Eleinor Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Hááát...Nefi,ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá,hogy nem vagy tehetséges,nem vitatkozom veled,de szerencsére ezt mások másképp látják... :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Eleinor: köszönöm az elismer? szavak, és szvsz nem vagyok tehetséges... :evil: Hiszi a piszi :evil: :evil: :evil: :evil: Mazsnnó, Eleinor: :roll: :wink: Gratula :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Mazsino, Eleinor: nagyon tetszik :wink:Valaki: higyj nekem ha én mondom... :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 De mi nem hiszünk neked Nefi tudom hogy te így gondolod de azért neked is be kéne látnod hogyha ennyi ember állítja az ellenkez?jét akkor abban már van vmi :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 6, 2003 Megosztás Közzétéve: November 6, 2003 De nagyon nehéz Gem :oops: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 6, 2003 Megosztás Közzétéve: November 6, 2003 Nembaj üzenem minden ezt a topicot olvasónak, hogy er?sítsük meg Nefit abban hogy igenis nagyon tehetséges és nagyon szeretnénk hogy amikorcsak van ideje és persze legf?bbképp kedve írjon nekünk ugyanolyan remek verseket mint eddgi Lehet hogy nehéz de akkor is hinned kell nekünk nefi még ha most huri is vagyok érdekes módon. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 10, 2003 Megosztás Közzétéve: November 10, 2003 Köszike Gem!Nagyon jó verseket írtok. :wink: Én holnap hozok 3 angol versemet amit a hétvlgén írtam csak még a barátomnál van korrekurán. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 12, 2003 Megosztás Közzétéve: November 12, 2003 Sziasztok! Hááát Nefi ... mégiscsak azt mondom újra , hogy jók a verseid , és örömmel látom , hogy nem vagy mindíg szomorú "Fény vagy te is , lobogj hát Melegíts és égess! Hinned kell, hogy a világ Teveled is ékes" ~Tóth Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 13, 2003 Megosztás Közzétéve: November 13, 2003 " ...a tehetség nem erény ,hanem ajándék ,de kötelez... " ( egy iskolai tablón olvastam ma ) Eleinor Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 14, 2003 Megosztás Közzétéve: November 14, 2003 Valaki: örömmel látom milyen jókat írsz, végre olvastam a novit. is Eleinor Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 15, 2003 Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 Eleinor: altalaban a legtobb versem olyan, ezek az angolok is azok voltak szerintem. Amugy Te is jokat irsz :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Eleinor+Nefi: :wink: szépek! Nem koptatta el őket az idő vasfoga :roll: Eleinor: jesszus maris! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 nemtom mér ijedezel szerintem nagyon jó lett Majd beviszem ezt is irodalom órára mint Nefi verseit jó? Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 nemtom mér ijedezel szerintem nagyon jó lett Majd beviszem ezt is irodalom órára mint Nefi verseit jó? Még egy jesszus maris....Mit fog szólni s tákolmányaimhoz a tanár :oops: :roll: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Hidd el tetszeni fognak neki:) Nefinek is azt tanácsolta, hogy adja ki a verseit szerintem így fogja lereagálni ezt a novellát is Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Mivan Gem? :shock: Ezt szeretném ha elmondanád az elejérőlValaki, Eleinor: nagyon jók :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Mondtam neke drégebben hogy utólaos engedélyeddel bevittem 1-2 versedet irodalomórra.Ha visszaemlékszel akkor azt is mondtam, hogy a tanár azt mondta ki kéne adnod a verseidet versekötetben.Tényleg nem emléxel?Enyyire nem lehetett régen mert én még emlékszek rá. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Én tényleg nem emélkeztem rá, túl sok midennel el vagyok foglalva. De jó, hogy ez a véleménye, lehet, hogy meg kéne próbálnom :roll: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Mi az hogy lehet?Biztos hogy meg kéne próbálnod .Egyébként valahol asszem pont ebben a topicban volt szó róla de nem biztos. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Akkor segítség mindenkitől, tudtok segíteni nekem egy kiadót találni a verseim miatt? Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 nemtom mér ijedezel szerintem nagyon jó lett Majd beviszem ezt is irodalom órára mint Nefi verseit jó? Még egy jesszus maris....Mit fog szólni s tákolmányaimhoz a tanár :oops: :roll: Valaki: egy kicsit több önbizalmat ...kérlek Eleinor Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Eleinor+Nefi: :wink: szépek! Nem koptatta el őket az idő vasfoga :roll: Eleinor: jesszus maris!Az idő vasfoga :?: El sem hinnéd mennyire "Öreg " vagyok :cry: Eleinor Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: November 17, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 agyondicsértek mindenkit. Link a hozzászóláshoz
Katakomba Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 agyondicsértek mindenkit. Nem. :!: Nem mindenkit Üdv. K Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Eleinor+Nefi: :wink: szépek! Nem koptatta el őket az idő vasfoga :roll: Eleinor: jesszus maris!Az idő vasfoga :?: El sem hinnéd mennyire "Öreg " vagyok :cry: EleinorÉn meg egy kicsit több ismeretet kérnék, magunk iránt. :wink: "Ha elhiszed, már megtörtént. Ha nem láttad, még bármi lehet. Ha megfogod, majd megismered! /Mali Zeku/ "Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés