Vándor Közzétéve: Július 22, 2005 Közzétéve: Július 22, 2005 Nos, akkor szerintem ide lehetne szervezni a következő találkát, ha Antail is egyetérté a témával, és annak címével.
@huszár Közzétéve: Július 30, 2005 Közzétéve: Július 30, 2005 Helló. hát mint látjátok hazatértem (mindenki ôszinte bánatára ), bla-bla-bla... lényeg, h tartani kéne megint klubtalit.evvel egy gond van mostanság, ahogyan hallottam nem igazán érnek ár a kedves tagok, tehát kéne tartani egy egyeztetést, vagy egy megbeszélést, h mikor is lehetne a következô találkozó....na meg hogy hol is legyen )) nahh csak ennyit akartam volt mondani (én a Senki!)
Con Salamander Közzétéve: Július 30, 2005 Közzétéve: Július 30, 2005 Ahoi!Részemről: ez a hét nem jó, temetések lesznek, ahová hivatalos vagyok, meg el is utazom egy-két napra... Utána ráérek 10.-éig. Onnantól pepsicocacolasziget.Bye
Antail Közzétéve: Július 30, 2005 Közzétéve: Július 30, 2005 Üdv!Helyszín szerintem nemkérdéses, kalandozók klubhelyiség.12-ig bezárólag ráérek bármikor.üdv:
@huszár Közzétéve: Július 30, 2005 Közzétéve: Július 30, 2005 hmmm hát egen...nem tom azt sem, h mikorra kell menjek reggelente dolgozni, szal van egy kis fejetlenségem. de majd ki gubancolok mindent.a többiekrôl van vmi hír??
Venes Közzétéve: Augusztus 3, 2005 Közzétéve: Augusztus 3, 2005 Mivel A Klub tagja vagyok, némileg :roll: , ezért úgy gondoltam hogy én is ide szólok. Nekem csak sajna hétvégeken jó, meg10-edikén, meg 24-edike után mindenkor. Szóval elég LOL az én helyzetem, úgyhogy lehet hogy értelmesebb, ha nem is írok semmit se.
@huszár Közzétéve: Augusztus 3, 2005 Közzétéve: Augusztus 3, 2005 helló Nem tudom ki hogy van vele, és ki hogy ér rá, de gem cseten említette, h vmikor feltolja a képét bp-re pár napra, és h talizni kéne itt pár emberrel.tehát akkora tehetnék egy talit sztem.igaz gem beszélt vmi részegedésről is, de az már lehetne fakultatív is.ahogy a tali is fakultatív - természetesen ... nahh csak ennyit akartam mondani byezz. ui: ide sztem minden klubtag nyugodtan írjon
Lirion Közzétéve: Augusztus 4, 2005 Közzétéve: Augusztus 4, 2005 Hy!Nekem tulajdonképpen mindegy, én alkalmazkodok ha sikerül. De ahhoz hogy én ott legyek egy pontosabb időpont kellene. Ezt sztem TI döntsétek el. Nah reészemről ennyi.
Manndil Közzétéve: Augusztus 5, 2005 Közzétéve: Augusztus 5, 2005 Üdv, nekem keddtől jó, mert addig be vagyok táblázva, utána meg 12-től nyaralok
@huszár Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Hi mindenkinek, egy fontos dolog ügyében szeretnék érdeklődni midnenkitől, méghozzá abban (na remélem ezt már nem rakja ki a nyamvadt hozzászólás kiíró :evil: :x ) Tehát ami a lényeg: Helló minden Tagnak Érkezett hozzánk egy kérés miszerint megint szervezni kéne egy találkozót, méghozzá, ha jól tudom akkor a következő hét péntekjére (2005.08.19.)! Ehhez kio mit szól, tehát jó lenne ha minél többen jönnétek, hogy A Bizottság döntőképes legyen!! Üdvözlettel - a szórasemérdemes, az örök alkalmatlankodó...
Venes Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Mivel tag vagyok így úgy vélem, hogy meg van a jogom, hogy beleszóljak a dologba és az én álláspontomat is kinyilatkoztassam. Nekem tetszetős ez az időpont. Ha valami nem jön közben én ott leszek, feltéve, ha marad és nem változik.
Vándor Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Közzétéve: Augusztus 11, 2005 hajaj...még nem tudom, elvileg aznap még dolgozom.... szóval nem tudom, hogy jelen tudok-e lenni, mint krónikás vala. De azért megpróbálok vala
@huszár Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Közzétéve: Augusztus 11, 2005 na hi elfelejtettem még az előzőekhez azt hozzáteni, h a teázás után vmi iszogatás/piálgatás is benne lenne a progiban, természetesen fakultatív jellegel nem tom ehhez ki mit szól, de ez igy lett (nekem ) nekünk meghírdetve:)
TAO Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Sajna a tegnapi talin nem tudtam részt venni Andoronnal, de a következőt megpróbáljuk. De sajna azt sem ígérjük. No majd kiderül. Üdv, és jó szervezkedőzést.
@huszár Közzétéve: Augusztus 15, 2005 Közzétéve: Augusztus 15, 2005 hi mindnekinek!Nahh csak annyit akarok most mondani gyorsba, hogy a pénteki teázásra való találkozó az 5 órakor lesz a Blaha Lujza téren, ott ahol a multkor volt.Onnan vonul át a csapat a teázóba, és én ott fogok csatlakozni majd.na csak ennyit akartambyezz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 6, 2005 Közzétéve: Szeptember 6, 2005 Ahoi! * Topic is 'www.kalandozok.hu | Sok kis goblin sok kis ketrecben is elfér... | Jövőhéten kell tea.' Hát kellene már. Kinek mikor jó? (nekem péntekem nem jó, más minden elvileg ) Bye
Venes Közzétéve: Szeptember 6, 2005 Közzétéve: Szeptember 6, 2005 Örömömre szolgál Mester, hogy előálltál eme ötlettel. Nekem, mint tiszteletbeli Klubb tag nagyon tetszetős eme ötlet. Elviekben jó, de ez még pár dolog függvénye, szóval engem azért kérdőjellel fel lehet írni arra a bizonyos, láthatatlan listára.
TAO Közzétéve: Szeptember 7, 2005 Közzétéve: Szeptember 7, 2005 Üdv, csak a péntek-szombat jó, a szegediek nevében. Bár nem beszéltem senkivel, nem tudom, hogy ráérnek-e egyáltalán. Szegediek alatt kukachuszart, NesireAndoront és jómagam értem most. Mivel hétközben Szegeden vagyunk, vasárnap meg már jövünk vissza Pestre, ezért csak péntek, szombat jöhet szóba nekünk elsősorban, ritkás esetben esetleg vasárnap délelőtt, vagy délután, de azt nem erőltetnénk.
@huszár Közzétéve: Szeptember 7, 2005 Közzétéve: Szeptember 7, 2005 Hi! /me egyetért az előző szegedi hozzászólóval, csak annyival egészítené ki, h (hol is van a naptáram?!?) szept 16-18 szegeden sport fesztivál van ezért nem hinném, h azon a hétvégén ráérnének a szegediek... /me-nek az is eszébe jutott h mi lenne ha szegeden lenne a következő teázás.... (jóó csak vicc volt, csak vicc volt! ) Én a satöbbi satöbbi satöbbi
@huszár Közzétéve: Szeptember 10, 2005 Közzétéve: Szeptember 10, 2005 Helló!Ismét rám hárult a megtiszteltetés, h kiírjam a következő teázás időpontját, amit meg kellene tartani. Tehát az időpont: szeptember 24-e /szombat/, a délután folyamán.Eddig egy-két ember szólt cseten, h valószínűleg tudna jönni, de azért kérek mindenkit, h jelezze itt is, h tud-e jönni a találkozóra.A helyszín a szokásos.Üdvözlettel,@huszár
Venes Közzétéve: Szeptember 11, 2005 Közzétéve: Szeptember 11, 2005 Bocáss meg kukac, de Zoli azt írta, hogy jövő héten lesz a tea, szóval az zt jeleti, hogy mivel nektek csak hétvégén jó, meg úgy általában mindenkinek, így olyan 17edike, szerintem. De javíts ki ha tévednék.
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 13, 2005 Közzétéve: Szeptember 13, 2005 Ahoi! Többen nem lesznek itthon ezen a hétvégén (többek közt én sem ), ezért döntöttünk úgy, hogy halasztjuk még a dolgot. Zoli sem biztos, hogy ráér most hétvégén. Így több az idő, mindenki -aki akarja- szabaddá teheti magának az időpontot... Bye
Manndil Közzétéve: Szeptember 16, 2005 Közzétéve: Szeptember 16, 2005 Üdv! nekem 24 tökéletesen megfelel
Hunter Közzétéve: Szeptember 20, 2005 Közzétéve: Szeptember 20, 2005 Ezennel kihirdettetik, hogy a tali időpontja szeptember 24-e (szombat), fél 5. A szokásos helyen (Blaha Lujza tér, a 4-es 6-os Morizc körtér felé menű villamosmegálló. Onnan megyünk majd a törzshelyünkre, teázni, beszélgetni, és flasselni a falon lévő sárkányra.Odv.
@huszár Közzétéve: Október 9, 2005 Közzétéve: Október 9, 2005 Üdvözlet! Amint látom egy kissé befulladt, bepunnyadt a Klub, de ez érthető mivel a legutóbbi két talin alig néhányan gyűltünk össze.:evil::x Tehát kéne tartani egy olyan gyűlést, ahol legalább 12-en vagyunk. Mivel nemsokára itt van az őszi szünet, amikor jóval nagyobb a valószínűsége, h sokkal többen ráérnek, emiatt úgy vélem tartani kéne a szünetben egy teázást/talit. :twisted: Üdvözlettel, @huszár
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés