Valaki Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 gord: Jaja .. Nefi: És a tanitvány nem szárnyálja felül a mesterét... :wink:
Takeda Közzétéve: Október 2, 2003 Közzétéve: Október 2, 2003 Nefadar: Ha megmondod hogy melyik könyv és azon belül melyik író írásait felhasználva írtam amit írtam, akkor istenn? leszel a szememben. Ez nekem fontos . :!: De bárki más is válaszolhat.
Nefadar Közzétéve: Október 3, 2003 Közzétéve: Október 3, 2003 Nefadar: Ha megmondod hogy melyik könyv és azon belül melyik író írásait felhasználva írtam amit írtam, akkor istenn? leszel a szememben. Ez nekem fontos . :!: De bárki más is válaszolhat.Megkeresem, ha lesz id?m rá és megmondom :wink:
Valaki Közzétéve: Október 4, 2003 Közzétéve: Október 4, 2003 Pepuu: szvsz ez nem mókás, hanem furcsa... :roll: DE nagyon :wink:
Sychter Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Nefi, küldöd a cuccokat, mert már nagyon kellene. A Pergamen csak rajtad múlik! Ha nem küldesz lehet, hogy megszüntetem!
Mazsinó Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Mazsinó: mikor küldöd a versed A versemet még akkor elküldtem Antailnak, csak még nem került ki! Mondjuk amilyen versek kint vannak, már ugy érzem még nem méltó a bekerülésre! Igyekszem szebbet irni! Itt a vers: Gonosz manó (ez a címe) Mi lágy, mi sír. Ki él, kí hív! Ha meghalunk is, még élünk! A vágyunk, s örök reményünk... a hatalom! Mali Zeku 2003. 09. 26 Mazsinó
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Közzétéve: Október 15, 2003 Nefi, küldöd a cuccokat, mert már nagyon kellene. A Pergamen csak rajtad múlik! Ha nem küldesz lehet, hogy megszüntetem!Elküldöm a héten azt ami már be van gépelve a többit meg majd kés?bb... ez már biztos me itt van a mobil pack, csak a versek nincsenek rajta :?
Valaki Közzétéve: Október 15, 2003 Közzétéve: Október 15, 2003 Mazsinó: Nagyon jóóóóGord: tényleg jók a verseid!
Mazsinó Közzétéve: Október 15, 2003 Közzétéve: Október 15, 2003 Mazsinó: Nagyon jóóóóGord: tényleg jók a verseid! Ugyan, a tiétekhez képest sehol sincs. Majd beiratkozok egy versfaragó tanfolyamra! :shock: ? M
gord a polihisztor Közzétéve: Október 15, 2003 Szerző Közzétéve: Október 15, 2003 mondom magyarul:mi az Isten retkes faszáért nem hisznek az emberek magukban.értsd jól:mazsínó mi a faszt csinálsz ,jók a te verseid és különben is magadnak vagy a világnak írod ?ket?ezen gondolkodj el.másrészt persze fontos az emberek vélemény is persze de ez csak másodrangú.ha neked teszenek akkor jók.MAKE LOVE NOT WAR!MAKE LOVE NOT WAR!MAKE LOVE NOT WAR!
Nefadar Közzétéve: Október 16, 2003 Közzétéve: Október 16, 2003 Gord, Gem: az offot kérlek hagyátok abba... :evil: És Gord: moderálhatnád magad :evil:
Gem Kapocs Közzétéve: Október 16, 2003 Közzétéve: Október 16, 2003 igen is ?rmester elvtárs ez volt az utsó ígérem
@huszár Közzétéve: Október 16, 2003 Közzétéve: Október 16, 2003 Vatasi mo ikitai ga:a tökéletességhez tengernyi kinon át visz az út!!!! Ezt sose felejtsétek!!!!
Sychter Közzétéve: Október 17, 2003 Közzétéve: Október 17, 2003 Köszi szépen, de szerintem kicsit túl bús, ezért gondolkodom, hogy tovább írom, és happy lesz a vége! Szerintetek tovább írjam?
Nefadar Közzétéve: Október 17, 2003 Közzétéve: Október 17, 2003 Szvsz folytathatod, bar nekem igy is tetszik. :wink:
Valaki Közzétéve: Október 21, 2003 Közzétéve: Október 21, 2003 Sychter: Nagyon szép, gratula :wink: Mazsinó:m Nem muszáj, amélkül még jobbakat lehet alkotni :wink: De ha nagyon szeretnél, akkor menj... Legalább bel?led kit?n? versíró lesz, akárcsak Nefi, sychter valamint a többiek... :wink: (kivéve: én)
gord a polihisztor Közzétéve: Október 21, 2003 Szerző Közzétéve: Október 21, 2003 moderálom magam dehát miért ilyen hitetlenek az emberek?
Nefadar Közzétéve: Október 28, 2003 Közzétéve: Október 28, 2003 Eleinor, Sychter, Valaki: nagyon jók :wink:
Nefadar Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 Valaki: ez a kett? kevésbé, mert mar majd egy hónapja nem irtam es elegge elszoktam a vers írástól
Eleinor Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 Szia Nefi! Köszönöm az elismer? szavakat,az ,hogy Te írsz ilyet Nekem számomra a legnagyobb elismerés amit kaphatok.Bár nem az én érdemem,hiszen ezeket a verseket mások írták,én csak szerettem volna megosztani Veletek. Te viszont,úgy gondolom,olvasva az írásaidat tehetséges,remek lány vagy. A verseid néha kicsit szomorúak,de tetszenek.Remélem azért nem vagy mindíg ilyen szomorú :cry: Annyit szeretnék Neked mondani,hogy valamit megteszel vagy nem (tudni fogod mire gondolok) ,ne a Barátod miatt tedd vagy ne tedd, HANEM MAGAD MIATT!Remek lány vagy ,írj sokat...?szinte Tisztelettel Eleinor
Nefadar Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Eleinor: köszönöm az elismer? szavak, és szvsz nem vagyok tehetséges... Megfogadom amit mondtál és írj még verseket :wink:
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés