Antail Közzétéve: Március 14 Megosztás Közzétéve: Március 14 Ide jöhet mindenféle kérés. Pl. "Sir Thomas, főzök neked süteményt, csak mesélj cyberpunkot nekünk." vagy "Hulla, letesztelem a TTK-t, csak mesélj Earthdawn-t nekünk." vagy "Cz, magamra tetováltatom az avatarod, csak taníts meg bárddal játszani.", vagy ... Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 15 Megosztás Közzétéve: Március 15 @Silver toljunk még egy kört abból a tavalyiból, mert ígértem neked beszámolót, de szar ember vagyok és addig halogattam, amíg amikor leültem, teljesen elfelejtettem minden konkrétumot, amiről be akartam számolni. Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Március 15 Megosztás Közzétéve: Március 15 Sziasztok! Ha valakinek volna kívánsága, ne tartsa magában. Idán is lehet számítani minden este vmilyen kalandra. Egyelőre semmi konkrétum nincsen. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Március 15 Megosztás Közzétéve: Március 15 En szivesen sutök sutemenyt, es Cyberpunk sem kell erte Amugy ha valaki szeretne esetleg Shadowrunt, olyan regen meseltem mar Shadowrunt, szivesen meselnek! Antail, tetra és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 15 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 15 Andoron: Shadowrun kívánság, jelenkezek! Sir Thomas: Cyberpunk kívánság, jelentkezek! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Csütörtök 10:31-kor Megosztás Közzétéve: Csütörtök 10:31-kor Remek, akkor Shadowrunnak nyithatunk temat! Legyen mondjuk Pentek este, ciklus (+kis felfrissules) utan, ha az meg belefer Whooni és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Whooni Közzétéve: Szombat 07:45-kor Megosztás Közzétéve: Szombat 07:45-kor Sir Thomas szeretnek beülni valamelyik jatekodra! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés