Antail Közzétéve: Január 6, 2006 Közzétéve: Január 6, 2006 Javaslom a klub kiterjesztését mások számára is, aki meghívatja magát valamelyik klubtaggal az csatlakozhat.Vélemény?
Vándor Közzétéve: Január 6, 2006 Közzétéve: Január 6, 2006 Nekem megfelel. Jelentkezzen, aki el akar jönni, és meghívjuk Én Thyát már meg is hívom, éljen a CSESZ
Con Salamander Közzétéve: Január 9, 2006 Közzétéve: Január 9, 2006 Ahoi!Javasolnám, hogy aki két teázáson aktívan részt vett - értsd: ott volt rendesen végig, legalábbis elég sokat, és aktív részese volt a beszélgetésnek, és alkalmasnak találtatik, az lehessen klubtag.Akik ugyebár nem klubtagok, de lehetnének:FelonerSir ThomasBye
Antail Közzétéve: Január 9, 2006 Szerző Közzétéve: Január 9, 2006 Üdv!Akkor a kalandozós klubbot nyíltnak nyilvánítom, mindenki aki szeretne csatlakozni szól valamelyikünknek valamilyen formában és teljes körű taggá válik.Jelenlegi klubtagok abc sorrendben: Antail @huszár Andoron Con Salamander er Felon Hunter Lirion Manndil Sir Thomas TAO tupac VenesKlubtagság feltétele a rendszeres teázásra, találkozórajárás!üdv:
Sir Thomas Közzétéve: Január 10, 2006 Közzétéve: Január 10, 2006 Nem kértem tagságot, de kaptam. Utólag is köszönöm a bizalmatokat.
Amarilis Közzétéve: December 23, 2007 Közzétéve: December 23, 2007 Köszönet a szíves fogadtatásért , igyekszem majd megszolgálni!
Venes Közzétéve: December 23, 2007 Közzétéve: December 23, 2007 Köszönet a szíves fogadtatásért , igyekszem majd megszolgálni! Ennek egyszerűbb módja van, mint hinnéd. Csak hozol a legközelebbi alkalomra valami finom sütit és már meg is történt. (Ezt az egyet biztosan mindenki díjazza.)
Amarilis Közzétéve: December 23, 2007 Közzétéve: December 23, 2007 Rendben, ebben azt hiszem meg is állapodhatunk! A kókuszkockát és a mézest szeretitek? Utóbbit mostanság rumos csokimázzal szoktam bevonni... Következő alkalommal be is mutatom nektek, ha szeretnétek...
Amarilis Közzétéve: December 24, 2007 Közzétéve: December 24, 2007 Ezekszerint úgy lesz! Várom az alkalmat!(remélem ezúttal kb két-másfél nappal elötte már fix lesz az időpont, hogy neki tudjak állni a sütésnek... De ha nem, kárba úgyse megy! )
TAO Közzétéve: December 24, 2007 Közzétéve: December 24, 2007 Nyugi, mindig legalább 1 héttel előre ki van írva az időpont... szóval lesz időd sütögetni. Mmmm... de lehet, hogy a süti miatt biztosra megyünk, és inkább egy hónappal előre kiírjuk. Jah, és Boldog Jézuskát mindenkinek.
TAO Közzétéve: Június 12, 2008 Közzétéve: Június 12, 2008 Nem gondoljátok, hogy most már fél éve nem volt klub-tali..? Igaz nem jókor vetem fel, mert most nem lesz rá igény, lévén 1 hónap múlva NYT. De ősszel kéne egyet.
Con Salamander Közzétéve: Június 12, 2008 Közzétéve: Június 12, 2008 Üdv! De, gondoljuk, csak van vizsgaidőszak meg érettségiidőszak is... Üdv!
TAO Közzétéve: Június 12, 2008 Közzétéve: Június 12, 2008 Ugyan már, ilyenek tavaly is voltak, és jövőre is lesznek. De tulajdonképpen mindegy - mint írtam - NYT miatt. Szóval majd tábor után, talán ősz elején gondolom. (és igen, most vettem észre, hogy rossz topicba írtam )
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés