Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

TTK alacsony szinten - Péntek 21:00


Recommended Posts

Mikor?

Lásd cím

Mit?

TTK. Jelenlegi verziója 0.88, táborig ez jó eséllyel ki is jön. Szabálykönyv, webes appok elérhetőek (lesznek) itt: https://magustk.hu 

Miért?

Hulla jól ismert kreativitása, mérnöki precizitása, és kiképzőőrmesteri szigora egyesül egy ETK/UTK-ra hajazó, de azokon jelentősen javító, túllépő rendszerben, amin sokat segít minden egyes új nézőpont, ami megismeri. Már ismerős arcokat is várok, hiszen a 0.88 sokat változtat a rendszer alap elemein, illetve gördülékenyebb a mese, ha nem egyedül hordozom a rendszer ismeretének terhét.

Mi volt tavaly előtt? Kedvcsináló

Hőseinktől szívességet kértek, hogy a helyi vasbányászat megakadásának okait - óriások - oldják már meg. Miután harci és alkoholfogyasztási kiválóságukkal kivívták az óriások tiszteletét, a beszélgetés során kiderült, hogy a bányászok véletlenül kibontottak egy régóta nyugvó, godoni hagyatékot a hegy mélyén, ami így aktiválódott, és bányászgépek - hatalmas gólemek, céleszközökkel a kezük helyén - elkezdték elhordani a hegyet, problémát okozva ezzel a hegyi óriásoknak. Persze a bányászok tagadtak, megpróbálva az óriásokra kenni a dolgot, de hőseink a politikával mit sem törődve, életüket veszélyeztetve égi szekéren aláereszkedtek a hegy mélyen kivájt bendőjébe, harcias gólemeket kerülgetve, és Krad által adományozott szakértelmüket bevetve deaktiválták a vezérlő mechanizmusokat, miáltal újra csend borult a bányászhelyre.

Az más kérdés, hogy innentől ez felbecsülhetetlen értékű relikvia, tehát a bányászat továbbra is akadályoztatva lett.

Mi volt tavaly?

Katasztrófa, inkább nem beszélnék róla sokat. Azt mindenképpen bizonyította, hogy a rendszer halálos, és főleg magasabb szinten a felkészülés és a saját karakter mélyremenő ismerete rendkívül fontos.

Részletek

3-5 játékost várok.

A tavalyi 15. szintet most jóérzéssel levisszük emeljük egy erős 4. szintre. Összeszokott, de még kicsit tapogatózó, helyét kereső kalandozó csapatról van szó, akik egy zászlóháború okán orkmentseült törpe bánya város visszafoglalására indult expedíció nyomaiban járnak. Érthető módon a motiváció hosszas kidolgozására nem lesz mód, szóval némi történettel gördülés elvárt.

Kor Sp 72.

A karaktereket a fenti weboldalon elérhető karakteralkotó segéddel érdemes kitölteni, kinyomtatva vagy máshogy elérhetően elhozni a táborba. Ezen kívül csak két, eltérő színű tíz oldalú kocka szükséges a játékhoz.

Jelentkezők (döntve feltételesen):

  • Sylphlox
  • Rayen Reval
  • BigMac
  • Vassi
Hulla és Rayen Reval kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
  • tetra erre változtatta a téma címét: TTK alacsony szinten - Péntek 21:00

Előre jelezném, hogy ennyi játékossal sajnos nem tartjuk meg az alkalmat, hogy tudjatok magatoknak más programot vadászni.

A félreértések elkerülése végett, bőven van még idő jelentkezni, szóval könnyen lehet, hogy összejön a 4+ játékos. Csak nem tűnik kapósnak az alkalom, szóval szóltam, hogy ne utolsó pillanatban kapkodjatok, mert én csak az utolsó pillanatban fogom levenni.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...