Neko Közzétéve: Május 11, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2022 Minden kihalt és csöndes. A falu nappali zajai már rég elcsitultak. Időnként mégis felcsendül egy furcsa, hátborzongató dallam az éjszakában... és akkor valaki játéka véget ér... JELENTKEZZ! Ha megvan benned a gyilkos hajlam, netán kikezdhetetlen a logikád és zseniális a nyomozói vénád, akkor jelentkezz bátran! A min. 10 fővel induló játék során a kommunikációé, a meggyőzésé és megtévesztésé a főszerep. De ha csak szívesen hallgatod a többiek érvelését, akkor is itt a helyed! A túléléséért persze mindenki maga felel. időpont: szerda 21:30-tól játékosok száma: min. 10 fő Weilon és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Május 12, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 12, 2022 Engem felírhatsz a résztvevők közé! Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Alec_Baldwin Közzétéve: Május 18, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2022 Yo! Mennék én is. Remélem nem hálóval kell megint összefogdosni az embereket. Egyszer és mindenkorra értsétek meg, hogy ez egy egyszerű és nagyszerű játék. Főleg spiccesen. Shordanus és Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Május 21, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2022 me3 Shordanus és Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Nut Közzétéve: Május 27, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 27, 2022 Amennyiben nem dőlők ki, akkor szivesen beszállok én is. Kidőlés esetén én leszek az első hulla. Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Május 27, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 27, 2022 On 2022. 05. 18. at 15:50-kor Alec_Baldwin írta: Yo! Mennék én is. Remélem nem hálóval kell megint összefogdosni az embereket. Egyszer és mindenkorra értsétek meg, hogy ez egy egyszerű és nagyszerű játék. Főleg spiccesen. Nagyszerű szöveg! Legközelebb majd felteszem valamelyik plakátra Alec_Baldwin kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Május 27, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 27, 2022 4 órával ezelőtt-kor Nut írta: Amennyiben nem dőlők ki, akkor szivesen beszállok én is. Kidőlés esetén én leszek az első hulla. Örömmel látunk Nut, akár így... akár úgy... Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 1, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 Sziasztok, ha még nem telt meg a létszám, akkor szeretnék jelentkezni. Sosem játszottam még ilyet, úgyhogy egy 15 perces szabályismertetőre igényt tartok az esemény előtt. Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Június 1, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 3 órával ezelőtt-kor Rayen Reval írta: Sziasztok, ha még nem telt meg a létszám, akkor szeretnék jelentkezni. Sosem játszottam még ilyet, úgyhogy egy 15 perces szabályismertetőre igényt tartok az esemény előtt. Szia! Nagyon örülünk, hogy jössz! Ez nem az a játék ahol könnyen betelne a létszám... mondhatni a gyilkosunk mindig kevesli a leendő áldozatok számát... A szabályokat mindenképp ismertetem az elején, de nem ígérem, hogy 15 perc lesz... negyedóráig nem hiszem, hogy sikerülne elhúzni... bocsi... de majd igyekszem kitalálni vmi meglepőt és mulatságost, hogy ne unatkozzon a társaság... Rayen Reval és Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Június 9, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2022 Ott leszek! Neko és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Morto Közzétéve: Június 9, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2022 Én is jönnék! Neko és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Caos Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Én is csatlakoznék Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés