Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámoló


Cz

Recommended Posts

Kezdem akkor én...

Elsőként érkeztünk a helyre Cz-vel és Crow-val, majd egy jó pizzás ebéd közben elrendeztük az alap dolgokat a helyszínen. Aztán elkezdtek szállingózni az emberek, és volt egy kis idő beszélgetni, mielőtt a korai tábornyitóval kezdetét vették volna a hivatalos teendők. A tábornyitón mindenki nagyjából időben ott volt (köszi!), és sikerült is hamar letudni. 

Az esti játék során a csapatom egy kicsit meg volt még illetődve, de aztán hamar belejöttek. Az estét társasokkal töltöttem - A Foztogatók még mindig jó (köszi, Szentiványiék), az Elvetemült Veteményes pedig egy újabb komoly agymenés (köszi Suttogó) - főleg úgy, ha az ember (Sztera és én) az alapján veszi el a kártyákat, hogy melyik zöldséget szereti jobban. 

Másnap gyors reggeli, és indulhatott is a játék - nagy lendülettel vetett bele magát a csapat, de aztán a keresztkérdéseimmel hamar visszalassítottak - ez előnyükre vált. Sokmindent megtudtak, de azért volt még hátra egy egész nap, ahol összezavarhattam őket.

A második délután-este a csatorna-hibaelhárításon túl némi beszélgetéssel és újabb társassal telt - a Betrayal at House on the hill szintén még mindig nagyon élvezhető - pláne öt játékossal, illetve a kiegészítő kis újításaival. (megint köszi Szentyéknek!) Ezután nézelődtem-mászkáltam még egy kicsit, de a társaság nagyobb része vagy aludt, vagy bele volt feledkezve a játékokba, úgyhogy az utolsó estére tartogattam a beszélőkémet.

A harmadik napon a csapatom megint gyors döntések sorozatával intézte el a modult, és végső soron számukra elfogadható végkifejlettel - megmentettek nagyjából száz ártatlan lelket - bár azon az áron, hogy "futni hagyták" a feketerendet, akiket majd talán egy következő játékalkalommal (vagy sorozattal) levadászhatnak Domvik földjén. 

A délután és a kora este nagy résszét a csatorna-hibaelhárítással próbáltam tölteni, hátha sikerül rendezni, de utána el kellett ezt engednem, jött a KM-megbeszélés, majd a táborzáró. A zárón is pörgettük a dolgot, szerintem rekordgyorsasággal végeztünk, innen is gratulálok a díjazottaknak! Az estét utána némi kalandozós (és egyéb Reketye, köszi Whooni!) sör, meg némi Nikka Vodka (köszi Cz!) melegítő és nyelvoldó hatásának hála beszélgetéssel töltöttük, az utolsó fél-egy órában a legrosszabb vicceinket elővéve az ifjúság számára. 

Én nagyon jól éreztem magamat (kivéve a csatornás vis maiort, de erről senki sem tehet), köszönöm mindenkinek, aki jelenlétével emelte a tábor színvonalát.

A szállással, a kajával, a modullal, a csapattal, és a társasággal is elégedett voltam. Jövő nyáron XX. NYT, jövő télen XX. TT!
 :kalandozo:

ui.: én már felvittem az adatlapomra, a MAGUS kódex szekcióba, hogy ezen a TT-n is ott voltam. És ti? 

uui: képeket lehet küldeni Cz-nek, hogy felrakhassa a facebook-oldalunkra!

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

akkor egy kis visszajelzés tőlem is.

Szállás - én először voltam Süttőn és bár kaptam visszajelzést a korábbi táborokról, hogy milyen fejlesztések történtek, de így is nagy meglepetés volt a szobák és a közösségi terek minősége. Nagy respect Faresznak a beruházásért, ha nem lett volna ez a dugulás incidens, simán 10/10 értékelést adnék elsősorban ár-érték szempontjából. Remélem a 2 karantén szoba azóta felszabadult a lezárás alól.

Étkezés - Nekem minden étkezés rendben volt, az, hogy 2x is tudtam néha repetázni, mind az étel minőségét mind a mennyiségét minősíti. Persze, lehet valakinek sótlan, íztelen, túl fokhagymás volt, vagy csak nem olyan amit otthon megszokott, de szerintem az eddigi táborok  színvonalát nézve simán a jobbak közé sorolható.

Modul - Történet és kidolgozottság szempontjából tökéletes (már-már túl sok is talán :D) egy TT-re, bőven adott annyi szabadságot nekem mint KM-nek, hogy a nem szokványos csapatomhoz tudjam igazítani mind a történetet mind a véres, félisteni NJK-kat :twisted:. Köszi Nekdolan a munkát amit beletettél.

Csapat -  4 szerzetes, abból egy korg, nem egyszerű kiindulási alap, de azt gondolom, hogy amit a karakterek engedtek, azt sikerült kihozni belőlük. Köszi a metamentes és higgadt játékot a nehezebb időszakokban és utólag is elnézést Suttogótól a sok balszerencsés dobásért és KisSzentytől a morális szabály szükségességéért ;). Az első és harmadik hely a játék alapján teljesen megérdemelt volt.

Okezan Sticker - Okezan Stickers

Esti progik - már első este beszippantott az asztali játékok világa, ami utolsó este is nehezen engedett el, amikor pedig kiköpött magából egy használhatatlan zombi esett be az ágyba. Elnézést a beígért de elmaradt beszélgetésekért, ígérem pótolni fogjuk.

Köszi mindenkinek a tábort, Whooninak a sört (volt közte azért jó is 8-)) Dryenéknek és Falkának a sütiket és a nem diéta kompatibilis ropogtatni valókat.

Lopov, legközelebb nem menekültök :laza:

Link a hozzászóláshoz

Kedves Barátaim! 

Én is csatlakozom az élménybeszámolóhoz és megírom immár hagyománnyá váló kisregényemet! :)

Helyszín: Mi másodszor voltunk itt Süttőn és a hely nagyon tetszik. Tényleg minőségesek a szobák, kényelmesek az ágyak. Idén sajnos ez a dugulás egy kicsit kellemetlen szagokat hozott elő. Ellenben a fűtés rendben működött, meleg volt és hát ezen a télen ez nagyon fontos szempont. Bármikor szívesen visszajövök ide. 

Kisebb kellemetlenséget jelentett még nekünk az is, hogy a szobáinkban nem lehetett játszani. Fizikailag nem fértünk volna el. Adott volt hát, hogy mi játszunk az ebédlőben, de ott meg Whooni csapata szeretett volna játszani (a sörcsap miatt). Így mi az Ő szobájukban játszottunk. Remélem nem zavartuk Őket nagyon! 

Étkezés: teljesen elégedett vagyok. Finom volt és bőséges. Nem mindent az én ízlésem szerint főztek, de mint Dryen szokta mondani:  "Nincs olyan étel, amin egy kis tejföl ne javítana!" :) 

Azért itt is van egy csepp negatívum: Fiúk, ha közösségi szálláson egy darab egy tálcás mosogató van, akkor nem áztatunk bele semmit, hanem azonnal elmossuk a koszos edényeket! Másrészt, ha a szárítón hagyott tányérokat nem tesszük vissza a helyére, akkor a 20. ember már nem tudja a csepegtetőre tenni az elmosott tányérját. Ezért javaslom a továbbiakban legalább 5 db konyharuha beszerzését, amivel törölgetni tudunk, és legalább még két evőeszköz csepegtető is kéne, hogy legalább az evőeszközök törölgetésével ne kelljen bajlódni. Legyünk tekintettel egymásra és ügyeljünk a tisztaságra egy kicsit jobban!

Modul: Nekdolan ez a modul határozottan jobb volt mint az első, de nem ütötte meg a második szintjét, nekem az sokkal jobban tetszett. De ez inkább csak az én ízlésem! Mint vérbeli boszorkány nem kimondottan rajongok Shadonért! Az sem jön be túlzottan, hogy a nőket másodrangú polgárokként kezelik, bár a modulban ezt most nem éreztem. Sajnos az első napom rá is ment erre. Férfi karaktert kellett volna hoznom, de az meg szerepjáték miatt nem lett volna az igazi. Bár amennyi szerepjátékot idén produkáltam, attól simán lehettem volna akár kasztrált eunuch is! 

Csapat, játék: Idén valahogy nem tudtam ráhangolódni a szerepjátékra! Valahogy minden zavart... Ezért bocs a csapatnak! Talán az vigasztal, hogy nem rontottam el senki játékát sem. Talán csak Nekdolannak gyűlt meg a baja velem egy kicsit. Dryen, Xanner és Gábor, köszi, hogy elviseltetek!

Kaladmester: Ügyesen vetted a játékban a csapat által eléd gördített akadályokat. Köszi! Az almás whisky nagyon jó ötlet volt. :) Jók voltak a térképek, de nekem egy kicsit helyenként hiányoztak a helyszín leírások: pl. a hazafelé a kocsiban beszélgetve derült ki, hogy az égő inkvizítor mellett csak egy BM volt, én meg azt hittem a jelölők alapján, hogy kettő. Ezért  iszonyatosan bénának tűnhettem, hogy nem kezdtem el oltani az égő csapattársamat. Na majd legközelebb ez is jobban fog menni! Köszönjük a mesét Neked!

Esti programok: Idén igazán izgalmasan alakultak az estéim.

Első este beszélgettünk a csapattal. Kiterveltük a legjobb stratégiát, csak hogy legyen mitől eltérni! :) 

Második este Top 10 és Bang. Top 10-en szokásosan jókat kacagtunk, bár fáradt volt egy kicsit a csapat, ezért rövidre sikerült a játék. Na, de azután jött a Bang! Eddig én csak a kocka változattal játszottam, gyerekbarát verzióban. Na de most, a fiúkkal (Nekdolan, Mate, Crow, Füli, Bigi) vérre ment a dolog! Pláne, hogy én voltam a sheriff, mindenki az én véremre pályázott! De hála a bátor helyettesemnek Biginek, megmenekültem. :) Szuper volt a játék fiúk, Füli az utolsó percig be tudtál csapni, nagyon jó bandita voltál! Bigi, bocsi, hogy majdnem kinyírtalak!

A harmadik este szürreálisan kezdődött! Az ebédlőben összefutottam egy részeg, törpe csontkováccsal, aki a mesterfokú kínzás tudományát bevetve megropogtatta az összes csontomat és megmasszírozta a nyakamat, vállamat, karomat, lábamat. Még most is kenegetem feketenadálytő kenőccsel a véraláfutásaimat! Na de két napig olyan jól aludtam; reggelente frissen, fájdalommentesen ébredtem; elfelejtettem a matuzsálemi életkoromat! Megfogadtam, hogy keresek itthon is egy törpe csontkovácsot, akihez havonta eljárok! Köszi Whooni a testápolást! 

Majd ismét a vadnyugatra tévedtem; a csapatommal és Fülivel játszottunk egy isteni jót az Ezüst tó kincse társasjátékkal. Köszi Xanner, nagyon tetszett a játék! (Nem csak azért mert én nyertem azt a játékot is, több mint 8000 $-al). :) 

Mindent összevetve, idén is nagyon jó emlékekkel jöttem haza a téli táborból! Köszönöm a szervezőknek, hogy tavaly is megrendezték ezt a színvonalas rendezvényt! Remélem ezt idén is megteszik.  Köszönöm Dryennek és Xannernek a játékot; Nekdolannak a mesét; Maténak, Ferinek és Crownak a tartalmas beszélgetéseket! És végül, de nem utolsósorban köszönöm Gábornak, a férjemnek, hogy idén is elhozott a táborba!

Jövőre veletek ugyanitt!

Üdvözlettel:

Kata

U.I.: Felon, imádom a kalandozós "tapi tollat"! Mindig ilyenre vágytam!  Köszi!

 

 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...