Antail Közzétéve: Március 13 Megosztás Közzétéve: Március 13 Itt lehet csapatot keresni a kósza Kalandozóknak! Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Március 13 Megosztás Közzétéve: Március 13 akkor én azon nyomban nyújtom a kezem, hogy: MENTORT KERESEK! aki hajlandó rám szánni első körben 20-30 percet, hogy telefonon/viberen meséljen nekem erről a rendezvényről, meg arról hogy mi a csapata koncepciója elvileg a "könnyű a békát a tónak ugrasztani" esete van fennforgás alatt, de azért még nem ígérem, hogy biztosan megyek ha privát üzenetben megadod a telefonszámodat, felhívlak, és megbeszélhetjük a megbeszélendőket TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Vasárnap 13:36-kor Megosztás Közzétéve: Vasárnap 13:36-kor irónia ON NE TOLONGJATOK ENNYIRE!!! irónia OFF Lopov és TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Vasárnap 14:16-kor Megosztás Közzétéve: Vasárnap 14:16-kor 39 perccel ezelőtt-kor Szigony írta: irónia ON NE TOLONGJATOK ENNYIRE!!! irónia OFF Tolongva kuldtem egy pszit. Lopov és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés