Sneer Közzétéve: Június 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Akkor ezt Tao és Thya bebukták,mert Magyarország - Maldív-szigetek 7215.17 km Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: November 30, 2013 Megosztás Közzétéve: November 30, 2013 Akkor ezt Tao és Thya bebukták,mert Magyarország - Maldív-szigetek 7215.17 km Ouch. Ha még akkor Új-Zélandon lettünk volna, akkor esetleg... de a Maldív-szigetekről már tényleg ciki nem hazajönni. Utólagos bocsánatunk. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Január 6, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2017 http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/96785-ezer-futballpalya-epult-tao-bol-az-elmult-ot-evben-magyarorszagon ... és ő még mindig velünk van! Hiába, Árpi egy két lábon járó csoda! Bocs Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 6, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2017 1 órával ezelőtt-kor Hulla írta: http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/96785-ezer-futballpalya-epult-tao-bol-az-elmult-ot-evben-magyarorszagon ... és ő még mindig velünk van! Hiába, Árpi egy két lábon járó csoda! Bocs Az utolsó mondatod miatt megbocsátok! Link a hozzászóláshoz
Dorani magiszter Közzétéve: Január 13, 2018 Megosztás Közzétéve: Január 13, 2018 Helló! Az én nick-emre nem nehéz rájönni, a varázsló a kedvenc kasztom, így hát ,,elneveztem" magam Dorani magiszternek. Egyébként, az Antilra lenne egy tippem: Antil vagy Antyllus II. századi görög sebész volt, aki a Római birodalom felügyelete alatt élt. + az Antil II. Sz.-i görög név. (Nem tudom jó-e, de csak ezt találtam, próba szerencse.) Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Május 21, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2022 Bocsi ha beleszólok. Csak szöget ütött a fejembe egy gondolat a nevekkel kapcsolatban. Én pár zenekar nevét amit érdekesnek találok, megnézem (Google) mit jelent. Valamelyik együttes konkrétan leírja a saját oldalán, hogy mi ihlette a nevüket. Néha a legegyszerűbb opció is befut, de az emberek szinte mindig túlgondolják 😆 Antail, mint név először valami istenségre tippelnék. Olyan egyiptomi istenesen hangzik. Vagy valami filmbeli karakter. Viszont én egy meg egyszerűbb dologra tippelek: ANTAL Szerintem köze van az Antal névhez. Vagy a születési névben szerepel (családnév vagy egy második utónév), vagy egy szeretett családtaghoz kapcsolódik a név. 😊 Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Május 21, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2022 Amúgy érdekes nevekbe botlik itt az ember 😊 Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 21, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2022 2 órával ezelőtt-kor Leenarya írta: Amúgy érdekes nevekbe botlik itt az ember 😊 Na vajon kitalálod-e a szuper obskúrus eredetét ennek a nicknek? Leenarya kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Május 21, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2022 Egy órával ezelőtt-kor tetra írta: Na vajon kitalálod-e a szuper obskúrus eredetét ennek a nicknek? Mármint a Tetra-ét? Belefutottam már a nevedbe, de annyian megfordulnak itt, hogy nem jegyzek meg mindent. Először a képhez kötve tippelek. Valami filmben vagy történetben egy tudós vagy nagy varázserővel, tudással bíró karakterről lehet. Vagy szereted a geometriát (a tetraéderből kiindulva). Az egyszerű tippem pedig:női név lehet, Petra vagy Terka, így hívnak valaki hozzád közeli embert 😊 Vagy akár random ez jutott eszedbe és maradt ez 😁 Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 21, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 21, 2022 11 órával ezelőtt-kor Leenarya írta: Bocsi ha beleszólok. Csak szöget ütött a fejembe egy gondolat a nevekkel kapcsolatban. Én pár zenekar nevét amit érdekesnek találok, megnézem (Google) mit jelent. Valamelyik együttes konkrétan leírja a saját oldalán, hogy mi ihlette a nevüket. Néha a legegyszerűbb opció is befut, de az emberek szinte mindig túlgondolják 😆 Antail, mint név először valami istenségre tippelnék. Olyan egyiptomi istenesen hangzik. Vagy valami filmbeli karakter. Viszont én egy meg egyszerűbb dologra tippelek: ANTAL Szerintem köze van az Antal névhez. Vagy a születési névben szerepel (családnév vagy egy második utónév), vagy egy szeretett családtaghoz kapcsolódik a név. 😊 https://kalandozok.hu/szoszedet/?talany=Antail Amonashis#elContent Leenarya kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Május 22, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2022 23 órával ezelőtt-kor tetra írta: Na vajon kitalálod-e a szuper obskúrus eredetét ennek a nicknek? Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Május 22, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2022 Akkor most én jövök egy névmagyarázattal 😏 Egyszerű, mint a sicc. Az eleje a nevem végéből lett: Katalin-nak születtem. Mivel a vége is becézhető forma, a Lina, Lini, Linus, Linka, stb, azt vettem előre. Kicsit kifordítottam, a Linát "Leena" -ra változtattam. Közben megihletett a Trónok harca, így fogtam az egyik általam kedvelt karakter nevét, és felhasználtam az enyémhez. Tehát: Lina-->Leena+Arya-a=Leenarya. Akkor hirtelen ez jutott eszembe. 😁 Lopov, Antail és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Május 22, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2022 Üdv! 4 órával ezelőtt-kor Leenarya írta: Akkor most én jövök egy névmagyarázattal 😏 Egyszerű, mint a sicc. Az eleje a nevem végéből lett: Katalin-nak születtem. Mivel a vége is becézhető forma, a Lina, Lini, Linus, Linka, stb, azt vettem előre. Kicsit kifordítottam, a Linát "Leena" -ra változtattam. Közben megihletett a Trónok harca, így fogtam az egyik általam kedvelt karakter nevét, és felhasználtam az enyémhez. Tehát: Lina-->Leena+Arya-a=Leenarya. Akkor hirtelen ez jutott eszembe. 😁 Hát, ha hiszed, ha nem, eddig én következetesen Lyennarának olvastalak... az MAGUS... fene ezeket a "lefényképezős" olvasási hibákat Sneer, Leenarya és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Május 22, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2022 4 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Hát, ha hiszed, ha nem, eddig én következetesen Lyennarának olvastalak... az MAGUS... fene ezeket a "lefényképezős" olvasási hibákat Lehettem volna az is. De ezt könnyebb kimondani 😁 Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés