Valaki Közzétéve: Március 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 12, 2004 Nefi, gangler, Vyergas + a többiek: ha én lennék mindannyiótok irodalom tanára, akkor alapból dics.5-ösök lennétek nálam(ez azt jelenti, hogy nagyon tetszik a vers)/ezt nem azért írtam,hogy... cask, mert rajtam van megint a dili... :roll: :twisted: ./ Valaki: nagyon aranyos vagy, bár szerintem nem érdemelném meg a verseimre az alapból ötöst, de amúgy is az vagyok csak nyelvtanból nem, mert a helyesírásom pocsék, de hát mit tegyek, ha a számítógépen van helyesírás ellenörző és többet írok géppel, mint szabadkézzel... akárcsak én :wink: :twisted: angry: köszönöm a dícséretet Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Március 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 12, 2004 eleinor: saját tapasztalat?Mert nagyon kimondó :roll: Vyergas: nagyon ennivaló... :wink: Nefi: kifejező. Kathin: sorzatszerű, mert így hirtelen nem értem az értelmét... Link a hozzászóláshoz
Kathin Közzétéve: Március 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 12, 2004 Ezek haikuk. Azok akarnak lenni. Nem kell értelmesnek lenniük mert egy érzést írnak le. Tetszettek a verseitek! Szivesen látnám nyomtatható formában is! Puszi Kathin Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Március 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 12, 2004 eleinor: saját tapasztalat?Mert nagyon kimondó :roll: Igen...az :wink: Régi dolog, előkerült valahonnan,aztán mivel mostanában úgysem írok, gondoltam "átmeneti"megoldásnak ez is megteszi :wink: Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 12, 2004 Az új versek is nagyon jók :wink: Kathin: ha érdekel elküldhetem doc formátumban a tavalyi 201 darabot, az ideit csak azért nem, mert még nincs lezárva :wink: Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Március 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2004 Lenne egy novellám, amit nem Fantasy témája miatt inkább nem raknék ide fel. Azonban szeretném, ha elolvasnátok és véleményt mondanátok róla. Előre is köszönöm. A cím, ahol elérhető: vyergas.lapok.hu/Fiatalság.doc (Fontos, hogy nem mindegy, hogy ékezettel vagy anélkül írod-e illetve a kis- és nagy betűk is számítanak) Még egyszer köszi! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2004 Vyergas: tedd fel inkább, mert azon az oldalon nem lehet megnyitni, nem talál olyan oldalt. Amúgy én is tettem fel nem magussal foglalkozó novellát... Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Március 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2004 Bocsesz, útközben rájöttem, hogy nagy betűkkel és ékezettel nem fog működni. Most már elérhető. (ha véletlenül nem elsőre, akkor másodikra mindenképp :wink: ) az új cím: vyergas.lapok.hu/fiatalsag.docBocs mindenkitől. Béna vagyok... Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Március 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 16, 2004 Vyergas: velünk is megesik :wink: Nefi: gyönyörűek(bárcsak tudnék így írni...) Eleinor: :roll: Kathin: aha.Jó, oké, rendben... látszik, hogy mennyire vagyok művelt az ilyesmiben.... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 16, 2004 TAO: mint tegnap már mondtam nekem nagyon tetszik :wink: az első is nagyon tetcik, bár kissé fura Kathin: furcsa, de jóValaki: te is tudsz így irni, még jobban is :wink: Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Március 17, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 17, 2004 Visszatértem és majd megint elmegyek.Nekem Kathin versei tettszenek az újak közül szinte kizárólag.megeshet hogy versei a régiek közt is megálná a helyét. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2004 G Hamilton: nekem nagyon tetszettek. csak így tovább :wink:Gord: mikor hozol legközelebb megint verset? olyan régen hoztál és szívesen olvasnám őket Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Március 20, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 20, 2004 itt van a testverem es nagyon nagyon szeretne hogz beirjam a forum ba hogz itt van:NA TOMI ORULSZ HOGZ BENT VAGZ A KALANDOZOK HONLAP FORUMABAN?!?!?!?!JA ES NAGYON NAGYON ILYEN A TESTVEREM : :evil: :twisted: MAS:mostanaban nem rakok fel verseket majd kesobb,de mar sikerul betartanom a parosrimeket es az asszonancokat is ha kell es megvan a szotagszam is.majd felrakom.Kathin:hany eves vagy es hol laksz?SZERINTEM KATHIN A LEGJOBB!!!!!!!!!!amugy ez a honlap lett a narkotikumom, nem neteztem 1 honapig es majdnem belehaltam hogynem lehettem itt!!!! Link a hozzászóláshoz
Kathin Közzétéve: Március 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2004 itt van a testverem es nagyon nagyon szeretne hogz beirjam a forum ba hogz itt van:NA TOMI ORULSZ HOGZ BENT VAGZ A KALANDOZOK HONLAP FORUMABAN?!?!?!?!JA ES NAGYON NAGYON ILYEN A TESTVEREM : :evil: :twisted: MAS:mostanaban nem rakok fel verseket majd kesobb,de mar sikerul betartanom a parosrimeket es az asszonancokat is ha kell es megvan a szotagszam is.majd felrakom.Kathin:hany eves vagy es hol laksz?SZERINTEM KATHIN A LEGJOBB!!!!!!!!!!amugy ez a honlap lett a narkotikumom, nem neteztem 1 honapig es majdnem belehaltam hogynem lehettem itt!!!!Gord! Ugye ezt most nem gondoltad komolyan?!PusziKathin Link a hozzászóláshoz
Kathin Közzétéve: Március 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 21, 2004 Találtam a neten. Ilyen jól én nem tudnám megfogalmzni "A haiku A haiku olyan, 3 sorból álló, 17 szótagú vers, amelyben a sorok 5-7-5 szótagból állnak. De ettől még nem lesz a szöveg haiku. A haikunak meg kell felelnie néhány elvárásnak: - Érződjön rajta a "vu-si", "semmi különös" taoista szellemisége. - Éreztesse a "szabi"-t, azt a fajta egyedüllétet, amely segiti az "én"-t feloldódni a szemlélt világba. - Fejezze ki a "vabi" érzését, a rádöbbenést az egyszerű dolgok létének egyszerűségére. - Érződjön rajta az "avare", a bánatos visszatekintés a múltba, de nem a bánkódás, sopánkodás és egyéb szentimentális nyavajgás. - Az egész verset lengje át a "jugen", a leírhatatlan, kimondhatatlan misztikus hangulat. - Ne szóljon a mához, ne szóljon a tegnaphoz és ne szóljon a holnaphoz sem. - Ne magyarázzon el semmit. - Ne értelmezze a világot. - Ne fejezzen ki érzelmeket közvetlen módon. - Csak mutason rá valamire, "éppen-akkor", "éppen-úgy", "éppen-ott". Ha ezt nem tudja megvalósítani, de véletlenül 3 sorba sikerült 17 szótagot 5-7-5-ös bontásba begyömöszölni, azt nem nevezhetjük haikunak. Ha a haiku a máról, tegnapról érzelmekről, tréfáról, szerelemrős stb. szól leginkább egy másik versformának felel meg, amit "szenrjú"-nak hivnak, és szintén 5-7-5-ös bontású, rímtelen vers. A legtöbb haikunak gondolt vers inkább "szenrjú", vagy még az sem!" Az enyémek inkább szenrjúk mint haikuk Puszi Kathin Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 21, 2004 Gord, Kathin: a magánjellegű beszélgetést kérlek priviben, mert nem áll szándékomban a beszólásaitokat törölni... Köszönöm Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Március 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2004 Kathin. asszem kezdek ráhangolódni, de nem kellett volna fáradnod...Nefi. elpirulok a dícsérettől.... :oops: :oops: :oops: De azért csak te maradsz a mester, az bizta.) :wink: :twisted: Futottál teccet a legjobban.) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Március 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2004 öhhhmmm.tudom, hogy érzelmi kifinomultságom egy fatuskóéval vetekszik, vagy legalábbis emígy t Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2004 Kathin!nem tartozom a különösen verskedvelö emberek közé, egyetlen verstípus tudott igazán megfogni, az pedig a haiku. A három sorban én körülbelül háromszázat látok. Nem tudom, az tetszik benne, hogy mindent bele tud tenni 3 sorba. A tied is elég sokatmondó.csak ennyi Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2004 @huszar: Egyszer csak el kell kezdeni vmikor verset olvasni :wink: Valaki: nagyon szépen köszönöm és nagyon jó a versed G_Hamilton: nagyon tetszik Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2004 Valaki : nagyon tetszik az " Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Március 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2004 @huszár: köszi Nef, neked is!!!!! TAO: nem... igaz a privi után ihletet meg... Hamilton. jó. :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Április 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2004 Nefi: ááááá.... ittt zuhanok el! Hogy bírsz ilyeneket írni??? Nem ismerek olyan jó szót rá, amivel véleményt tudnék faragni!Táncol: démonos dolgok mindig bevágódnak nálam.Gondolat: utólag megértettem, hogy ez Ristanor-i világ.Búcsúzás:(nem bőgök, nem bőgök,nem bőgök... de mégis :cry: )----> nagyon megható.valami csillagos, aminek elfelejtettem a címét:kyr. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2004 Valaki: nem kell ennyire a dicséret, nem érdemlem meg :oops: :roll: Nagyon tetszik :wink: Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Április 7, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 7, 2004 csak azt akartam mondani hogy:szerintem kathin versei a legjobbak és ezzel nem lehet vszekedni.hahahahahahahahahahaah szerepelini fogok a debreceni csokonai színházban és nem ellékszereplőként.voltam és leszeklettem és voltamén vagyok gordmi vagyunk a gord i vagyunk az GORDmi GORD vagyokén vagyok a szépén vagyok az istenén vagyok az ügyesén vagyok a erősén vagyok az istenvagyis gordgord gor gor gord gord kántálja a népgord csak ennyit szól:ÜHG népa nép pedig:üdv GORDgord:apa,megöllek,anya akartlaka nép:óóóó gord fényesebben tündököl a nyugati félteke legvilágosabb fáklyályánál,még a nyuati eszme ragyogásánál is.én GORDOK vagyunkmajd jönnek talán versek is. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés