TAO Közzétéve: Július 22, 2005 Megosztás Közzétéve: Július 22, 2005 Üdv,ez a topic a Klub már megesett találkozóiról szól. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 22, 2005 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 22, 2005 Ahoi, kezdem a Klub megalapulását jelentő legelső találkozó beszámolójával. Jelen volt 10 ember, köztük Zoltan/Antail, az oldal ősatyja. Egy dzsad teázóban töltöttük épp esténket, mikor valakiben felmerült az ötlet, hogy Kalandozók Klub. Elsőre majdnem feláldoztuk Zrogdavarnak, de a Szent Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Augusztus 12, 2005 Megosztás Közzétéve: Augusztus 12, 2005 'Reggelt!Folytatnám a klub második gyűlésével ugyanabban a dfzsad teázóban találkoztunk, 'hol legutóbb Szentélyt szenteltünk és találkoztunk (is). Sajnos most azt nem tudom ecsetelni, hogy hányan voltak ott, hanem azt tudom elmondani hogy hányan nem jelentek meg vala az oltár felszentelésénél. Mert a (Klub)Szentélyben Szent Oltárnak is lennie kell vala. E szentelésen nem volt jelen sajnálatos módon sem a Krónikás, sem a Szent Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: Augusztus 28, 2005 Megosztás Közzétéve: Augusztus 28, 2005 Odv. Én lettem kiválasztva az augusztus 19-ei találkozó élménybeszámoló megírásával, kicsit megkésve ugyan. Résztvevők: Lirion Tupac Con Salamander @huszár Venes Hunter Sir Thomas Ami említésre méltó volt: :arrow: Még mindig nem döntöttünk a két hölgy (Felon, er) felvételéről - Majd ha összejönnek az alapító tagok nagyrésze, döntünk felőlük. :arrow: Megtisztelt minket jelenlétével Sir Thomas, remek történeteivel. Odv. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Augusztus 28, 2005 Megosztás Közzétéve: Augusztus 28, 2005 Üdvözlet!II. KRK gyűlést, összejövetelet megtartottuk Péczelnek városában Ernél.A gyűlés eredményesen zárult, értsd: darts, társasjátéktesztelés, evés, torna.Résztvevők:ErVenesMorgianNesireTAOHunter@huszárZoltánA következő krk időpontja még nincs lefikszálva, de lesz.üdvlábjegyzetDarts: Aki veszít iszik.Társasjátéktesztelés: Részegedj okosan (2x)Evés: SzalámiskenyérTorna: Ábrahámmal Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Február 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2006 Sziasztok! Engem ért eme hatalmas megtiszteltetés, hogy beszámolhatok a az oldal 3 éves fennállásának megünnepléséről. Jelenlévők: Manndil Felon Thya Kleo Morgian Akhirell Con Salamander Antail Raze Csaba er A kialakult hagyománynak megfelelően a Sirius teázóban jött össze a csapat. A Blahán találkoztunk, kisebb-nagyobb késésekkel. Fél 4 körül elindultunk a választott helyre. Megérkezésünkkor szíves fogadtatásban volt részünk. A kedves felszolgálóúr minden kérésünket kielégítette, ahogyan azt illik. Persze 1-2 dolgot nem állt módjában teljesíteni, de semmi vész, majd legközelebb:D (Felon ne csüggedj a mamusz miatt;)) A hangulat fenomenális volt, szeretném megköszönni ezt többek között CS-nek, aki fáradhatatlan viccmesélésével ezt még tovább fokozta. (Bár a zoknimért meg a sálamért még kapsz;)) Azt hiszem Zolinak is jár köszönet ezért a 3 éves munkájáért. És persze mindazoknak akik segítséget nyújtanak neki. Remélem legközelebb is leszünk legalább ennyien, s azok is el tudnak jönni, akiknek éppen más programja volt. Ennyit mára, üdw er Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 19, 2006 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 19, 2006 Szerintem a következő kalandozók klubbos találkozó tulajdonképpen a piknikelődés lehetne.Mert az végülis az. Há nem? Há de. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2007 Hát üdv, vagy inkább szijasztok Zé most rám testálta az élménybeszámoló megírását :wink: 2007. február 3: Rengetegen voltunk... megpróbálom leírni a teljesség igényével, de a kövezést hárítanám... én megmondtam, hogy nem fogom tudni megjegyezni annak a sok embernek a mindegyikét... Venes, Hunter, Er, Zoli, TAO, Mosquito, Woodman, Manndil, CS és Rami, Sir Thomas (az örök kedvenc ), Olyan (javítsatok ki, ha nem ), Thya, Tetra, Andor, Lirion, Felon... ha jól számoltam, ez 17 emberke... aki kimaradt, attól sorry... Találkozó a Blahán, szinte hagyomány.. mint az is, hogy soha nem bírok odaérni időben :wink: bocsi... de most csak pár percet késtem... Elindultunk a Siriusba, aztán bevártuk Veneséket is félúton. Később, mikor már Sir Thomot is behúztuk a csengős ablakon (hogy azt a nyavalyás csengőt mé nem tudják normálisan megrángatni az rejtély számomra...), na jó, mikor bejött a két lábán a szekrényen keresztül, akkor már teljes volt a létszám. Természetesen most is mindenki arról beszélt, amiről akart, meg amiről hagyták, hogy beszéljen... tehát mindenki csak azt mondhatta el, hogy milyen teát kér.. persze ezt is sikerült jól megoldanunk.. szegény Lirion órákat várt a meg sem rendelt teájára, aztán meg a megrendeltre.. hát őrá rájárt a rúd Naná, hogy Zoli megint Ert piszkálta, aki vészesen menekült volna, csak nem volt hova Manndil nagyra nőtt karmokkal ijesztgette szerény társaságunkat, utána meg Budapest esti járókelőit (mi persze erősen tagadtuk, hogy ismerjük )... Megettük Venes finom sütijeit (ezúton köszönjük nagyon neki!!), és megittuk a teánkat, már amikor nem borítottuk ki... Végignéztük egy szegény szerencsétlen akrobatikáját a pallón (tuti, hogy valaki szemmel verte, ilyen balfék nem lehet senki :roll: ), és meggyőződhettünk, hogy SirTom pincérként is megállja a helyét Megtudtuk, hogy páran a Bükkben (asszem) fognak elhalálozni, egy dühös macika gyomrában, de szemét módon még csak jó szerencsét se kívántunk hozzá nekik (na majd most) Zolinak persze nem köszöntük meg az oldallal kapcsolatos munkáját... bocs Zoli, azért kösz (na meg a dvd-t, vagy azt Andornak kösz.. ) Én jól éreztem magam, remélem ti is Még sok ilyet, és sok másmilyet, de a lényeg, hogy együtt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 4, 2007 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 4, 2007 A leírás korrekt, tényleg ilyen volt. *Felont megdícsér.* Jól éreztük magunkat, rég voltunk már így együtt. Közel 20an egy teázáskor. Kösziii! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Február 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2007 Jól éreztem magam fiúk, lányok, köszi mindenkinek a lehetőséget! Remek beszélgetések voltak, nagy hahoták és végül Felon gondolatait is sikerült megfejtenem :oops: Nem számítottam ennyi emberre, így nagy meglepi volt, hogy kalandozók tömegklub szerveződött. Az oxigénhiány sem maradhatott el, és a szerepét (nem)kissé túljátszó felszolgáló is feledhetetlenné tette a napot. Legközelebb is! Link a hozzászóláshoz
Mosquito Közzétéve: Február 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2007 Hali mindenkinek!Én is nagyon élveztem a teázást és a beszélgetéseket. 8) Megtudtam pár érdekes infót, ami SZVSZ mások már régen tudnak, de én le voltam maradva. :oops: Legközelebb is megyek, ha nem jön közbe semmi!Üdv mindenkinek: MOSQUITO Link a hozzászóláshoz
Mosquito Közzétéve: Február 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2007 Mivel Z (Antali) elfelejtett valamit beiXelni ezért kénytelen voltam feltörni tesóm jelszavát és átvenni felette az irányítást! :twisted: Üdvözlet minden SZEKRÉNYLAKÓNAK, bár nekem nem tűnt fel, hogy egy szekrényben voltunk, de mivel többen írták elhiszem. A hely igen érdekes volt, a felszolgálót inkább nem jellemezném, nehéz lesz túlszárnyalni, de bízom a következő találkozó szervezőiben. A találkozó amúgy hangulatos volt köszönhető ez a potyogó emmbereknek. De hogy negatívumokat is említsek nem gondoltam volna, hogy ilyen meleg van egy szekrényben és ezt csak fokozta a forró tea. A hangulat megteremtéséhez hozzájárult az oXigénhiány miatt fellépő halucináció is 8) . Összefoglalva jót beszélgettünk azon kiváltságosokkal, akiknek a közelében ülhettem ( :idea: megjegyzés a szervezőknek legközelebb be kéne vezetni valami ülésrend megváltoztató rendszert :roll: ) Sajnos a többség más jellegű elfoglatsága miatt hamar rájöttünk, hogy az igasság odaát van . :?: Következő találkozó NYT :?: Most megszüntetem uralmam tesóm felett és megköszönöm neki, hogy legépelte helyettem ezt a hozzászólást (bár végig tudatánál volt mégsem tehetett ellene semmit) :twisted: igaz, hogy én gyorsabban legépeltem volna, de hát ilyenek a lusta varázslók (informatikusok). Elköszönnék a következő viszont látásig, de úgyse fog rám snki emlékezni Woodman ui.:Felon jól tudtad, hogy MOSQUITO báttya vagyok (WOODMAN) :cry: úgy tűnik működik a Jelentéktelenség. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2007 Ezer meg százezer bocsi, de ezt már túl kell élned, hogy legközelebb már leírhassam a nicked normálisan De jó, akkor veszem a fáradtságot és átjavítom... azé remélem értékeled, hogy legalább tudtam, hogy kinek a bátyja vagyol Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2007 Hát egyre jobban sajnálom, hogy ezen nem voltam ott... Persze, ha akartam volna, se tudtam volna menni, de legközelebb megpróbálom nem kihagyni a lehetőséget, mert mindenkitől csak jót hallottam. (Tényleg, mikor lesz következő teázás? ) Link a hozzászóláshoz
Mosquito Közzétéve: Február 6, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 6, 2007 OFFTesóm pajzsai ismét gyengének bizonyultak.Semmi baj Felon én sem jegyzem meg a neveket. :oops: Woodman Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 24, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 24, 2007 Üdv!Élménybeszámolok, mert kakuktojás voltam a szerelmes párok között kukaccal egyetemben.2007. március 24.Voltunk páran, nem annyian, mint vártuk, de mégse kevesen, szóval elegen. 8) Blahán tali után összeszedtük Huntert a Corvin előtt, @ pedig jó közgazdász, a jegyvásárlásra toppant be. Jó volt a 4. sorból végignézni a filmet, jó közelről lehetett látni a fröcsögő részeket.FIlm: 300, aki megteheti nézze meg, szerintem mindenkinek tetszett aki eljött:Venes, HunterAnikó, CSZsuzsi, Tetra@énLegközelebb túra vagy teázás!üdv. Z Link a hozzászóláshoz
Lirion Közzétéve: Június 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2007 Üdv minden emberkének! 2007. június 2án megtartottuk az igen precízen megszervezett teázásunkat! Lényegében olyan természetesen mentek a dolgok hogy öröm volt nézni Kisebb-nagyobb késések...(ami már megszokott) Jelenlévő teázók: Venes Suttogó Zsoca CS Mosquito Woodman Torn Beard Antail Lirion Link a hozzászóláshoz
Woodman Közzétéve: Június 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2007 Hali Úgy néz ki a szigszalagtuningos vonatnak csak sikerült célba érnie, mivel Lirionnak sikerült megírni a beszámolót. Úgy tűnik hírünk megelőzött minket, mivel kevesen merészeltek egy időben ott tartózkodni velünk, azaz volt helyünk bőven. A múltkorihoz képest kevesebben voltunk, de nem érhet rá mindíg indenki. Mivel Lirion rövidre fogta a hivatalos beszámolót, ezért én is tömören összefoglalom: Jó volt, szép volt és megint kipróbálhattunk egy új teát "rosz" sütivel... Negatívumnak talán annyit lehetne írni, hogy elég rövidre sikeredett. Talán ennyi elég is lesz, hagyok másoknak is írnivalót. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 14, 2008 Megosztás Közzétéve: Szeptember 14, 2008 Túl vagyunk a sokadik Kalandozókos teázáson is. S egyben ismét bebizonyosodott, hogy sok jó ember, kis helyen is elfér. A rendelt maték száma felűlmúlta az eddig össze teázáson rendeltekét, nagy örömünkre. Továbbá szép számban fogytak a cookie-k és a marlenkák is, kissé lemaradvan, számbélileg. *Dobpergés*: A teázás fénypontja, kiosztára kerültek a kalandozókos pólók. Résztvevők: Alina, Andor nője, Felon, Manndil, Tetra nője, @huszár, Andor, Big Mac, Ceripapa, Manndil ismerőse, Marci, Mosquito, Rilmor, Tetra, Winya, Woodman, Zoltán és szerény személyem. Következő találkozó feltehetőleg egy új helyszínen fog szerveződni, de az még a jövő kérdése... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 15, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2010 Most szombaton, Zrogdavarnak hála, megejtődött a kalandozókos találkozó, mely két helyszínen is zajlott, természetesen, nem egyszerre. Találkozó ideje: 2010. március 13. (szombati nap) 1. Helyszín: Altair teaház (Nem messze, a már számunkra törzshelynek számító Sirius teaháztól.) 2. Helyszín: Suszterinas söröző (Mert kell a változatosság is.) Találkozó résztvevői: Anna (CS oldalbordája), Antail, BigMac, Ceripapa, CS, Tetra, Venes (Ceripapa oldalbordája). A hangulat jó volt, melyeket rövidesen vizuális dokumentációk is alátámasztják majd, ha az írás ezt nem tükrözné kellően. Az első helyszín nedűit megízleltük, sok kivetnivalót nem találtunk, a területet felszenteltük. A jókedv gyarapodásáért útba vettük a második helyszínt is, hiszen szent feladatunk a hit terjesztése. A jókedv folytatódott, gyarapodott, ahogy előre is gondolható volt. A tett helyszínén sok nedű fogyott és egy kevés vad is elejtődött. Valamint újabb tervek szövögetése kezdődött meg, melyeket egyenlőre titok övez, de hamarosan minden érdeklődő szem előtt feltárul... Addig is folytatódjon a jó kedv, hol itt, hol ott, de leginkább a fórumon belül, hogy hitünk fennmaradjon, s Zrogdavar áldása továbbra is kísérjen utunkon. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 15, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2010 Itt megtekinthetők a képek: http://galeria.kalandozok.hu/viewer.php ... 09&stage=2 Magamat elfelejtettem lefényképezni. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés