Antail Közzétéve: Szeptember 26, 2022 Közzétéve: Szeptember 26, 2022 Itt mindenről lehet beszélgetni a táborral kapcsolatban.
Lozartan Közzétéve: November 2, 2022 Közzétéve: November 2, 2022 Hibát szeretnék jelezni. Nem tudom mi okozza, de az online karakteralkotó nem engedi menteni a megalkotott karaktert. Olyat korábban is csinált, hogy, bár be voltam jelentkezve, azt írta ki, a karakter nem menthető, jelentkezzek szépen be. Viszont miután kiikszeltem ezt a felugró ablakot, utána mégis gond nélkül feljött a zöldkeretes visszajelzés a mentés tényéről. Most egyből a piroskeretes visszajelzés ugrik fel, miszerint a karakter mentése sikertelen volt. Mi lehet az ok? Androidon futó chrome böngészőt használok. Több alkalommal próbáltam már (legutóbb ma, a karakteralkotás publikálása után) az elmúlt két hétben, mindig ebbe a problémába ütközöm. Köszi @Antail, ha ránézel! Antail kedveli ezt
Antail Közzétéve: November 2, 2022 Szerző Közzétéve: November 2, 2022 A Ranagol poklából nyílt démonkapun keresztül a manahálót kiszipolyozó démonikus lények lepték el a karakteralkotót. A démonokat egytől egyig bebörtönöztem a Szarvtorony 2.0s kínzóbörténébe. A karakteralkotó újra működik. Köszi Lozartan a hibajelentést! Jadis, tetra, Lozartan és 1 további kalandozó kedveli ezt
Dugó Közzétéve: November 3, 2022 Közzétéve: November 3, 2022 Maradt még néhány kósza démon, mert egy képességpont fejlesztése alapesetben is 450 tpt emészt fel
Dugó Közzétéve: November 14, 2022 Közzétéve: November 14, 2022 A kaland időbeosztása hogy alakul? 27én délután már kezdünk, vagy csak 28. reggel? Esetleg bejárósként van lehetőség részt venni?
Catsmile Közzétéve: November 14, 2022 Közzétéve: November 14, 2022 3 órával ezelőtt-kor Dugó írta: A kaland időbeosztása hogy alakul? 27én délután már kezdünk, vagy csak 28. reggel? Esetleg bejárósként van lehetőség részt venni? Nyugalom... nem fogok a táborban horkolni. Dugó kedveli ezt
Antail Közzétéve: November 14, 2022 Szerző Közzétéve: November 14, 2022 4 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Nyugalom... nem fogok a táborban horkolni. Tiltakozom Catsmile tavollete ellen. Dugó, Catsmile és Lopov kedveli ezt
nekdolan Közzétéve: November 15, 2022 Közzétéve: November 15, 2022 Majd streameljük Catsmile, Antail, Sneer és 2 további kalandozó kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: November 18, 2022 Közzétéve: November 18, 2022 Mennyit kell utalni tábordíj gyanánt bejárósként? Köszi!
Con Salamander Közzétéve: November 18, 2022 Közzétéve: November 18, 2022 Egy órával ezelőtt-kor Lozartan írta: Mennyit kell utalni tábordíj gyanánt bejárósként? Köszi! Üdv! Nem beszéltünk eddig bejárós opcióról - hol találtál erre vonatkozó információt? A szállásadóval tudok egyeztetni ilyen igény esetén, mivel ismerősről van szó, van rá esély, hogy meg tudjuk oldani. Lozartan kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: November 18, 2022 Közzétéve: November 18, 2022 Azért kérdeztem, mert nem találtam infót. @Dugó érintett a dologban; engem kért fel, mint csapatkapitányt informálódni, de akkor a továbbiakban hozzád irányítom. Köszi amúgy a gyors választ!
Con Salamander Közzétéve: November 18, 2022 Közzétéve: November 18, 2022 On 2022. 11. 14. at 15:05-kor Dugó írta: A kaland időbeosztása hogy alakul? 27én délután már kezdünk, vagy csak 28. reggel? Esetleg bejárósként van lehetőség részt venni? Hali, Még nem vagyunk kész a Teljes Tábortájékoztatóval, de dolgozunk rajta! 27.-én vacsora után tipikusan szokott lenni egy "összemesélés" 1-2 órában, erre most is lehet számítani. Én nem látom most opciónak, hogy központilag átszervezzük ezt, ha lenne is rá egyéni igény, mert ehhez nehéz lenne a tábort igazítani. De a tábornyitó is kötelező program - ez az elsődleges információátadási lehetőség a szervezőktől a táborozóknak, és az mindenképpen első délután van már. Ha bejárós szeretnél lenni, kérlek, direktben egyeztessünk, mert ez plusz szervezést igényel. Üdv, CS ui.: Lozartan, köszi a tisztázást és a kérdést! Lozartan és Catsmile kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: November 19, 2022 Közzétéve: November 19, 2022 On 2022. 11. 14. at 22:33-kor Antail írta: Tiltakozom Catsmile tavollete ellen. Tiltakozom Antail távolléte ellen! Asztrál testben én is kísérteni fogok. Antail és Lopov kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 20, 2022 Közzétéve: November 20, 2022 18 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Tiltakozom Antali távolléte ellen! Asztrál testben én is kísérteni fogok. Ki az az Antali? Antail te tudod? Lopov és Antail kedveli ezt
Rinoa Közzétéve: November 22, 2022 Közzétéve: November 22, 2022 Sziasztok én vinném a nagyon cuki okos aranyos szobatiszta kutyámat - lehetséges?:) És ha lehet kérhetem az egyszemélyes szobát? Köszi előre is ha tudtok segíteni! Rini Lopov kedveli ezt
Antail Közzétéve: November 22, 2022 Szerző Közzétéve: November 22, 2022 3 órával ezelőtt-kor Rinoa írta: Sziasztok én vinném a nagyon cuki okos aranyos szobatiszta kutyámat - lehetséges?:) És ha lehet kérhetem az egyszemélyes szobát? Köszi előre is ha tudtok segíteni! Rini Üdv Rinoa! A Kalandozók táborokba semmilyen élő állat nem hozható: Táborrend kódex. A szobakiosztáshoz a kérést betápláljuk a szobakiosztó kahrei masinába. Üdv, Antail MagyarGergely kedveli ezt
Kata Közzétéve: November 25, 2022 Közzétéve: November 25, 2022 Kedves Ismeretlen Szerző! Ezúton szeretnék Neked gratulálni a remek 2. hangulatkeltőhöz. Igazán jó írás. Nem könnyű olvasmány, figyelmet igényel, nem lehet csak úgy átfutni, de a hangulata, a szerkesztése és a történet nagyon jó! Folytasd, és nagyon jó novella lesz belőle, vagy akár még egy regény is, ha jól csavarod a szálakat. Gratulálok! Lopov, nekdolan, Cz és 1 további kalandozó kedveli ezt
Cz Közzétéve: November 25, 2022 Közzétéve: November 25, 2022 2 órával ezelőtt-kor Kata írta: Kedves Ismeretlen Szerző! Ezúton szeretnék Neked gratulálni a remek 2. hangulatkeltőhöz. Igazán jó írás. Nem könnyű olvasmány, figyelmet igényel, nem lehet csak úgy átfutni, de a hangulata, a szerkesztése és a történet nagyon jó! Folytasd, és nagyon jó novella lesz belőle, vagy akár még egy regény is, ha jól csavarod a szálakat. Gratulálok! Dícséret továbbítva nekdolan, The Eternal Crow Hero, Lozartan és 1 további kalandozó kedveli ezt
Kata Közzétéve: November 25, 2022 Közzétéve: November 25, 2022 Ezek szerint az ismeretlenség homályába kíván maradni eme jeles művész? Vagy talán Te voltál az Cz aki elkövetted a remekművet? Cz kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 28, 2022 Közzétéve: November 28, 2022 Lesz e valakinek kedve Scum & Villainy-t játszani? A játék egy elképzelt jövőben játszódna kb mint a Serenity.
Bitschak Közzétéve: November 29, 2022 Közzétéve: November 29, 2022 Végre!!! Oly rég vártam, és végre eltűnt a mobilos kalandozok.hu ról a dupla "démontekercs", nem szerepel kétszer 😁😁 További szép napot mindenkinek! b. Lopov kedveli ezt
Lopov Közzétéve: November 30, 2022 Közzétéve: November 30, 2022 Hello Csapat KM beosztás mikorra várható?
Con Salamander Közzétéve: November 30, 2022 Közzétéve: November 30, 2022 12 perccel ezelőtt-kor Lopov írta: Hello Csapat KM beosztás mikorra várható? Üdv, a héten, a teljes tábortájékoztatóval együtt. Üdv, Lopov kedveli ezt
Lopov Közzétéve: November 30, 2022 Közzétéve: November 30, 2022 Szuper! Köszi. Viszont ebben az esetben előre jelezném hogy valószínűleg késni fog a csapatom a karakterek leadásával, vannak dolgok amiket még meg szeretnénk beszélni KMmel.
Con Salamander Közzétéve: November 30, 2022 Közzétéve: November 30, 2022 3 órával ezelőtt-kor Lopov írta: Szuper! Köszi. Viszont ebben az esetben előre jelezném hogy valószínűleg késni fog a csapatom a karakterek leadásával, vannak dolgok amiket még meg szeretnénk beszélni KMmel. Udv! Kuldjetek be a karaktereket hataridore, ez a strategia nem jarhato ut jelenleg. Azutan is meg lehet beszelni a KM-etekkel a kisebb reszleteket, es lehet modositani, ha az elkepzelesetek nem mukodik. Mindenkinek ugyanazok az eroforrasok allnak rendelkezesere a karakterek megalkotasahoz, es ezek koze nem tartozik a meselo. Udv! CS Sneer, Antail, Catsmile és 3 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés