Nefadar Közzétéve: Április 7, 2004 Közzétéve: Április 7, 2004 Gord: szépen kérlek az ilyen önimádó és egoista beszólásokat mellőzd, mert a következőnél törölni fogok! :evil:
gord a polihisztor Közzétéve: Április 8, 2004 Szerző Közzétéve: Április 8, 2004 de ez szerveen kapcsolodott a versekhez és a kritikákhoz.njó rendben gord moderálja magát.
Nefadar Közzétéve: Április 8, 2004 Közzétéve: Április 8, 2004 Gord: köszönöm szépen. Amúgy csak a felesleges önimádatoddal volt bajom az nem zavar, hogy Kathin versei tetszenek Neked a legjobban :wink:
Nefadar Közzétéve: Április 12, 2004 Közzétéve: Április 12, 2004 Elf: haláliak lettek a locsoló versek :wink:
TheElf Közzétéve: Április 12, 2004 Közzétéve: Április 12, 2004 Köszi Remélem egy kicsit sikerült vele feldobni a hangulatot És talán egy ilyen locsolóvers köteg után te is szívesebben vártad a locsolást
Nefadar Közzétéve: Április 12, 2004 Közzétéve: Április 12, 2004 Én csak most olvastam őket, köszi az elsőt, tudom, hogy nekem szántad :wink: Nem idén sem locsolt meg senki, mert nem hagytam. Folytatom eme 10 éves hagyományomat (a többi már off, és folytassuk chaten vagy a duma szobában) Holnap felrakom a múlt heti verseimet, csak ma lusta vagyok begépelni...
TheElf Közzétéve: Április 12, 2004 Közzétéve: Április 12, 2004 A hozzászólás témája részen van mindig a cím, így könnyű kitalálni mit és kinek szántam
Valaki Közzétéve: Április 16, 2004 Közzétéve: Április 16, 2004 TheElf: óriásiak a locsolók(mellesleg engem nem locsolt meg senki, pedig otthon voltam, és elméletileg nem ellenkeztem/nem félre érteni!/) TAO:....nem tok mit mondani róla. Nefi: :mrgreen: nagyon jó nem emlékszem már, hogy ki volt....
TAO Közzétéve: Április 17, 2004 Közzétéve: Április 17, 2004 Valaki : tetszenek az új verseid is. Bár nekem valahogy még mindig az "
Nefadar Közzétéve: Április 18, 2004 Közzétéve: Április 18, 2004 Valaki: nagyon tetszettek az új verseid. Csak így tovább :wink:
Valaki Közzétéve: Április 19, 2004 Közzétéve: Április 19, 2004 Nefi: köszi Angry: "nem tok mit mondani róla":ez azt jelenti, h nem tudok olyan dícsérő szavakat írni, mint amit megérdemelnél:) :roll:
TheElf Közzétéve: Április 21, 2004 Közzétéve: Április 21, 2004 Elnézést az így éjjel fáradtan összeírkált írományokért... Valaki: Ha mondod hogy vársz minket, és közzéteszed a címed, lehet, hogy a fél fórum elmegy meglocsolni, és bizony akkor személyre szabott locsolóverset is írtunk volna hozzád
er Közzétéve: Április 21, 2004 Közzétéve: Április 21, 2004 Kedves The Elf! Szerintem tök jook az irományaid. Minden elismerésem hozzájuk. er
Nefadar Közzétéve: Április 22, 2004 Közzétéve: Április 22, 2004 Elf: nekem is tetszettek a versek, igaz néhány tényleg súrolja a kitörlés határát, de mivel ezek versek, nem fogom kitörölni ?ket, csak ha Antail szól értük vagy ha korábban Sychter ki nem törli
Pico Közzétéve: Április 23, 2004 Közzétéve: Április 23, 2004 Szóval itt értékel?dnek a versek?!Én is írtam egyet Délvidék címmel...Kinek hogy teccik? :roll:
Nefadar Közzétéve: Április 23, 2004 Közzétéve: Április 23, 2004 Szia Pico!Nekem nagyon tetszett, soha sem mondtad, hogy szoktál írni, ez egy igen kellemes meglepetés volt :cry:
Pico Közzétéve: Április 23, 2004 Közzétéve: Április 23, 2004 Köszi, Nef! Azért nem mondtam, mert nem szoktam. Ez az els? (ilyen témájú) versem! Én is olvastam a tieidet, és nagyon teccenek!! (meg a többieké is) Lassan, majd t?lünk idéznek a MAGUS könyvekbe!
Valaki Közzétéve: Április 25, 2004 Közzétéve: Április 25, 2004 Elf: talán j?v?re.Pico: jöv?7en elolvasom, most rohanok....
TheElf Közzétéve: Április 26, 2004 Közzétéve: Április 26, 2004 er, Nefi, Valaki: Köszi a dícséretet, nagyjából ezért jöttem most fel a fórumra. Majd, ha írok még valami verset szólok nektek róla
Pico Közzétéve: Április 28, 2004 Közzétéve: Április 28, 2004 Nef ez a vers tök jó!Egy kérdés, pontosan hogy 3 hét?
Nefadar Közzétéve: Április 28, 2004 Közzétéve: Április 28, 2004 Nef ez a vers tök jó!Egy kérdés, pontosan hogy 3 hét?Köszi szépen, örülök, hogy tetszett. :wink: Tetszik az új avatarod, imádom ifjú sátánt.Nem pontosan három hét, mert 2 napm híján 4hét. Ezel?tt április 8án írtam utoljára
Pico Közzétéve: Április 29, 2004 Közzétéve: Április 29, 2004 Nef: Hát én elfolyok a széken... Te ismered PICcOlo-t? És még szereted is... És nézted a sorozatot is? Én végig láttam, de az RTL2-n. Hát ez tök jó...
Vyergas Közzétéve: Április 29, 2004 Közzétéve: Április 29, 2004 Egy kérdés: Ki az, aki nem szereti? Mellesleg jók az új versek. Remélem az enyémek is tetszenek... Na, ennyi voltam. Üdv!
TAO Közzétéve: Május 10, 2004 Közzétéve: Május 10, 2004 Valaki - Édesanyámnak Szerintem a fórumon található legszebb vers.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés