Sneer Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Szombaton) mesélnék egy magus történetet, ebéd végeztével a vacsora kezdetéig. maximum 5 főnek: Ide kerülnek fel a jelentkezett játékosok: 1.Sir Tom 2.@huszár 3. tetra 4. Daru 5.jàtèkos Talán elég ismert (legalább is a Rúnában megjelentek szerint) hogy kráni fejvadásszal csak úgy játszhatsz ha lejátsszátok amikor több magasabb szintű fejvadász a klánodból egyszer utolér, megpróbál elkapni. Gondoltam mi lenne ha ezt lejátszanánk, legyenek a játékosok az elfogók.De ez olyan snassz. Legyenek inkább azok akik segítenek a renegátnak! De talán ízesebb ha ők szintén krániak és egy másik érdekcsoporthoz tartoznak, annak megbízásából járnak el. A renegát kráni fejvadász pedig tökéletesen álcázza magát mondjuk egy dalnoknak. Darton kívánsága miatt így viszont nagyon úgy néz ki mint akit Tiernek hívnak. Ez nem várt nehézségekhez vezethet a történetben ( vagy nem mert teljesen másról szól a sztori) A fenti leírásból talán látszik, hogy egy komoly alapú de vidám hangulatú levezető „ modullal” készülnék szombatra.A csapat kívánsága, hangulata szerint alakítjuk a játékot a gondolkodtatóbb vagy a "Fogadó a csavaros szarvú tevéhez" irányába. Karakter alkotáshoz ezek lennének az első infók: 5 szintű kráni (kárni kötődésű) csapatot alkotnak a játékosok.Ismerik egymást. A Messeni fejvadász klán pár embere nem teljesített eddig valami fényesen vagy csak későn érő típusok .Ezért az alja munkát kapják.A Fekete határon kívül kell küldetéseket végrehajtaniuk. Ha ezt a küldetést teljesítik méltóvá válnak a Kránon belüli küldetésekre is. Egy rivális klántól egy renegát még életben van.Egy visszautasíthatatlan ajánlatot kell Messenből vinni neki .Élve vagy holtan elhozni. Meg van hogy hol tartózkodik, a csapat feladata adott. A kaland 3715 Antoh Hullámok Havában játszódik a Déli Városállamokban. A Karakteralkotás részleteket megbeszéljük itt és pszi üzenetben. TAO és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 engem érdekelne, csatlakoznék, ha beférek. Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Április 7, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2023 Engem Érdekel - Csatlakoznék. Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 7, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2023 Csapassuk! Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Április 7, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 7, 2023 Karakter alkotáshoz 160 pont osztható szét a tulajdonságok között. Használjuk az Érzékelést is. A kránit anyanyelvi szinten a közöst négyesen beszélik a karakterek kp ráfordítás nélkül A szintlépéseknél a dobások esetén K6-os dobás 6-osnak számít. Minden karakternek öt varázs tárgya lehet (ereklyéje nem). Ezen felül életerő ital egyszer a max. ÉP illetve kétszer a max Fp . A lényeg Messenhez köthető karakter legyen. Az oldalon lévő karakter generálót is lehet használni. Vagy a Rúnából a kráni fejvadászokat, az oldalon található más kiegészítőket. Küldjétek el a karakter koncepciót és megbeszéljük a részleteket. Belefér például a csapatot kinti küldetéseiben mindig segítő gorviki vagy nomád is. A játék alapvetően szabad .tőlem az egész csapat a saját renegáttá válását is játszhatja vagy kráni erő demonsrációt is lehet tartani.Bár valószínűleg inkább szerepjátszunk. 😊 Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Április 20, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 20, 2023 Daru jelentkezett játékosnak ma élőszóban. TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Május 5, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 5, 2023 Daru most szólt nekem, hogy én elvileg itt játszom vele. Hamarabb tudta, mint én. Szóval Sneer, felírnál az utolsó helyre? Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Május 5, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 5, 2023 Szuper TAO!Felirtalak. TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Május 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 6, 2023 Sziasztok! Csak a rend kedvéért bejelentkezen itt is. Szóval következem. Vettem a részleteket a kalanddal és a karateralkotással kapcsolatban. Én Domvik paplova... ja, várjál! Az egy másik történet. Kitalálom, mivel szeretnék lenni és küldöm a karterlapot. Pacsi! Antail és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 16, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2023 Erről van valami további? A csapathoz ötlet? Gondolkodtam egy kráni jellegű harcművészben, ilyesmi jeligével: Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Június 16, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2023 Jelige; előrehaladott bőrrák? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 17, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2023 15 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Jelige; előrehaladott bőrrák? Úgy érted Káosz-Meta áldása dolgozik benne? Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Június 17, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2023 Akár! Ámbár, ahogy a szorulásos ábrázatát elnézem, mintha Káosz-Kakht segítsége is elkélne... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 17, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 17, 2023 Daru egy gorviki szarmazasú tolvajjal jön aki szinten a Messeni fejvadász klán tagja.Ő ismeri a Déli városállamokat ahova a kúldetes szól.Van terepismerete.Tetra jöhet a harcművesz.de ezt a csapat beszelje meg persze. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 17, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2023 Nincs valahol egy random karaktergeneráló Magushoz? Na mindegy... nyomogattam a gombokat, egyelőre ez jött ki. https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_cb25de The Eternal Crow Hero és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 18, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 18, 2023 Tigris elkészült: https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_6ce603 A legfontosabb információkat kiemelném: Tigris folyamatosan tömegel ÉS szálkásít, hiába próbálták neki a mesterei elmagyarázni, hogy ez nem így működik, ő ezt összeolvasta egy régi niarei tekercsből (lehet nem értette jól). Tigris kizárólag fehérhúst és rizst hajlandó enni, a folyadékbevitelét pedig árgus szemekkel ellenőrzi. Daru és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 18, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 18, 2023 A csapatból s kráni születésüek is már jópár küldetésen vannak túl a külvilágban.tehat nem ismeretlen a Fekete Határon túli lét számotokra.A játék idő rövidsége miatt javaslom hogy a tagok már ismerik egymást.Nem kell hogy puszi pajtások legyenek.De tudnak egymasról lenyeges dolgokat. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 19, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 19, 2023 A kaland Messenben indul.Az "eligaztással"Nem a célhoz való utazás lenne utána a lényeg hanem a megérkezéstől folytatódna a mese,De persze ahogy alakítjátok majd.Tőlem fűszálat is számolhatunk a Fekete Határon. tetra és Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 22, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2023 Én a tolvajommal már gyakorlatilag a fogadóban várok egy asztalnál a többiekre. De lassan már egy hónapja. TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 30, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 30, 2023 Egy jàtèkos hely felszabadult.itt lehet jelentkezni akinek van kedve (mèg?) nem renegàt krànikènt csatangolni a külvilàgban. TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés