Antail Közzétéve: Március 22, 2023 Megosztás Közzétéve: Március 22, 2023 Ismét felmerült a kérés a témára! Ebben a témában lehet megvitatni ki mit hoz és, hogyan készül az idei zenés élményekhez! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Én csak igényt tudok bejelenteni. Örülnék, ha Tao jönne és hozná az ufót és mondjuk kapnánk péntek estére a kaland mellé egy kis aláfestést is. Antail, TAO, tetra és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 7, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2023 18 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Én csak igényt tudok bejelenteni. Örülnék, ha Tao jönne és hozná az ufót és mondjuk kapnánk péntek estére a kaland mellé egy kis aláfestést is. Bejelentkeztem a péntek esti játékra. Sir Thomas és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Április 9, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2023 Lesz reggeli ébresztő meditáció is Taoval? Nekem az nagyon hiányzott tavaly! Daelon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Április 9, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2023 4 perccel ezelőtt-kor Kata írta: Lesz reggeli ébresztő meditáció is Taoval? Nekem az nagyon hiányzott tavaly! Ha esetleg egy szobában alszol vele, egészen reggelig meditálhatsz. - TAO - Kata Antail, TAO és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2023 9 órával ezelőtt-kor Kata írta: Lesz reggeli ébresztő meditáció is Taoval? Nekem az nagyon hiányzott tavaly! Csak ha Hullával egy szobában aludhatok! Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Április 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2023 Jól van Fiúk! Tudom, hogy szeretnétek velem egy szobában aludni, de én már foglalt vagyok! A férjemmel alszom egy szobában! TAO, Antail és Hulla kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 19, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2023 On 2023. 04. 10. at 22:56-kor Kata írta: Jól van Fiúk! Tudom, hogy szeretnétek velem egy szobában aludni, de én már foglalt vagyok! A férjemmel alszom egy szobában! Meg Hullával és TAO-val. És ez csak a bemelegítés 😉. Kivéve ha 2 ágyas a szoba. Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Április 19, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2023 Mi van Crow, Te is szeretnél jönni ötödiknek?! Megmondalak CZ-nek, hogy hűtlen vagy! Ez nem a vicc csatorna, és nem is a szobabeosztás helye! Inkább azt mond meg, hogy Te milyen hangszert hozol és csatlakozol-e a reggeli meditációhoz Tao-val? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 19, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2023 A bot fülem és a horkolásom a legjobb reggeli meditációs hang. Ütemes és állandó. Mint egy kronométer. Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés