gord a polihisztor Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2003 ide lehet kritikákat és egyéb ocsmányságokat küldeni a verseinkkel kapcsolatban Link a hozzászóláshoz
Madgar Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Üdv néked hatalmas Gord! Buzgó hív?d, a f?papod szólni merészel hozzád. Remélem nem veszed pimaszságnak mondataimat, és meg bocsájtasz elkínzott lelkemnek, de a versek borzalmassak. Na csak vicceltem, nem rosszak a versek. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Madgar: Egyet értek! Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 12, 2003 sychterHazámért: Gyönyör?! Nagyon teccik! ( Ugyi hungaronista vagy?)Induló: Elolvadtam... Most itt csöpögök a széken... :oops: Csöp...csöp... Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Valaki :nem hallotál még szabad versekr?l,de miben értesz eggyet a MADGAR f?pappal? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 14, 2003 Kiel jók a verseid.F?leg a "Szárnyaknélkül" az "Emlékek" és a " Megtalálmni a képzeletet". Van bennük dallam. Van foglamazó képességed .Versben jól öntöd össze a mondani valót , a formát és az érzeteket, érzéseket.Továbi jó vers iírást! Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Szeptember 14, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 14, 2003 Sneer:nem gondolod hogy tül racionálisan véleményezed a verseket.annyi szabályt és követelményt támasztasz a "jó versnek" ,hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Valaki :nem hallotál még szabad versekr?l,de miben értesz eggyet a MADGAR f?pappal?Hallottam... Madgarral, pegid abban értek egyet, hogy egyáltalán nemrosszak a versek :wink: S?t,nagyon is jók :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Jó verseket írtok, én a részemr?l visszatértem, de nem leszek olyan sokszor fent mint az el?z? suli évben. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Jó verseket írtok, én a részemr?l visszatértem, de nem leszek olyan sokszor fent mint az el?z? suli évben.Az a lényeg, hogy itt vagy :wink: Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Egyet értek Valakivel! Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Egyet értek Valakivel!Többség dönt, és helyesen... :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Most 5 verset hoztam, mindjárt begépelem ?ket Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Nefi! Vannak hosszabb (50-100 A4-es oldal) terjedelm? novelláid is? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Begépelve nincs, azok a saját világombeliek., Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 emberek nem itt kell chatelni8 ,eggyetértek én mindenkivel de lehet?leg a chaten beszélgessetek.MAKE LOVE NOT WARI LOVE EVERYBODY Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Gord! Nem elég dícséret az hogy egy vers jó?Nem írhatom egyb?l mindegyikre hogy gordista (alias mint isteni) magasságú vesek .Csínnyán kell bánni a dícsérettel is.Nefadar ezek új versek amiket most írtál? :wink: Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Sneer:pont elég ha jó,nem kell agyondicsérni,de mondtam én ezt valaha . Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Begépelve nincs, azok a saját világombeliek.,És mágus világában játszodó novellád nics?Nagyon fontos lenne! Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Nefi: Törzs: kihalokB?neid ölnek: kihaltamSemmi, Túl mindenen: minuszban vagyoksychter: egyszer?en SZÉP! :roll: Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Sychter! "Ki tudja" a végén még költ? leszel! :wink: Valaki! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Nefadar ezek új versek amiket most írtál? :wink:Igen azok. :wink: Gord: mi a bajod ezzel? Talán az, hogy más jobb verseket ír mint Te?Valaki, Sychter: nagyon tetszenek :wink: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Nefadar! Nem gondolod hogy túl nagy terhet rósz a barátodra (amennyiben elolvassa a verseidet)? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Nefadar! Nem gondolod hogy túl nagy terhet rósz a barátodra (amennyiben elolvassa a verseidet)?Nem olvasta ?ket, de tudja, hogy ilyen vagyok. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Valószínüleg ezért szeret. Vannak akik az érzékeny lelkek rabjai. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés