Nefadar Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 BeteljesülésAz éjjeli fényben táncoltak csak ők ketten A réten ott hol először egymáséi lettekCsak egymásért éltek, más nem érdekelte őketAkkor sem mikor a jéghideg földre dőltek Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 RabságFeltámadó orkánS tomboló szélviharElfújja a reménytS a vágyat.Szikla börtönSzabadulnom nem engedOly szürke S míly hideg.A tenger hűvösÉs csalfa hullámaVágyat ébresztS bizalmatDe el Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 KönyörgésArcod íve s vonalaMegigézte a szívemNe dobj el kérlekNe dobj el Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 A KitartásFák ágai és leveleiSuttognak,Elhajolnak s megdőlnekErdő mélyén a homályban.De a fatörzs állja, s tűriA szelek romboló játékátS a viharok rohamát Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 FelállniFelállni S leülniTovábbélniVagy meghalniEgyre megy.Kihívni a sorsotNem félek Győzni, s tovább küzdeniMíg eljő az ki érdemes:E világból elszakítani engemet! Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 Még látomMég látom, bár, csakMegtörve és fénytelenülSzemedben a ragyogástMikor a kezedet nyújtod felém Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 HalálBirtokom ly hatalmasS hatalmam míly rengetegIsmertségem végtelenKirály a királyok között.S mit érsz vele?Kérdezte a halál.Egyszer eljövök érted is!S nem ment meg semmi sem.Se az arany.Se az érték.S együtt viszlek szolgáiddalTúl, túl a messzeségbe A távoli végtelenbe Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 31, 2004 Csak te létezel nékemFogom a kezedS vezeted lépteimLehunyt szemmel Követlek téged.Rólad álmodomTéged látlak a képenS ha felébredekAkkor is Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Február 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2004 Tegnap átkaHa jobban átgondolod, hogy mi történt tegnapMár nem hiszed azt, hogy jobb a holnapA tegnap átkát szórjaA holnap a sors húzójaHolnap függ a mátólAz egész világon,Ha jobban átgondolod, mit tettél maEszedbe jutt, hogy következmény a holnap...A tegnap átkát hozzaKövetkezmény a holnapMinden attól, hogy mit teszel ma... Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2004 Körötted forr a levegőKörötted forr a levegőS zakatol a szívemneked vagyok, s pusztulokMond meg kérlek, hogy mit tegyek!Hogy elnyerjem a szívedet.megteszem mit tőlem kérszS tedd aztán mit szíved súgS mond el nékem:Hogy sírjak, vagy örüljek Érted?Neked vagyokÉrted élek s halokMiattad sírok, s örülökS hozzád könyörgökEgy szót, érintést gondolatotEnnyit kérek nem többetDe ezt tedd meg kérlek,S szívem szárnyal érted.Aztán még arra válaszolj nékem:Most sírjak, vagy örüljek néked? Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2004 Elvette tőlem kit szerettemElvette tőlem kit szerettemKardom rántottam, s megöltemOrdítottam, s gyűlöltemKiabáltam, s üvöltöttem.Megkaptam mit sorsom szabottS elért végzetemEljött amit érdemeltemElfogtak s megöltek engem.Alászálltam, s kínok közöttCsak azt suttogtam egyre-egyre:Lásd hova jutottam, mit tettél velem,pedig:Szerettelek, s szeretlek örökre. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Február 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2004 BízokMert csak te vagy, aki bátor és merMert csak te vagy, aki szeret, és nem becsmérel.Benned megbízok, mert te bízol bennem,Benned megbízok, mert én szeretlek, te engem. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Február 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2004 ValakiAmíg te nem voltál én semmi sem,Amíg te nem voltál én még por sem.Ha most lennél én lennék valakiHa most lennél én lennék valami.Mert elég lenne, ha csak egy senki lennék,Csak a fogalom, mert valaki lennék.Mert a senki is valakiMert ha nincs, ki az a senki?Tudod, szeretlek te valakiSzeretlek, mert te vagy valaki.Ismeretlen ott valaholCsak tudnám, hogy hol.Talán nem is létezelTalán nem is vagy, csak úgy szelAz űr helyén a szélCsak úgy hiányzol, te ki nem is él. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Február 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2004 Porból vétettélNem voltál,Majd lettél,Porból vétettél,Porrá lettél,Most nem vagy,De szeretlek,A síron túlról is visszaveszlek. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Február 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2004 FeledékenységMert felemésztem magam,Magam, mert saját agyam,Fel nem foghatja, mi történik,Pedig tegnap estéről még valami rémlik.Valami történt, ami hiányzikA kirakós játék is lassan elázik,Papírból van és elvészRemélem még egyszer elmész,Te ostoba feledékenység! Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Február 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2004 Sokat kértem?Azt kértem maraadj itt,Te azt mondtad legyen ígyAzt hittem, hogy szép a világDe csak addíg, amig el nem hagytál. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Február 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2004 JókedvFElhőkön a fény dalolBújócskáznak az angyalokFényes szárnyuk meg annyi árnyDél táján ugrándozva jár.Ablakpárkányon ülveKét emelet magasságában, szédülve Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Február 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2004 Harcolni vkiértSzíved diktálS nem adod fel Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 12, 2004 Balog GergelyhezElvesztem irántad érzett szerelmembenÉrzelmem irántad a fellegekbe emelÖnmagamat keresem karjaidbenS mámorittasan hallgatom szavaidatAnnyira szeretek karjaidban aludniS neked soha-soha sem hazudniOlyan jó csókjaid édes ízét érezniS társaságod nagyon soká' élvezniIllatod érezni, bújni hozzádS veled eltölteni sok-sok órátAjkaidra puha csókot lehelniS szerelmedet soha sem feledni... Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 15, 2004 RózsaHolnap már a csend, A hideg sír ölel. Lelkedért majd egy Angyal jön el, Kinek arcát a bú keseríti Kinek könnyeit bánat hevíti. Holnap csak állunk És Rád emlékezünk. Fájdalmasan tördeljük majd Jéggé fagyott szívünk, Mert elmentél és mi csak későn mehetünk, Mert elmentél és már nem lehetsz velünk. Holnap már a csend, A hideg sír ölel. Egy vörös rózsa csak Mit magaddal viszel, Mit sírodra könnyel öntözve teszek, Már csak ez maradt, mit Érted tehetek.In memoriam: Petra (1981-2004) Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Február 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 17, 2004 RémálomRémálmot láttam az éjjelFekete, rémisztö sötéttel Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 NekrológEgyedül jártad utad, Tudtad nem érheted végét, Isten mást rendelt Neked, A Halál sötétségét. Másfél év az élet, Tudtad ennyi adatott Szíved majd meg szakadt, Barátod elhagyott. Menekültél, futottál, Mindenkit elűztél, Dühödben megsértetted Ki melletted élt. Alkudoztál, orvos, Vagy pap legyen ki segít, Bárki, csak legyen Ki a Haláltól menekít. Nem látszott rajtam, De sorsod meggyötört. A halottnak hitt kőszív Darabokra tört. Lemondtál életről, S barátid is hagytad, Hogy hátat fordítsanak Érted, miattad. Maradtam, mert kérted Folytsam el a kínt, Én voltam egyedül Ki rád élőként tekint. Lemondtál róluk És mindenről mi tiéd, Nem kell semmi Neked Mikor élted kiég. Másfél év az élet És eltelt túl hamar. Most állok és remélek, Hogy jön egy zivatar Mi elmossa a kínt És enyhülést ígér, A tomboló fájdalom Enyhülést remél. Belenyugodtál a sorsba S meglelted a békét, Szinte már vártad az út, Az életed végét. Egyet bánok nagyon És tettem ezt éretted: Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Első csalódás Féltem az éjtől, a gonosz emberektől,az élettől, a rossztól...néha önmagamtól...S ha a múltra gondolok megremegek,mert legjobban attól féltem elveszítlek.Igen.S amitől féltem bekövetkezett.A mi "szerelmünknek"örökre vége lett.Szinte idegenek vagyunk ma egymásnakDe egyikünk sem tudja,mit hoz a holnap.Ma arra gondolok,hogy már nem szeretlekHolnap talán arra, sohasem feledlek.Ma arra gondolok, Te biztos kinevetsz,s talán igazad van,hiszen már nem szeretsz.Ma arra gondolok, így kell tönkremenni,Holnap talán arra, el tudlak feledni.Ma arra gondolok, nem sírok már többet,nem érdekel hol jársz.(S mit érnek a könnyek?)Néha, ültem a szobámban egymagam,bámultam a falakat,s téptem a hajam.De ennek vége kell egyszer már legyenHisz van még aki engem is szeressen... 1988.03.16 by Eleinor Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 MenekülveA fagyott földön lovam patája dobogAhogy erre a földre a menekülés hozottKardomhoz nyúlok, mikor mögülem zajt hallokTovább vágtázok, hogy elhaljanak a zajokMenekülök csak tovább, csak továbbMajd magamon érzem egy farkas fogátLeránt a lóról, s kardommal lecsapomMajd felállva az erdőben tovább rohanok Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés