Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Lineage II


Játszol e a L2-vel  

14 szavazat

  1. 1. Játszol e a L2-vel

    • Igen amikor tehetem
    • Már többször játszottam
    • Nem de kipróbálnám
    • Az meg mi?


Recommended Posts

Hell oh!

Most lehet hogy nem fog tetszeni hogy megint témát nyitottam, de szerintem ezt érdemes.

Szóval a lineage II az egy számítógépes, internetes szerepjáték. Léteznek benne fajok (ork, ember, elf, sötételf és törpe), meg két kaszt (varázsló, és harcos). Na és ez a játék, szerintem elég közel áll a valós szerepjátékhoz, mert a világ minden pontjáról bekapcsolódnak emberek, és ezzel játszanak, tehát itt is vannak JK-k meg NJK-k.

Aki játszik azoknak kérném a véleményét!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Én magam nem lájnédzsezem, bocsássátok meg, hogy beleszólok, de az összes játékosom igen. Sajnos azt kell mondanom, az MMORPG nem tett jót nekik, legalábbis ahogy látom. Mikor legutóbb összeültünk mókust játszani, valahogy nem igazán értettem az olyan szakkifejezéseiket, mint buff, train és sok hasonlók. Azt tapasztaltam továbbá, hogy azóta sokkal inkább a tépé és a trezsör irányába játszanak, mint a dráma kedvéért. Egy cseppet unom, mikor lekaszálják az eléjük kerülő mellékszereplőket, hogy megnézzék, mit dobnak.

A játékot láttam, őszintén szólva nekem nem tetszik. Akkor adtam meg magam, mikor meglpillantottam az ork nőket :shock: .

Link a hozzászóláshoz

Hell oh!

Igazság szerint van abban valami amit mondasz, mondjuk én is csak azért játszom vele, mert feloszlott a magus csapatunk, szal magus hiányomvan, és zért tolom, de a zenéje meg a grafikája szerintem kifogástalan, meg az tetszik nagyon ahogy a varázsló varázsol. Ahogy a varázsjel felizzikkörülöte, és elkiáltja magát, na az nagyon tuti :D .

De lehet azt jó szerepjátékosan játszani, tehát hogy nem csettelsz feltétlen az emberekkel hanem azokat a cuccokat használod, hogy köszönés, meg táncolás, meg letérdelés stb, na azok nagyon jók

Link a hozzászóláshoz

Hát (-al nem kezdünk mondatot) én World of Warcraftozok, és bizony próbáltam a L2-t is. Az L2 szép és jó, de nagyon farmolós játék. WoW után szegényes, a küldik nem valami eredetik. és a dragon-raidek is gyatrák szvsz.

Bocs hogy így kapcsiból lehúzom a L2-t, de ha kipróbáljátok a WoW-ot, nem nagyon akartok majd visszatérni a Lineage-hoz.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nekem csak a bátyám játszik l2-vel de én elkezdtem és em tetszett nagyon uncsi...

Mikor megtehettem még régebben h WoWozak fenomenális volt, az l2 tényleg a "ha ló nincs jo a szamár is" kategória.

De igazából semmilyen játék nem tudja visszaadni a szerepjáték élményét :)

(olyan szavazási menüpont miért nincs h kipóbáltam,de nem?)

Link a hozzászóláshoz

Lineage2-zöm van egy darkelf assassinom és tetszik. Most kezdtem egy törpe harcossal és ha láttatok már fílinges, hóval borított helyszíneket, akkor azok meg sem közelítik a lineage2-jét... Mintha egy mesevilágba kerültél volna. nagyon jó.

Vélemény: Darkelf female (gigantikus mellek, tökéletes test és arc) háát. nem hagyhattam ki, hogy azzal toljam :D

Játékmenet.

Hát izé... Küldetésekkel nem vagyok megelégedve, a játékmenet is eléggé lineális.

Negatív élmény: Bug és akadás. Ha neki megyek egy fának nem kerüli ki. És még egyéb hibák. Idegesítő a folytonos loholás, futás. Beletehettek volna lovakat vagy valami

Pozitív: Combók, varázslatok durvák, jó a fejlődésrendszer és az, hogy nagyon be kell osztanod a pénzed. Valamikor egy hétig gyűjtessz egy kardra, és ha meg tudod venni te vagy a legboldogabb ember a világon. Tehát a pénzt eltalálták.

Másik pozitív élmény a kovácsolás lehetősége, egyéb extra tárgyak és a hihetetlenül jó market opció.

Én még nem untam meg... :D

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok.

Én is játszok néha l2-öt. Naon jop gama, a maga nemében. Csak azt nem tudom hpogy mi az értelme a női kariknak? Jo naon szépek meg minden. De sok értwelémük nincs. Ugyanolyan a mozgásuk meg minden. Persze ha lenne benne JK-ák közötti kapcsolat. Szerelem. házasság vagy valami. Vagy van benne? Most kezdtem.

üdv

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...