Scylla Közzétéve: Július 26, 2006 Közzétéve: Július 26, 2006 Kamykaze: gratula, en is igy tudtam, reges-reg egy konyvben olvastam roluk. erdekes modon nem az Oduszeusz kalandjaiban hanem a maraton eletre-halara cimu konyvben(dustin hofman foszereplesevel film is keszult belole). szoval en is igy tudtam amig ma -miutan ide beirtam- meg nem neztem a wikipedian. ezek nem is sziklak voltak hanem 2 db nonemu viziszorny, ket nymph!!!! teljesen le vagyok torve.... most nevet kene valtoztatnom vagy mi?
Ahriman Közzétéve: Július 26, 2006 Közzétéve: Július 26, 2006 Idővel kővé vált mind2... De Scylla valóban szép nimfaként kezdte, csak nemtomármelyik tengeri istenhez nem viszonyult kellő diplomáciai érzékkel... Amúgy, földrajzból mindig is iszonyat rossz voltam... de az Ittaka-Trója útvonalat hol érinti Gibraltár? Vagy ENNYIRE eltévedtek? Amúgy, ha nem vagy se nőnemű, se 6 kutyafejű nőnemű szörny, talán nem ártana egy új nick... :roll:
Kamykaze Közzétéve: Július 26, 2006 Közzétéve: Július 26, 2006 \o/ jo vagyok! 8) Szerintem folosleges uj nicket valasztanod, a szerepjatekos temaba pont passzol a viziszornyekkel kapcsolatba hozhato nicked.
Ramun Közzétéve: Október 19, 2006 Közzétéve: Október 19, 2006 Hali! Sztem teljesen fölösleges a változtatás... Először is, ez saját vélemény, de sztem az ember akkor már úgy fusson végig, ahogy elhíresült... Rám véletlenül ragadt a Ramun (ilyen néven küldtem be előtörit és az első KM bácsink folyamatosan így hívott) és sztem max két ember ismerne fel, ha pl Dimőként megjelennék egyszer... A másik, hogy a Scylla, mint olyan, mint láttuk, elég keveset mond az embereknek (én is csak annyit tudtam, hogy vizirém...), szóval nehogy változtatni tessék! Üdv a falkának: Ramun
Sneer Közzétéve: Október 19, 2006 Közzétéve: Október 19, 2006 Miket nem tud meg az ember. Scylla! Szerintem se változtass. Jó ez így! Sneer. Anno 2001-ben felléptem, életem első chatjére és kellett egy nick mert Petyából volt 1236. Mivel , akkoriban se vigyorogtam kevesebbet, mint most, gondoltam a smile jó lesz nekem. No ebből már csak 623 volt a neten. Törtem a fejem és közben az angol szótárban a szemem a smile alá tévedt: sneer. Tetszett a szó. Megnéztem a jelentését .Gúnyos mosolyt, grimaszt jelent. Hohó hó, meg volt az a név, ami kellett nekem! Mindenhova ezt használom a neten. Érdekes módon pár hónap után elkezdtek élőben a haverok, barátok is így hívni. Lozartan kedveli ezt
Raze Közzétéve: Október 20, 2006 Közzétéve: Október 20, 2006 Hihi. Nekem eredetileg a neten Jungleboy volt a nickem nagyon sokáig, meg deviantART-on is így vagyok fent, de mikor kijött a World of Warcraft valahogy nem illett egy kegyetlen ork állathoz egy aranyos kis kisfiú neve, (Johnny Bravo rulz!) ráadásul sokan is használták. Gondoltam egyet: Rage + Frenzy = Raze. Később mondták hogy az Underworldben is így hívják az egyik farkasembert. Közben rászolgáltam a névre a való életben is és tiszteletbeli ork is lettem, így ma már Raze vagyok, jómunkásork. A mítológia vitába nem szállok be, nem akarok okosabb lenni senkinél. Gibraltár az Hádész birodalma volt, oda mentek Odüsszeuszék, és asszem visszafelé tévelyedtek a 2 szörny területére. Nekünk latin órán volt róla térkép de ha megfeszítenek sem emlékeszem rá hogy hol tanyázott Scylla. Amúgy asszem van egy olyan feldolgozása az eposznak, amiben lehet látni a monsztert. (Armand Assante a főszereplő) ihun van-e
Kiara Közzétéve: Október 24, 2006 Közzétéve: Október 24, 2006 Üdvözlet! Aki jártas a mangák világában annak ismerős lesz a név. Az Inujasha rajzfilmben a két farkú "macskát" hívták Kirarának(a szellem írtó csajszi macsekja). Ebből lett Kiara.(semmi köze az R&B énekesnőjéhez!!! ő 'c'vel írja a nevét)És egyébként is ezt a nevet érzem hozzám illőnek.(nekem is,akkár a macskáknak szelektív a hallásom ) Az első karakteremnek is ez volt a neve(az Arel papnőm). Legyetek jók és éljetek boldogul. Quo vadis, domine?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 24, 2006 Közzétéve: Október 24, 2006 Hát az én nevem csupán csak azért lett ez mert ez tetszett, a többi meg olyan amilyen. De azóta jó bármire.
Kiara Közzétéve: Október 26, 2006 Közzétéve: Október 26, 2006 Üdvözlet! Crowstone:de mégis miért lettél Crowstone? Honnan jött? Amit írtál nem teljesen kielégítő válasz... Valaki pl kináncsibb az átlagnál. Mondjuk Én...
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 30, 2006 Közzétéve: Október 30, 2006 Válaszoltam a kérdésedre.
cather Közzétéve: November 7, 2006 Közzétéve: November 7, 2006 Az én nevem: egy félre írás, egy álom és mostmár hogy tudom egy inkvizítorról kapta
cather Közzétéve: November 7, 2006 Közzétéve: November 7, 2006 Az én nevem: egy félre írás, egy álom és mostmár hogy tudom egy inkvizítor következménye
Raze Közzétéve: November 14, 2006 Közzétéve: November 14, 2006 Illés olyan jó látni hogy tudod használni a fórumot. :twisted: Elmondom akkor én hogy a cather az CATCHER azaz baseballban egy posztot (asszem ütőjátékost) jelöl. Innen van cather barátunk neve, (T.i. bézbólozik/-zott a szentem) amit 4 ember 5 féleképpen ejt ki. (Mondjuk én is jó vagy a REZE-vel, thx magyargergely :wink: ) Remélem nem gáz hogy lerántottam rólad a leplet Illés. :oops: Az inkvizítoros szöveg viszont tényleg jól hangzik.
cather Közzétéve: November 14, 2006 Közzétéve: November 14, 2006 Illés olyan jó látni hogy tudod használni a fórumot. :twisted: Elmondom akkor én hogy a cather az CATCHER azaz baseballban egy posztot (asszem ütőjátékost) jelöl. Innen van cather barátunk neve, (T.i. bézbólozik/-zott a szentem) amit 4 ember 5 féleképpen ejt ki. (Mondjuk én is jó vagy a REZE-vel, thx magyargergely :wink: ) Remélem nem gáz hogy lerántottam rólad a leplet Illés. :oops: Az inkvizítoros szöveg viszont tényleg jól hangzik. nem gáz de a catcher fogót jelent ami pont a dobó fogásait fogja meg és segíti az ütőtt a biztos kiesésben én sem tudom pontosan csak Amund mesélt valami könyvből ahol a főinkvizítór csókát így hívták de célom hogy elolvsam azt a könyvet jah tényleg én nem adok ETK-t érte
Raze Közzétéve: November 15, 2006 Közzétéve: November 15, 2006 Illés olyan jó látni hogy tudod használni a fórumot. :twisted: Elmondom akkor én hogy a cather az CATCHER azaz baseballban egy posztot (asszem ütőjátékost) jelöl. Innen van cather barátunk neve, (T.i. bézbólozik/-zott a szentem) amit 4 ember 5 féleképpen ejt ki. (Mondjuk én is jó vagy a REZE-vel, thx magyargergely :wink: ) Remélem nem gáz hogy lerántottam rólad a leplet Illés. :oops: Az inkvizítoros szöveg viszont tényleg jól hangzik. nem gáz de a catcher fogót jelent ami pont a dobó fogásait fogja meg és segíti az ütőtt a biztos kiesésben én sem tudom pontosan csak Amund mesélt valami könyvből ahol a főinkvizítór csókát így hívták de célom hogy elolvsam azt a könyvet jah tényleg én nem adok ETK-t érte Akkor ha te ütőjátkos vagy/voltál, mi a rákért vagy fogó? A csatárt sem kapusnak hívják......
cather Közzétéve: November 16, 2006 Közzétéve: November 16, 2006 Raze: a Baseball 9 iningből áll, a 9 játékrész alatt mindkét csapat egyszer védekezik és egyszer támad, 3 kiesésnél a támadó csapat védekezni fog, a védekező csapat meg támadni, a cather a védekező posztom volt, bár játszottam 2-es base védőt illetve SS/beállós/ meg 3-as base védőt. Ûtni mindenki üt kivéve ha DH-át állítanak be álltalában dobók helyett szokás mert gyorsan fáradnak. De majd egy rövid szabály ismertetést majd valamelyik kocsmában adok rendben???
Amarilis Közzétéve: Július 23, 2007 Közzétéve: Július 23, 2007 Üdvözlet! Aki kicsit jártas a botanikában, az tudhatja, hogy a amarillis egy virág! Azonkívül pedig az első MAGUSos karakterem neve; egy elf mágusnő, akinek a kijátszása életem első nagy szerelmével hozott össze(a történetben egy dzsennel, innen az értük való rajongásom... ).
Belloq Közzétéve: Július 23, 2007 Közzétéve: Július 23, 2007 Üdvölet! Aki olvasott már Fable-t, tudja ki vagyok... [ja és semmi közöm az Indiana Joneshoz és hol-mi féle frigyládás történetben előforduló nácibarát "archeológushoz"!!! ] Lehad anns-naona charoban
Obscuritas Közzétéve: Július 24, 2007 Közzétéve: Július 24, 2007 Hát... nekem már van 2 elsőkiadású ak.-m nevem pedig a fejemben uralkodó, állandóan jelenlévő valamire utal egyszersmint az értelmi színvonalamra
Erto Közzétéve: Augusztus 10, 2007 Közzétéve: Augusztus 10, 2007 Az én nevem az abol jött hogy olvastam egy könyvet (többet is )a Drizztes sorozatbol és ott van aszem egy a Ertu nevü démo aztán gondoltam tul nagy kopi lenn azt le másolni igy az utolsó betüt meb váltosztattam
Amarilis Közzétéve: Augusztus 10, 2007 Közzétéve: Augusztus 10, 2007 Tudtam! Csak nem voltam biztos benne... (én is szeretem R.A. Salvatore könyveit!) (Bocs a off-ért )
Fürge Disno Közzétéve: December 1, 2007 Közzétéve: December 1, 2007 Üdv mindenknek!! Olvasgatom itt oda vissza a témát és teccik...érdekes olvasgani az eredeteket Ha már itt vagyok viszont akkor Con aki főleg Salamander segítsé mán nekem honnan is lett nekem ez a buta nevem mert hogy tőled kaptam csak nem emléxem mán hogy hogy :D
Con Salamander Közzétéve: December 1, 2007 Közzétéve: December 1, 2007 Üdv! Hát, igazából nem is szerepjátékos név lényegében. Bölcs, ősi indián név tudni kell hozzá, hogy szomszédok vagyunk. Egyszer disznó barátunk hazaugrott egy DVDért, majd mikor megérkezett, közölte, hogy "már vissza is röffentem", ezzel egyidőben pedig én, hogy 'Milyen fürge voltál"... Nevettünk egy sort, és kitaláltuk, hogy ő bizony egy fürge disznó... Üdv Lozartan kedveli ezt
Corvax Közzétéve: December 23, 2007 Közzétéve: December 23, 2007 Üdv!Az én nicknevem (Corvax) az egyik kráni karakterem nevéből jött. Valami sötét hangzásút kerestem neki, és mivel biológus vagyok elkezdtem gondolkozni, hogy melyik állat vagy növénynév lenne használható. A holló (Corvus corax) nevéből pedig szerintem elég jó összevonást lehetett csinálni.
Croatush Közzétéve: December 23, 2007 Közzétéve: December 23, 2007 Az én nickem eredetét nem szerepjátékban kell keresni, ez nemes egyszerűséggel így hívnak Horváth András a becsületes nevem, a horvát pedig latinul croatus. De mint a nép. Horváth=Croatush. kreatív
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés