Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Alternatív játékok ötletelő és kívánságoló

Recommended Posts

18 perccel ezelőtt-kor Sir Thomas írta:

Úgy látom, a CP mindenképp igény. Melyik verzió? 2020 vagy RED vagy freestyle?

RED-et probálnám ki, rendszert többé kevésbé már ismerem, angol szabálykönyvek megvannak, és ha minden igaz április végéig kijön a magyar verzio is. De ha a többség majd 2020-al szeretne játszani nekem az is tökéletesen megfelel. :-)

Link a hozzászóláshoz
On 2023. 03. 15. at 8:53-kor tetra írta:

@Silver toljunk még egy kört abból a tavalyiból, mert ígértem neked beszámolót, de szar ember vagyok és addig halogattam, amíg amikor leültem, teljesen elfelejtettem minden konkrétumot, amiről be akartam számolni.

Szia, örülök, hogy felvetteted, mert azóta az akkor kapott ötletek nyomán - és úgy egyébként is - haladtam tovább a rendszerrel, és nagyon sok minden sokkal konkrétabb, valamint javított lett. Viszont hosszú idő után sajnos idén nem fogok tudni elmenni a táborba, lévén kb akkor születik a kislányom. :) 

Azért még dolgozom tovább a rendszeren, és keresünk megfelelő alkalmat a teszteléshez, amihez előre köszönöm a kitartó részvételt. :) 

Lopov, Jadis és tetra kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Ha már kívánságlista:

1. Szívesen játszanék Warhammert

2. Szívesen játszanék Star Wars D20-at

3. Szívesen játszanék Cyberpunk Red-et - Ja Sir Tom mesél ilyet benne vagyok :D

4. Szívesen játszanék Shadowrunt - bocs ahogy látom Andoron mesél olyat és jelentkeztem is :D

5. Szívesen játszanék Arkham horrort avagy Chtulhu hívását

Dryen kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
22 órával ezelőtt-kor Crowstone írta:

Ha már kívánságlista:

1. Szívesen játszanék Warhammert

2. Szívesen játszanék Star Wars D20-at

3. Szívesen játszanék Cyberpunk Red-et - Ja Sir Tom mesél ilyet benne vagyok :D

4. Szívesen játszanék Shadowrunt - bocs ahogy látom Andoron mesél olyat és jelentkeztem is :D

5. Szívesen játszanék Arkham horrort avagy Chtulhu hívását

A Cthulhu hívása, vagy akár az Arkham horror engem is érdekelne játékosként.

Dryen kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

Úgy gondoltam, leviszem idén is a Super Dungeon Explore című RPG társast a táborba, amennyiben lenne rá érdeklődő. :)

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva 3 óra nem elég a játékra, így szerda délután és ha nem sikerül befejezni, akkor a többi este az alternatív programok után tudnánk játszani.

2-5 játékosig lehet jelentkezni és ha nem vettem el nagyon a kedvüket, a tavalyi csapatnak elsőbbsége van, ha adnának neki még egy lehetőséget.

Amennyiben erre nincs igény, úgy lenne egy egy alkalmas MAGUS kalandom a régi Favágó RPG emlékére (ha nem csal az emlékezetem :P ), vagyis, ahol a játékosok nem kalandozókat, hanem átlag embereket személyesítenek meg, nevezetesen városőröket.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, inkább csak egy szösszenet, milyen egy bonyodalom túloldalán állni. :D

Előre gyártott karakterek lesznek, ha nem nyúz meg érte a játékosi kör, akkor Hulla TTK rendszerében, de a rendszer ismerete nem feltétel. :)

Első körben arra lennék kíváncsi melyikre lenne nagyobb igény, úgy írok ki hozzá eseményt.

Link a hozzászóláshoz
On 2023. 04. 11. at 11:13-kor Diocletianus írta:

Sziasztok!

Ha valaki szerda, vagy csütörtök este mesélne Warhammer 40k-s szerepjátékot (leginkább Dark Heresy, de más is érdekel), nagyon szívesen csatlakoznék játékosként.

Üdv:

D.

WH40K RPG valaki? Csütörtök este?

Pedig a leendő mesélő számára különböző megvesztegetési ötleteim lennének...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...