránk szabta a történetet igazán élvezetes szerepjátékra adott lehetőséget. Lozartan azért hidd el, nagyon jó volt ez a modul, sokkal jobb mint amit én írnék! :)

KM: Bitschak, köszönöm az élményt! Nagyon ügyes vagy, így tovább! Sokkal jobb KM vagy mint amilyen én bármikor is lehetnék! Meg tudtad osztani a figyelmedet és profin kezelted a csapatot, a történetvezetésről nem is beszélve. A helyszín leírásokon még lehet egy kicsit csiszolni, de idővel megjön az is! Csak köszönni tudom CZ-nek, hogy Téged talált nekünk maga helyett.

Csapat: Dryen, Xanner, Cats és Alga szerintem mostanra váltunk igazi csapattá! Azt hiszem, hogy a Banara idén játszott az eddigiek közül a legjobban!  Köszönöm Nektek a játékot! A kedvencem idén a kelmefestő varázsló, a temetőlátogató boszorkány, a saját magát is magázó barbár voltak, a békeaktivista harcművészekről nem is beszélve. Két harcművésszel sikerült a csapatnak nulla harcban részt vennie! Vagyis nem teljesen, mert egyszer az egyik harcművész kamuból beállt védekező harcba, de csak azért, hogy eltörjék az acélkorbácsát, amit aztán a Doraniaknak kellett volna kamatostul kifizetni! Caput Draconis ugyan nem kapta meg amit akart, de mi és Doran azért elégedettek lehetünk! És ha egy kicsit tovább gondoljuk a kalandot, a Kobrák sem jártak olyan rosszul!  Mert mi is lett volna a hírnevükkel, ha kiderült volna, hogy közvetve Ők okozták egy Kaoraku kegyelt halálát.

Egyéb közös programok: TOP10 ismét aratott! Imádom ezt a játékot! Ismét új embereket ismerhettem meg általa: Olívia, Bigi, Feri, Kriszta örülök, hogy megismerhettelek Titeket. Na és persze Wooni és Mate! Azt hiszem fiúk, ez a Ti játékotok! Akkor is jó, ha túltoljátok és nem találjuk ki a sorrendet! Élmény veletek játszani! .... Egy év alatt sikerült tönkre játszani a számozott lapokat, újat kell gyártani! :)

Azt még nem tudom pontosan, hogy megköszönjem-e Wooninak és a Tömzsi fogadónak az éjjel nappal folyó sörcsapot, ugyanis azóta nem merek ráállni a mérlegre! De inkább mégis megköszönöm, hisz a plusz kilókat is magamnak köszönhetem, hisz én voltam az aki nem kelt fel hajnalok hajnalán futni Woonival!

Köszönet illeti még Felont, aki ugyan nem volt ott a táborban, de ismételten csodálatos ajándékot eszelt ki a Téli Táborban kalandozóknak. Gyönyörű lett a térkép, köszönjük!

És végül, de nem utolsósorban köszönöm Antailnak és CS-nek a szervezést és a férjemnek Gábornak, hogy idén is elvitt a Táborba!

Már alig várom a 2022-es Nyári Tábort! 

 

Link a hozzászóláshoz

Részemről a tábor remek volt, csak rövid. Igazán össze mosódhatott volna a szilveszterrel. :-)

Lozartannak köszi a modult. Jól feladta a leckét! Köszi Nekdolannak, jó KM-ünknek, hogy sztoikus nyugalommal tűrte a botladozásainkat, valamint hogy bepillantást engedett a vadorkok nemi életébe döngölt talajon.:-D Köszit osztanék a csapatomnak. Rini-nek az impulzivitásáért, Atyának a modoros elemzéseiért és Krisztának, aki ugyan nem tudott lyukat beszélni a hasamba, de azért az agyamból frutty-t csinált a végére. ;-) Köszönet a Tűzoltólovagoknak, hogy a generációs különbség ellenére szívesen fogadtak és nem rugdalták vissza a kövér, vén seggemet a kriptába, mikor betévedtem a hajlékukba spanoskodni! :-D Wooni-nak köszi a mannát! A világos nagyon bejött!!! Azóta nem ittam ilyen jó csapoltat, hogy nem járok ki a csehekhez. Köszi Katának, hogy beinvitált a Top-os játékba, Micimackós tánca pedig kifejezetten meghatott.

Külön köszönet jár Antail valamint Con Salamander Uraknak, akik ezt a remek Téli Tábort lehetővé tették !

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Idén CZ-t képviseltem a táborban, sajnos ő nem tudott eljönni. A Banarával egy izgalmas játék keretében ismerkedhettem meg, számos tapasztalattal gazdagodtam a kihívásokkal teli mesélés során! @Kata  igen, én is éreztem, hogy a csapatnak a helyszíneket illetően bővebb és részletesebb leírásokra van szüksége. Szóval köszi, hogy ti is lazán kezeltétek ezt a részét, megvan a fejlődési irányom!

Néha nem tudtam megfelelően leírni a környezetet, na persze az sem segített, hogy a modul kereteit feszegető elképzeléseket kellett mederben tartanom :D Szerencsére CZ munkáját vehettem át, és elég sok érdekes és frappáns megoldással járult hozzá a meséhez. A varázslónk kifejezetten örült a kis kihívásnak :) 

A modul nekem összességében tetszett, mert nagyon sok lehetőséget tartalmazott, izgalmas volt a háttere, és kihívást adott a játékosoknak. Nekem az epilógus a játékosok döntései alapján valósult meg, mi nem játszottuk le a végét, és úgy gondolom helyesen tettük. Ez így volt kerek.

  • Helyszín: Süttő végre egy közeli hely volt (20 percre otthontól), aminek nagyon is örültem. Közelségén túlmenően nyugodt helyszín, közel volt egy bolt és egy pékség is.
  • A szállás: Kiváló volt! 5/5 komolyan. Volt saját fürdő, ami ráadásul nagyon is igényes volt. Az ágy kényelmes volt, takaró és párna is teljesen korrekt, puha. Csak dicsérni tudom!
  • Étkezés: Nagyon bejött ez a fajta megoldás, a minőségen egyértelműen látszódott a fejlődés. Köszönet a szervezőknek. Sajnos ami negatívum, hogy nem maradt a szállított ételekből, hogy az egész táboron felül még +50 fő is jól tudjon lakni, miután mindenki repetázott legalább háromszor...
  • Köszönet, hogy részt vehettem a kalandozok.hu Egyesületi hivatalkos közgyűlését/megbeszélését, ahol megismerkedtem a 2021-es tervek teljesülésével és a 2022-es kijelölt fejlesztési irányokkal és tervezett rendezvényekkel. 
  • Köszönöm Antailnak, hogy végül megírta helyettem az okleveleket, és nem nekem kellett :)
  • Köszönöm a sört Whooni, nagyon jól eset, és a tömzsi fogadó (ha jól emlékszem ez volt a neve) jó hangulatot teremtett mindenki számára!
  • És végül köszönöm a csapatomnak, hogy kitakarította a szerzetesek csatornarendszerét. Már nagyon ráfért a takarítás :gonosz:

Még sok ilyen jó tábort!

Ps: köszönöm Catsmilenak, hogy elhozta az ottfelejtett holmimat a táborból :laza:

Link a hozzászóláshoz

Üdv néktek,


Ritkaságszámba menő jó táborom volt decemberben. A La Familiának meséltem, és én rendkívül jól éreztem magam hála a csapatnak. Megidézték Darton szent csirkélyét, kiszívták a vérét, megkopasztották aztán elfogyasztották. A csapatban volt két dartonita egy Krad pap egy boszimester és egy varázsló, akit a játék elején leszúrtak mert nem jött a táborba.
Az elején még kicsit lassan forgott az a bizonyos kerék de játékosaim viszonylag hamar ráéreztek az összjáték lényegére. Kerestek, kutattak ha unatkoztam harcoltak. Külön öröm volt hallgatni a tharr papot érő szitokszóáradatot, míg a csend varászlat létre nem jött és a paplovag nem küldte a másvilágra a szerencsétlent.

A modul nem volt rossz, de lehetett volna jobb is. Volt, hogy a 20. oldalon leírt kérdésre a 15.-en volt a válasz. Néha bizony sokat kellett lapozgatni, de alapjába véve a legtöbb dolog jól kijött, úgyhogy köszönet jár Lozartannak és CS nek a mű összerakásáért.

Szállás nagyon jó volt bár a hőmérséklet ingadozott csöppet néha. Étkezés nekem jó volt, de nekem álltalában mindíg jó mert igénytelen vagyok.

Köszönöm whyskit a pálinkát és a tátra teát illetve a társasozást.

Külön köszönet Antailnak a rendezésért, és hogy levitt kocsival. CS nek is köszönet a szervezésért.

Ilyet és még többet!

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Ez volt az első téli táborom, de tuti nem az utolsó! A nyárihoz tudnám hasonlítani: életre szóló:D.  

Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a csapatomnak (most mind a négyen eljutottunk). Nem mondom hogy szuperek voltunk, de jól éreztük magunk az tuti! Jó volt ez is, mint bármi veletek, nyáron ugyanígy!
Antail egy hős vagy! Kibírtál minket... ez legalább különdíjat érdemel. Meg merem kockáztatni hogy a végére már egy kicsit élvezted is a társaságunkat.  Köszi a zseniális mesélést, és midnen mást is. 
A Falkát arra kárhoztatták hogy egy házon osztozzanak velünk, de 101%-osan kiállták a próbatételt. Köszi a játékokat, sztorikat, szuper társaságot! 
CS is gyakori látogatója volt a háznak (nagy szerencséjére, mivel így felvételt nyert a csapatunkba, amit természetesen rögtön elfogadott), így nem tudta elkerülni a velünk való érintkezést, nem hagyhatom hát ki őt sem. Hálás köszönet! 
És persze hogy felejthetném ki Pistikét! Legjobb viccek, legjjob sztorik,  mester, örökre vallom, te vagy a legnagyobb arc!!!

Modul: Nem mintha annyi versenymodult teszteltem volna, hogy számítson a véleményem - de én élveztem, bár végig nem tudtuk mit csinálunk, csak sodródtunk az árral.  Well done  Lozartan!
Szállás: Kíváló, egy problémám, hogy külön volt szedve a társaság, a két nagyobb különálló ház miatt. Ezt leszámítva hibátlan. 
Kaja: No extra, finom volt, pont jó. 

Szuper tábor volt, amikor azt mondom hogy életre szóló, akkor komolyan mondom.  Mindenkinek köszönöm mégegyszer, külön pedig a fentieknek. Nyáron találkozunk! 

Hálás köszi
Lopov

 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...