er Közzétéve: Július 5, 2006 Közzétéve: Július 5, 2006 Morgi Szíveeeem! Ma van a neved napja, hát ez alkalomból itten írok neked! Sok boldog névnapot!
mortel Közzétéve: Augusztus 16, 2006 Közzétéve: Augusztus 16, 2006 ÜDV! Augusztus 20- Virágkarnevál Debrecenben.Magyar Gergelynek üzeném, hogy ott elüzletelhetnénk a könyvet!Úgy néz ki,h én ott leszek. Csak sajna szolgálatban-tehát "jiraknak valahová és onnan nem nagyon mehetek el. Viszont ha te Debrecenben tartózkodol és nem nagy kérés,h keres meg akkor tudnánk találkozni!Ui.: Kb holnap 4ig vagyok net közelben, utána megyek vissza dolgoni.Ha neked jó írj és mondok részleteket is!
mortel Közzétéve: Augusztus 24, 2006 Közzétéve: Augusztus 24, 2006 Üdv Kalandozók!Hát át éltem az első Debreceni virág karneválom. Király volt nagyon hastáncosok, mazsoret, tüzijáték, ja meg virágok.... Jó volt nagyon, ajálom mindenkinek aki még nem láta. A város is szép! Kár, h dolgoznom kellet.
Darun Közzétéve: December 23, 2006 Közzétéve: December 23, 2006 Líthas!Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, jó táborozást és -hogy egy veterán szerepjátékost idézzek- kockacsörgésben gazdag Új Esztendőt kívánok minden kalandozo-nak! :wink: Darun voltam
Alexander C. Dragon Közzétéve: December 23, 2006 Közzétéve: December 23, 2006 Aloha!Én is kívánok minden bátor kalandozónak kellemes ünnepeket békés boldog karácsony és boldog újévetpeace
MagyarGergely Közzétéve: December 23, 2006 Közzétéve: December 23, 2006 Üdv! A Legnagyobb úr kegyelmezzen mindenkinek legalább karácsonykor. Pentagrammás szaloncukrokat, MAGUS könyvet a fa alá, fenyőfadíszes kockákat és békességet, no és Boldog karácsonyt minden kalandozónak!
Riyena Quarrath Közzétéve: December 26, 2006 Közzétéve: December 26, 2006 Merry Christmas & Happy New Year! :karacsony: :zsur:
mortel Közzétéve: December 26, 2006 Közzétéve: December 26, 2006 Üdv Kalandozók!Nyilvesző mentes Kellemes Karácsonyi ünnepeket, aztán majd Mágus kiegészítőkben és kalandozásban gazdag boldog újévet kívánok mindenkinek /még az NJK-nak is/!
Con Salamander Közzétéve: December 31, 2006 Közzétéve: December 31, 2006 Üdv! Boldog új évet kívánok mindenkinek, és fogadjátok, hogy többet jártok ide, és többet magusoztok Bye
MagyarGergely Közzétéve: Január 1, 2007 Közzétéve: Január 1, 2007 Üdv!Kockacsörgésben, Tp-ben gazdag új esztendőt kívánok minden kalandozónak, no és Sogron kegyelmét!
Nastrol Közzétéve: Január 1, 2007 Közzétéve: Január 1, 2007 Üdv!Kívánok mindenkinek kalandokban, összejövetelekben gazdag új esztendőt!Noir vigyázza álmotokat!Ellenségeitek lelkével, pedig Orwella játszadozzon!Nastrol
Aquenor Közzétéve: Január 1, 2007 Közzétéve: Január 1, 2007 hát kicsit megcsúsztam vele de azért kellemes ünnepeket és boldog újévet mindenkinek.üdv
TAO Közzétéve: Március 8, 2007 Közzétéve: Március 8, 2007 Lyányoknak, asszonyoknak, hölgyeknek, minden nőnemű egyednek: Boldog Nőnapot!
Venes Közzétéve: Március 12, 2007 Közzétéve: Március 12, 2007 Lyányoknak, asszonyoknak, hölgyeknek, minden nőnemű egyednek:Boldog Nőnapot! Ez rendes volt tőled! Férfiak napját is meg kellene ünnepelni...
Venes Közzétéve: Április 8, 2007 Közzétéve: Április 8, 2007 Nagyon Boldog és egészséges dolgokat tojó nyuszit kívánok mindenkinek!
Alexander C. Dragon Közzétéve: Április 9, 2007 Közzétéve: Április 9, 2007 Hy!Sok locsolkodót és kellemes húsvátot mindenkinek!peace
Árny Közzétéve: Április 9, 2007 Közzétéve: Április 9, 2007 Kellemes húsvétot mindenkinek (és főképp Magyar Gergelynek a rengeteg segítségért)!
Vándor Közzétéve: Június 22, 2007 Közzétéve: Június 22, 2007 BOLDOG SZÜLINAPOT FELON!ISTEN ÉLTESSEN SOK
Gem Kapocs Közzétéve: December 6, 2007 Közzétéve: December 6, 2007 Most jutottam nethez úgyhogy megkésve bár de törve nem: Boldog Miklós napot mindenkinek, a Miklósoknak különösen.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés