Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Téli Tábor 2005 - Élménybeszámolók


Con Salamander

Hogy érezted magad a táborban?  

28 szavazat

 1. 1. Hogy érezted magad a táborban?

  • Hát, elég rosszul
  • Egyszer ki lehetett bírni
   0
  • Közepesen, volt már jobb is
   0
  • Jól, de nem ez volt a legjobb tábor eddig...
  • Ã?bertápkyraquirhentül!


Recommended Posts

Ahoi!

Én most még nem írnék élménybeszámolót, mivel sok dolgom akadt sajnos, de ígérem, meg fogom tenni.

Amit mondanék:

Talált Tárgyak (TT - hehe ) :lol:

Egy Darab Kalandozok.hu téli tábor póló (egyes feltételezések szerint Condoriusé)

Egy Darab Valaha Fehér törölköző (don't know, kié)

Egy Darab Fehér k10 (Szintén nincs tippelt tulaj.

Más egyelőre nincs :D

Bye

Link a hozzászóláshoz

Nos én vagyok az első, aki hazatért a táborból... Na jó, nekem könnyű. :)

Köszi a meghívást, nagyon jól éreztem magam. Ez már a második alkalom, hogy kibiceléssel töltöm az időmet, de megérte.

Az is igaz; hullafáradt vagyok. 2 óra alvás után Pestre dolgozni menni Gántról, nos ez nem fog a legszebb pillanataim közé tartozni az életemben. Talán az a jelenet, amikor egy pohárnyi forró teát szorongatva várok a vonatra a székesfehérvári pályaudvaron a melósok között... No jó, erre emlékezni fogok egy darabig...

A modul (amennyit láttam belőle) tetszett, egy-egy játékost és mesélőt kifejezetten élvezetes volt hallgatni. Egy apróság, tűnt csak fel a modullal kapcsolatban: a belerejtett, humornak szánt események és nevek könnyen megzavarhatták (és meg is zavarták) a jobban értesült csapatokat. Ez talán nem feltétlenül szerencsés, hisz a mesélőnek közvetlenül bele kellett nyúlnia az eseményekbe ahhoz, hogy a csapat ne menjen el automatikusan teljesen fals, és a modulhoz egyáltalán nem kapcsolódó irányba. Összességében persze jól megoldották a mesélők a dolgot, csak megjegyeztem... :D

Kaptam egy zseniális masszázst (ezúton is üzenem, hogy lekötelezett vagyok :P), és kiváló volt a parti is, akiknek a hajnali órában meséltem. Mondjuk kezdek hozzászokni, hogy a "korai" kezdés miatt mindig lemorzsolódik a csapat fele... de legalább a többieket sikerült ébren tartanom hajnali 4-ig.

A NYT még odébb van, ezért tehát nem ígérgetek, de asszem nem ússzátok meg, hogy újra találkozzunk.

Még1x kösz mindent!

_________________

Tisztelettel,

Sir Thomas

Link a hozzászóláshoz

Hát végül jó eséllyel elsőként hazaértem a Téli Táborból. Nemsokára Sneer, Cz és Crowstone is hazaérnek, remélem hogy a buszozóknak sem kellett már sokat várniuk arra elindulhassanak(megyjegyzendő hogy mikor crow beszélt Antaillal, ők már cirka 5 órátvártak, ha jól tudom egy keresztbefordult kamion miatt). Sajnos így az indulás napjára erősen odatett ez a hófúvás, nekünk is négy órát kellett várnunk mire alábbhagyott, és a Fehérvári két kama kiért és megtisztítota az utat. De ha már így hazaértem és még ennyi fölös energiám van, írnék egy kis összegzést a táborról, a magam szempontjából.

Dec. 27, reggel 8 óra:

Felkeltem az ágyból, ettem két falatot majd lesétáltam a táskákkal a ház elé, Czéket és a fuvaromat várva. Időrendre megérkeztek ők is, rendben elindultunk. Nem sokkal később összeszedtük magunk mellé Scyllát és Ramirezt is, így fél tíz felé Gántnak vettük az irányt. Az odaúton még kicsit ugyan álmoask voltunk, így a beszélgetés kicsit lapos volt, de már ekkor megvolt az a tábor előtti hangulat, ami minden ilyen utazásnak sajátja. Aztán előkerült egy-egy korty pálinka is, sajnos cznek mint sofőrnek ebből ki kellett maradnia. Nagyon korán, fél egy körül megérkeztünk Gántra. A turistaházban senkit sem találtunk, ugyhogy bepakoltunk és Piri nénihez vettük az irányt. A Fürge Disno, Con Salamander féle különítmény már ott várta a többieket, Shadlexel együtt. Mi is letettük magunkat, kényelmesen megebédeltünk, majd mikor visszamentünk a szállásra, már a többiek a turistaház környékén szállingóztak. Szépen lassan feltűntek a csapattársaim is, Meran, Pred, Stammheim, Ramun és Woodman is. Üdvözlések, beszélgetések a nagy kezdés előtt, már ekkor latolgattuk az esélyeket a különböző díjakra. Aztán elkezdődött. Már a modul első pár percében éreztük, hogy a drogos, szajhás, verőlegényes partikoncepció nem épen a leg megfelelőbb volt erre a kalandra. No de sebaj, lássuk a medvét. Az első mesélőnk Antail volt. Nála sem volt semilyen alapvető gondunk a mesével vagy magával a modullal, de azért ősintén meg kell vallanom hogy gangler mesélését én személy szerint jobban élveztem, nagyon jó hangulatot tudott csinálni. A modul első része után vacsora. Namost őszintén megvallva az éjszaka fennmaradó részére nemnagyon emlékszem, annak elmesélését másra bíznám inkább :D Mindenesetre arra emlékszem hogy az este bementem a szobába, hogy lerakjam a dolgaimat. nagy sötétség, semit nem hallok. Hangos közösülésre felszólító igével felcsaptam a villanyt, mire azonnal 3 helyről artikulátlan ordítást kaptam a nyakamba. Szerencsére elég gyors voltam ahoz, hogy Fürge, Scylla és Suttogó ne tudjanak felkelni mielőtt én elhagyom a szobát, így később saját hibámból okulva igen csendesen be tudtam lopózni egy darabba.

28:

Reggel 7 órakor kelés, ugyanis a szoba kollektívan elbliccelte a fél 7-re kitűzött tornát, viszont a fél nyolckor esedékes reggelit senki sem kívánta lekésni. A reggeli után megint Antail mesélt nekünk, itt egy kicsit fáradt voltam, mert előző este hajnali 4 óra körül eltekeregtem az ágyamba.

Link a hozzászóláshoz

Ez volt az első tábor amiben részt vettem, és mondhatom, hogy tiszta TÖCS volt :D

T ök királyak voltak a KM-ek

Ö röm volt a csapatban jáccani

C supán kultusszá fog válni a baráti körünkben a Máncskin, Szegeden (hogy kell írni?)

S őt a Jó tábori hangulatot még a cirka 13 órás busz útunk sem rontotta el, tök feelinges volt

Előre várom az NYT-t!!! Akit halálra untattam, fárasztottam és idegesítettem puszta jelenlétemmel, elragadó személyiségemmel és citrom-díjas vicceimmel azoktól elnézést kérek :D

Szóval megköszönöm a jó mesélést, a jó játékot, a jó hangulatot a tábor összes lakójának és köszönöm Arel-nek a csodálatos időjárást...

Link a hozzászóláshoz

Nos:

dec.27: Reggel álmosan, -és én lázasan- kikászálódtunk az ágyból, majd szendvicseket csináltam, és természetesen ismét rohantunk a buszhoz...

A Népligetnél találkoztunk Vicoval, és Ganglerrel, és felpattantunk a székesfehérvári buszra. Mikor megérkeztünk azon "csodálatos" hír fogadott minket, hogy elment a gánti busz... No mind1...Letudtuk azzal, hogy ez a mi formánk..Vártunk a McDonaldsban 2 órát, majd ismét busz, de most csak 40 perc. Megérkezés után Gangler megfürdetett a hóban, majd a szálláshoz közeledve hógolyózápor fogadott minket. (Hógolyóval lehet mesterjelet csinálni? by Vico). A legnagyobb, legzsúfoltabb szobába kerültünk...Kissé féltem attól, h megy majd a hiszti, ha valaki később csámpázik be és nyikorog az ágya, vagy valakik még beszélgetnek, stb, de mindenki nagyon jól tudott alkalmazkodni a többiekhez. (Külön köszönet ezért azon szobatársaknak, akik korábban fekvőek voltak, mint mi!)

Tábor: Aztán megnyitó, majd játék... Jupijéééé Glanglert kaptuk. Nagyon jó volt!De ezen meg sem lepődtem! És mivel Gangler már sokaknak mesélt, és tudjátok milyen ezért nem írom le részletesen.Röpködtek ic, oc a poénok, és nagyon jó hangulat volt, bár ő is, és én is lázasak voltunk. Kezdtük a 0. napnál, majd 1.5 nap (OOC) alatt beértünk a városba, és ki akartak végezni minket. stb... Szegény Cirmi pedig aggódott végig értünk, hogy vajh újra láthatja e kis gazdiját, Zogot...Végül kiszabadultunk, és "lecseréltük" Ganglert Obscuritasra.

Fogalmunk sem volt róla, hogy hogy mesél, mik a saját kis szabályai, stb...Nagyon jól játszott Cirmivel is, és mindenki egyenlően kapott tőle lehetőséget a játékra. A helyleírások épp elegek voltak, és olyanok, hogy éltek a dolgok körülöttem. Minden egyes embert, "goblintündért", "buksit", és termet láttam magam előtt. Szóval nagyon jó volt vele játszani!!!! Köszönöm a csapat nevében is a türelmét! Kissé fura, és nehéz esetek vagyunk.

A csapat:

Vico: Tudtam mire számíthatok tőle, és hogy hogy fog játszani. Természetesen ismét hozta a tökéletes Dartonita humorát.

Lucius: Szintén tudtam, hogy remek barbár lesz! Nagyon tisztelem azért, mert hallgat másokra, és nem önfejű, és teljes mértékben elismeri, ha hibázik, vagy, ha valami nem úgy jó, ahogy ő gondolja! Róla fogok példát venni ezekben!!!!!!!

Condorius: Tudtam, hogy fantasztikusan fogja hozni a Gilron pap- mérnököt. Nagyon jó KM, és JK-ként is szuper!

@: Fogalmam sem volt arról, hogy ő hogy játszik, mivel még sosem láttam játékát, de azt hozta, amit reméltem, és 'elvártam' egy @huszártól.

Szóva összességében szuper volt a csapat! Nagyon jók voltak a csapattársak, az előkészületek, a közös munkák,a karakter, és az előzetes szereptesztelések is, bár annak ellenére, hogy ebben csak 3-an vettünk részt, és @ még új volt nálunk, nagyon jók voltunk együtt. És boldog voltam, hogy SZEREPJ

Link a hozzászóláshoz

Már élezettel kezdődött a Keddi napom!

REggel enyhén másnappal ébredtem, aztán 10kor frissen Vizsga és GO pécsről Gántra. kb. 5 kor érrtünk oda....

Megbeszélés, megismertem csapattársaimat akiket nem ismertem!

Este még játék, azt kell, h mondjam ahhoz képest milyen volt a csapat és hogy nem simertük 1-en 2-en egymást, sztem Töcs volt.

Este semmi értelmeset nem műveltünk de azt hajnali fél 6 ig

("HÚZZ

Link a hozzászóláshoz

Tiszteletem!

Hát szerintem tök felesleges olyan adatokkal "megereőszakolni" az agyatokat mint hogy az első km-ünk...(blah-blah-blah) mert tudom hogy mindenki leszékeli hogy milyenek voltak a kmjeink. Tehát most inkáb csak köszöneteket nyilvánítok, a sorrend nem jelzésértékű...

:arrow: Meran: Szerintem nem kell részleteznem, kösz! :lol:

:arrow: Gem: Hááát, Gem kösz, bár lemaradtál a végjátékról, amiért majd lesz itt egy kösz Ganglernek, de azért neked is kösz, az oc tevékenységeidért, Vairoval mégegyszer nem műköködök eggyüt! :evil:

:arrow: Ramun: Gondolom nem kell leírni milyen az amikor valakinek élvezed a jelenlétét, kösz :wink: (NEM nem arra gondoltam :twisted: )

:arrow: Woodman: Höhö, -Pred: Most kihúztuk a gyufát az inquisiciónál?

-Woodman: Naná! kösz! :lol:

:arrow: Pred: Stílus..., hümmm 8) kösz!

:arrow: Gangler: "All beuty must die" hmm... :F kösz!

:arrow: Valaki: Varázslatos szemek, varázslatos ujjak...kösz! :wink: (ezt SEM illik félreérteni...!)

:arrow: Warlock: Mostmár elmondhatom magamról, hogy beszélgettem

metroszekszuálissal, kösz! :D

:arrow: Antail: Kösz! :)

:arrow: Fonyó: +sajtburgerek hazafele, ő nem kalandozókos csak egy spanom a suliból de kösz! :D

:arrow: Sokmindenkiakit kihagytam: Sokmindent köszönhetnék nektek, kösz! :)

Oi!Oi!Oi!

Link a hozzászóláshoz

Üdv

A tábor élmény volt, akárcsak a modul. Töcsül éreztem magam, rengeteget nevettünk a kaland közben, köszönet érte a nagyrabecsült kalandmestereknek, játékostársaknak és, többek közt, a kifinomult goblin kultúrának. :)

Szabad útja volt a sportnak is, s lám, rögtön, amint lehetett bÕsz hócsaták bontakoztak ki, amiből magam is szívesen vettem ki a részem, s ezek közben is igaz volt mondásom: "Inkább legyek szerencsés mint ügyes" , révén, hogy mikor szükségem volt rá, üldözőm lába alatt árok nyílt :D

Kár hogy ilyen gyorsan vége lett, de Domvik kegyelméből, még sikerült majd egy napot ráhúznunk, amit nem bánok igazán, noha ama furcsa szerkezet melyen éltünkből egy-egy órát áldoztunk Domvik mind a 7 arcának, meglehetősen hideg volt.Végül aztán előkerültek lassan a hálózsákok, tartalékruhák, egyebek, s így elviselhető lett még ez is, sőt, én kimondottan élveztem az ott töltött időt is :)

Ezek után persze jött a többi" hetes " is hazafelé, s bőszen számolgattam, miből is volt hét...

lássuk csak: 7 KM, 7 csapat, 7óra fagyoskodás a hóviharban, a vonatunk eztán szépen befutott a 7es vágányra, s már rohanhattunk is a (nem tévedés,7es) buszhoz, főleg mivel Lirionnak 7kor ment elvileg a vonata, s néhányan végül, leszáltunk a busz 7. megállójánál, a Blahán, hogy a nyugatiban vonatot érjünk.

Elhaladva néhány sakkozó mellett, elmémben ismét felrémlettek a kalandok, s tényleg nem mondhatok mást:

:D:D:D:D MINDEN TÖCS VOLT! :D:D:D:D

Nekem, ez volt eddig a legjobb táborom ( mindazösszeskettőközül) :D

Link a hozzászóláshoz

Zrogdavar szerint negyedik esztendő, Szenvedés Hava

Istenünk, az Ezerarcú Zrogdavar fehér aspektusának, a Hétarcúnak volt szentelve eme korszak. A Sötétség Istene ezúttal új Szent Számot választott vala, mely lészen: HÉT.

A város, ahova értünk, fehér volt már érkezésünkkor is, és távozásunkkor is. A Hétarcú nagyon kedvelhette a vidéket, mert esélyt adott bűneink levezeklésére szenvedéseinkkel, nehéz próbákra tett minket.

Érkezésünk után a városkapukat lezárták, állítólag a hó miatt, de mi kiderítettük, hogy az alvilági körökben Pirinéni néven ismert helyi fogadós keze lehetett a dologban. Messzebbre ér el a keze, mint gondoltuk... lehet, hogy fogékony lesz tanainkra.

Végül a négy napos élményorgia után mégis sikerült elhagynunk a várost. Mikor Pirinéni és fejvadászainak figyelme lankadt, felszálltunk a várost utolsóként elhagyó hintóra. Mint utóbb kiderült, lebuktunk, s üldözőink idézőmágiákhoz folyamodva nyakunkba omlasztottak egy lavinát és hóorkánt. De mi álltuk a hideget (hét kedves órán át), mert szerencsére volt nálunk egy kevéske a helyiek által Szent

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

és most írok egy komolyat is. :) Ha mindenki olyan jól érezte magát, mint én, akkor nagyon örülök, és sikeresnek könyvelem el a tábort magamban.

Nemsokára (remélhetőleg egy héten belül) letölthető és olvasható lesz a tábor kalandmodulja: A Próféta.

Annyi minden rengeteg poén esett meg velem játék közben, hogy ezeket nem győzöm és tudom visszaadni itt úgysem. Ennek ellenére biztatnék mindenkit, hogy a Humor rovatba (vagy akár az élménybeszámolóikba) írkáljanak bőszen.

Nem szeretnék kiemelni egy csapatot sem, minden csapatnak gratulálok a játékukért! Csupán Zé... öö Cézé tartozik nekünk egy köszönettel, amiért hőst csináltunk belőle a táborban. :)

Köszönöm a szervezőknek, és nektek a tábort!

Töcs,

TAO

ps: írjatok!

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

Nos, hol is kezdjem... a Tábor elkezdődött nekem hirtelen, aztán ugyanolyan hirtelen vége is lett. Persze leszámítva Domvik tréfáját az utazással.

A táborba menvén már nagyon készültem, mi tagadás eléggé lámpalázas voltam, mivel versenyen még sosem meséltem, és nem akartam besülni :) Olvastam a modult, olvastam az ETK-t is, amikor éppen érkeztem, aztán az idő csak telt, és egyre közelebb értünk ahhoz, amikor le kellett ülnöm a Vegyes Felvágott csapata elé, és mesélnem kellett nekik.

Nem tudom, milyen elvárásaik voltak velem szemben, örültek-e nekem, vagy sem, de én azt hiszem a dolog nagyon jól sült el :) Élveztem mesélni nekik, főleg azért mert fiatal létükre nagyon jól megoldották a problémákat, és remek kis csapat voltak. Remélem ők is annyira élvezték a mesét, ahogy én.

Voltak persze hibák is, de ezek hamar javultak, ők is sokat tapasztaltak, és én is általuk.

Nagy poénok voltak persze, én nem írtam őket, mert másra figyeltem :) Azért amik nekem megmaradtak:

:arrow: Varázsló a kapunál, városőrség kérdi, van-e mágiahasználó:

- Nem, dehogyis, nincs egy sem.

Még egyszer rákérdeztek, tagadó válasz. Na erre jön két Domvik-pap, s ők is tudakolóznak:

- Egészen biztosan nincs egy varázshasználó sem közöttük?

- ÖÖÖÖ... nincs.

- Ebben egészen biztosak az urak? - Domvik pap ekkor már nagyon "szépen" nézett.

Varázsló:

- Ööö... hát én már régen nem varázsoltam...

:arrow: Barbárok, Grium és a Szent

Link a hozzászóláshoz

Üdv a kalandozóknak!!!

Valakivel karöltve, ezen hideg, fáradt és sötét órán írásra vettük a fejünket, örülve, hogy ismét túléltünk egy évet és nem utolsó sorban egy szilvesztert. :)

A táborról most inkább nem ragoznék, ha majd elég időm lesz kifejtem, de most sietek, ugyanis a tegnapi, újfent játéktól ihletetten művészi alkotást... ALKOTTUNK!

Volt szerencsénk megismerni Domvik 7 arcát, hogy kimelyiket minek értelmezi, ő dolga, a pontok hasonlóak, mint már az előbbiekben leírtak, a megfogalmazás mégis kicsit más. :)

HÉT furcsa csapat indult el egy hosszú útra,

HÉT furcsa isteni jel kísérte útjukat,

HÉT órát állt egy hosszú, hideg - fagyos szekér,

HÉT tekercs mutat nekünk távoli úticélt,

HETES-neves szekér vitt az ördögszekér felé,

HETES neves vágányról indult hazafelé,

HÉT órási vonattal hazaértünk aznap még...

Röviden ennyi. :) Azt hiszem a rím Valaki eszét és kezeit dícséri, immáron más szemszögből. :wink:

Üdv a falkának:

Ramun és Valaki

Link a hozzászóláshoz

No, sziasztok!

elöször is köszönöm Ramunéknek, hogy kihasználva őket tudok netezuni, gy tok rni pár általam kretált, talán értelmesnek mondható elemzést:)

nekem a tábor nagyon tetszett:) kedvesek voltak az emberek, sok új ismerősöm lett és ennek nagyon örülök:)

régen beszélgettem ennyit... egyfolytában és Stammhoz hasonlóan ennyit még nem nevettem...

de a lényegre...

Először is szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, akit megmasztam és volt barinője, nem hódtás és bevágódás kedvéért tettem azt amit, hanem mert volt rá külső ( :twisted: akik láttak úgy azok tudják :twisted: ) és volt belső (ezt Ob kitalálta a többi maradjon az én titkom...)... a lényeg az h nekem nagyon jól esett hogy jobbnál jobb férfi testeket taperoltam le:) ha másnak nem, nekem nagyon tetszett...

emiatt elhatároztam azt, hogy NYTre tovább viszem ezt a jó szokást, de talán erről később:Ö :D

nos...

Gem: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: algiha fogk kérni érte valamit.. Nektek mindent ingyen:)

Stamm: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

(köszi, h szóba álltatok velem...)

valamint Mindenkinek köszönöm, hogy vigyáztatok rám, első sorban azokra az Apócákra értem,a kik elzavartak aludni... egyszer-kétszer....

és egy biztos... NYT tuti, h lesz:)

és sztem ez mindent elárul....

nagyon sok puszi Nektek és boldog új évet!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :roll: :oops: :D 8)

Link a hozzászóláshoz

Nah, akkor TT-élménybeszámoló.

Minden tekintetben máshogy indult, mint NYT, mert nem volt baleset, nem volt buszlekésés... persze ha tudtam volna, hogy a végén bepótolja... :D

Szóval utazás... hamar megvolt, csupáncsak hat óra... :) Amikor odaértünk Gántra, ismerős hely, ugyanazon szoba... de korgott a gyomrunk, és úgy döntöttünk, meglátogatjuk Piri nénit. Pedig jobban tettük volna, ha forró csokit rendelünk, mert iszonyat sokat vártunk a kajára. Nemgáz, az is megvolt, és a vacsora is.

Kezdődött a játék. Bevallom, én sokat gondolkoztam azon a sorsolás után, hogy milyen lesz, ha Con Salamander mesél nekünk. És tartottam tőle, még akkor is, amikor bejött, és leült közénk, mint km. De már az első pillanattól fogva szétröhögtünk magukat, azonnal oldott lett a hangulat, és teljesen el volt viselve a kis "picsás" Ellana papnőm is :) Csak úgy ugráltak a poénok, például madárfióka ment a fejvadink szemébe, amikor nézte a várost... :lol: Aztán színre lépett Zécé. Na onnantól aztán már nem igen volt olyan perc, amikor ne röhögtünk volna :) Készült róla kettő... azaz három videó is... :twisted: És nem, Felon nem kamerázott :) :roll: Ezt így meg is köszönöm neked CS, az felejthetetlen volt :) És úgy emlékszem, hogy meg is szavaztuk Zécét a kedvenc NJK-nknak.

TAOhoz volt szerencsénk a játék második felében, és bocsi tőle, ha kiakasztottuk az első napon :) Kicsit döcögősen indult részemről, nehezen hangolódtam át, de aztán ugyanolyan jól éreztem magam, mint amikor CS mesélt. Sőt, a goblin-kaland és a bárd verseny szintén felejthetetlen marad :) Sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni, de ez így is... hogy is mondják... überkirályaquirtáp volt :D Tuti nem így kell írni, de nem gáz :wink: Mostantól, ha meghallom valahol a goblin szót, mindig az orrtúrás jut eszembe, és szorosan kapcsolódik hozzá a kocsmapróba - éljen Arel papnője :D Goblin-etikett MF.

Aztán sajnos elérkezett a hazaút. Nah, hát ez lenne az a rész, amit tökéletesen kihagytam volna, ha lehet. De mivel nem mehetek sehovasenem úgy, hogy ne történne valami rendkívüli... Hat órát ülni egy fagyos buszon... még jó, hogy nekem nem kellett kimennem :twisted: Amikor "pár perces" késéssel beértünk Fehérvárra, én kocsival loholtam a vasútra, bocsi, hogy néhányatoktól elsenem köszöntem, de - én naív - azt hittem, hogy menni fog a vonatom, legalább tudtam üzenni, hogy nektek viszont megy :) Szóval én Fehérváron éjszakáztam, egy barátnőmnél, és szombaton kb négyre értem haza.

De volt egy pozitív is az ottalvásomban, rájöttem, hogy nekem is lehet eccerűen netem, és mint látjátok ki is használom :)

Nah, én ennyi voltam TT-beszámoló, tuti, hogy jó csomó dolgot kihagytam...

Jah, és ezúton üzenem Dark Zalának: nem felejtettem el azt, hogy nekem ígérték a nyereményüket... mármint nem az okleveleiket, hanem a könyveket :D

Link a hozzászóláshoz

Üdv

No, megpróbálom összeszedni a gondolataimat...

27-én hajnalban kellett volna felkelnem (9kor), de sajnos még korábban (8:45kor) felvertek egy SMS-sel. A'frad írta: Nyomtassam már ki az előtörinket, mert még történt egy kis módosás, amit a KM-ek e-mailben nem kaptak meg. No, én morcosan nekiállok és kinyomtatok 18 oldalt :]

Aztán összekészülődés, és nyomás a Határ úthoz, ahol Ganglerrel találkoztam. Rövidke utazás, majd a Népligetnél újabb találkozás, ezúttal A'fraddal és Condoriussal. Buszjegyvétel, stb, indulás Fehérvárra. Hála az égieknek a buszunk kb 3 percet késett, így a gánti buszt nem értük el. No semmi baj, kb 2,5 óra McDonald's Party :]

Eme esemény után felszálltunk a buszra, és reménykedtünk, hogy Gangler felismeri, hogy hol kell leszálni :twisted:

Sikerült neki, és még a szállást is megtaláltuk. Itt egy kisebb hibát kell javítanom :) A'frad azt írta, hogy Gangler "megfürdette a hóban". Nos az igazság az az, hogy a fent említett hölgyemény megcsúszott, miközben a fent említett urat üldözte, és ennek eredménye lett, hogy a hóban landolt :twisted:

No, szobafoglalás, még üres ágyak is voltak, majd... ...na ez a rész kiesett, pedig nem is ittam Gemmel :P

KM sorsolás, stb, majd játék. Az is vót... Jó vót... Keztünk a -1. napon, ugyanis Gang a találkozás Oswalddal-t is lemesélte. Utána sok-sok humoros dolog, meg poén, meg minden, a lényeg, hogy Luciust felhentelték a városőrök (de csak a túlerő miatt!! ;)), A'fradot is megvádolták, sőőőt, még az én kivételesen teljesen ártatlan dartonita lovagomat is elvitték, pedig csak 3 Szent

Link a hozzászóláshoz

Valami kellemetlen érzés borzolta fel hátamon a szőrt. mikor megláttama város falait. Nem tudtam még ekkor, vajh' mitől lehet ez, de nem is voltam rá kíváncsi. Ha be kell, hogy keövetkezzék, hát bekövetkezik, úgy sem tehetek ellene semmit. Nem érdemes életem drága pillanatait aggódással eltöltenem, mikor aludhatok is. Társaim úgy is felkeltenek, ha szükségük van rám. Ezen utolsó gondolattal könnyed álomba szenderülök - hű szolgám kényeztető gondoskodása elpillesztett.

Érzékeny fülem megüti a pórnép hivalkodóan sokszínű hangzavara, ennek köszönhetően felébredek. Nem értem, mire jó ez a rikácsoláa... nem kell feltétlenül ordibálni ahhoz, hogy más felfogja mondandónk lényegét. Hű szolgám is bír ezen hibával - felettén zajos természetű.

Órák telnek el, míg végre megállítja a pap a kocsit. Már azt hittem, sosem találunk szállást! T.P. az egyik lovat kikötve a kocsi elől az intézkedés papírtömbökkel telített mezejére lép, eközben mi lekászállódunk a szekérről, s megtiszteljük a fogadót jelenlétünkkel - Addig Aaron, a vadász őrködik odakinn. Rosanna egyből felkelti a csődület figyelmét szépségével. Nos igen, hozzám képest sehol sincs a teremtés gyönyörűségeinek mérőeszközén, de el kell ismernem, fajának egy kiemelkedően csinos nősténye. Szolgám a pultjoz lép - észrevette a feketekonzerv-embert. Nem mintha megerőltető cselekedet lenne. Finom szaglásom már az ajtóban jelezte az alkohollal keveredett szagát. A pici Rosanna kivesz egy szobát, s elindulna felfelé, mikor egy alsóbbrendű hím megragadja karját, s megfenyegeti. Hű szolgám tüstént cselekszik. Sajnos sosem volt az értelem képviselője, így nem látja át azt, hogy nem igazán célravezető egy kalapáccsal szétzúzni a gerincét valakinek egy ilyen tisztább lebujban, mi tömve van a pórral.No nem mintha az ő erejüket érezném fenyegetésnek! Gyáva, botor fajta. De nem tenne jót, ha idecsődítenék a város rendfenntartóit. Hosszú lándzsáik erdejében még hű szolgálóm is elveszne, s kereshetnék egy újat. Pillanatok műve, s mit jósoltam, beteljesedik. Zog holtan terül el, majd kiráncigálják két társammal együtt. Nekem sikerül elvegyülnöm a tömegben - többet érnek velem, ha innen segítek. Az ablakból látom, hogy vajákosok érkeznek, az itteni hét isten képviselői - vagy nem is hét, hanem egyetlen? De akkor miért kerül mindenütt a hetes szám elő? Ehh... furcsák ezek az emberek. Viszont dícséret illeti próbálkozásaikat, életet vernek szolgámba, Zogba.

Tervet kell készítenem. hogy kiszabadítsam őket. Mindenek előtt megvárom, hogy T.P. visszatérjen, elmesélem neki az egész zavaro históriát. MAjd együtt kitalálunk valamit, hiszen a papra számíthatok, egészen értelmes példány fajához képest. Elmondom neki, hogy mit kéne cselekedjen, s úgy tűnik nincs jobb ötlete. Időt takarítunk meg. Õ az én tervem alapján kiszabadítja társaink, én addig igyekszem informálódni a menekülési lehetőségekről.

Link a hozzászóláshoz

Szép estét!

Cirmi reagja kicsit elfárasztott, úgyhogy rövidre fogom. ;)

Hosszú évek óta először voltam Játékosként versenyen, így mondanom sem kell, nagyon vártam már. Nyári tábor után nem sokkal már el kezdtünk agyalni, mit csináljunk, aztán idővel körvonalazódni látszódott a dolog. De még tábor előtt két nappal is változtattunk az előtörin, amit Gangler kézhez is kapott a buszon, ha már velünk jött - legalább egy km olvassa el...

Köszönöm a csapatnak a játékot, élmény volt. Jót játszottunk. Majd egyszer talán a modult is meg fogjuk oldani :P:D:D

A'frad, alias Rosanna, a Ranagolnak hátat fodító gorviki bárdkisasszony, akinek semmi sem jó úgy, ahogy van, de azért lehet rá hatni a megfelelő eszközökkel (csak mire megtaláljuk... :P) - zsonglőr, akrobata, zenész, tolmács

Vico, alias Aaikon, a setéthumorú, cukkoló, kötekedő, ellenkező, örök jókedvű dartonita, kitől elvették szimbólumát. - erő- és pallosdobáló-művész, a Művész úr!

@huszár, alias Aaron, a renegát gorviki félkráni fejvadász, aki azért igyekszik maximálisan elvégezni a rá kiszabott feladatokat, még ha gátolja is olykor valamelyik társa ebben. - zsonglőr, akrobata, tőrvető

Lucius, alias Zog, a szelíd kalapácsosmásfélkezeskardoscirmis barbár, a csapat eszének hordozója, az egyszerűség, és bölcsesség képviselője, ki mindig a megfelelő pillanatban vonja le a megfelelő következtetést. A hangulat felelős. - erőművész, macskaidomár, kötélhúzó bajnok.

Cirmi, alias Cirmi, a macska, a csapat esze :P, később a csapat mártírja. - beszélő macska

Condorius, alias Tanus Peter (TP) Klert, Gilron mérnök-papja, aki ha magára hagyja a csapatot, azok rögtön galibába keverednek, ejnye-bejnye :P. Kitől istene elfordul, mikor a legnagyobb szüksége lenne rá - cirkuszigazgató, zsonglőr,

Gangler, és Obscuritas, a két KMester, kik életre keltették számunkra a teret, hol játszhattunk.

Köszönet a modulért, a táborért, a hangulatért, Gemnek a fogadtatásért (álá pálesz), éSaTöBbi.

Minden jót mindenkinek, remélem, mindenkivel mihamarabb találkozunk, hogy játékosként, vagy kmként, az még a jövő zenéje.

"Zog és Aaikon megpróbálják bedönteni az ajtót. Nem megy. Tanus és Aaron rejtek ajtó után kutatnak, míg Rosanna fordítja a kapu feletti írást. Aaikon őrködik, Zog megkopogtatja az ajtót, "gondolkodik", s következtet:

-Szerintem Cirmi ide nem jött be. "

"Aaikon, a dartonita szilárd meggyőződését hangoztatja ismét:

-Gyújtsuk fel a várost!

Aaron, a gorviki fejvadász, kikelve magából:

-Te máshoz nem is értesz, csupán a pusztításhoz, gyilkoláshoz?

Tanus, Gilron papja, nyugodtan a bakról hátra:

-De, a temetéshez."

"Aaron: ...dalverseny is lesz.

Tanus: Remek! Nos, melyikőtök szeretné megnyerni?

Emelkedik két kéz: Aaikon, és Zog"

"Dermedt csend a Kócos Királyfiban (alias KK, vagyis Kiskopasz). Zog éppen most ölt meg egy embert, s jelezte, ha valakinek valami problémája van, most szóljon. Senki nem szól. A barbár éles eszével átlátja a helyzetet - nézőközönség!!! Majd előveszi a Tanustól kapott lantot, és heves dobolással kíséri kedvenc korg nótáját."

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Én sem írok hoszsú élménybeszámolót:

A km-ek jók voltak(kiváltképp Gang)

A kaland is de nem anniyra nekünk :D

A csapat is Woodman rulz!!!

Perzse a társaság is meg a massz.

A hét óra fagy a buszon hóviharral fűszerezvem, na az nem kellett volna

Ui:Élnézést kérek akinek megerőszakoltam az agyát, de azért ti is szélesítették az enyémet :D

Link a hozzászóláshoz

Nos akkor én is írnék egy rövidke élménybeszámolót.

Bár tudom, hogy sokan várták már a TT-t sztem mégis azon emberek között tarthattam számon magamat akiknél ez már a betegesség határát súrolta.A sikeresen kihagyott NYT után már elvonási tüneteim volt miattatok.

Az első nap eseményeit Gem nagyrészt találóan leírta, azért azzal kiegészíteném még, hogy Zrogdavar kegyéből megadatott, (igaz jópár kecske ritiális feláldozása árán, kiknek retinájába haláluk pillanatába A szent állat igazolványképe égett )hogy Andoron mesélését élvezhessük a modul második részében.Persze nem szabad megfeledkeznem első mesélőnkről sem, ki bár kezdő KM és a szabályokkal sem volt mindig tisztában, mégis jól állta a sarat és a sírásnál tovább soha nem ment el (bocs Shad :D )

Viccet félretéve, Shadot nem kell dicsőíteni, tudjuk hogyan mesél és most is hozta a tőle várható maximumot.

Az első este elégy gyorsan végetért,miután a nyugdíjas Dark Zala kulb nyugovóra tért.Az első reggel már több izgalmat hozott, hiszen vidám dalos ébresztéssel próbálta öcsém kiverni a csürhe bandát a pállott szagú szobáikból.Sajnos igen csekély érdeklődés miatt jövőre kénytelenek leszünk szankciókat bevezetni.( ja és öccs, legközelebb légyszi nélkülözd ezt a cicanadrágodat,mert baromi ciki)

Reggeli után,melyet már-már csónakban tettem meg Piri néni szállodájáig, nekiálltunk a második ciklusnak.Ezt sem ragoznám túl, jó volt, élveztük, bár azt nem nagyon éreztem, hogy a kalandban is haladnánk valamit.Aztán ebéd gesztenyepürével (nyamm) és irány vissza, hogy Nes folytathassa amit Shad elkezdett.Hát mit mondjak, nem csalódtam eme csodálatraméltó hölgyeményben (nyelv visszatol arcba) és annak ellenére, hogy már többször hangoztatta rutinjának hiányát, olyan mesét adott elő nekünk, amit már rég nem élhettem át.Igaz,jópárszor meg kellett szakítanom a játékomat, hogy kimenjek spontán képeket készíteni, amit később vissza is kaptam, ennek ellenére nagyon élveztem a dolgot.Vacsi után azon szerencsések közé tartoztunk, akiknek a KM-jük bevállalt még egy ciklust és bátran állíthatom, poénügyileg ez a rész vitte a prímet.Vannak nálam illetékesebbek is akik ezen humorcsokrokból ízelítőt adnak majd, legyen elég annyi, hogy néhol még Sir Thomas könnyeit is sikerült kicsalogatnunk.A második éjszaka már később kezdődött, de itt sem igazán akartam sokáig virrasztani.Aztán másnap reggel már készültem volna a tornára amikor közölték velem, hogy az öcsém eltűnt.Könnyes szemmel, egy szál pongyolában rohantam végig a falun a nevét üvöltve, hátha szegény pára valahol bokáját törve kúszik vissza a túristaszálló felé.Aztán nem volt ilyen szerencsém.Reggeli, majd Andoron part3.Azt hiszem a modulban itt voltam a legaktívabb, főleg mert úgy éreztem sehol nem áll a csapat a megoldás terén...persze itt is tévedtem.Aztán ebéd és az utolsó fázis.Nem részletezném ezt sem, szetem mindenki másképpen élte meg a végét, bár mi elmondhatjuk magunkról, hogy sikerült eljutnunk ama célig,melyet kitűztünk magunknak.Az eredményhirdetésre sem térnék ki részletesen, gratulálok mindazoknak akik nyertek (bár a modulmegoldát piával is jutalmazhatták volna).

Az utolsó éjszaka sajnos hamarabb érkezett mint azt szerettem volna, utólag is elnézést kérek mindenkitől eiatt akit érinthetett :oops: :twisted:

A hazaindulás számunkra is sok izgalmat hozott.Egy darab Shalafit, aki valóban azt hitte, hogy 3 napi fagyban állás után ama luxusjárűve, melynek össztömege talán még a másfél tonnát is meghaladja, pöccre fog indulni :lol:

Amikor elindultunk hazafelé, volt bennem némi kétely, hogy helyesen cselekszünk, ám amikor beértünk a viharos hófúvásba és az ablaktörlőn kívül semmit nem láttam a szélvédőn át, biztos voltam benne, hogy ennek így kellett történnie.Egy autóban kell fagyhalált halnom Gemmel, aki annak ellenére, hogy majd meg fagytunk és semmi kilátás nem volt a túlélésre, előpakolta a SR könyveit és nekiállt mesélni.

Aztán Zrogdavar ismét kegyes volt hozzám és elállította a szelet és elküldé nekünk az ő katonáit kik kiszabadítanák minket ama hóförgetegből.Természetesen a fehérvári Tescoban történt tömeges mészárlás(melyet egy üres fél literes ásványvizes palackkal vittem véghez) csak egy kis köszönet volt mindezért.

Aztán ezután már semmi nem állta utunkat hazáig.

Shad, köszi a mesét,nem csalódtam most sem.

Andoron, le a kalappal kegyed előtt, nagyon jól csináltad.Nem is nagyon tudok olyan negatívumot mondani, mely említésre méltó lenne.Ha így folytatod, akkor legközelebb már nekünk lesz lámpalázunk miattad

:wink:

Külön köszönet a modulaklotóknak Zc megformálásáért, igérem, ha lesz rá lehetőségem meghálálom :twisted:

Saját csapattársaimat nem dícsérgetem, ugyis tudják a véleményemet róluk, bár azért azt megemlíteném, hogy Ramirez alakítása előtt tisztelettel adózom.Immáron teljesjogú tagja volt a csapatnak.

Azt hiszem ennyi, ha kihagytam volna valakit akkor elnézést.

Apropó Valaki :lol: - azt hiszem ebből a maszásból nagy bizniszt fogunk mi csinálni NYT-ban 8)

Link a hozzászóláshoz

Rászánom magam, hogy énis írjak valami pöpecet ehhez a TÖCS táborhoz :D

Az odaútról csupán annyit mondanék hogy csak akkor merült fel bennm egy olyasfajta kétely, amikor már öt perce el kellett volna mennie a vonatnak, csakhogy ÉN feltartottam,hogy Vassi barátunk le ne késse :)

A tábort nagyon izgatottan vártam. Habár azt hiszem nem számítok új embernek a táborok történetében. Jó volt találkozni a rági ismerősökkel és jó volt megismerkedni új emberekkel. Annyit sajálok, hogy kevés időt áldoztam beszélgetésre, de sikerült Sneer bácsit elcsípni egy kis csevejre :wink: .

A KM hirdetést feszülten vártam, ugyanis volt egy olyan rossz érzésem, hogy a csapatunk a második részt is nehezen fogja megélni, a KMek reakciójál ítélve, no meg amiat, hogy rengeteg dolgot, csak ott mondtunk ki a KMek előtt.

Ennek ellenére kellemeset kellett csalódnom. TAO meséjét nagyon élveztem, bár az elején egy kicsit "cső"-modulnak éreztem a dolgot, nem nagyon tudtuk azt csinálni amit szerettünk volna, bár ha azt csináljuk, akkor nincs is modu :) Ennek ellenére csak úgy röpködtek a poénok a modulban, leginkább Ozitak, a 7-es IQjú 8-as asztráljú és 20-as erejű babárnak köszönhetően :D aki mellesleg csupán 1-sen beszélt közösül, így igen nehézkes volt a kommunikció közöttünk, de megoldottuk. :)

Cs meséjét kicsit félve vártam. Habár már két tábort eltöltöttünk együtt,még nem sikerült alaposabban megismernem, ám ő benne is kellemeset kellett csalódnom. Azt ahogy eljátszotta ZéCé-t az valami fenomenális volt :D Na meg azt a feelinget amit teremtett az alsó városban, vagy minek hívjákban. Az felejthetetlen. no meg a goblinok :D "...DAHUKA...DAHUKA...DAHUKA..." :D Azóta is szállóigévé vált :).

Annyit sajnálok, Cs mesélyénél, hogy a végét kicsit összecsaptuk, nagyon be akartuk fejezni a modult, mint utólag rájöttünk, nem kellett volna.

Link a hozzászóláshoz
Ezután az első ellenfelét kb 1 kör alatt 0 ÉP-re vitte le, minek következtében valóban kiérdemelte a Brutális címet :D

Kértük, hogy ne legyen túl brutális, de miután 92-t dobott úgy tűnt, hogy nincs megállás :shock:

Földre vágta és egy pankrációs mozdulattal a bordái közé vetette magát a 180 kilójával.

Lehet, hogy csak a brutális szót értette...

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
 • Új...