Nefadar Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Vyergas: ez is nagyon szép Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Június 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2004 Vyergas: ez is nagyon szép ugyanaz és még te akarod befejezni az írást... Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Június 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2004 Ne, ne, kérlek, csak ezt ne! Én csak egyszerűen "nem akarok könyvlap lenni..." Nemtom ez kinek mit jelent, de asszem, ha úgy értitek, ahogy én, akkor nagyon sokat. Mindenki: Nem érdemlem meg, hogy közöttetek legyek... De azért köszönök mindent. Jók vagytok és ha ez így is marad túl sok mindent kell megtanulni utódaitoknak... (aki ezt nem veszi elegendő bóknak... az kap még ) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2004 Valaki: nagyon tetszik és szépVyergas: fantasztikus Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 spartas: jöhetnek még, mert nekem nagyon bejönnek :wink: asszem majd j9vőhéten hozok majd csak új verset Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 Antail: ez nagyon tetszik :wink: Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 Üdv!Köszi.És valy mi teszik benne?üdv: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 És valy mi teszik benne? a tájleírás és ahogyan kifejezi vers a mondanivalóját Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 Üdv!És szerinted mi a mondanivalója?üdv: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 És szerinted mi a mondanivalója?szerintem álmodozik a karakter, az életéről azokról a helyekről amit annak idején bejárt :roll: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2004 Ehehe nekem van tippem a mondanivalóra, mert tudom ki az a Gilbron (a szerző ihlete). bár nekem megvannak a háttérinformációim Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Június 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2004 Antail: eddig úgy tudtam hogy nem értessz a versekhez :wink: gratula :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Június 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2004 Antail, Nefi, Orophin: kyr. Hogy bírtok ilyen jó verseket írni?????Nagyon jók!!!! de tutira! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2004 Antail, Nefi, Orophin: kyr. Hogy bírtok ilyen jó verseket írni?????Nagyon jók!!!! de tutira! Te is jókat írsz :wink: Orophin: üdv köztünk, nagyon tetszettek Link a hozzászóláshoz
Orophin Közzétéve: Június 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2004 Nagyon kösszönöm! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2004 Üdv!Kösz,egyébként nem szeressem verseket.További kellemes írogatást!üdv: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2004 Nefadar inspirált nagyon versed címe ezt köszönöm neked!Dicső utatKöszönöm szépen :wink: Zoli: azért még irogathatsz, :wink: és ezt nem mondtam volna itt a helyedben :twisted: Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Július 2, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2004 Nagyon régen voltam itt. Volt mit olvasgatnom... De nagyon megérte az időt. Lenne mit tanulnom tőletek. Ezek a versek... nem verseket, de ódákat lehetne zengeni róluk annyira jók. Mind megragad, mindben van valami amiben megtalálja magát az ember. Nagyon jók vagytok. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Július 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2004 Orophin: kyr. Nagyon jó.Bálint: van mondani valója.Nefi-Arkangyal: Nagyon jó!!! honan tudsz ilyeneket rímbe szedni (pár sorban egy egész töténet, nagyon jó!) Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Valaki: Szép az a vers amit arról a valakiről írtál aki a sorsát kereste. Nekem legalábbis nagyon tetszett. Megragadott, a mondanivalójával.Nefadar: Nagyon jó stílusban tudsz írni, szép és szól valamiről, plusz teljesen szabályos versforma. Orophin: Az utolsó két versben két különböző személyt ábrázolsz, a két vers valamilyen szinten ellentéte egymásnak? Mert szerintem össze lehet őket kapcsolni, mint ellentét, meg amiben megegyeznek: mindketten boldogtalanok. Nagyon jók, mély/fontos mondanivalójuk van.Meg úgy egyeltalán mindenki nagyon jókat ír, nem is sorolom fel, mert kezdem úgy érezni, mintha ezzel lerontanám a verseiteket. Szóval, mindenkinek további, nagyon jó, versirogatást. Csak így tovább, jók vagytok. Link a hozzászóláshoz
Orophin Közzétéve: Július 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2004 Azért irtam én is öket egymás után mert szerintem egy szeméyröl szól. És csak abban ellentétek hogy mig az egyiket mindenki utálja és ugy boldogtalan addig másikat szeretik sokan és még is bele veszik a világába Mindenkinek ajánlom hogy irjon verset ha rossz a kedve mert nagyon sokra rá vezeti az embert. Azt nem mondom hogy jobb lesz töle de legalább eredményesen vonta kimagát a vílágábóó. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 13, 2004 Manndil: Hát átérezted....nem tudlak megölni, főleg egy ilyen vers után. De ha visszajössz akor hol van az a dolog, hogy együtt mentek a túl viágra a bárddal. Szóval akkor mi lesz azzal a gyönyörű befejezéssel??? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Július 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 17, 2004 Bálint: nagyon kösziValaki: nem tudom :wink: Ma vagy holnap begépelem az elmúlt 2 hétben írt 10 versemet és kirakom Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 Gyerekek!!!!Esküszöm a verseitek jellemzésére egy külön szótárat kéne készíteni!!!no, jó nyarat...Héten jövögetek!puszillak titeket! Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Július 26, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 gyerekek nekem ezek tetszenek:MANDIL:khál ORPHIN:fekete holló Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés