Valaki Közzétéve: Május 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2004 anyukámnak írtam anyák napja alkalmára :oops: :oops: szvsz a többieké még jobb, bár te tudod :wink: :oops: Nagyon jók az el?ttem lév?k csak kihagy az emlékezetem, és nem emlékszema nevükre, bocsi.. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Május 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2004 Valaki - Édesanyámnak Szerintem a fórumon található legszebb vers.Teljesen egyetértek ezzel. Nagyon jó lett :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 szerintetek szóhoz, egyáltalán billenty?höz lehet ezek után jutni?köxönöm... :oops: :oops: (virul a fejem...)Vyergas: teccik a maga stilusában.Shad'lex: naon jók :wink: Kezdem már kicsinak éreznem magam mellettetek. Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 Valaki: Hmm... érdekes kritika... :wink: Pico: tetszenek a verseid csak nekem egy kicsit túl... irodalmiak... Remélem érted, mire gondolok, és azt is remélem, hogy nem haragszolJa, még valamit, Valaki: Nehogy még egyszer kisebbnek merd gondolni magad valakiknél, mert morcos leszek!! F?leg, ha ezekbe a valakikbe valamilyen ostoba véletlen folytán én is beletartozom. Több önbizalmat :wink: (Mondja az örök bizonytalan...) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 Valaki: igaza van Vyegasnak, te is nagyon jó verseket írsz.Vyergas: nagyon tetszenek a te verseid.Shad'lex: tetszenek, ilyen folytatást Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Május 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 24, 2004 Pico: tetszenek a verseid csak nekem egy kicsit túl... irodalmiak... Remélem érted, mire gondolok, és azt is remélem, hogy nem haragszolElöször is köszönöm!Tiszta sor, csak tudod így szvsz sokkal könnyebb verset írni, és ugyanolyan hangulatot ad át, mint a 'rendes'. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Május 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 24, 2004 Vyergas: Értettem!"Szóval az én kíváló verseim mellett ti teljesen eltörpültök"--->azért maradokegy kicsit pesszimista, az jobb mintha egoista lennék:)))) Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Május 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 28, 2004 Sziasztok!Akit érdekel a dal egy igazi bárd el?adásában:http://www.szakember.hu/igrenon/InTheTo ... SoWell.ogg Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Május 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 28, 2004 hello mindenki.olyan tök joo verseket írtok, hogy csak na.én meg irígykedem....szóval kaptok egy nagy dícséretet versírók:) :wink: Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Május 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2004 Itt valami különös dolog folyik a háttérben. Ezek a fórumozók valószín?leg elsiklanak az én verseim felett és azért állítják, hogy az összes jó... Hahh. S?t, nahát...Éljen az egészségtelen pesszimizmus.Egyébként kösz er, bár feltehet?en az enyémeket tényleg nem láttad... :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Május 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2004 Nincs err?l szó, én mindig megjegyzem Vyergas, hogy nekem tetszenek és nagyon jók, a mostaniak is De az enyémekr?l nem vesz senki tudomást :cry: Link a hozzászóláshoz
Kathin Közzétéve: Május 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2004 Eddig minden verset összegy?jtöttem és Spartas (becézni mertem hát javítom ) nem kis bosszúságára ki is nyomtattam Petróleumlámpa fényénél a lenghangulatosabb olvasni ?ket. Abba ne hagyjátok! Puszi Kathin Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Június 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2004 Nincs err?l szó, én mindig megjegyzem Vyergas, hogy nekem tetszenek és nagyon jók, a mostaniak is De az enyémekr?l nem vesz senki tudomást :cry: talán azért mert nem találunk rá szavakat, és csak önmagunkat tudnánk ismételni, ami már unalmas... Farkas játék: kyr!!! Spartas: sajna, nem tok angolul:( Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2004 Valaki: semmi köze a Farkasjátéknak Ynevhez. Csak az értené, hogy mir?l szól aki olvasta George RR Martin - Trónok Harca és a Királyok csatája cím? eddig megjelent könyveket, mert abból van, nyitottam is rá Topicot, de nem túl népszer? sajnos.Valaki2: nagyon tetszik az új versed! :wink: Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Június 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2004 Sziasztok!Spartas: sajna, nem tok angolul:(Ez egy 11 éves felvétel. Annakidején én sem értettem, csak pár napja szereztem meg a tab-ját, hogy le tudjam játszani és vele együtt a pontos szöveget. Címszavakban az Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2004 Spartas: nagyon tetszett Nesire: gyönyörű! :wink: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Június 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2004 Spartas: nagyon tetszett Nesire: gyönyörű! :wink: köszönöm:) Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Június 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2004 Előre is bocs mindenkitől, de kissé most megint rezignált leszek...Szerintetek volt értelme? Volt értelme 9 hónappal ezelőtt írni kezdeni? Tudom, hogy talán nem is olyan régen még én mondtam, hogy magamnak írok és hogy nem is zavarna nagyon más kritikája, de közben rájöttem, hogy amit csinálok talán magamnak tetszik a legkevésbé? Hát volt miért? Akinek, vagy akiről talán írtam őket, annak úgysem mutathatom meg, ha pedig mégis, azzal sem érnék el sokmindent. Volt értelme hülyeségeket kitalálni, volt értelme álmodozni, volt értelme 60 oldalas kötetbe rendezni mindazt a fájdalmat, amit átéltem? Hát volt?Én... én már nem tudom. Ti igen?Ti látjátok a miértet? Látjátok magatokban a célratörekvést? Ha igen szerencsések vagytok. Nektek van még kiút. Létezik egy erő, ami előrébb hajt. Talán feladom... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2004 Vyergas: ne add fel kérlek, légy erős. Én midnen versedet olvastam és mondtam is rá véleményeket. Volt értelme, sok másoknak örömet okoztál a verseiddel, köztük nekem is. Ne add fel, közénk tarotozol Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Június 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2004 Sziasztok!Ti látjátok a miértet? Látjátok magatokban a célratörekvést? Ha igen szerencsések vagytok. Nektek van még kiút. Létezik egy erő, ami előrébb hajt. Talán feladom...Ha az ember azért ír verset, mert akarja, szüksége van rá, akkor nem lehet, nem szabad gátat vetni elé. Az ilyen versekben benne van az ember lelke, mert a célja az, hogy valamit kiírjon magából és nem az, hogy tetszen másnak. Ezeket a verseket lehet a legjobban megbecsülni és ezeket a verseket kell a legjobban megbecsülni.Ugyanakkor ehhez kell a hangulat is, amikor az ember nem bír az érzelmeivel és szabad utat enged nekik. A legtöbben szavakkal fejezik ki magukat ilyenkor, de páran versbe írják érzéseik. És amikor megfogalmazódik és ezért lecsillapul az indulat az ember egy fokkal közelebb kerül önmagához. Ez sohasem cél. Csak az út.Mondod-é, hogy szükségtelen?U.i.: Én örülök, hogy megosztod velünk gondolataid. És örülök a többiek szavának is.("...Talán ki csak figyelÉs sohasincs jelenSzóla, hogy itt van ésMegerősít ebben..."- Igrenon SpARTaS /Könnyek terhe/) Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Június 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2004 sparta, Nesire, Nefi: ha találtam ré szavakat, majd szólok, jó?Nefi. fizikán irulni fog a fejem :oops: a dícséret miatt, versed pedig akár hol is van kyr.Vyergas: légysziii-légysziii-légysziii neeee. Ilyet azért nem modhatsz. Van benned szikra, amit jó lenne, ha tűzzé kovácsolnál, csak merd megtenni, ok?Ja, és tapasztalatokat a legjobb papírra vtni, mert akkor lehet, hogy a másik már sikeresen elkerüli azt, amit te szenvedéseken keresztül átéltél... Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Június 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2004 Vyergas: szeretném elmondani neked, hogy az én verseimet is, épp az nem olvasta soha akihez szóltak...Nem ez a fontos. A lényeg az amit a többiek is mondanak, NE ADD FEL! IGENIS Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Június 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2004 Köszönöm mindenkinek, ha sajnos nem is mondhatom, hogy segítettetek, de azért jól eset...Nem tudom mi lesz, és nem tudom hogyan lesz, de azt tudom, hogy ez a topic nem csak rólam szól... Nem azért mondtam, tényleg hálás köszönet, de ne feledkezzetek meg a sok az enyéimnél lényegesen jobb alkotásról sem :!: Na, most ennyi voltam.Sajnálom... Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Június 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2004 Sziasztok!"...what's done is done, and what's won is won And what's lost is lost and gone forever I can only pray for a bright brand new day In the town I love so well"Ami történt, megtörtént, amit nyertünk, megnyertükAmi elveszett örökre elveszettMár csak egy fényesebb jövőért imádozomA városban, amit annyira szeretekLassan haladok a teljes ferdítéssel... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2004 Vyergas: nagyon tetszett :wink: Spartas: oltári Valaki: nagyon gyönyörűek Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés