Andoron Közzétéve: Március 17, 2023 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2023 Shadowrun mese pentek estere, kb 4-5 jatekos szamara. Jatekosok: Xanner, Diocletianus, Crowstone, Scylla tetra, Rayen Reval, Antail és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Március 25, 2023 Megosztás Közzétéve: Március 25, 2023 Ich will. Andoron és Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 én is jelentkezek. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 6, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Remek remek, nagy örömmel latlak benneteket The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Andoron: én is jelentkezek. (Melyik kiadás/rendszer szerinti játékot tervezel?) D. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 6, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Shadowrun harmadik kiadas szerint, bar ha van valami amit mas kiadasokbol akartok hasznalni, en rugalmas vagyok, csak mondjatok meg mi az, hogy utana nezhessek tetra, Diocletianus és The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Úúú, amikor még minden dróton zajlott. Izgalmas, retró, '80-as évek Link a hozzászóláshoz
Xanner Közzétéve: Április 27, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2023 Hali! Gyerekkorom elképesztő, technovarázslatos játéka. Nem rég szereztem egy 3. kiadású alapkönyvet. Ha van még hely szívesen csatlakoznék egy kis retro-nosztalgiára Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 28, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 28, 2023 Megvagyunk igy akkor mar öten Mar ha tetra is jatszik, ha nem akkor Xannerrel negyen Diocletianus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 29, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2023 Ja én csak kommentáltam, sajnos aznapra már meghirdettem mesét. De ha az nem jön össze (még csak két játékosom van), akkor mindenképpen érdekel. Szóval jöjjön még ötödik, de ha megmarad a hely és a TTK érdeklődés hiányában elmarad, akkor jönnék. Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 9, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2023 Pár kérdés bánt engemet á......na de vegyük komolyra a szót. Készítenem kell karaktert vagy kapok? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Május 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2023 Melyiket szeretnéd? készithetünk is. Freeplay vagy van valami megkötés a mesélö részéröl? PL. netrunner kizárva... Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2023 Ne keverjük a Shadowrunt és a Cyberpunkot. Hasonló szakma de más megnevezés Dekás shadowrunban és netrunner cyberpunkban. Én szívesen játszanék egy Riggerrel. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Május 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2023 5 órával ezelőtt-kor Crowstone írta: Ne keverjük a Shadowrunt és a Cyberpunkot. Hasonló szakma de más megnevezés Dekás shadowrunban és netrunner cyberpunkban. OOOOO, én kérek elnézést. mindkettö olyan hackeres cyberzsoké, nem??? szoval nem ugyanaz, b..od? The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Május 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2023 Nekem jó kapott karakterrel is, de szívesen alkotok is, ha megvan, milyen szabály szerint készítsem. Illetve van-e esetleg preferencia, hogy mi lenne/nem lenne jó a mesében, illetve ki mivel szeretne lenni? (Csak hogy ne legyen 4 temetőlidérc dekás egy olyan kalandban, ami a tiri udvarban játszódik...) Esetleg még azt lenne jó tudni, hogy hol játszódik, illetve helyi karakterek legyünk, vagy "idegenek"? (A kapcsolatok, nyelvek stb. szempontjából számíthat.) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 14, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 14, 2023 Én hozok egy ork Zsarut Scylla meg egy néger zsarut. Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Május 14, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 14, 2023 Akkor ne zsebtolvaj mosómedve sámánnal jöjjek? Vagy pont hogy de? The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Május 21, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2023 Sziasztok! @Andoron én már szívesen molyolnék a karakteralkotással. Kaphatnék némi iránymutatást? Tudhatjuk hol és (kb.) mikor játszódik a történet? Helyiek lehetünk/legyünk, vagy idegenek? (Pl. ne vegyem fel a helyismeret előnyt...) Van preferált/kerülendő karakter-koncepció? Pl. ne legyen dekás, de valaki tudjon asztrálisan érzékelni... Vagy nem árt, ha mindenkinek van kapcsolata az ork alvilággal/tiri tündékkel/triádokkal... Alap karakterek, vagy gazdálkodhatunk valamennyi plusz karmából/pénzből? Melyik kiegészítő használható? Pl. Companion elönyök/hátrányok játszanak? Köszi: D. tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 22, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 22, 2023 Elnézést, nem néztem ide, látom azóta született pár hozzászólás. A lényeg az lenne, hogy jól érezzük magunkat, mivel ez kötetlen foglalkozás, szóval NINCS SEMMILYEN MEGKÖTÉS Azt hozol amit szeretnél, a szabálykönyv a hármas kiadás, mivel én azt ismerem a legjobban. Játék Londonból indul, aztán ki tudja hova jut el, ti döntitek el, honnan való a karakter. Nem muszály ismerniük egymást, ez nem lényeges. 2065 az évszám. 10 karmát kap mindenki induláshoz. Más kérdés amit elszalasztottam? Diocletianus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Május 22, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2023 Szia! Még esetleg annyi, hogy felszerelésre, kapcsolatokra stb. költhető pénz az alap (tehát karakteralkotás szerinti)? Köszi: D. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 22, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2023 Ja jó lenne karma pont megkötés meg lóvé. Bár egy milliomos embernek ez nem téma. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 23, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 23, 2023 On 2023. 05. 22. at 12:44-kor Diocletianus írta: Szia! Még esetleg annyi, hogy felszerelésre, kapcsolatokra stb. költhető pénz az alap (tehát karakteralkotás szerinti)? Köszi: D. Igen, a karakteralkotas szerint mehet Diocletianus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Május 23, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 23, 2023 Akkor mégsem futja autóra. Bár ha Londonban kezdünk, talán nem is baj... Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 24, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 24, 2023 11 órával ezelőtt-kor Diocletianus írta: Akkor mégsem futja autóra. Bár ha Londonban kezdünk, talán nem is baj... Attehetjuk Amszterdamba, egy biciklire biztos eleg tetra, Daelon és Diocletianus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Május 29, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2023 On 2023. 05. 24. at 8:48-kor Andoron írta: Attehetjuk Amszterdamba, egy biciklire biztos eleg vagy egy kerekűre... mint a Megvagy Hadnagy a mesében (ha ismered) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés