Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámolók


Recommended Posts

Idén is hazavittem a vert sereget :) 

 

nagyon jó tábor volt, nekem kifejezetten tetszett a helyszín, habár ha napokat kell egy tűzgödör körül gubbasszak, az nekem mindegy hol van :) 

Köszönöm a szervezést, a gördülékeny kommunikációt, a kedves szavakat a nagy röhögéseket, minden koccintást és emlékezetes pillanatot!

 

tovabbra is az egyik legszimpatikusabb ebben az egész dologban, az az, hogy mindenféle embereket milyen szépen hoz össze a közös szenvedély (mondjuk ezzel az erővel egy elvonókúrán is így kellene éreznem magam 🤷‍♂️) és már nem-annyira-new-comerként is boldog vagyok h a gyereket (és a “fogadott fiaimat) ilyen nyitott közösségbe hoztam, hozhattam.

 

szoval; köszönöm! 

valamint köszönöm a csapatoknak is a mesélőknek és a rapid versenyes csapatomnak is, nagyon nagy élmény volt együtt megformálni azt a röpke világot (hogy hogyan találta ki a pontozási rendszert Hulla azt mai napig nem értem, de köszi srácok! 😂😂😂😂❤️)

Az étel idén is megtanított arra, hogy örüljünk annak ami van, és aki evett a pörikből annak egészségére! 
 

kicsit nem is tudom, hogyan zökkenek majd vissza Ynevrol Budapestre. 
 

 

F41577DB-F1A0-46A8-8C02-FA71E306B397.jpeg

Link a hozzászóláshoz

A helyszín nagy hátránya a központi hely hiánya, vagy inkább annak nem használata, mert az iskola hatalmas, a kert még inkább szétterül. Ettől függetlenül szuper hangulata van, és nagyon jó játékhelyszínek adottak, valamint nincs túl messze a fővárostól. Az alvási opciók is megfelelőek, noha nekem most sikerült egyedül maradnom a szobában, mivel a KM csapat 3x4 ágyából sok kihasználatlanul maradt az ilyen-olyan okokból szétspriccelő mesélők miatt.

Az étkezés kevés és alacsony minőségű, de nekem például megfelel, úgyis fogynom kéne, csak akkor ne kérjenek el érte ennyi pénzt.

A modul a szokásosnál jelentősen több munkát igényelt tőlem a működőképessé kalapálás során, szóval remélem a csapatom megérti, hol és miért tértem el az átadott (és később majd online is elérhető) betűktől.

A csapatom az első zavartalan pozitívum a listán. Kicsit féltem, hogy nem fog jól működni ez a három részből összevart Káosz-Methát is büszkévé tévő alkotmány, de mint kiderült, feleslegesen aggódtam. A játékosok néhány régóta együtt játszó csapathoz képest is kiválóan tudtak együtt játszani, és az értelmezésbeli különbségek jelentős része a játékban eredt és maradt - azaz a szerep része volt -, vagy az én hibám volt.

A Rapid mélymerülése volt az új kalandgenerátornak, és az elbeszélések alapján jól szerepelt.

A TTK mese jól bemutatott egy MAGUS jellegzetességet, aminek a kezelését a kezdő, és az adott modulban-karakterben gyökér nélkül beugró játékosokra nem illendő rábízni. Jövőre TTK alacsony szinten lesz. A TTK történetet (bár nem sikerült lejátszanunk) jóval a versenymodul megjelenése előtt gondoltam ki, így az akvírok jelenléte véletlen egybeesés.

Silver titokzatos "Új világ" projektjét is megízleltük, voltak észrevételek, volt egy kis játék is, a rendszerfejlesztés hobbi újabb áldozatot követel. Csak így tovább!

A szabadidőbe sajnos csak egy társas fért bele, de legalább az jó volt. Üdv a Valhallában, harcos! Azon dolgozom, hogy jövőre legyen több.

Az adag megismert (vagy épp újra megismert) embernek örülök, és merge requestekben gazdag őszt kívánok mindenkinek.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam!

Nagyon köszönöm a szervezést! Jó volt a helyszín választás, és szerencsénk volt az időjárással.

A kajára nekem nem volt panaszom. A java menzakoszthoz képest ízlett, egyszer hagytam csak maradékot.

A modul tetszett, alaposan kidolgoztátok, hála érte! A KM Sneer kifejezetten jól és szórakoztatóan mesélt, és a csapatunk valahogy baromi jól reagálta le a szituációkat. Összhangban tudtunk dolgozni és tök jó volt végigjátszani együtt az egész kalandot.

Az ajándékokért és egyedi cuccokért óriási köszönet! A kulacs baromi jó, a sör meg... Tök nagy élmény volt ilyet inni! Hoztam haza az itthoni csapatunknak pár dobozzal, tuti nagy sikere lesz!

Az író-olvasó találkozó tök jól sikerült, Dio-nak ezúton is köszönöm a biztató szavakat.

Nagyon jó volt Veletek táborozni, remélem jövőre is találkozunk!

Üdv: Zsömi

 

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Kicsit rendhagyó beszámolóval jövök. 

Egyrészt, mert régen írtam, másrészt, mert alig voltam, csak szombaton néztem be kicsit. 

mindezekkel együtt nagyon jó volt, hiányzott már a tábori hangulat, ha csak ilyen kis legyintésre is. Jó volt látni a kalandozós arcokat, azért nem cserélődött még le a társaság, de örültem, hogy újakat is láttam szép számmal. Nagyon jó volt mindenkivel egy-két szót váltani, sokkal többre nem volt idő. Bár nekem inkább csak benyomásom volt róla, a helyszín elképesztően tetszett, én szívesen mennék oda újra, ha végre egyszer rendesen eljutok majd a táborba. Még a kaját is kipróbáltam, teljesen ehető, a vizes blokk meg... az meg olyan :) Ja, csak biztatásnak, egy bizonyos kor után mindenféle ágyon fáj az ember háta. :D haverom mondta... :D A modulról nem nyilatkozok, mert nem meséltem, nem játszottam, de még csak nem is láttam. Mindenesetre a modulírónak mindig köszönet jár a SOK munkáért. De gondolom, hamarosan elküldi valaki, hogy kitehessem az oldalra... igaz? IGAZ? ;) 

Külön köszönöm az író-olvasó találkozó szervezését. Noha nem csak, de azért MJH okán is mentem - olyan ritkán beszélünk, hogy mindig elfelejtem, mekkora élmény. És alaposan kitett magáért a sok túlórával :)

Szóval, én is köszönöm a lehetőséget, meg a szervezést, gratulálok a helyezést elérteknek. Köszönöm mindenkinek, akivel válthattam egy-sok szót... hiányoztatok már. Remélem, jövőre, vagy hamarosan lejutok rendesen is. 

 

 

Link a hozzászóláshoz

Üdv

Szerintem remek tábor volt. A zsebhümmögőknek meséltem, és én és a csapatom jól szórakoztunk, mondhatni parádé volt. Külön köszönet az elemózsiáért! Mondanék pár történetet, de jobban örülnék, ha a zsebhümmögők mesélnének inkább el amit tapasztaltak :) !

A mese nekem bejött. Attól tartok az én mesélői stílusomhoz nagyon passzolnak az ilyen modulok, ezért nem is nagyon kritizálnám azt leszámítva, hogy a végére már kissé kínos volt, hogy már megint új MacGuffin-t kellett kergetnie a csapatnak. Persze ha jól belegondolok volt jó pár logikai bukfenc a modulban, de ezért fontos, hogy az ilyenekre ne gondoljunk, és amire nem gondol a km az a jk-k sem zavarja majd amíg nem olvassák a modult.

A gyilkosos játék tetszett az első kört leszámítva, amikor is elsőnek távoztam a másvilágra :D. A második körben azt a taktikát követtem, hogy már jó korán bevádoltam az egyik gyilkost, hogy gyanús legyen, ha esetleg megölnének. Bejött. Köszönet Neko nak és Dekkernek a szervezésért!

A Zombicide ot kissé eltaktikáztuk, de most már tudom mi volt a hiba így jövőre már tudom mit nem szabad csinálni :D . Köszönet Shordanusnak a 4 nap virrasztást! Lehet TT-re viszem a saját pakkom is.

A KM verseny remek volt. Ebből is látszik, hogy az átlag játékosok modul minőség igényé a Km-hez viszonyítva nem számottevő :D . Wooni mesélt nekünk, aki aztán meg is nyerte a versenyt, megérdemelten!

A következő nap nekem pihi volt, és másnap még játszottam pár vicces Top 10 kört és kipróbáltam a Microscope nevű szerepjátékot a tábor első és harmadik helyezett kalandozójával: Shordanussal és Rajmannal.  Volt második helyezett is, de arra már senki sem emlékszik :P . A mesélő az igehirdetők szerint Deodatus volt. Érdemes lesz majd újra kipróbálni ezt a rendszert alkalomadtán.

Utolsó napra még maradt egy kis szabadtéri tánc dal fesztivál tánc nélkül, amiről jobb nem beszélni, csak esetleg alkalomadtán majd valamikor máskor, ha visszajöttek a résztvevők :D.

Kaja gyenge volt és kevés, de én igénytelen vagyok ezért nem igazán zavart a dolog. A hely alapvetően jó volt. Volt víz, meleg is volt, mi más kéne még?

Köszönet a szervezésért CS-nek, Antail-nak, CZ-nek, Weilonnak, Hullának és Felonnak illetve a modult Scyllának és Sneernek.

Ha kihagytam volna valakit, hát bocs...

Link a hozzászóláshoz

Üdvözletem Mindenkinek!

 

Aki volt már Kalandozók Táborban, az a következő alkalmat legalább annyira várja, mint a karácsonyt. 😊
Aki pedig kihagyott már 10 karácsonyt, az átérezheti mekkora reményekkel vártam az ideit. 😉

Ha lehet a tábor felülmúlta minden várakozásomat. 😊

Tetra remekül átadta a modul hangulatát, ha valahol el is tért tőle, az asztalnál ez nekem egyáltalán nem tűnt föl, csak mikor utólag beszélgettünk róla a többi csapattal. Bár a modul vége nem úgy alakult ahogy terveztük, nekem személy szerint -és a karakteremnek is- örök emlék lesz ez a néhány nap a kráni határ túloldalán. Én úgy gondolom az utolsó betűig kihasználtam mindent, amit egy főnix paplovagból ki lehet hozni, és ezt Tetra tökéletesen építette be a modulba.

Két festménybe illő jelenetet élhettem át:

-egyet mikor az Arénában, az uwelita bosszúangyallal karöltve szembe szálltunk a Halál angyalával és Farkassal. Itt volt egy pillanat, amikor Farkas és én fegyvertelenül néztünk egymással szembe rajtam tűzaurával, miközben a Halál angyala egy hasi sérülés és egy Izzó vér kombinációjától felgyulladva vetette rá magát mellettem az uwel paplovagra.

-és még egyet, mikor Káosz Metha templomában a hús oltáron állva, lángoló kardomat magam fölé emelve a Tűzkobra áldását kérem magamra, miközben a padsorok között Sogron tűzszolga küldötte kobra formában csatázik Káosz Metha élő hústömeg küldöttével, a kardművészünk pedig  szintén tűztől övezett slan karddal, Chi-harcban összecsap a templom őrző lovagjával. Körülöttünk pedig hullák tucatjai.

A Kalandozok Táborban hagyományosan szeretek minél több olyan emberrel játszani, akivel korábban még nem volt alkalmam és a programok ezt remekül kiszolgálták.

Köszönöm a csapatnak, hogy bizalmat szavaztak a főnix paplovagomnak. Kérem őket, hogy ne ez alapján általánosítsák az ordaniakat, mert igen torz képet kapnának. :D
Úgy érzetem, hogy játékosként és karakterként is hamar megtaláltuk a közös hangot. 😊

A Gyilkosos játék könnyen érthető és izgalmas volt, mindkét fordulóban angyal lettem, kb. 10 gyilkosságból 3-at meg is akadályoztam. :D

A rapid KM verseny tökéletes kihívás volt számomra. Élveztem mind a 120 percét, de utólag végig gondolva érezek néhány hiányt, amin még dolgoznom kell. A csapat a kezem alá játszott, gyorsan és jól reagáltak minden ötletemre, és közben maximumra emelték a hangulatot. Még egyszer ezer köszönet érte. 😊

A Super Dungeon Explore-ra jelentkezőktől elnézést kérek ezúton is, nagyon elszámoltam az időt pénteken, sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni, úgy éreztem a csapat jól ráérzett a játék ritmusára.

A TTK teszt játék és az utána esedékes rendszer elemző beszélgetés nagyon jól jött. A rendszer önmagában nekem nagyon tetszik, de majd egy másik topicban írom le részletesebben, hogy miért. 😉

A helyszín nagyon tetszett, az épület belső része és a külterek is hangulatosak voltak. Túl rég voltam már kollégista, így a memo bogyós hatása a szobáknak szintén növelte az élményt. 😊

Általánosságban megszoktam, hogy többet eszem, mint egy hagyományos éttermi adag, így az étel mennyiségével kapcsolatban nem voltak illúzióim. Az ízeket tekintve, ugyan nem volt az én ízvilágom, de azért jól esett. 😊

Mindent összevetve remekül sikerült ez a tábor, köszönöm minden szervezőnek, KM-nek, játékosnak, látogatónak, helyszíni dolgozónak, hogy részvételükkel egekig emelték az esemény színvonalát! 😊

Kellemes nyarat Mindenkinek!

Link a hozzászóláshoz

Hosszú volt a COVIDos kihagyás, nagyon jó volt végre látni mindenkit, és új ismeretségekre is szert tenni 😊

A helyszín nagyon jó volt, egyetlen problémám csak a kemény ülőhelyek, hallottam felvetette más is a kalandozokos párnák ötletet legközelebbre, amit nagyon is támogatok! Köszönet a szervezőknek a helyszín és az élelmezés megszervezéséért, ahogy hallottam nem kis munka volt (ez sem)!

Én kétség kívül túlvállaltam magam, ami mesélést és játékot illeti, így egyrészt iszonyúan elfáradtam, másrészt berekedtem, ami mostanáig nem múlt el, szerencsére most egy darabig nem kell beszélnem

 

Még dolgozom az élményeket, de azért megpróbálok mindenre kitérni, ami csak történt.

 

Először is, hatalmas taps és köszönet csapatomnak! Élmény volt nektek mesélni, rengeteget tanultam tőletek és élveztem a mesélést. Minden ciklus után azon kaptam magam, hogy bár folytathatnánk még egy kicsit, kockáztatva, hogy az amund csak megcsámcsogja minden oldalról azt az elf papnőt; miközben törpe apja keresi bőszen egy könyvvel amiből az álmait fejti; szorosan mögöttük az elf elgondolkodva, hogy micsoda körforgás ez az élet, hogy ismét itt kötöttek ki; miközben a wier vért iszik és aranyat prédikál; a dzsenn pedig a írja “Menzihni sakk alapoktól mester szintig - avagy kráni barangolásaim” című mesterművét. 😅

Daelon, Morrick, Ilumael, CZ, Weilon - köszönök mindent és gratulálok, különösen Weilonnak a második legjobb szerep játékos címért!

 

Rapid KM verseny: remek ötlet volt, és kitűnő szórakozás lehet kicsit túl rövid, de végülis megfelelt az alkalomnak, és nagyon jó lehetőséget adott mind játékosoknak mind kmeknek. A elosztás elsőre randomnak tűnt de hamar bele jöttünk, játékosaimnak köszönhetően fergeteges mese alakult, epikus befejezéssel Bánom, hogy nem volt időm többet vagy többször mesélni nektek, mert nagyon jól játszottatok, pedig ketten még láthatóan nem régen kezdtétek az egészet. Remélem, ez nem az utolsó táborotok volt és lesz alkalmunk még találkozni és játszani is! Addig is, gyűjtsétek a gombokat, még jól jöhet!

Köszönöm az észrevételeket is, hasznosak lesznek a jövőben is!

 

A kötetlen mesék: nagy köszönet a játékokért és a segítségért, tanácsokért, visszajelzésekért, amit kaptam. A feldolgozás még folyamatban, de semmit nem felejtettem el, nagyon tanulságos volt minden szempontból.

 

És Daelon, CZ, Caos, Morrick: azt hiszem mi verhetetlen csapat voltunk ami a hülyeséget és a beszólásokat illeti. “Szia, te lány vagy?” Még most is felröhögök ha erre gondolok 😂

 

Persze ezen túl még ezernyi élmény ért, amiért hálás vagyok és még fel kell dolgoznom. Nekem ez a tábor az új kezdeté volt, olykor keser-édes de tanulságos és pozitív.

Nagyon várom már a huszast jövőre!

 

 

Köszönet még egyszer a szervezésért, a modulért és a közös munkáért, a jatekokért, a mély beszélgetésekért! Jövőre ugyanitt ugyanígy!

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Én is csatlakozom a jó volt a tábor, jól éreztem magamat társasághoz.

A helyszín kellemes volt, jól tagolt, kinn-benn rengeteg opcionális játszóhellyel, szép környezetben. A szállás megfelelt, semmi extra, de nem azért mentünk. A kaja ehető volt, maradandó károsodást nálam nem okozott. Szóval amíg nincs sokkal jobb, szvsz érdemes lehet leragadni itt.

A modul érdekes volt, bevállalt egy helyszínt, amiről elég sokféle elképzelés keringett, ez nagy pozitívuma. A nehéz és körülményes indulásunk, - amit Tetra nagy türelemmel kezelt - inkább a játékosok sztereotip elképzelése miatt volt túlgondolt, mint a JK-ké miatt. Utána ment minden mint a karikacsapás. Néhány akció nagyot csattant, néhány meg tarkón vágott minket :). Élveztük minden percét és Tetra a trollkodásunkat is egész jól viselte. (Ezért is jár neki a pirospont.) Egy szó mint száz, élveztem.

Az esti programoknál kiderült öreg vagyok már ehhez, eléggé passzívra sikerültem. Ezért bocs attól, akit zavart. Cserébe a többiek több teret kaptak, amit ki is töltöttek (általában sírva röhögéssel, amihez viszont még bírtam csatlakozni.) Köszönöm a meséket és az ötleteket :)

Én is köszönöm a szervezőknek, íróknak, km-eknek és játékosoknak ezt a szűk hetet, frankó volt :)

Link a hozzászóláshoz

hoi all,

legelőször is, nagyon-nagyon örültem, hogy újra volt tábor. Igaz, csak 1 év telt el tavaly óta, de sokkal többnek tűnt :) Jó volt látni a régi ismerősöket, és örültem, hogy voltak újak (új újak, először -- és régi-újak, kihagyás után).

A szállás engem Gyömrőre emlékeztetett. A kollégiumi feeling teljes volt, szerencsére a mi szobánkban a legkevésbé nyikorgós ágy jutott nekem és a matracon is aludtam végülis, anélkül, hogy komolyabb következményeket vettem volna észre.
A játékra volt elég tér, és az elosztásra sem hallottam túl sok panaszt. Mi néha a lépcső mellett hiányoltuk a levegőt, de közel volt az ajtó. A padok/székek brutális kényelmetlenségét megerősítem, elültem a hátsó felem rendesen. Jövőre ha ez marad, akkor kell párna.
A táj körülöttünk gyönyörű volt. Időnként csak azért kimentem, hogy lefotózzak egy-egy méhet, lepkét, vagy csak úgy gyönyörködjek. Az idő az eső ellenére is jó volt, a tábor végére rendesen fáztam néha. Sokkal, de sokkal jobban éreztem magam itt, mint Mórahalmon.

Az étkezésről nem sokat tudok mondani, mivel egy-egy kóstolást leszámítva külső helyen fogyasztottam. Amit kósolhattam, az szerintem adagra rendben volt, pláne, hogy a repetára felhívó szót viszont sokszor hallottam. Ízre kissé sótlan, de ehető.

A kaland helyszíne valahol meglepetés volt. Tudtuk, tudtuk, de nem sejtettük. Andoron megküzdött keményen azért, hogy kis sivatagi előadóművészeinket rávegye a határátlépésre, mondjuk utána siettünk rendesen, hogy mielőbb kijuthassunk a lehető leghamarabb :) Voltak szórakoztató jelenetek, s még ha Vírország nem is alapult meg, amundunk piramis-alapjába kerülhetett új kőre való :) Összességében azt kell mondanom, hogy jól éreztem magam, kihoztuk amit lehetett.

A tábor egyik legjobb eseménye a rapid KM blokk volt. Tartottam tőle kicsit, pláne a fórumon ígért 30 perc helyetti 10 perc alatt, de Noir mellém állt és nagyon jó játékosokat kaptam. Pillanatok alatt megvolt az összhang és kiválóan szórakoztunk. Sajnos 2 órába nem fért bele a feladat megoldása, igaz, nem is erőltettem túlságosan, mert élveztem a szituációkat, amik keletkeztek. Még egy óra nagyjából elég lett volna a befejezéshez, talán.
A generált karakerek zseniálisak voltak, pont elegendő háttérrel, jellemvonással, szakértelmekkel és felszereléssel. Minden JK másképp fogta megőket, ez volt a szépsége igazán.
Olyannyira megtetszettek, hogy pénteken (azt hiszem) egy újabb random modulgenerálás után elővettük őket újra, és ahogy Andoron írta, ő, Caos, Cz, Ilumael és Morrick arcizomszaggatóan röhögtetően élték bele magukat egykori megbízó/barátjuk halotti torába, ahol a háttérben tequila folyt és szomorú mexikói temetési zene szólt. A szerzetes megbízása ezután már csak a hab volt a tortán :')

A kispoharas beszélgetéseket ezúton is köszönöm mindenkinek, a táborélményhez nagyban hozzájárulnak minden évben!

Jövőre akár itt, vagy ha úgy alakul, akkor másutt, de találkozunk!

Link a hozzászóláshoz

Drága Barátaim!

Ismét vége egy nagyszerű tábornak és én, mint mindig, ahogy azt Antailnak megígértem, hosszú és kimerítő részletességgel fogok „élménybeszámolni”! :) 

A helyszín pazar volt! Csodálatos erdő friss levegő, tisztáson átszaladó mókusok… És persze a kellemesen hűs időjárás. Könnyen megközelíthető, még Szegedről is! Máskor is szívesen jönnék ide.

Szállás: idén nagyon kényelmes volt így, hogy a megszokott szobatársam szuszogott mellettem, teljesen otthonos volt a feeling. Az ágyak jók voltak, nem vertem be a fejem sehova és nem is fájdult meg a derekam a második éjszaka után.  Koleszok közül eddig ez volt a csúcs. Az ablakokról idén szerencsére nem hiányzott a szúnyogháló, de azért az nem lett volna rossz. Így a brutális darázs csípésem után, a szokásosnál is jobban tartottam a rovaroktól. Női mosdók terén volt néha egy kis hiányérzetem, de hát annyi baj legyen, ez egy erdészeti kollégium! Sokat emelt volna a fürdő tisztaságán, ha a női mosdóban is lett volna egy felmosó.

Kaja: hát ezen rendesen meglátszott a covid mellékhatása. A rizst és a túróstésztát készítő szakács teljesen elveszítette az ízlelését! Szerencsére a rántott sajtot és a rántott húst nem ő készítette. A gulyásleves ízével sem lett volna semmi bajom, de valahogy ott meg az adagolás csúszott el. Bár nem vagyok nagyétkű, egyetlen kocka húsnál azért többet várok egy tányér gulyáslevesben. Kicsit meglepett, hogy hideg volt a tea (ha meleg lett volna az idő, még talán örülök is neki), az ízével nem volt baj. Örültem a narancslének és a praktikus szendvicseknek, ugyanakkor hiányoltam a zöldségeket, nekem pl. jólesett volna egy paradicsom a bundás kenyér mellé. Kicsit zavart, hogy nem adtak poharat, de ehhez az is hozzátartozik, hogy otthon hagytuk azt a poharat, amit kikészítettem magamnak. Szerencsére ott volt Felon roppant ötletes ajándéka, a kalandozós kulacs. Apróval sajnos nem készültem, de kávéval igen!  :) 

Modul: Kedves Modulírók, gratulálok, ez a modul igazán monumentálisra sikerült! Daelonnal értek egyet: tudtuk mi, hogy ez a modul Kránban fog játszódni, de gyorsan elhessegettük ezt a gondolatot. Még soha nem játszottam Kránban, de hogy egészen őszinte legyek, a karakterem nem nagyon vágyik vissza. A mesélőnk kiválóan érzékeltette velünk az undorítóbbnál undorítóbb körülményeket, a halálos szituációkat és a még halálosabb ellenfeleket. A történet azért csavaros volt és a megoldást sem adta ingyen a modul.  Annyit azért megjegyeznék, hogy nem ártott volna némi karakter megkötés. Mivel én egy ünnepelt színésznőt, egy celebet hoztam (Sneer adta az ötletet hozzá a fórumon), hosszú ideig keresgettem a motivációt, hogy miért is menjek én el éppen Kránba… Szerencsére a nagyszerű Mesélőnk megtalálta az egyetlen módját és erősen Arelre hivatkozva bízott meg bennünket a küldetéssel. Ha nem egy isten kérte volna, hótziher, hogy nem megyek sehova! Így aztán feláldoztam a szerepjátékot a modulmegoldás oltárán. Ezt egy kicsit utólag sajnálom.

KM: Nagyon köszi SirThom, ez emberfeletti volt! Végig sikerült fenntartani a hangulatot, a feszültséget és az undort a modul alatt. Megtaláltad a csapatot motiváló finom részleteket és türelmesen végig hallgattad a rengeteg agyalást! Azért remélem nem bántad meg, hogy minket választottál! Mi nagyon szerettük, hogy nekünk meséltél.

Csapat: Nagyon köszönöm a csapatnak, hogy ismét sikerült összehozni a közös játékot. Nut és Albruk kicsi gyerekeket bízott a nagymamára, hogy eljöhessenek! Ez nem egyszerű ilyen hosszú időre. Köszönet a Nagyinak is érte! Zolinak is nagyon örültünk, tavaly ugyan kihagyta a tábort, de idén briliáns duót alkottak Albrukkal. Nut és én ugyan kicsit kevésbé jutottunk szóhoz, a fent említett alkalmatlanság miatt, de a két fiú brillírozott! Csak, hogy egy példát említsek: a Fiút úgy hoztuk ki Kránból, hogy a bárdunk (Zoli) hetekig tanulmányozta a démoni tombolását, majd légiesen, láthatatlanul, abszolút látással belebegett a szobájába, a varázsló (Albruk) beteleportált a fiú ágya alá egy garottot. Miután a fiút a démoni tombolás után ájultan bevitték a szobájába pihenni, a bárd szép csendben megfojtotta, a vállára vette és egy illúziót varázsolt, amelyben eljátszotta újra a démoni tombolást. Az illúzió leple alatt kihozta a halott fiú testét az udvarra, levágta az egyik ujját, láthatatlanul kilebegett az illúzióból, jelt adott a varázslónak, akivel egyszerre robbantották fel az illúziót és a fiú testét. Majd a varázsló visszateleportált Yllinorba és a feltámasztó kővel újra életet adott a fiúnak.

Szóval borzasztóan élveztük a játékot, még akkor is, ha kevesebb volt a szerepjáték és több az agyalás.

Modulon kívüli játékok: Andoron szerda esti meséje felért egy modullal! Én simán elszórakoztam volna vele három napig egy téli táborban! Jó volt és ötletes. Köszi Andoron. Bár a résztvevőknek lehet, hogy bőven elég lett volna, ha lemesélsz egy kocsmai jelenetet. – Igazi élmény volt hallgatni SirThomot és CZ-t, amint egy tolvajklán vezetőjével tárgyaltak (a jelenet címe: 80 réz).

Paranoia: ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a Computer a barátunk, fő a jó kedv és a boldogság, és mindig kéznél a segítség! Ha egyszer lesz rá alkalmatok játszatok Paranoiát SirThommal. Ha bármi mást mondanék, akkor az spoiler lenne! Köszi a csapatnak a rengeteg nevetést.

Rapid KM versenyt sajnos idén kihagytam, de jövőre ott a helyem!

Író-olvasó találkozó: Jó volt beszélni Dioval a könyveiről! Remélem kapott tőlünk elegendő megerősítést ahhoz, hogy jó, amit csinál és így tovább. Ha mi nem támogatjuk a Magus írókat, sajnos más nem teszi meg, egyre kevesebben olvasnak és eljön az a nap, amikor már csak a Dorani könyvtárban fogunk találkozni egy-egy féltve őrzött Magus regénnyel.

Unikornisos játék: Köszi mindenkinek, aki ott volt Caosnak, Matenak, CZ-nek, Nekdolannak, Arthunak, Pistikének és a Zsebhümmögőknek. Deodathus, örülük, hogy megismerhettelek, gyere máskor is, remélem egyszer én is játszatok majd az alternatív, meseközpontú rendszerekkel, amit elhoztál nekünk.

Kiválasztottak városa: remélem mindenki élvezte a játékot, valójában én már senior szinten futok ebben a szuper jó kalandban, ezért idén én voltam a rejtett segítség. Jövőre valószínűleg már nem leszek benne (hacsak az eredeti csapatunkkal nem hozunk össze valamit). Kriszta, Caos, Lozartan, Catsmile köszönöm a játékot! És persze Gábornak is köszi, hogy még visszahozott ide egy kaland erejéig. Nagyon jó a sztori ne hagyjátok ki legközelebb sem. Bármikor bárki be és ki tud szállni ebből a meséből. Zseniálisan találta ki Gábor (Alga). Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hálásan köszönöm Pistikének a motorozást, megfiatalodtam úgy harminc évet!

Köszönöm a hajgumit Andoronnak, a hosszú beszélgetést Caosnak, Weilonnak a Jagert.

Köszönöm a szervezőknek (Antail, CZ, Hulla) ezt a varázslatos élményt és Felonnak a kreatív ajándékot!

Végül, de nem utolsó sorban köszönöm férjemnek, Gábornak, hogy ismét elhozott a táborba!

Jövőre veletek ugyanitt (csak ne Kránban!!!) :) 

Millió puszi!

Kata

Link a hozzászóláshoz

Üdv Népek!

Írjátok fel valahova, hogy az "Öreg kutya nem tanul új trükköket." népi adoma, csupán emeletes ökörség! A Zsebhümmögők ifjú lovagjai kitettek magukért. Én meg kicsit figyeltem és játszva tanultam.  Nekdo felhívására álljon itt két példa a játék hangulatát illetően: második nap még ebéd előtt Nekdo a röhögéstől fuldokolva közölte: "Ha ezt végig hallgatom börtönbe kerülök!" :D Másodjára tanúja voltam életem leggyorsabb kibic eltávolító stratégiájának. Szegény jó CZ úr olajozott villámként távozott Kristóf mester egyetlen mondata után. :D Remélem kalandozótársaim is nyilatkoznak majd, ezért rájuk bízom a többi történetet. (van még gazdagon!)

A hely nekem bejött, mármint a Mátra. Nem csak a szünetekben és esténként volt kiváló a feltöltő motorozás, hanem még a környező kis falvak eldugott kisboltjait is parádé volt felkeresni. Remek szerpentinek élmény motorozássá változtatták még az utánpótlás beszerzését is.

Whooni nem csak a sör főzéshez ért, hanem a raguhoz is. Köszönet érte! Tooma könnyei bejöttek, csak a kaniszterrel volt gondom. Mindig akkor fogyott ki, amikor a legjobbat ittam belőle. Léci legközelebb ne csak termékmintás ibrikbe surrantsad a nedűt, hanem valami hyper-kiszerelésbe is!;)

Kaja: A reggelivel voltak gondjaim. Mindig rettenetesen étvágyra gerjesztettek a falatkák. Erre meg is riadt a gyomrom és nekiállt sivalkodni, hogy: "Dobjál még a kútba!" addig már el is fogyott a minden. A repetára egyszer mertem rámenni, utána meg hallottam, hogy valakinek nem jutott. Innentől a repeta szó, szitok számba ment nálam.

Ismét megpróbáltam minél több lakóval koccintani, nem emlékszem milyen sikerrel, mert a foglalkozás rendszeresen elérte a célját. :wink:

Ui.: "Kálmán!!! Hozzál pénzt! Megyek haza!!!!"

Link a hozzászóláshoz
 
Sziasztok!

 

Próbálok még a friss emlékek birtokában írni pár mondatot.

A helyszín : Kivételesen nem késtünk el, pedig ez lassan a védjegyünk Xannerrel. Hiába vagyunk Gyöngyösiek, nekünk is új terep volt, de bejött. Máskor is szívesen jönnék ide.

Szállás: a szobák korrekt kolis szobák, az épület talán túl nagy, pláne a park, de ez előny és hátrány is egyben. Tetszett, hogy el lehetett szeparálódni, ha szerettünk volna, de az esti iszogatás, és a dohányzónak köszönhetően a legtöbbekkel összefutottam, ha csak pár szó erejéig is. Csak a női WC 2 egész darabját találtam kevésnek, amúgy panaszra nincs okom.

Kaja: menza koszt. Külön áldozatot mutatok be az isteneknek, hogy idén nem bújtak meg aljas gombák a menüben. Finnyás dög vagyok, de mindig tudtam enni, esetleg a reggeli adagok voltak problémásak. Ill amit többször is láttam, hogy a később érkezőknek nem jutott, míg más már a repetát ette. 

Modul: Végre valaki elvitt Kránba <3 , és nem a mostanában olyan divatos: inkvizítortól kapott küldi. Csapatként mi, a Sorsfordítók nem voltunk összeszokva, de így  utólag merem állítani, ezzel a csapattal bártran jelentkezek rendezvényekre. Az idő szűkéhez mérten mindenki rááldozta az időt az ötletelésre, feélkészülésre.

KM: Silvert nem ismertük, de csak pozitív dolgok jutnak eszembe. Ami nekem kifejezetten szimpi volt: Elég laza, hogy élvezzük, de elég véreskezű, hogy összetartson. :-)

Csapat: Itt találkoztunk úgy rendesen először. Kiismerni idő szűkében nem tudtuk teljesen egymást, de össze tudtunk dolgozni, közös irány, közös út, máskor is bátran vállalám ezt a bandát.

Modulon kívüli játékok:  Mikor hol fordultam elő, volt, amit csak megnéztem, de minden napra jutott több dolog, sosem unatkoztam. 

Rapid KM :  Jó hangulatú izgalmas játék, jó mesélővel. Legközelebb is benne lennék. A random sorsolásban látom a lehetősget, hogy új emberekkel üljek egy asztalhoz, ismerkedjek.

Író-olvasó találkozó:  kicsit elhúzódott, de jó hangulatú közvetlen beszélgetés volt, utóbb poharazgatás, ha jól sejtem. Van rá igény a részemről a jövőben is. 

Esti aljasodások: nem rémisztgettük a helyieket, sosem volt üres a poharam, és izomlázam lett a sok nevetéstől.  Olyan csapat, ahol nem csak szolidan lehet iszogatni, hanem az aljasodás is belefér, puszi érte mindenkinek.

Összegezve jövőre is szívesen jönnék ide. Nem csak a hely közelség miatt, de a Mátrában mindig hűvösebb van mint az ország többi részén, nem volt vízprt, így szúnyog is alig. 

 

Külön köszünet mindenkinek, akinek ez a pár nap munka is volt: szervezők,  ismét le a kalappal előttetek.

 

Link a hozzászóláshoz

Köszönet illeti a szervezőket a remek táborért. Nekem a szállás nagyon tetszett, szerintem Gyömrő óta a legjobb. Egy-két női mosdóval több elférne, nem vagyunk már olyan kevesen... Az ételek nagyjából rendben voltak, a só beszerzése rengeteget dobott a helyzeten.
Nem gondoltam, hogy a modulírók bevállalják a kráni helyszínt, de megtették és kellőképpen érdekes volt. (A logikai bukfencektől ehelyütt eltekintünk.)
Nagyon tetszett a KM rapid verseny ötlete és megvalósítása, remélem, jövőre is lesz.
A TTK mesét tetra szerintem nem így tervezte, de az idő szűkössége miatt gyorsítani kellett, ami ebben a rendszerben egyenlő a gyors halállal (főképp ilyen magas szinten). Na, de majd legközelebb ez is jobb lesz.
Örültem az elhúzódó író-olvasó találkozónak is, örömmel venném, ha még lenne ilyen.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tábor! A szállás tetszett, gyönyörű környezet, kellemes időjárás, elég tér, alvásgátló székek és padok, beszédes ágyak (másdikra már nem fájtak annyira a rugók a vesémben :) Szívesen mennék vissza újra.

A csapatunk kissé szélsőséges volt, de szerencsére a jó KM összefogott minket annak ellenére, hogy igyekeztem bedobálni a mellékszálakat :) Szép munka Andoron! 

A modult még nem olvastam, így arról nem írok. A KM mesélése elfedte, ha volt benne hiba. 

A Rapid verseny nagyon bejött, szvsz a kidolgozott kis karik zseniálisak voltak. Köszi BigMac a mesét, illetve a többieknek a játékot. A második kör is hasonló jóra sikeredett, rég nevettem ennyit.

Kösz mindent, jövőre tali!

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Egy szuper táborélményen vagyok túl. Ez volt a második alkalom, hogy résztvettem az eseményen és remélem nem az utolsó. Bízom benne, hogy a csapatom jövőre is elhoz magával. :respect:Idén holtsúly voltam picit (ha jobban belegondolok tavaly is :D ).

A helyszín: Személy szerint imádtam. A környezet szuper volt, a friss levegő, a kellemes időjárás, a hatalmas udvar, ahol voltak megbúvó érdekességek. A táj szépsége... A játéktér jó volt, engem nem zavart a szék keménysége, csak néha feszengtem. Az asztal pedig kiválóan alkalmas volt a megfáradt kalandozó fejének megtámasztására. :D

A szállásrészről nem tudok nyilatkozni, nem is láttam. Férjemmel nem a koleszban pihentük ki a nap fáradalmait, hanem a közelben egy magánszálláson.

A női mosdók közül a lentit használtam. Nem volt csúcs, de rossz sem.

Összességében sokkal jobban tetszett minden tekintetben ez a hely, mint a mórahalmi (pedig szegediként az közelebb volt). Szívesen jönnék ide újra táborba.

Élelmezés: Az adagokkal személy szerint nem volt gondom, elegendő volt adott pillanatban, repetát egyszer sem kértem. Maga az étel sem volt rossz, legfeljebb a köretek voltak íztelenek. Persze lehet, hogy a korunknál fogva finnyásabbak vagyunk.  B) A tanúság, hogy mindig legyen nálunk só (és szükség esetén cukor, igaz Catsmile? :) ).

Modul: Alapvetően meglepett minket, hogy tényleg Kránban kell kalandozni. Beszéltünk róla a hangulatkeltők után, de nem hittünk benne. Nem is erre a terepre készültünk emiatt. A kaland alapjaiban jó volt, a nehézségeket a saját csapatom szemlélete okozta igazán, nem passzolt a modulhoz a játékstílusunk, azonban remek KM-ünk segített túllendülni minket az apró problémáinkon. :)

Sok ötletes megoldást alkalmaztunk a modul során. Például a kráni fejvadász tábornál mi megöltük a gyereket, eljátszottuk, hogy szétrobban a teste, egy ujját elvittük, majd biztonságos helyen feltámasztottuk az egyik feltámasztó kővel. Vagy például az utunkba álló, általunk ki nem nyitható ajtót a varázsló elküldte a jövőbe és így mentünk át az ajtó helyén.

KM: SirThom. Ismételten élvezetessé tette számomra a játékot. Próbálta a karakteremet bevonni jobban, azonban észérveim alapján ő is belátta, hogy a megalkotott és elképzelt karaktertől idegen lenne egy-egy cselekedet és felesleges veszélybe sodorná magát és a csapatát. Ismerve minket a csapatra alakította a modult, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egyrészt élvezzük a játékot, másrészt esélyünk legyen megoldani. :D Ezúton is köszönöm neki, hogy minket választott. Lehet most lett elege belőlünk, miután tönkretettük (egész pontosan Kata :) ) az epikusnak szánt lezárását. 

Csapat: Részemről sajnos nem sokat tudtam hozzátenni a csapathoz, hogy megoldjuk a modult. A hozott karakterem jó volt, csak nélküle is hatékonyabb és veszélytelenebb módon meg lehetett oldani a kalandot. Nem túl gyakorlott Magus játékosként eleve kihívás volt számomra a megszokottnál magasabb szintű karakter. Ráadásul a mi csapatunk a megfontoltabb megoldások keresése jellenző, mely most jól megmutatkozott. Nem erővel, hanem trükkökkel, fondorlattal oldottuk meg a kalandot. A csapattársaimnak (Kata, Albruk, Zoli) köszönöm az együtt töltött időt. Mindeki szuper volt.

Gyilkosos játék: Szórakoztató volt. Sok új embert ismertem meg. Remek szórakozás volt. Sajnos nekem nem jutott lehetőségem arra, hogy legálisan gyilkolhassam a férjemet, mert először hamarabb kivégezte a feldühödött falusi tömeg, utána meg ő maga volt a gyilkos és az angyal segítségével elintézett (igen, az angyal vádolt be engem teljesen ártatlanul... mai napig állítom, hogy összejátszottak, valójában a halál angyala volt :D ). Legközelebb is megyek. Neko rám számíthatsz.

Paranoia: Röviden- rengeteg nevetés. A könnyem is folyt. Igaz, valóban beleéltem magam, mert kemény 4-es intelligenciával álltam hozzá. Nem is vettem komolyan az elején, aminek az lett a következménye, hogy 3 negatív rekordot is összehoztam SirThom szerint. :) Nehezen tudom eldönteni még most is, hogy ez most jó volt vagy rossz. :D Nem nagyon lehet részleteket írni, mert akkor lelövi az ember a poént annak, aki még nem játszott. Szórakoztató, könnyed, kellemes kikapcsolódás. Legközelebb is mennék (esetleg több intelligenciával :D ).

Összességében maximálisan jól éreztem magam a táborban és remélem a jövő évi táborban is alkalmam lesz jelen lenni.

Köszönet ezért a pár szép napért a szervezőknek (nem könnyű megszervezni egy eseményt), a modulíróknak, a csapattársaimnak (köztük férjemnek, aki nélkül nem lehettem volna most itt) és végül, de nem utolsó sorban SirThomnak!

 

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 
Öt év után voltam újra táborba. Jól éreztem magam a kalandozóknak köszönhetően! :)
Először is köszönet a KM-eknek hogy lemesélték a modult.
 
FalkA-nak meséltem.A csapatban egyaránt volt tapasztalt játékos és szinte kezdő.Nagyon jó volt nekik mesélni.Innen is köszi a srácok a játékot és a sok nevetést.
Természetesen nem arra mentek amerre gondoltam. A Metha szektát nagyvonalúan skippelték , de aztán teljesen más úton visszanavigálták magukat a történetbe.A fejvadász falut is csak érintették így okoztak fejtörést rendesen.Nagyon tanulságos volt hogy nem kell  magas szintű partinak kihívásként szuper szörny egy modulba elég egy futár aki levelet vissz.Az ő megállítása volt a legizzaasztóbb húsz percetek szerintem a modulban.:)
Sikerült a végére egy elég becsületes harci jelenetet is összehozni még a híd túloldalán. 
Az éjszakai csatornába nyomulás tetszett nekem a legjobban és a menzini sakk.De ne felejtsük el a Darton pap túlvilági jelenetét vagy a sárkányt.De főleg emlékezzünk a két kráni őrre, akik hiába mondtak fel a palotánál történtek után és kerestek új állást .Ti mindenhol megjelentetek ahová csak dolgozni mentek és mikor már birkákat tereltek  a kráni hegyekbe ti akkor is feltűntetek és az őrületbe kergettétek szegényeket. ;) Gratulálok a győzelemhez!
 
Rapid KM verseny szuper volt. köszi Hullának a levezénylést.De főleg Matenak  (Syrand Caldern) a nagyon jó mesélést és hogy folytattuk még a történetet tovább! Itt szeretnék elnézést kérni a csapattól a tűzalakos naftába vetődésért,de hát Showtime volt! Ez van ha a karakternek csatamágus volt a mestere. :)
 
Andoron szerda esti meséjéhez nagyon jó kis csapat gyűlt össze.Örültem hogy megismerhettem Katát és Rodrigot.Cz és Sir Tom szóra se érdemesek (Róluk már tudtam hogy jók.) Ahogy beszéltük Andoronnal megéri ez a történet, hogy alaposan kidolgozza és akkor ő is jobban látja a szálakat. Csökkentett frakció szám mellett a kaland ütős lesz. Egynapos vagy akár tábor hosszúságú mesélésre is alkalmas. A 80 réz jelenet mindent itt.Mikor Tom megveregette a tolvajklán vezér vállát.:-Na akkor megegyeztünk haver?! 80 réz és mindenkit eltesztek láb alól. :D
De Kata szobalány játéka is ahogy nem adta fel amikor lebukott szuper volt.Azt az ártatlan arckifejezést!  
 
Köszönöm Scyllának és Rmaireznek a társaságot, a kávét,a légkondit és persze a fuvart,de főleg a munchkint.Nem nyertem de Weilonnal kiegészülve nagyon jót játszottunk.
 
Az író olvasó találkozó nagyon hangulatos volt.Hunt nagyon szimpatikus figura.
 
A First Classnál pedig kiderült számomra, hogy az ajtó az nem fal és ha neki támaszkodunk az bizony mozog :). Tp felírva.
 
Sir Tomnak köszönet hogy az Utolsó esély 2 legénységének tagja lehettem biztonsági tisztként. 
Tudom több karaktert is megszemélyesítettünk de 
Hulla takarítója. Dekker kapitánya, Antail biológusa,Silver hajóorvosa és Andoron navigátora örökké beleégett az űrhajó robbanásának pillanatában az emlékezetembe. :)
 
Köszönöm a szervezőknek hogy lehetővé tették ezt a tábort! Találkozzunk jövőre is!
 
Sneer
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

így egy hét távlatából is csak kellemes emlékeket tudok felidézni a táborral kapcsolatban, amit köszönök mindenkinek, aki ennek részese volt.
Köszönöm a tervezett és spontán beszélgetéseket, Pistike whisky hajtóvadászatát, aminek a végére azért sikerült becserkésznie, a közös játékot (by Andoron) szerda este  a csapatnak, a Kata féle agymenéses unikornist vagy mit, a rapid KM mesét, ami szerintem kiondottan jól sikerült (remélem jövőre lesz egy plusz KM is a pool-ban :) ), a sírós nevetéseket Daelon rögtönzött meséjében, a sok-sok stresszoldó gyógynövényes italt a First Class szentélyében, a gyönyörű táborhelyet amit kissé aggódva fedeztem fel érkezéskor, de távozáskor maximálisra értékelek a táborrendezési skálán, Felon türelmét és bizalmát (tudja miért),Whooninak, hogy leszervezte nekünk Tooma könnyeit és az utolsó napi spontán mesélésért a túz mellett, ami váratlan, meglepő és emiatt hatalmas élmény volt (szerintem ezt sokáig fogjuk emlegetni :) )
Dark Zalának a bátor kráni modulért, Andoronnak a mesélésért, ami egyszerre volt laza, feszes, pörgős, és bőven engedett helyet a szerepjátéknak.
Természetesen a végére hagytam a First Classt akiknek hálás vagyok, hogy befogadtak vendégjátékosnak, elfogadták a korlátaimat (nem mintha lenne :P) és visszacsábítottak a szerepjáték világába.
És persze ezer köszönet Antailnak, aki a szervezés nagy részét most vitte a saját vállán, Felonnak az ajándékokért és az oklevelekért, CS-nek, aki bár nem szervezett, de nélküle nem lett volna tábor és Hullának, aki felrakta a kalandozók térképére Mátrafüredet. Ha kellene negatívumot mondani, az talán csak az első napi békacomb volt :)
Mindenkinek jó nyarat!

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!
Egy kicsit későn írok, de nem igazán számít, ezt a tábort úgyse felejtem el.  Mórahalom vége óta várok  Süttőre, és Süttő vége óta vártam erre, de még így is sikerült felülmúlnia az elvárásaimat! Szuper tábor volt, köszönöm mindenkinek.  


Szállás: jó volt. Kollégiumhoz képest nagyon. A szobánk 10/10 volt. Az ágyneműre monjuk egy kicsit vadászni kellett  :D. A zuhanyzók hagytak némi kivetnivalót maguk után, de nem volt vészes ez sem. Az egyetlen problémám a játéktérrel volt, hiszen az ebédlőbe voltunk beosztva. Nem volt meg a privát zóna, nehéz volt elmerülni a játékban. A minden ebéd és vacsora előtti teljes lepucolását a játéktérnek pedig senkinek nem ajánlom. 


Kaja: olyan volt, mint a fűszerezése - semmilyen. Nagyon nagy részben jó lett volna, de ha nem találtad meg a sót, akkor bajban voltál, mert ez az étel készítőinek biztosan nem sikerült. 

Modul: már leírták előttem egy páran, de úgy teljes a beszámolóm ha én is elmondom. Ha tudtam is, nem akartam elhinni hogy "akkor most tényleg Krán?" .  Utólag hallottam panaszokat a logikai gubancokra, de ez a kérdés játék közben nem igazán merült fel bennem. Utólag kicsit érdekes mondjuk visszagondolni: tulajdonképpen miért nem akárki más vitte véghez az Arel kegyeltje, Ranagol ynevi ellenlábasa, Mogorva Chei által kiadott küldetést?  Nekem pont megfelelt a sztori: nem volt annyira nehéz, de megadta a várt sikerélményt. A gorviki mélyranagolita galád-család lelki pásztoraként teljesen elfogadott volt a jelenlétem a Birodalomban, ez alól persze testvéreim sem képeztek kivételt. Mi sem volt természetesebb mint hogy a Káosz-Metha szentélyben grasszálunk, még térítgettem is az eltévelyedett népet.  A lényeg: élveztem, a többi része másodlagos :D


Csapat:  Koncepció: kiváló. - köszi Pistike!  Megvalósítás: kiváló. - köszi mindenki! Csapatmunka: megközelítőleg kiváló. Gorvikiakhoz képest: több mint kiváló. - ismét köszi mindenki! Szerintem mindenkinek sikerült megtalálnia a karakterét, kijátszani a szerepét, és még a lovag is élvezte, pedig ez már talán a negyedik tábor hogy nehézpáncélban rohangál.  Elképesztő volt veletek srácok, hálás köszi, jók voltunk! Külön köszönet Pistikének, amiért eljött velünk, húzott minket, prémium társaságot nyújtott, nemvagyokbennebiztoshogy prémium bölcsességekkel szolgált, és elindított minket a Ranagolita vágányon. 

KM: említettem a bukfenceket, de azt is, hogy egyáltalán nem érződtek játék közben.  Ezért minimum taps jár Nekdolannak! Voltak meglehetősen indokolatlan, abszurd szituációk, de mindig megoldotta, kihozta a maximumot, ami nagyon nehéz lehetett a csapatot tekintve... hogy említsek egy KM szemszögből nem igazán vágyott esetet: még az első napi KM-simogató folyamán kegyetlen keretek közt szabadítottuk meg szánalmas életétől a kontaktot, mégis "be lettünk mesélve".  Szerintem kiváló munkát végzett, nem volt szabályőrült, és a storylineon tartotta a csapatot, úgy, hogy közben hagyott játszani. Utóbbi miatt igazán hálás vagyok, hiszen (tudom hogy senki nem hiszi el...) szerepjátszani jöttünk, nem versenyezni.  A hangulat jó volt, a csapathoz igazodás brilliáns, az NJK-k szintúgy. NAGYON FONTOS: szuper volt még a kukacos káplán is. De tényleg. Nagyon. 

Kedvenc pillanatom mindenkitől pedig: 
Lovag - "Hoztál pizsamát? Pofán /ütlek/ itt alszol!
Bomes - Igazán finom pecsenyét sütöttél a négy, szűk alakzatban álló, fémpáncéos katonából, azzal a ~120as célzással, és 9 es erősítésű láncvillámmal. 
Fejvadász1 (Arnold alakításában) - Az a 300+os támadás igazán szép volt. Kár hogy egy elemi erő fal volt közted és a célpont közöt...
Fejvadász2 (Morto alakításában) - Csak annyit mondok: elfek.
Jómagam - Azóta is büszke vagyok a komtúr (így írom? :|) kivégzésére. Vérzés+Izzó vér? Ez igazi Ranagol pap húzás volt. 
KM: konkrétan minden a káplánnal kapcsolatban. Imádtam. De a nyanyóka se volt rossz. 

Gyilkosos: király volt! Köszi a szervezést, és a játékot mindenkinek. Csak az első körben voltam ott sajnos, de nagyon szorosra és izgalmasra sikeredett.
Zombicide: amióta próbáltam, állítom hogy ez a legjobb társas. Most sem hagyott cserben, csak sajnos eléggé bénák voltunk, és időnk se volt. Viszont ezt szombat este egy 2től 7ig tartó fölényes győzelemmel koronáztuk. (Arról nem nyilatkozom, hogy tudatlanság és szabályok nem-ismerete miatt nyertünk-e. Tudatlan vagyok, nem tudom :D).  Nem kipihenten zártuk a tábort, de boldogan. Jövő nyáron ismét jövök!
Dungeon Explore: szuperül indult, de kb ennyit tudok mondani róla, amint indult, már abba is kellett hagyni. @Rayen Revaljössz egy újra játszással...
Új Világ: őszintén, az első nem MAGUS szerepjáték élményem volt, és mindenféleképpen pozitív. Érdekes a rendszer, tetszik, és működik. Mindenképp jövök tesztelni legközelebb is!
Unikornisos dolog: zseniális volt. Köszi mindenkinek! (Egy állat vagy Syrand.)
Mars: szerintem ez jobb ha a szem- és fültanúk között marad. 


Rapid KM: megint csak egy hatalmas pozitívum. Nagyon jó és érdekes volt új emberekkel játszani, új mesélőt megismerni. Az egész koncepció bejön, talán a pontozás annyira nem. Inkább "modul mesélő verseny"-nek kellene talán hívni. A játékélmény a lényeg, és nagyban tudja ezt emelni ha eltérünk a modultól, ezt a verseny pedig egáltalán nem díjazza.  ,,Ki az, akinek ellenére van, hogy bejusssanak oda? Egy zsoldos kompánia." - ez nálunk egy érdekes, fanatikus szekta volt. Érdekesebbé, hangulatosabbá, egyedibbé, igazibbá tette a játékot. Erre ilyenkor 2, vagy 0 pont jár? Igazából egyik sem, hiszen nem egy nagyon jó zsoldos kompániáról beszélünk, de azt sem mondhatjuk hogy nem volt meg hiszen nyilván ott voltak a hajón és a barlangban a harcosok. De összesítve fasza volt. 

Köszönöm végül, a csapatomnak és Nekdolannak a zseniális társaságot, sírva-röhögéseket, szuper játékot, szuper mesét. Apámnak a fuvart, és hogy megnyerte a versenyt, így (az egyik) legjobb KM fiának mondhatom magam. Ráadásul kalandozokos sört is csinál. Erre azért lehetek büszke úgy érzem. Catsmilenek a Tetrises cuccot, még mindig állítom hogy nagyon komoly. Sutinak a beszélgetéseket, Marsot, és a Fittipaldit. Shordinak  hogy vezette, aztán kölcsön adta a zombit. A szervezőknek a szervezést. A modulíróknak a modulírást. És köszönöm mindenkinek aki ott volt! Ha bárki kihagyta volna, nem ugyanaz a tábor lett volna. 

Szuper volt, imádtam, sosem felejtem. Télen tali!

Link a hozzászóláshoz

Helyszín: nekem nagyon tetszett az egész környezet,  nem tudok rosszat mondani róla.

Élelmezés: Felüdítő volt, mert a korábbi években messze ez alatt a szint alatt kaptunk ellátást. Minden étel felismerhető volt, és nem csak rántásból állt stb. Nem voltak nagyok az adagok, de a játék közbeni nassolással együtt én teljesen el voltam vele, nem volt hiányérzetem. Mindig lehet jobb, de ez szerintem már egy teljesen elfogadható szint. Pipa.

Modul: Kicsit megcsúszott (és hiányos) lett a modul, így sokat kellett imprózni. Még úgy is, hogy az utolsó napokban páran masszív energiát toltunk abba, hogy kerek legyen minden elem. Nyilván mindenkinek kicsit más hiányzott, én az NJK-k motivációin rugóztam 3 napig, hogy kaland közben ne véletlenszerűen cselekedjenek. Ettől függetlenül örültem a témának és a kihívásnak. Még egyszerűsítésekkel is bőven kitette a teljes játékidőt. Az ellenfelek viszont ultrakemények voltak, így sok felől hallottam mesélői gyengítésekről… Voltak itt szövetséges sárkányok, meg Arel sólymok bőven, csak hogy legyen a karaktereknek bármi esélyük végig vinni a modult. érdekes módon nálam erre nem volt szükség, pár jó döntéssel és kreatív húzással sikerült elkerülnie a csapatomnak a rizikósabb összeütközéseket.

Csapat (Kata, Nut, Zoli, HZ): A Ködlidérceknek meséltem, azaz a szegedi körből verbúválódott csapatnak. Nem először, így egy játékoson kívül mindenkit ismertem már, nem volt meglepetés. Összeszokott, a rendszert közepesen ismerő csapat, akik elsősorban szerepjátékban jeleskednek. A modul ezt most nem támogatta, így feladva nekem a leckét, hogyan fogom értékelhető szinten levezényelni a modult úgy, hogy a csapat is élvezze. Sajnos a karakterek nem passzoltak a modulhoz, leginkább Kata színésznője lógott ki az egészből. Ha az eredeti (kézhez kapott modul) szerint mesélek, akkor valószínűleg nem vállalta volna a parti a küldetést. A játék zökkenőmentesen haladt végül, de voltak egyes JK-k számára passzív időszakok, amikről a korábbi megjegyzésekben volt is szó. Ez van, ha egy specializált háttérre ültetett kalandba kerül egy átlagos kalandra megírt parti. Pech. Sajnálom. Nem segített, hogy közben otthoni dolgok is elvonták a figyelmünket, de ebben nagyon támogató volt a kis csapat, hálás vagyok a rugalmasságért. Összességében nagyon kellemes volt a játék, jól éreztük magunkat az előbb említett nehézségek ellenére is. Ahhoz képest, hogy mire számítottam, többször is meglepett valami ügyes húzással. Akárhogy is próbáltam belekötni, működtek, így megoldva a legnehezebb helyzeteket is. Pedig nagyon készültem egy epikus, utolsó emberig tartó menekülési jelenetre, de átráztatok, elmaradt, túléltétek! Gratulálok, ügyesek voltatok!!!

Andoron első este: Köszönöm a játékot. Ahogy utólag mondtam is, nem erre számítottunk, igazából csak ökörködni szerettünk volna, erre kaptunk egy nagyon kidolgozott kalandot. Nem lehetünk elégedetlenek, nagyon felkészült voltál, köszönjük a sok beletett energiát! A végére alkalmazkodtunk a kalandhoz és elkezdtünk játszani, de a belerázódás nehezen ment, ezért utólag is elnézést kérek.

Paranoia: Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan 100-ra pörög a csapat. Gyakorlatilag azonnal elindult a helyezkedés, rögtön jöttek a jelenetek, mindenki felugrott, csatlakozott, egy pillanatra nem állt le a játék. Kívülről nézve full kaotikus lehetett, de megnyugtatok mindenkit, belülről is. Hehe… Ez az a játék, ahol nagyon gyorsan kijön mindenki gonoszabbik oldala, most sem volt ez másképp, öröm volt nézni, ahogy lehull a hétköznapokban viselt álarc és mindenkiből kibújik a kisördög. Köszönöm a játékot, egy élmény volt veletek az Alfa komplexumban kalandozni. És most még a küldetést is sikerült teljesíteni, ami elég nagy szó!

Malcolm J. Hunt: Köszönjük a magvas gondolatokat, a beszélgetés messze jobb volt, mint vártam, két órát is kibírtam egy helyben ülve (tudom, mások ennél jóval többet is), ami a körülményeket tekintve nagyon jó eredmény. Örülök, hogy jöttél, csak a közös játék maradt el, de talán legközelebb….

Utolsó esély 2 (freestyle sci-fi, Hulla, Sneer, Andoron, Silver, Dekker, Antail): Szombat este már nehezen megy a koncentrálás. Mondanám, hogy idén más volt, de nem… Szóval nem jött az ihlet, sem a múzsa, még 10 perc gondolkodás után sem tudtam semmi épkézláb ötlettel előállni (ami azért elég ritka). Cserébe jött a rutin és a strukturáltság… ha nem tudsz semmit kitalálni, adj keretet és hagyd a játékosokra! És ezzel megszületett a csoda… merthogy csoda szintű játék folyt a klubszobában szombat este. Elképesztő ötletek és alakítások, imádtam minden percét. Külön öröm, emlékeim szerint sosem meséltem még Silvernek, így végre megismerhettem, milyen, amikor játszik. Egy kicsit tágítottuk a határokat, nyilván szokatlan volt a játék néhányatoknak, de nagyon jól vettétek a lécet és messze túlszárnyaltátok az elképzeléseinket. Zseniálisak voltatok, ezt bármikor és bármeddig folytathatjuk! Köszönöm!

Köszönöm mindenkinek a támogató szavakat, a beszélgetéseket (wink: Kata), Csillagéknak a segítséget a sátornál és azt, hogy tudták, mikor kell szólni és mit kell mondani ilyen nehéz szituban. Sajnálom, hogy sokakkal nem sikerült beszélgetni, pedig szerettem volna, de nem fért be több ebbe a pár napba. És készülök jövőre, mert új kihívások várnak rám a táborban... nameg új ismeretségek a régiek mellé.

Még rengeteget lehetne írni a táborról, de lassan a konkrétumok a homályba vesznek és megmarad a jóleső érzés, hogy frankó volt ez a tábor is. 

Köszi mindent.

Link a hozzászóláshoz

Kicsit megkésve bár, de itt az enyém is:(Lopov kérlek engedd el a családom) Ez volt az első táborom, a Lumina Cornu után a 2. rendezvényem.

Minden elvárásomat felülmúlta a közösség, mindenki nagyon kedves és befogadó volt. Köszönet innen is Nekdolannak, nagyon jól lemesélte a kalandot, sok emlékezetes dolog született a játék alatt. Az extra programok is nagyon jók voltak, a gyilkosos játék, a Zombicide és a Super Dungeon Explorer mind olyan programok voltak, aminkek minden percét élveztem. Köszönet a társaimnak: Rupertnek, Lopovnak, Arnoldnak és Pistikétek, nagyon jó volt a játék, mindenki átszellemülten és jó hangulatban kalandozta át Kránt. Összességében nagyon jó és maradandó élményeket szereztem a táborban, jövök mind a téli, mind a nyári következő táborokba.

Link a hozzászóláshoz

Kedves kalandozótársaim!

Már nem is számolom, ez hanyadik alkalom, amikor nekikezdek... pláne két áramkimaradással spékelve...  DE: Ami késik, nem múlik... hát íme az én beszámolóm is:

Először is szeretném elmondani, hogy nekünk ez a tábor már úgy kellett, mint egy falat kenyér.
Mondjuk ilyen mocsok fáradtan még nem érkeztem táborba:zzz:, de szerintem ennyire "kipihent" sem voltam a végére még soha. :D
Nagyon élveztem az idei tábort és nagyon klassz élményekkel gazdagodtam most is.

Hatalmas köszönet jár először is a szervezőknek ismét, hogy erőt, energiát, időt nem sajnálva és talán néha magukat sem kímélve megszervezték ezt a tábort nekünk. :taps:

A helyszín: szerintem nagyon jó választás volt. A környezet is nagyon szép, rendben tartott. Előnye és egyben hátránya is kicsit talán a hatalmas terület. Az mindenképpen pozitív, hogy voltak elszeparált helyek, ahol nyugodtan lehetett játszani és hogy most nem voltak külsősök annyira, mint a tokaji helyszínnél. A nagy tér viszont kicsit eltávolította a társaságot, nekem legalábbis néha úgy tűnt. Kevesebb volt a "véletlen összefutás".
Mi az emeleten kaptunk szobát, ami teljesen megfelelő volt. Ránézésre nekem a földszinti szobákkal sem lett volna bajom, ott is simán aludtam volna akár. Az emeleti női fürdőszobával nem volt gond, bár a felmosó, amit egyszer kértünk sajnos elég hamar eltűnt.  A földszinti fürdőszobát nem láttam, így arról nem tudok nyilatkozni. A mosdókkal nem volt gond, talán kicsit több női jól jönne máskor, de így is viselhető volt szerintem. A játékterek nekem teljesen rendben voltak, bár el tudom képzelni, hogy aki mondjuk az ebédlői-folyosói részre került, annak kevéssé volt komfortos, nyugodt a terep. Nekünk ilyen szempontból szerencsénk volt. Sajnos a kemény székeket sem a csapattársam, sem az én gerincem nem preferálta, de erre is találtunk végül megoldást. :otlet:
Szóval alapvetően én jónak találtam ezt a helyszínt, szívesen mennék ide legközelebb is. :)

IMG_20220706_141858.thumb.jpg.42c3921c95dfbfab246cfdb6ba223600.jpg

IMG_20220706_141848.thumb.jpg.d4e22d1972bb6eb201d3536f85b4872a.jpg


Étkek: Menza koszt, de minőségileg rendben volt. Néha a reggelinél mondjuk egy finom meleg tea jól esett volna. Az ételosztásnál az elején volt némi gubanc,  volt, aki még nem evett, miközben más már a repeta repetájánal tartott. De idővel úgy láttam, belejött a "konyhás néni" az elosztásba. :) Egy ilyen tábori környezetben ez teljesen rendben volt szerintem.
Örültem, hogy első nap Hulláék éttermét is kipróbálhattuk a csapattal, nagyon hangulatos hely.
Külön köszönet illeti meg Whooni-t a finom szarvaspöri kóstolóért és a rendkívül kreatív sör készítményért. :taps:

20220706_155312.thumb.jpg.2bd3e24aa19db32713b320d0ede7d980.jpg

Az ajándékok: Felon csodálatos ajándékötletei, alkotásai mindig lenyűgöznek. Az idei kulcsnak külön örültem... mondjuk hazafelé kissé aggódtam, hogy hogyan szerzem majd vissza a kisfiamtól, akinek szintén nagyon megtetszett de végül sikerült... vagy hát kissé közös holmivá vált vagy mi :D  Azóta is gyakran használjuk ezt a nem csak mutatós, de praktikus ajándékot. Köszönjük! :viragos:

IMG_20220710_151516.thumb.jpg.8e955ca2bf96f2d542d194d66e0cf875.jpg

IMG_20220802_180149.thumb.jpg.162e483f384d6c7eccd86b3af8c54518.jpg


A modul:  Amit láttam belőle, nekem tetszett, bár gyanítom ebben nagy szerepe volt Silvernek, aki mesélt nekünk. Így azok a hiányosságok, amikről a KM-től és más mesélőktől is hallottam, nekem menet közben nem jöttek elő annyira.  A kaland helyszíne mindenesetre új izgalmas színezetet adott, illetve nekem a váltott kaszt kipróbálása is új élmény volt.
Köszönet az ötletekért a modulíroknak. ;)

A mesélőnk: Idén Silver mesélt nekünk. Először volt részem ebben az élményben, de nagyon klassz volt. Felkészült, alapos, gyakorlott módon mégis kellő rugalmassággal állt a csapatunkhoz. Engedett játszani minket, ugyanakkor azért nem mindent engedett meg, voltak határok, ami szerintem kell is. Azt gondolom, hogy az hogy idén ennyire élveztük a versenymodult, abban a csapat aktív részvétele mellett nagy szerepe volt a KM-ünknek is. Tetszett, hogy félidőnél röviden összefoglalta mi is történt eddig. Imádtam, hogy rajzolt terepet és elhelyezte rajta a karaktereinket szimbolizáló bábukat, amikor szükséges volt. Együtt nevettünk a poénokon, de az epikus pillanatoknál is szívvel-lélekkel velünk volt... és persze olykor szinte ördögi reakciókat is mutatott. :twisted: :vaaa:
Egy momentumot hiányoltam, de azt is inkább csak így utólag kicsit, hogy hallottam mi hogy volt másoknál... mi az NJK-ról nem igazán láttunk képeket... ami egyfelől lehet jó is, hiszen szabad teret ad a fantáziának... ugyanakkor én úgy vagyok vele, ha vki dolgozott ezen, hogy összegyűjtse, én szívesen megnézném mik az elképzelések egy-egy nem játékos karakterhez. Ezt leszámítva maximálisan elégedett voltam, hogy egy ilyen szuper KM jutott nekünk. Nálam egyértelműen bekerült a TOP KM-i körbe. :) Ezúton is köszönöm az irányunkba mutatott türelmét, az értékelést és a klassz mesélést. :taps:

20220707_160538.thumb.jpg.805fdaa000ff9607374de2aadc4a18c8.jpg

A csapat: Az idei csapatversenyen olyan csapattársakkal indultunk, akikkel még azelőtt nem játszottunk együtt. Mindez rejtett magában kihívásokat, meglepetéseket és új élményeket egyaránt, de azt mondhatom tiszta szívből, hogy a csapat abszolút megérdemelte az elért helyezését. A hangulatkeltőket olvasva alaposan felkészülünk, közösen ötletelünk... végül megszületett a Sorsfordítók.

csapatkep.thumb.jpg.ca7d48c4f38d932f0ea5cb89711efa70.jpg

Dryen - Aki saját elmondása szerint, "néha sárkány, néha királylány" zseniálisan hozta a bájos, ám félelmet nem ismerő fejvadász-boszorkányt (Eristanát). Látszott, hogy nem először játszik bájkeverővel. Emlékezetes pillanat volt, amikor a boszi és a bárd a csatornában "felderítést" végeztek egy csatornatisztítóval... aki azóta persze szívvel, bélyeggel segíti a lányokat. :cool:

Xanner - Kemény dió :kasa: - ezt gondoltam az egyeztetések során... élőben aztán olyan "kedvesen" hozta a nagytudású dzsen varázslót (Shariffot), hogy tudtam, nem lesz itt semmi gond. Persze a varázstárgyak készítésében kissé túlbuzgónak bizonyult... dehát ilyenek ezek a varázslók... :D Leginkább persze az fogott meg, ahogy dzsadnak álcázva magát kalmár módjára ledumálta még a csillagos eget is... "Dhráága bahrátom... " hihi... :D

Shordanus - A mindig figyelmes és abszolút megbízható csapattag. Csapatkapitányként rá mindig számíthattam már az előkészületek során is, pedig épp esküvőre készült. (Ezúton is gratulálunk az ifjú házasoknak!) A tábor végén még a defektünk kerékcseréjében is nagy segítségünkre volt. Ezer hála érte ezért is. :respect:
Azért amikor a bárdom megtudta, hogy a fejvadász-Arel pap (Q'varthass) nem tud olvasni... nah azt azt hiszem, nem felejtjük el soha... :hiszti:

Dekker - Az én drága férjem, aki még most is képes meglepni :wub: Csodálatos játékos, aki Grawidar a kutató harcos-Krad pap karakterét is képes volt humorral "megfűszerezve" kijátszani és aki kreatív ötleteivel nélkülözhetetlen csapattárs volt.

Köszönöm ennek a szuper csapatnak a közös játékot és élményeket! :viragos:


IMG_20220710_084722.thumb.jpg.85a9bc73a563d88124ff16673a2a41b4.jpg


Az alternatív játékok, szabad programok:

* Rapid KM verseny: Újdonság volt és szerintem kellően élvezetes. Tetszett, hogy így új szerepjátékosokat ismerhettem meg és a régi jó ismerősökkel is szuper volt kicsit újra együtt játszani. Egyedül az értékelési részt éreztem pontatlannak, kapkodónak, kevéssé átgondoltnak... de némi átdolgozással ezen is lehet majd segíteni. Köszi Hulla a szervezést :) Remélem, lesz legközelebb is.

* Freestlye: móka és kacagás és isteni szerepjáték Kata, Eric, Artu és Dekker közreműködésével, Silver vezényletével avagy Közép-Ynev legjobbseggű férfi boszorkányának, a pánsípban verhetetlen bárdnak, a jószívű tolvajlánynak valamint Biknek és Baknak Biknek kalandjaiból az első epizód... Remélem, lesz még folytatás... :laza:


IMG_20220709_000054.thumb.jpg.0cd60183cd29f3489bf33fc973db8c7f.jpg


IMG_20220708_223609.thumb.jpg.4f4d02501d89b8a84d2d2618397d0a91.jpg

IMG_20220708_224834.thumb.jpg.901ae0c131bc7a26e898de5db74c7ec5.jpg

IMG_20220709_000816.thumb.jpg.7313fab8a4b030d216964ea94b928857.jpg


* Zombiecide: Még mindig imádom ezt a játékot! :wub: Shordanus köszönöm, hogy megalkottad a saját karaktereinket is a játék keretein belül. Nagyon klassz volt így játszani!

IMG_20220706_162302.thumb.jpg.cc5848b45a69a693c407d561bfda4494.jpg

IMG_20220706_161214.thumb.jpg.e7d91f4f40ca7725c84d369349dd595a.jpg

* Író-olvasó találkozó: Valahogy megint odakeveredtem és ott ragadtam. Jó ötletnek tartom, bár számomra, aki nem olvastam még ezen író műveit (és ez az én hiányosságom) kevéssé volt így élvezetes. Más azért, ha az ember jobban össze tudja kapcsolni a szerzőt a művével. Az mindenesetre érdekes volt, hogy egy kicsit bepillantást nyerhettünk az alkotási folyamatba a találkozó révén.

* Gyilkosos: Utoljára hagytam, mert egy kicsit olyan, mintha a gyermekem lenne ez a program. Minden alkalommal nagyon élvezem ezt a játékot és azt ahogy a játékosok egymás ellen vagy épp egymás mellett érvelnek. Nagyon klassz új kalandozókat megismerni, kicsit a nicknevek mögé látni. :char: Ha lesz erőm és lehetőségem legközelebb is megszervezem, szóval aki megtéveszthetetlen nyomozónak vagy épp ügyes gyilkosnak érzi magát, készüljön! ;)

Zárásképpen mindenkinek szeretném megköszönni, hogy ismét egy táborban kalandozhattunk.
Jövőre veletek ugyanitt(?) de jóóó lenne... ;):gruppen:

U.i.: Bocsi a grafománságért... évek óta tervezem, hogy írok élménybeszámolót, de eddig vhogy mindig csak a fejemben született meg az opusz... most végre itt is sikerült közzé tennem... Hát csoda, hogy elragadott a hév?! :-D
 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...