Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Versekkel kapcsolatos vélemények

Recommended Posts

Közzétéve:

Nefadar Az utcát nem lehetne tovább folytatni több versszakosra?Jó téma,leheten egy mély verset írni bel?le szerintem.Persze ihletet nem adhaotk hozzá csak jó kívánságot.

Valaki és nem is akarod,nincs kedved,nincs id?d,nem tudod hogyan kell, kijavítani az elirásaidat?vagy ha már így születtekmeg akkor azt mondod hogy els? formájukban létezzenek tovább!?Akkor jöhetnek az önvallomások és a többi alkotás ! :wink:

Közzétéve:

nekem nicsen bajom senkivel.legyen a földön béke és szeretet.egyetértés és megbecsülés.halál és háború soha!nekem minden jó,f?leg az itteni versek,és nem témasztok követelményeket ,vagy nem irigykedem másra a versei miatt.minden jó ahogy van,de lenne hova fejl?dni.bár nem muszáj.tegye mindenki azt amit akar!vigyázva a jóillemre!

MAKE LOVE

NOT WAR!!

Mikor ezt irtam a béke világnapja volt...

Közzétéve:

sneer: nem vagyok nagy nylevtanos... Mellesleg... Te is rosszul irnád a szavakat, ha éppen olyan billentyüd van, amin nics ékezet, vagy ha van, olyan betük vannak amik pont nem kellenek :lol: Érted :roll:

Közzétéve:
Begépelve nincs, azok a saját világombeliek.,

És mágus világában játszodó novellád nics?

Nagyon fontos lenne!

De van egy, az itt fent van a f? oldalon. A Próba a címe.

Rándzsa(Valaki): amiket Te írtál azok is nagyon jók :wink:

Sneer: ha akarod folytatom, remélem sikerül hasonlóra mint azt az egy versszakot...

Takeda: nem igazán vagyok érzékeny lélek szvsz...

Közzétéve:

Takeda az elöz? beirásod kedvenc idézeteim közé beveszem!ok? :wink:

Valaki igen így már értem.A csillagkép versed tetszik :!:

Nefi! Megtiszteltetésnek venném ha folytatnád a kérésemre! :)

Közzétéve:

Darun egy apró megjegyzésem lenne a "versez" amit beírtál!

A versek a saját versekr?l szólnak nempedig dalszövegekr?l!

Amennyiben te írtad e dalnak a szövegét abban az esetben elnézést de akkor küldöm a címed te meg nekem az autógrammot az egyik pólómra!

üdv

:o

Közzétéve:

A látszat és a valóság általában nem fedik egymást. Az er?s küls? néha (tudtunkon kívül is) nem a valóságot mutatja. (én már csak tudom)

Mintha csak az osztályombeli fiúkról írnád. Olyan nyápic alakok, hogy amikor öngyilkos hangulatomban vagyok nem dobnak ki az ablakon, pedig szívb?l utálnak. Ez csak tudom, vagy pedig nagyon tudják tikolni...

Közzétéve:

Nefi: Hát... Izé..Tehát...A szokásos: Najjon teccik! :wink: :roll: :twisted:

F?leg az Élet a Halál után! :twisted:

Darun: Olyan mintha énekelne a versed.... :roll: :lol:

Közzétéve:

Antail: t?led a többiek mikor kapnak végre kritikát? :roll: :D

Darun: tetszik

Valaki: mint mindig :twisted:

Sneer: folytattam a kedvedért az utcát, az az utolsó a versek közül :wink:

Közzétéve:

Mazsinó mester kiváncsian várom azt a verset! :wink:

Nefadar!Észre vettem és köszönöm az "Utca" folytatását! :wink:

Egy észrevétel Takeda mikor elindult az új fórum azt írta hogy mostanában már nem versel,most meg verset ír.Mikre nem képes ez a kis fórum ugye! :idea:

Valaki! Csillagkép II tetszik!

Közzétéve:

Akkor megirtam els? versem ide az oldalra! Sajnos csak hétf?n lehet majd olvasni, mert Antail a hétvégén elszántan préseli az anyaföldet a messzi távolban! (hova is ment?)

Mazsinó

Közzétéve:

Mazsinó: mikor küldöd a versed :lol:

Takeda tantó báccsi: A rossz kislány jelenti, hogy a házifeladatára nincs ihlete. És egyben arra kéri a tantó urat, hogy mentse fel a feladat alól... Egyébként kész a házi, de nagyon egyhangú:

1-10: Zsolti :oops: :oops:

Kész kifújt... :oops: :oops:

Közzétéve:

végigolvastatm Nefadar összes versét ami megvan.meg mindenkilyét.hmmmm ez érdekes.ennyi verset írtünk érdekes.és mind ló,ez meglep?.na nekem tetszik mindenki verse.kritikát nem mondok,nem az én rezortom,arra ott vannak az egyetemi felyesek,10 év mulva a ti verseiteket foglyák tanulni.remélem.jobbak mint a mostaniak.

Közzétéve:

Nefi: Köszönöm. Remélem a tartalmát és a mondanivalóját is értetted.

Sneer: Azért írtam mert akaratom ellenére bezártak 30 percre szilenciumra és nem tudtam semmit csinálni.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...