Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető


Recommended Posts

  • Antail erre változtatta a téma címét: Általános beszelgető

A karakteralkotást és az első hangulatkeltő novellát a KM csapat segedelmével az Április 15-i hétvégén publikáljuk!

A Tábor poszterképéért nem vállalok garanciát. Általában sikerül olyan választanom ami utal valamire a modullal kapcsolatban, de a jóslásokhoz vagy meg kell várni a hangulatkeltőket és a karakteralkotást, vagy a megfelelő személyeket meginvitálni egy közös Zrogdavarista szertartásra.

 

Link a hozzászóláshoz
  • TAO erre változtatta a téma címét: Általános beszélgető

Nálam is felkészülés, napok (hetek) óta minden szabad időmben (amiből általában nincs túl sok) Kult és CP, utolsó két napra marad majd a versenymodul átnézése. Na jó, lehet, h az utolsóra. Lényegében az már csak ismétlés, hogy neki tudjak kezdeni majd a mesélésnek a Falkánál. A többi majd akkor, ha már ott vagyunk, akkor majd ciklusonként fogok felkészülni az épp aktuális napra. Nem megy másképp, csapatra formálom a kalandot, így előre nem tudom, mit fogok bevetni. Addig marad a kaland jegyzetelés - a Kulthoz már 4 oldalam van gépen és egy papíron és még csak a töredékénél vagyok annak, amit akartam - aki ismer, az tudja, h ez mit jelent. :ph34r: Egyetlen oldal jegyzetből napokig tudok mesélni, szóval fogalmam sincs, hogy vágom majd meg mindezt 5-6 órányi játékra. Nagy kérdőjel.  

Vélhetően már kedd este a környéken leszek, valszeg olvasgatni fogok (modult) és kihasználom az időt egy kis bandázásra.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Gondolom sokan tudjátok, hogy most ünnepeljük majd az oldal (és a táborok) 20. évét (aki nem tudja, olvasson tábortájékoztatót), úgyhogy ebből az apropóból kérnék minden régebbi táborozót, aki még fórumozik addig , hogy dobja be legyen kedves a korábbi táborokban nyert egyedi ajándékait/díjait (legjobb szerepjátékosok, legjobb csapatok, stb.!), hogy tudjunk csinálni egy minél teljesebb fotót/kollázst a sok-sok kalandozók-specifikus ajándékról, amit az évek során kaptunk.

Azt is megköszönöm, ha elviszitek ezt a kérést azoknak, akik már esetleg nem olvassák (addig) a fórumot, neadj'Ranagol ha valaki addig kontaktál olyan régi győztesekkel, akik nem jönnek, de kölcsönadnák a díjaikat táborig, akkor azoknak is nagyon örülnénk!

Köszi, üdv!

CS

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...