Antail Közzétéve: Január 31 Megosztás Közzétéve: Január 31 Itt lehet beszelgetni a taborral kapcsolatban. Rayen Reval és Legolol345 kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Február 1 Megosztás Közzétéve: Február 1 Halihó! Lehet már tudni, ki írja az idei modult? Karakteralkotás kb. mikorra várható? Legolol345 kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 2 Megosztás Közzétéve: Február 2 Üdv! Én csak azt tudom, ki rajzolja a térképet Legolol345, Catsmile, Antail és 6 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 19 Megosztás Közzétéve: Február 19 On 2023. 02. 01. at 14:27-kor Lozartan írta: Halihó! Lehet már tudni, ki írja az idei modult? Karakteralkotás kb. mikorra várható? Elsőosztályú modul lesz. Lopov, Andoron, TAO és 6 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Március 11 Megosztás Közzétéve: Március 11 az a helyzet, hogy erről sem tudok semmit, így el sem tudom dönteni, hogy érdekel-e valaki felvilágosítana, hogy ez a rendezvény mi fán terem, mi az eljárásrend stb köszi Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Március 13 Megosztás Közzétéve: Március 13 Tudom javasolni a régebbi táborok megtekintését. Van program, szabályok, élménybeszámolók, még modul is. Idén hasonlóan kell elképzelni, feltételezem Üdv Shordanus, Pistike, tetra és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Március 13 Megosztás Közzétéve: Március 13 köszi a tippet megtaláltam majd apránként elolvasgatom Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 3 Megosztás Közzétéve: Április 3 Köszönjük a tábor kiírást! Lehet tudni, hogy mikor várható a karakteralkotási rendszer és (ha lesz) a hangulatkeltő? A kiírás illusztrációs képe ijesztő gondolatokat ébreszt bennem a kalandmodul helyszíne felől. Shordanus, Antail, Dryen és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 3 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 3 A karakteralkotást és az első hangulatkeltő novellát a KM csapat segedelmével az Április 15-i hétvégén publikáljuk! A Tábor poszterképéért nem vállalok garanciát. Általában sikerül olyan választanom ami utal valamire a modullal kapcsolatban, de a jóslásokhoz vagy meg kell várni a hangulatkeltőket és a karakteralkotást, vagy a megfelelő személyeket meginvitálni egy közös Zrogdavarista szertartásra. Andoron, Shordanus, Lopov és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: Április 9 Megosztás Közzétéve: Április 9 Hello Mindenki Már nagyon várom a tábort, biztos izgalmas modul készül 😁 Antail, TAO és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 16 Megosztás Közzétéve: Április 16 On 2023. 04. 03. at 8:26-kor Antail írta: A karakteralkotást és az első hangulatkeltő novellát a KM csapat segedelmével az Április 15-i hétvégén publikáljuk! Már nagyon várjuk a hangulatkeltőt és a karakteralkotást ami szerint nem Tiadlanban vagy Niarében játszódik a kaland! Lozartan, Sir Thomas, tetra és 4 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 18 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 18 On 2023. 04. 15. at 21:17-kor TAO írta: Már nagyon várjuk a hangulatkeltőt és a karakteralkotást ami szerint nem Tiadlanban vagy Niarében játszódik a kaland! Remelem a megosztott elso hangulatkelto novella es a karakteralkotas segitett elmelyiteni vagy eloszlatni a ketelyt a modul helyszinevel kapcsolatban! TAO, Daelon és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 18 Megosztás Közzétéve: Április 18 Nem abba az irányba, amerre reménykedtem, de segített. Köszi! Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 2 Megosztás Közzétéve: Május 2 Utazas ismetelten kerdes, ha lenne valaki, aki Budapeströl megy kocsival Gödöllöre szerdan es lenne egy plusz helye, akkor ha lehet szoljon, termeszetesen költsegekbe beszallok! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Május 23 Megosztás Közzétéve: Május 23 Ismét le a kalappal Alga mesteri videója előtt. Egyre jobb minôségű hangulatkeltő videók születnek. Antail, Daelon és Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés