Rayen Reval Közzétéve: Június 1, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 Sziasztok, "Crystalia világát ismét veszély fenyegeti, a Dark Consul, ki nem más, mint az eredendő gonosz, mozgósította csapatait, hogy uralma alá hajtson mindent és mindenkit... Aki erőt érez magában, hogy leszámoljon vele, csatlakozzon a hősök csapatához és bizonyítsa, hogy a jó MINDIG győzedelmeskedik a gonosz felett!" Más szóval ezúton keresném azon lelkes hősjelölteket, akik kiállnak ellenem egy utolsó lehelletig tartó csatára a SUPER DUNGEON EXPLORER című kocka dobálós, stratégiai társas keretein belül. Aki nem ismerné, annak összefoglalóként annyit árulnék el, hogy egy 3-5 fős csapatnak kell végigküzdenie magát a Dark Consul egyik tábornokán és annak csatlósain, akiket jómagam fogok irányítani. A csata előtt mindenki választ magának egy hőst, akit a kaland alatt felszerelésekkel tehet erősebbé. Eddig a Dark Consul 15-1-re vezet a hősök ellen (váltott DC-vel), ami könnyen jelenthetné, hogy a játék nincs kiegyensúlyozva. Pedig DE. Ennek okán több csapat jelezte már szándékát az egész franchise felgyújtására és fejjel lefelé való eltemetésére. XD Ez azonban ne szegje senki kedvét, a játék szerintem nagyon jó és hangulatos, a figurák és rajzok már önmagukban megérik játszani vele. Jelenleg 3 küldetésre lehet indulni: -Dragonback Peaks sárkánya, Starfire és koboldjai ellen, -Fae wood megrontója the Forgotten King és elátkozott csatlósai ellen, -Glaerdoom Moor bárója Von Drakk és élőholt serege ellen. A játék egyetlen hátránya, hogy alaphangon két órát igénybe vesz, ha a kocka patt helyzetet alakít ki, akkor még többet. Időpontot még nem írnék ki, majd egyeztetünk. Owden és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Június 1, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 Ez nagyon hívogatóan hangzik, mindenképp jönnék! Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Morto Közzétéve: Június 1, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 Érdekesnek tűnik, én is szívesen kipróbálnám! Rayen Reval és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 1, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 Engem tökre érdekelne, de ha minden estémet befoglalom, akkor nem tudom nyaggatni a kedves embert, hogy ugyan terraformáljuk azt a rühes Marsot, szóval ha úgy alakul és ad hoc. Hogy viszonyul ez pl a Descenthez? Rayen Reval és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 1, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 1, 2022 22 perccel ezelőtt-kor tetra írta: Hogy viszonyul ez pl a Descenthez? Bevallom őszintén, nem ismerem a Descent társast, de az internetes képek és leírások alapján nagyon. A négyzetekre osztott térkép, a karakterlap, figurák, bár más stílusban vannak, meglehetősen hasonlók. Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 Mikor lenne? Nekem a csütörtököm tele van eléggé, de péntek, vagy szombat este jó. Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rupert Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 Én mindenképpen jönnek, nagyon adom a hangulatot így a leírás alapján! Rayen Reval és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 4, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2022 Jelentkezem.Ha pentek este vagy a szombaton lesz. Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Owden Közzétéve: Június 5, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2022 Egy játékra én is szívesen beszállok, ha marad hely Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 7, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 7, 2022 Köszönöm az érdeklődést és a jelentkezéseket! Egyenlőre úgy látom 2 csapat lesz egy 4-fős és egy 3 fős, de ez még alakulhat. Ha van idő és kedv, jöhet egy 3. csapat is. Mivel ez alapvetően társasjáték, így mindkét fél tisztában van a másik oldal erejével, így megpróbálom a napokban feltölteni a hősök és szörnyek képességeit a szabálykönnyvel együtt, így lehet szemezgetni, ki-melyik hőssel szimpatizál. Lopov és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Június 7, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2022 Befér még valaki, és bővülhetünk két négyes csapatra? Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 7, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 7, 2022 25 perccel ezelőtt-kor Lopov írta: Befér még valaki, és bővülhetünk két négyes csapatra? Persze, sőt. 5-5-ig nőhetnek a csapatok, vagy indulhat 3. csapat is. Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Június 7, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2022 Akkor indítanék egy @Rupert @Morto @Arnold és jómagamból álló csapatot, természetesen szabad ötödik hellyel! Rayen Reval és Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Június 9, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2022 Nekünk a péntek délután és este lenne jó Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 9, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 9, 2022 1 órával ezelőtt-kor Lopov írta: Nekünk a péntek délután és este lenne jó Akkor nektek legyen pénteken, vacsora után a TTK kezdéséig. Rupert és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 28, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 28, 2022 Sziasztok. Ígéretemhez híven íme a szabálykönyv és a lehetséges hősök névsora. Az alábbi linken lehet egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak, például az ellenfeleknek. Superdungeonexplore Wiki | Fandom Elméletben bármely más hős is hozható, de a többihez nincs figurám... A Deeproot Druid-Angry Bear és a Von Wilding-Von Wilder karakterek egybe tartoznak külön nem hozhatóak. A Bearstruck Berserker és a Deeproot Treant nem választható hősnek, ha a Forgotten Kinget hívjátok ki magatok ellen, mert ott ellenfelek lesznek. Jó szemezgetést! Forgotten King.pdf tetra és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Caos Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Engem is érdekelne. Van olyan csapat ami nem szombat este lesz és van 1 szabad hely benne? Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Július 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2022 Ha minden igaz, akkor mi megfelelünk ezen kritériumoknak Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Július 5, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 5, 2022 Lopov csapatáé, akkor a péntek esti időpont, a többi csapatnak a szerda délutánt illetve a szombat estét tudom felajánlani, de természetesen rugalmasan állunk mindenhez. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés