Hulla Közzétéve: Április 17, 2023 Közzétéve: Április 17, 2023 Csak közvetve Karakteralkotás, de a máj. 31-es határidőig még hány Hangulatkeltőre számíthatunk? TAO kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 17, 2023 Közzétéve: Április 17, 2023 Hoi, egy még biztosan lesz, ahogyan szokott lenni. üdv, Dae Shordanus, TAO és Hulla kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Április 17, 2023 Közzétéve: Április 17, 2023 Szisztok! Egy kis anomáliát vettem észre a karakteralkotás és az online karakteralkotó között. A karakteralkotás ezt írja: Ennek értelmében a mechanika Af 8, a Mf pedig 25 Kp kellene legyen (az MTK áll első helyen), de a karakteralkotó 10 és 35 Kp-t számol, ahogy a PPL1-ben van. Ugyanígy a festészet/rajzolás (MTK) áll első helyen, ahol ez a képzettség 3, illetve 18 Kp-ba kerül, a PPL1-ben 5/25 a rajzolás és 5/30 a festészet. (amúgy a rajzolás semelyik könyvben nem kerül 30 Kp-ba Mf-on) A többi felsorolt képzettségnél nincs ilyen jellegű hiba, mert vagy a Kp-k egyeznek a két kiadványban vagy más a két képzettség neve, illetve Kp-s és nem százalékos. Melyik a helyes: a karakteralkotás vagy az online karakteralkotó? Illetve a választól függően módosítanátok a megfelelőt? Lopov és Rayen Reval kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 17, 2023 Közzétéve: Április 17, 2023 Hoi, Ezt a részt nem módosítottuk, de korábbi táborokban nem tudom, hogy jelezte-e bárki. Én a karakteralkotásra voksolok, a netest kell korrigálni. üdv, Dae ui: Summon @Antail Rayen Reval és Jadis kedveli ezt
tetra Közzétéve: Április 17, 2023 Közzétéve: Április 17, 2023 2 órával ezelőtt-kor Daelon írta: de korábbi táborokban nem tudom, hogy jelezte-e bárki Többen jelezték többféle képzettség kapcsán. Én meg jeleztem, hogy össze kéne szedni az összes képzettséget és a megfelelő verzióját, és amivel tudunk mit kezdeni triviálisan (értsd, csak át kell írni egy értéket), azt megjavítjuk. De nem lettek összeszedve azóta sem sajnos, mindig csak felmerül 1-1, én meg sosem tudom, mi az igaz. Daelon kedveli ezt
Antail Közzétéve: Április 17, 2023 Szerző Közzétéve: Április 17, 2023 Nagyon jó észrevétel, köszi a részletes összehasonlítást @Jadis! A karakteralkotás célja, hogy a szabálykönyvekben szereplő ellentmondásokat feloldja, a karakteralkotás megalkotásakor anno ez a kedvezőbb opciók felé hajazott. @MagyarGergely-től és @nekdolan-tól már érkezettt javaslat a témakörben a Karakteralkotó tesztkörei során, ezek a javaslatok csak a jövőben kerülnek beépítésre. A karakteralkotás során az online karakteralkotó a mérvadó. Frissítettem a Karakteralkotás doksit, hogy megegyezzen. Rayen Reval, Shordanus, The Eternal Crow Hero és 4 további kalandozó kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Április 18, 2023 Közzétéve: Április 18, 2023 12 órával ezelőtt-kor Antail írta: Nagyon jó észrevétel, köszi a részletes összehasonlítást @Jadis! A karakteralkotás célja, hogy a szabálykönyvekben szereplő ellentmondásokat feloldja, a karakteralkotás megalkotásakor anno ez a kedvezőbb opciók felé hajazott. @MagyarGergely-től és @nekdolan-tól már érkezettt javaslat a témakörben a Karakteralkotó tesztkörei során, ezek a javaslatok csak a jövőben kerülnek beépítésre. A karakteralkotás során az online karakteralkotó a mérvadó. Frissítettem a Karakteralkotás doksit, hogy megegyezzen. Köszi! Ahogy tetra is írta, ezt azért majd rendezni kellene (a rajzolás Mf most pl. úgy 30 Kp, hogy azt semmilyen szabálykönyv nem támasztja alá). Ha megmondjátok, hogy milyen alapelv mentén kell letesztelni a képzettségeket, akkor én szívesen összegyűjtöm a hibákat a szabálykönyvek alapján. Daelon, The Eternal Crow Hero, Shordanus és 1 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 18, 2023 Közzétéve: Április 18, 2023 A következő kérdésem lenne a vértek miért hiányoznak? A mágikus buffok is. Hiába tápolok az online nem engedi. 😭 Rayen Reval és Antail kedveli ezt
Antail Közzétéve: Április 18, 2023 Szerző Közzétéve: Április 18, 2023 1 órával ezelőtt-kor Crowstone írta: A következő kérdésem lenne a vértek miért hiányoznak? A mágikus buffok is. Hiába tápolok az online nem engedi. 😭 A mágikus vértrendszer modul a jövőben kerül implementálásra. Fel kell venni felszerelés közé és a nyomtatott karakterlapon/nyomtatási képen beírni az értékeket megjegyzésbe. Rayen Reval, Daelon és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 Továbbá a fegyverek résznél, jó lenne ha lennének kis kipipálható ablakok, hogy mágikus, jobb vagy bal kezes, és milyen fokú ismerettel rendelkezik a használója. Jadis, Shordanus és Antail kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 16 perccel ezelőtt-kor Crowstone írta: Tovább a fegyverek résznél jó lenne ha lenne egy kis kipipálható szekció hogy mágikus, jobb vagy bal kezes, és milyen folú ismerettel rendelkezik a használója. Ez mind mehet a megfelelő fórumba ehelyett
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 15 perccel ezelőtt-kor Daelon írta: Ez mind mehet a megfelelő fórumba ehelyett Hát akkor ezek szerint mindent a comment section-ban kell írni. Köszi a segítséget Daelon. Átírva az adott fórumba. Daelon kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 Üdv! A karakteralkotás során a k6-os dobás 6-osnak számít. Ha a játékosnak k100-zal is kell dobnia (nem a Kf miatt), akkor ott milyen értékkel kell számolnunk? Köszi, üdv CS
Morrick Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 Hali! Gondolom ez valami hatter dobas lehet, igy ez KMi elbiralas. Szvsz dolgozd ki a karit mint alap, ha jofej a KM vagy jot dobsz elotte akkor meg dol a bonusz Daelon, Antail és Lozartan kedveli ezt
Kata Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 Sziasztok! Tudom, hogy a karaktert az on-line karakter generálóban kell elkészíteni, de sokat segítene, ha valaki feltenné az Exelt is. Előre is köszi!
Antail Közzétéve: Április 21, 2023 Szerző Közzétéve: Április 21, 2023 On 2023. 04. 19. at 23:59-kor Con Salamander írta: Üdv! A karakteralkotás során a k6-os dobás 6-osnak számít. Ha a játékosnak k100-zal is kell dobnia (nem a Kf miatt), akkor ott milyen értékkel kell számolnunk? Köszi, üdv CS A szabalyrendszerben elrejtett titkos praktikak miatt erre sajnos altalanos szabaly nem hozhato egyelore. Ahogy @Morrick emlitette ez KM-i hataskor. Daelon, Weilon és Morrick kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 28, 2023 Közzétéve: Április 28, 2023 Bocsi, hogy megint az online karakteralkotóval jövök de valaki kimatekozhatná hogy ha 109 a VÉ egy közepes pajzzsal hogy lesz az 124-es értékű? Nekem a matektanárom azt monda ha 35-öt hozzáadok a 109-hez akkor az 144. Ígérem több ilyen nem lesz.
Daelon Közzétéve: Április 28, 2023 Közzétéve: Április 28, 2023 Van pajzshasználatod? Tippre a hiányzó 20 a képzetlenség. The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 28, 2023 Közzétéve: Április 28, 2023 38 perccel ezelőtt-kor Daelon írta: Van pajzshasználatod? Tippre a hiányzó 20 a képzetlenség. Van Mf. De az nem fegyverként. Ezek szerint hiába a Mf pajzshasználat, külön fel kell venni fegyverként a közepes pajzsot? Köszi Daelon Daelon kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 28, 2023 Közzétéve: Április 28, 2023 A fegyveres-vértes rész inkább iránymutatás, papíron korrigálod a KM-mel, amit kell. The Eternal Crow Hero, Bitschak és Antail kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 29, 2023 Közzétéve: Április 29, 2023 13 órával ezelőtt-kor Daelon írta: A fegyveres-vértes rész inkább iránymutatás, papíron korrigálod a KM-mel, amit kell. Akkor ebbe veszem bele a pszít is, vagy valaki mutassa meg nekem a könyvben, hogy 30 pszi pontot, hogy a fenében tud mindkét dinamikus pajzsában tárolni a karakter? Catsmile, Shordanus, Daelon és 1 további kalandozó kedveli ezt
Antail Közzétéve: Május 2, 2023 Szerző Közzétéve: Május 2, 2023 On 2023. 04. 28. at 22:35-kor Crowstone írta: Akkor ebbe veszem bele a pszít is, vagy valaki mutassa meg nekem a könyvben, hogy 30 pszi pontot, hogy a fenében tud mindkét dinamikus pajzsában tárolni a karakter? A karakteralkoto hasznalatanak egyszerubbe tetele miatt a nyomtatasi nezetbol kiszedtem a max kitoltest. A mezok szerkeszthetok maradtak a nyomtatasi nezeten, a pajzsok nyomtatas elott (vagy utan kezzel) kitoltendok (a nyomtatasi nezeten valo szerkesztes nem kerul elementesre). Bitschak, The Eternal Crow Hero, Rayen Reval és 1 további kalandozó kedveli ezt
Rayen Reval Közzétéve: Május 3, 2023 Közzétéve: Május 3, 2023 Sziasztok, Három gyors kérdésem lenne, az egyik, hogy a karakteralkotási szabályzat kizárja idén a váltott, vagy ikerkasztú karaktereket. Ebbe beletartoznak azok a pap kasztok is, amik egy másik kasztból "fejlődnek" tovább? Pl. Doldzsah-pap. Ugyan itt a karakteralkotó nem értelmezi a Doldzsah papnál a korábbi 4. tapasztalati szintű tolvaj előképzettségeit. A második kérdés pedig, hogy a dzsad istenek papjainál, van-e nemi kikötés? Főleg a Doldzsah papnő érdekelne. A PPL-ben nem találtam kifejezett tiltást, de lehet csak átsiklottam a szövegben fölötte, ellenben egyszer sem találkoztam a "papnő" kifejezéssel sem. A harmadik kérdésem, hogy a varázsló a saját varázslóbotjára, képes-e anyagmágiával hatni, illetve a bot maga "elpusztíthatatlan"-e? Előre is köszönöm a válaszokat.
Pistike Közzétéve: Május 3, 2023 Közzétéve: Május 3, 2023 Valami olyasmi rémlik, hogy a dzsad nők a társadalmi helyzetük miatt nem igen válnak papokká. Legtöbb helyen adható-vehető vagyontárgyként számolnak velük. Lopov kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés