Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 MuszájSorsodMagasztosRokonodHalál szélén táncol.CsaládodKihalás szélén tántorogNincs mi ttennedHarcolnod kellVagy családodat, fajtádatA földbe tiporják le. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 CSillagkép IITávol, messzeHol t?z nem ér elTávol, messzeA nagy kékségen.Távol, messzeEgy csillagképenTávol, messzeA reményen.Távol, messzeHova karom nem nyúl el.Távol, messzeHol a remény nem ér el.Csillagképen, távolTúl a Nagy VilágonCSillagképen, szépenHol a remény messze tünt, Tova és régen. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Szerelem s hiány:Szívemben lángol a hatalmas szerelemOlyan boldog vagyok ha ott lehetek melletteMikor nincs mellettem hiánya nagyon fájS csak azt várom, hogy vele lehessek márAnnyira hiányzik szenvedélyes csókjaTalálkozásunkat várom, hogy jöjjön el az óraHiányzik ölelése és kellemes érintéseS bár ott lehetnék örökkön-örökké véle... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Vámpír:Hogy folyna ki az összes fekete véredMások vérét szívod, életed ezzel éledHiába ezüst penge a szívedben, bele nem halhatszHalott életednek véget vethet viszont a hajnalHalálos számotokra a gyönyör? nap fényeEzért igaz aktívak vagytok, de csak éjjelMegjelenésetek hideg s borzongás jelziS rögtön menekül aki csak teheti Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Vége:Amit veled tettem nem bánomHiába akarják, akkor sem szánomMegöltelek, az teljesen jogos voltMég akkor is ha felbérelt a rokonodTestvérgyilkos voltál, pusztulnod kellettDe más választásod nem is lehetettMegsebezlek, minenhol folyik vörös véredS most nyomorú életednek ezzenel vége... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Messze vagy: (saját világom verse)"Messze vagy t?lem s emiatt szenvedekS azt kívánom, hogy most bárcsak veled lehessekDe messze vagy, távoli vidéken csatázolS gyönyör? országunk ellenségeire vadászolHiába ellenségeink túl sokan vannakS rám emiatt csak kevés id?d maradSzívem natgyon szomorú nélküled e helyenMenedéken minden társtól s baráttól messzeMíg te éhai Arathia területén harcolszAddig az én szívem pedig a bánattal harcolMessze vagy, de már nem soká, mert megyeUtánad induluk D?rtúr a biztonságot feledve..."- Irille naplójából (Menedék) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Halhatatlan:Te ki annak idején legy?zted a haláltTúlélted az összes csalást s ármánytSenki sem ért célbe azokból kik halálod kívántákHatalmad mit szereztél legy?zhetetlenné tettS nem álíthatott meg semmiféle tettNeved emiatt soha sem lesz feledveSzenvedni is fogsz a halhatatlanság miattMert nem örökölte e hatalmat egyetlen fiadS nagyon soká jön csak el mikor majd a halál hivat... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Utca A parancsokat be soha sem tartottam S annak köszönhetem, hogy ide jutottam Itt élek, tovább nevel az utca S életemet pedigm már korán eluntamMinden percben küzdeni kell a létértDe én nem akarom, s keresem a végétDe, hogy élhessek akit tudok megölökS ebben néha még meglelem az örömötAz utca az élethez kegyetlen helyMinden doilogért naphosszat küzdeni kellMég mindig lázadó vagyok, ez az életem kulcsaS ezt az el?bb megölt ember is pontosan tudtaA sok tudás sokaknak a veszteKi ezt az eszmét valja az el van veszveSok utcai nem tudja elviselni e terhetS inkább maguk ellen fordítják a fegyvert... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 VégnaponNincs nálam esélye a tékozló halálnakVérbefagyott holtak lelkei kószálnakFels?bbrend? lények uralkodva élnekIgaz szava nincsen csak egy istenségnekPusztulás vár arra ki észre nem vesziSötét hazugságot ki föl nem ismeriEgytlen személy az ki háborúban gy?zhetAz ? hadában állva vár csak örök életEzer évnek lánca a gonosz húsába vágUtolsó csatája eldönt minden csatátSzabadulásának ezer halál az áraTisztaszív?eknek ez örök hazája. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Bocsánat!Hidjétek el, én nem akartam semmi rosszatÉs mégis csak szenvedést és bánatot hoztamÉn nem akartam ártani senkinek semDe bármit is csináltam, nem gátolhattam megRomlásba d?lt miattam egy egész országAz utolsó ember ott halt meg, hol ered a forrásAmi miattam történt azt örökké bánomS csak annyit tudok hozzászólni: Bocsánat! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 FeladarA legősibb szerves folyosító szer a gyantaMinek oxidáló képessége viszonylag gyatraViszont nem okoz korróziót a forrasztási helyenS ennél hatásosabbat sehol sem leltemHatásosak még a növényi és állati zsírokMajd az alumínium lágyforrasztásához kell egy titokUltra hanggal keltenek rezgéseket,De mondja meg valaki ez ki a f***t érdekel?És kutyád van?Na látod az sem érdekel... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Kiemelkedés:Ne nézz rám ilyen szánalmas tekintettel!Bármit is kérsz, életed akkor sem kímélhetemNem is tenném, mert az ölésben örömömet lelemS lelkedet végre Ranagol elé küldhetemHatalmas örömöt érzek majd halálodkorS halálod számomra megváltást okozKiemelkedett leszek, s többé nem nayanNevem a klánban örökké fent maradNem úgy mint a Messoré kivel végeztemS így végre a Mortelek közé emelkedtemAkivel szembe kerülök az rettegjenMert végzek vele, s Ranagol mindig mellettem lesz... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 3, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2003 Örök magány Láng szívem ha élni vágyikÉszérvekre nem hallgatva,Választása mindíg más mintHideg lélek gondolatja.Megfontolt döntés meghalnaHa az ?s t?z felélénkül,De a t?znek csak salakjaMit az ész még hagy emlékül.Melyik gy?zzön, s kit veszítsek?Nagy kérdés marad örökre,Izzó jég mi h?en égetTudás és szív véres t?re.Száll az élet, s nincs segítségÖrl?désben én veszítek,Zord magány részem ha kétség Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 3, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2003 HajnalFeledjetek el minden szenvedést és rosszatA halál angyalai mgváltást nem hoznakCsak keser? életet vagy haláltMiben magának társat senki sem találA gyönyör? bársonyos reggel az erd?ben ért utolA kis pataknál ahova emlékeim el?l futokCsicserg? madarak s a szél köszönti a reggeltA sötét és komor éjjelt feledveA hajnal els? fényei az erd?t beragyogjákEz a legcsodálatosabb dolog, azt mondjákA fény szikrát vet a fodros hullámonHiába süt rám a meleg nap, így is fázokMert egyedül vagyok, nincs ki öleljenS minden bánatomat feledtesseNincs itt, hogy csókjával melegytsenDe hogy egyszer itt lesz örökké hiszem... Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 3, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2003 MicimackóEgy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt, Eszébe jutott, hogy inni kéne valami nagyon habosat. Elment tehát a kocsmába, s rábukott tíz korsóra, S végül meredten tekintett az aznap evett borsóra. Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 3, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2003 Családi kör Jimmyéknél Este van Pesten, a sarkon kurvák állnak, A rendőrők az autóikban fánkot zabálnak. Kihalt az utca és kihalt a város, Elaludt minden mi egészségre káros. Zúg a Junoszty TV, nincs már benne adás, József Attila se mondja?Aludj el kis Balázs. Senki sincs az utcán, csendesség van végre. Pedig az éjszakának közel sincs még vége. Csepeli ház előtt fékez le egy verda, Nyílik az ajtaja Jimmy lép ki rajta. Bebassza az ajtót, majd bemegy a házba, Odabenn szerető felesége várja. Elcsattan a saller, Jimmy tiszta ideg, Szemevérben forog tekintete rideg. Válni akarsz ringyó?-teszi fel a kérdést,. Felesége nem bírja felfogni a sértést. Edit asszony bámul, mint borjú a kapura, Vele szemben gázpisztollyal kezében az ura. Az asszony sikít rohan: irány az emelet, Jimmy ordít:állj meg szétlövöm a fejed! Négyóra köryékén járhat már az idő, Kinyílik az ablak s Jimmy négyet kilő. Viharos szél tombol, tódul be a huzat Nem sejti a barom: ma ő lesz az áldozat. Jimmy áll a szekrénynél, valamit keres, Hamarosan előkerül a 9 milliméteres. Mérgében abból is kilő egy párat, De megnyugszik végre s ledobja a tárat. Odakinn a sötétben megszólal egy kakas, Lövés dördül ekkor, s Jimmy dob egy hasast. Kábán esik össze, felsír három árva, Hülye barom állat, egy még volt a tárba'. Kék-piros lámpa a mentő tetején, Orvosok, Jimmy, golyó, minden a helyén. Rohan az agysebész, s matat az agyában, Nagy a felfordulás a csepeli kórházban. Reggel 9 óra s az orvos arcán bánat, Nem ad több koncertet a négy oktávos állat. Meghalt a királyunk, a glória felette, Nem néz le rá Isten - mert ott áll mellette. Folyik a nyomozás, ki lehet a bűnös, Ki ölte meg Jimmyt, kire vár majd hűvös? Gyanús a feleség, de még gyanúsabb fia: Eltusolták az ügyet - a rendszerben a hiba. Szegény Jimmy azt hitte megváltja a világot, A temetésére százezrek visznek majd virágot. Tanulsággal van tele az egész világháló, Attól, hogy jó hangod van, még nem vagy golyó álló. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Október 4, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2003 Tánc a halálal Fekete ruhában Burkolózva Fekete párod Behálózva. Lelkek Gyülekeznek A Halál Táncra hivja ?ket. Nekem pár nem jutott Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 6, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 Fekete AngyalFekete tollain megcsillan a Nap fényeHatalmas testén végigfolyt rubinvörös véreMély dübörg? hangja most bánatosan szólMert tudja, vége van mire felkel a HoldHosszan felvágott kezével már kardját sem fogjaHalálra vártan térdel el?ttem s engem néz hosszanArcomon könny csorog, hiszen a legjobb barátomNem tudtam segíteni rajt, s ezt örökké bánomFejét ölembe fektetem s így nézek le ráKedvesen szólok hozzá, s simogatom véres arcátNem akarja, hogy lássam bevégezni sorsátDe ez ellen nem tud tenni semmit most márA Nap lassan lemen?ben, s egyre közeleg a végNem akarom elengedni, mert oly sok mindent nem mondtam még elSzíve egyre lassaban ver, és már semmit sem nézS mindennek véga ahogy megsz?nt lenni a nappali fény... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Kis árvaUnottan szemlél?dik, csodára várvaJobb életr?l álmodik a szegény kis árvaHogy egyszer szabad lesz, ez az álmaDe ennek az álomnak hatalmas az áraNem tud a holnapnak élni csak a mánakNem tesz semmit a csodáért, csak várjaMost mikor menekülhetne, tartja a lázaS sírba taszítja a csodálatos álma... Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 AZ ?SZ M Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 Talány:Jön felém,Mosolyog,Már csak egy-két lépás talán,Ittvan,szeretem én ?t egyáltalán? Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 Betépve:valami nicsen rendjén,érzem, tudom,tudatom ezer helyen bolyong.megfolyt képek maradéka a tegnap este csupán.ma is ez lesz, de nem bánom már.fura...megpördül a világvalaki megölels átfolyik egy pohárkán.a monoton ütem a felyemben kattog? vagy meg?rültem talán?á' de hogy ez a hatás.szégyen ez mit teszek,vagy gyengeség talán? nem rossz ez,maradok így ma már.nehéz a fejem,ez már marhaság.szürke az ég ésszürke vagyok én is talán?túl sok a kérdés, alszok mostmár.lidérc-tanya várvagy mocsárvilág,az álmom nem nyugtató.dereng a f?dereng a világez csernobil talán. Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 1. LIT Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 2. LIT Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 3. LIT Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés