Antail Közzétéve: Május 6, 2022 Közzétéve: Május 6, 2022 Sziasztok! Ismét csinálunk egy kör kalandozok.hu pulcsirendelést. (Csak személyes átvétel, NYT2022) A design a legújabbnak megfelelő (a képen szereplőkhöz képest kissé változott), a változásokat a képen láthatóhoz képest dőltbetűsítettem: 10 cm-es hímzett MAGUS pentagramma az elején jobb oldalt, akárcsak a képen. A3-as méretű szitanyomott sárkány, alatta nagy piros Kalandozok.hu felirattal. Névfelirat, zöld színű (mint a pentagramma) és nagybetűsre változik a betűtípus. A pulcsi fekete várhatóan Gildan márkajelzésű. Uniszex, tehát nincs külön férfi ill. női; ahogy a képen látható kapucnis, zsebes és cipzáros. a pulcsi több helyen rúnázott, viselőjét hosszú és játékban gazdag élettel ruházza fel, továbbá véd mindenféle rontás ok ellen, viselője +2-vel dobja a szépség próbáját nyilvános helyeken Igen lehet rendelni családtagoknak is. Pl. húg vagy nagymami, de NYT2022-n ki kell fizetni és át kell venni. A legkisebb pulcsi S-es. Így nem tudom kiszolgálni a csecsemő, vagy baba méreteket idén sem. A pulcsi +3-ad a szépséghez. Nincs mérettáblázat a pulcsihoz sajna, mivel annak pontos márkája attól is függ mi lesz elérhető a darabszámhoz ami nekünk kell. Alapból Gildan pamut pulcsi van becélozva.. Amennyiben szeretnél magadnak ilyet úgy: Küld el nekem Május 15-ig: névfeliratod Méreted pszi üzenetben Az ára 13 000 Ft körül lesz, ezt pontosítom, ha megvan hányan kérnek. (A 2XL feletti méreteknek az ára 2-3 ezer forinttal több lesz.) A pulcsit személyesen kell majd kifizetni. A beérkezett rendeléseket az alábbi táblázatban fogom vezetni: Név Pulcsiméret Befizetés 1. Dryen XL 2. Xanner 2XL 3. Cz XL 4. Shordanus XL 5. Pistike 2XL 6. Pistike 2XL 7. Owden XL 8. Crowstone L 9. Rayen Reval 2XL 10. LOZARTAN 2XL 11. Lopov S 12. Ramirez 2XL 13. Scylla 5XL 14. Silver Hawk L 15. Daelon L 16. Anna M 17. Catsmile XL 18. Zsömi XL 19. Kerwin 2XL 20. Köszi, üdv. Antail Zsömi, Lopov, Leenarya és 2 további kalandozó kedveli ezt
Sziasztok! Ismét csinálunk egy kör kalandozok.hu pulcsirendelést. (Csak személyes átvétel, NYT2022) A design a legújabbnak megfelelő (a képen szereplőkhöz képest kissé változott), a változásokat a képen láthatóhoz képest dőltbetűsítettem: 10 cm-es hímzett MAGUS pentagramma az elején jobb oldalt, akárcsak a képen. A3-as méretű szitanyomott sárkány, alatta nagy piros Kalandozok.hu felirattal. Névfelirat, zöld színű (mint a pentagramma) és nagybetűsre változik a betűtípus. A pulcsi fekete várhatóan Gildan márkajelzésű. Uniszex, tehát nincs külön férfi ill. női; ahogy a képen látható kapucnis, zsebes és cipzáros. a pulcsi több helyen rúnázott, viselőjét hosszú és játékban gazdag élettel ruházza fel, továbbá véd mindenféle rontás ok ellen, viselője +2-vel dobja a szépség próbáját nyilvános helyeken Igen lehet rendelni családtagoknak is. Pl. húg vagy nagymami, de NYT2022-n ki kell fizetni és át kell venni. A legkisebb pulcsi S-es. Így nem tudom kiszolgálni a csecsemő, vagy baba méreteket idén sem. A pulcsi +3-ad a szépséghez. Nincs mérettáblázat a pulcsihoz sajna, mivel annak pontos márkája attól is függ mi lesz elérhető a darabszámhoz ami nekünk kell. Alapból Gildan pamut pulcsi van becélozva.. Amennyiben szeretnél magadnak ilyet úgy: Küld el nekem Május 15-ig: névfeliratod Méreted pszi üzenetben Az ára 13 000 Ft körül lesz, ezt pontosítom, ha megvan hányan kérnek. (A 2XL feletti méreteknek az ára 2-3 ezer forinttal több lesz.) A pulcsit személyesen kell majd kifizetni. A beérkezett rendeléseket az alábbi táblázatban fogom vezetni: Név Pulcsiméret Befizetés 1. Dryen XL 2. Xanner 2XL 3. Cz XL 4. Shordanus XL 5. Pistike 2XL 6. Pistike 2XL 7. Owden XL 8. Crowstone L 9. Rayen Reval 2XL 10. LOZARTAN 2XL 11. Lopov S 12. Ramirez 2XL 13. Scylla 5XL 14. Silver Hawk L 15. Daelon L 16. Anna M 17. Catsmile XL 18. Zsömi XL 19. Kerwin 2XL 20. Köszi, üdv. Antail
Antail Közzétéve: Május 10, 2022 Szerző Közzétéve: Május 10, 2022 @Viator, @Quasir, @Lozartan, @Morrick, @Silver, @Rayen Reval, @Csupakosz, @DartonCF Tavaly kértetek pulcsit, de akkor nem valósult meg a rendelés. Ha idén szeretnétek kérni pszi üzenetben jelezzétek a méretet ismét. Köszönöm! Rayen Reval, Silver, Catsmile és 1 további kalandozó kedveli ezt
Antail Közzétéve: Május 14, 2022 Szerző Közzétéve: Május 14, 2022 Még két napig várom a pulcsirendeléseket! Owden és Leenarya kedveli ezt
Antail Közzétéve: Május 14, 2022 Szerző Közzétéve: Május 14, 2022 Egy órával ezelőtt-kor Antail írta: Még két napig várom a pulcsirendeléseket! Csak megjegyzem, hogy ez a kocka amikor 19 eve osszeguberaltam egy internetes bazarban, akkor meg folyamatosan es lassan porgott. Mivel a gif szabvany nem valtozott azota igy az egyetlen oka, hogy most gyorsan porog es neha megakad az, hogy gliccs van a Matrixban. Catsmile, Rayen Reval, Shordanus és 2 további kalandozó kedveli ezt
TAO Közzétéve: Május 15, 2022 Közzétéve: Május 15, 2022 @Antail 19 évvel később... Rayen Reval, Catsmile, Leenarya és 3 további kalandozó kedveli ezt
Antail Közzétéve: Május 15, 2022 Szerző Közzétéve: Május 15, 2022 Az idei pulcsirendelés lezárult. A kahrei manufaktúra megkezdte a gyártást. Daelon, Owden, Hulla és 4 további kalandozó kedveli ezt
Antail Közzétéve: Július 5, 2022 Szerző Közzétéve: Július 5, 2022 A pulcsik legyartasra kerultek. Kp-ben 13500Ft-tal keszuljetek nekem atadni (ne utaljatok, mert ezt magamtol kifizettem mindenkinek). Visszaadni nem tuti, hogy fogok tudni. Koszi, udv. Antail Owden, Lozartan, Daelon és 2 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés