Hulla Közzétéve: Július 3, 2022 Közzétéve: Július 3, 2022 Mindenek előtt bocs a nagyon-nagyon megkésett válaszért. @Rayen Reval Nagyon jó és számomra - mint fejlesztő - kimondottan hasznos, ahogy tekergeted a szabályokat. Könyörtelenül rávilágítasz arra, hogy hol kell megerősíteni a "gátakat"! Javaslom, a jövőhét folyamán élőszóban folytassuk ezt a fejlesztési szempontból felettébb hasznosnak tűnő eszmecserét! Ami pedig a konkrét kérdést illeti, mert ugye pénteki játék egy részlete került a beszélgetés fókuszába, a KM (@tetra) majd eldönti, hogy épp milyen varázstárgy fér bele a közös játékunkba. Hmm? H. tetra, Bitschak és Rayen Reval kedveli ezt
tetra Közzétéve: Július 3, 2022 Szerző Közzétéve: Július 3, 2022 25 perccel ezelőtt-kor Hulla írta: a KM (@tetra) majd eldönti, hogy épp milyen varázstárgy fér bele a közös játékunkba Kösz a semmit Visszautalva a pár nappal ezelőtti beszélgetésünkre Hullával, nekem az idézés megszakítása nem fér bele ebbe, de a mechanikát egyértelműsítenünk kell. Szóval azt a gyűrűt kérlek dolgozd át valami hasznosabbra, illetve a ki-be kapcsolgathatós tárgyakra kell egy extra mechanika, ahogy itt is megbeszéltük. De ezek simán beleférnek egy 15. szintű Főnixnél. Hulla és Rayen Reval kedveli ezt
Hulla Közzétéve: Július 4, 2022 Közzétéve: Július 4, 2022 Itt a karakterem. Egy igazi parti arc. Szatsu Taro.txt Rayen Reval és tetra kedveli ezt
Rayen Reval Közzétéve: Július 5, 2022 Közzétéve: Július 5, 2022 On 2022. 07. 03. at 21:33-kor Hulla írta: Nagyon jó és számomra - mint fejlesztő - kimondottan hasznos, ahogy tekergeted a szabályokat. Könyörtelenül rávilágítasz arra, hogy hol kell megerősíteni a "gátakat"! Javaslom, a jövőhét folyamán élőszóban folytassuk ezt a fejlesztési szempontból felettébb hasznosnak tűnő eszmecserét! Előre is köszönöm a lehetőséget, mindenképp élnék vele. ha lehet legyen a TTK kaland után, hogy gyakorlati részről is rálássak a témára. On 2022. 07. 03. at 22:00-kor tetra írta: Visszautalva a pár nappal ezelőtti beszélgetésünkre Hullával, nekem az idézés megszakítása nem fér bele ebbe, de a mechanikát egyértelműsítenünk kell. Szóval azt a gyűrűt kérlek dolgozd át valami hasznosabbra, illetve a ki-be kapcsolgathatós tárgyakra kell egy extra mechanika, ahogy itt is megbeszéltük. De ezek simán beleférnek egy 15. szintű Főnixnél. A Tűzkardot és az Idéző karkötőt is átdolgoztam, 100 töltetes, önmagát töltő verzióra, mert a rendszer szempontjából az sokkal egyértelműbb. Tűzkard, Idéző karkötő : Mindkettő 100 töltettel indul, töltetenként max 30 percig él a hatás, és magától töltődik, napi egy töltetet. Varázsszóra aktivizálódnak, amit Hullával egyeztetve 4-es aspektusért vettem fel. Csatolva küldöm Sylphlox tolvaját is. Tolvaj_Meera_TTK.txt tetra kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés