Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Aktuális találkozók, rendezvények


Vándor

Recommended Posts

Helló.

hát mint látjátok hazatértem (mindenki ôszinte bánatára :D), bla-bla-bla...

lényeg, h tartani kéne megint klubtalit.evvel egy gond van mostanság, ahogyan hallottam nem igazán érnek ár a kedves tagok, tehát kéne tartani egy egyeztetést, vagy egy megbeszélést, h mikor is lehetne a következô találkozó....na meg hogy hol is legyen :)))

nahh csak ennyit akartam volt mondani

(én a Senki!)

Link a hozzászóláshoz

helló

Nem tudom ki hogy van vele, és ki hogy ér rá, de gem cseten említette, h vmikor feltolja a képét bp-re pár napra, és h talizni kéne itt pár emberrel.tehát akkora tehetnék egy talit sztem.igaz gem beszélt vmi részegedésről is, de az már lehetne fakultatív is.ahogy a tali is fakultatív - természetesen ;):D...

nahh csak ennyit akartam mondani :)

byezz.

ui: ide sztem minden klubtag nyugodtan írjon

Link a hozzászóláshoz

Hi mindenkinek, egy fontos dolog ügyében szeretnék érdeklődni midnenkitől, méghozzá abban (na remélem ezt már nem rakja ki a nyamvadt hozzászólás kiíró :evil: :x )

Tehát ami a lényeg: :D

Helló minden Tagnak

Érkezett hozzánk egy kérés miszerint megint szervezni kéne egy találkozót, méghozzá, ha jól tudom akkor a következő hét péntekjére (2005.08.19.)!

Ehhez kio mit szól, tehát jó lenne ha minél többen jönnétek, hogy A Bizottság döntőképes legyen!!:D

Üdvözlettel - a szórasemérdemes, az örök alkalmatlankodó...

Link a hozzászóláshoz

Üdv, csak a péntek-szombat jó, a szegediek nevében. :)

Bár nem beszéltem senkivel, nem tudom, hogy ráérnek-e egyáltalán. Szegediek alatt kukachuszart, NesireAndoront és jómagam értem most. Mivel hétközben Szegeden vagyunk, vasárnap meg már jövünk vissza Pestre, ezért csak péntek, szombat jöhet szóba nekünk elsősorban, ritkás esetben esetleg vasárnap délelőtt, vagy délután, de azt nem erőltetnénk.

Link a hozzászóláshoz

Hi!

/me egyetért az előző szegedi hozzászólóval, csak annyival egészítené ki, h (hol is van a naptáram?!?) szept 16-18 szegeden sport fesztivál van ezért nem hinném, h azon a hétvégén ráérnének a szegediek...

/me-nek az is eszébe jutott h mi lenne ha szegeden lenne a következő teázás.... (jóó csak vicc volt, csak vicc volt! :D)

Én a satöbbi satöbbi satöbbi

Link a hozzászóláshoz

Helló!

Ismét rám hárult a megtiszteltetés, h kiírjam a következő teázás időpontját, amit meg kellene tartani. Tehát az időpont: szeptember 24-e /szombat/, a délután folyamán.

Eddig egy-két ember szólt cseten, h valószínűleg tudna jönni, de azért kérek mindenkit, h jelezze itt is, h tud-e jönni a találkozóra.

A helyszín a szokásos.

Üdvözlettel,

@huszár

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!

Amint látom egy kissé befulladt, bepunnyadt a Klub, de ez érthető mivel a legutóbbi két talin alig néhányan gyűltünk össze.:evil::x

Tehát kéne tartani egy olyan gyűlést, ahol legalább 12-en vagyunk.:D

Mivel nemsokára itt van az őszi szünet, amikor jóval nagyobb a valószínűsége, h sokkal többen ráérnek, emiatt úgy vélem tartani kéne a szünetben egy teázást/talit.:D :twisted:

Üdvözlettel,

@huszár

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...