Sir Thomas Közzétéve: Április 6 Megosztás Közzétéve: Április 6 Tao javaslatára akkor Kult MMC-re váltjuk a péntek estét. Freestyle-ban maradnék, nem lesz kockacsörgés, de a zsáner ezt eleve nem is kívánja meg, így gondolom senkinek nem fog hiányozni. Korábbi leírás ezen a linken: Jelentkezők: Kata, Tao, Alga, Whooni Szívesen folytatom a korábbi kalandot (előzményeket a korábbi tábori fórumokon megtaláljátok, de majd összeszedem ide én is). Jellegéből adódóan nincs kötött csapat, tehát be lehet újoncként is kerülni, nem probléma az új tagok integrálása. Akkor alább egy hangulatkeltő hozzá: Kata, TAO és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 7 Megosztás Közzétéve: Április 7 Jelentkeznék! Ötlet: folytassuk azt, amit elkezdtünk @Kata és más polgártársakkal , és már 2 tábori alkalom volt belőle. Sir Thomas és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 7 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 7 @TAORendben, megvettem. Frissítettem a címet, meg az alapokat Kult MMC-re. Kata bejelentkezett, így ketten vagytok már, további max 4 fő befér. A hangulatkeltő videó meg egész biztos be fog indítani emlékeket a korábbi kult játékosokban. Kata és TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Április 8 Megosztás Közzétéve: Április 8 Ahoy! Én szívesen csatlakozom a JK csapathoz. Természetesen teret hagyva a korábbi játékosoknak a jelentkezésben, és a KMi természetes szelekciónak. Üdv. --Gábor Sir Thomas, Kata és TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 11 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 11 Felírtam Whooni-t is. Link a hozzászóláshoz
Dryen Közzétéve: Április 27 Megosztás Közzétéve: Április 27 Spectatornak jelentkezek, ha megoldható. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 Szeretnék részt venni e történetben! Régi önmagamnak tett ígéretemet kívánnám megtartani a jelentkezésemmel. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Május 11 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 11 Szia Shordanus: szabad megkérdezni, hogy mi volt az az ígéret? Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Május 14 Megosztás Közzétéve: Május 14 On 2023. 05. 11. at 10:57-kor Sir Thomas írta: Szia Shordanus: szabad megkérdezni, hogy mi volt az az ígéret? Még nem játszottam Kult-ot, és szeretném kipróbálni. Tizensok évvel ezelőtt sajnos nem találtam hozzá mesélőt, most egy kiváló lehetőséggel kárpótolva érzem magam, ha a mostani alkalommal játékos lehetek. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés