Sir Thomas Közzétéve: Május 25, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2022 Most jelent meg magyarul, szeretném kipróbálni. Nem garantálom, hogy fergeteges kaland lesz, meg hogy 100%-ig képben leszek még a rendszerrel, de szeretném kipróbálni. Társakat keresek hozzá. Játékosok (max 5 fő): Kaland: könnyed bevezető kaland, teljesen egylövetű Karakterek: kidolgozás a helyszínen, a játék részeként, vagy itt a fórumon, ha beszerezzük a könyvet (még meg kell vennem nekem is) Rendszer: Castle Falkenstein Felkészülés: minél többet tudsz róla, annál jobb. Anno forgattam a könyvet, de már semmire nem emlékszem sajnos, tehát, mintha most látnám először. Nézők: szabad a pálya Niobe és Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Július 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2022 Van már játékos? Én ezt kipróbálnám. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Július 4, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 4, 2022 Szia! Nem volt jelentkező, így magamban lefújttam. Talán majd máskor. Legalább lesz idő Malcolm J Huntot meghallgatni. tetra és Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
ApaRaffles79 Közzétéve: Augusztus 7, 2022 Megosztás Közzétéve: Augusztus 7, 2022 Sziasztok, csütörtök vettem meg mára végig is olvastam, kipróbálnám. Van hely, van csapat, van lehetőség? Gábor (arquitecto.gabor@gmail.com) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés