Argos Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 Nefi: örülök hogy tetszettek, én nem törekedek a rímekre, igazibol nem is szeretem a rímekre épülő verseket, a kritikám az ilyen versek ellen szólt leginkább, egy versnek nem a buta, erőltetett rímek a lényegei, szerintem... én ezt a stílust szeretem, ami nem rímekre, szótagszámokra és egyéb -általam hülyeségnek tartott- dologra épül. de izlések és pofonok:) Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 Igazad van, ízlések és pofonok. Egyébként én szvsz jobban szeretem a rímekkel megáldott (/átkozott) verseket. Persze csak akkor, ha az a rím nem erőltetett... Nálam lehet, hogy néha annak tűnik, de azért törekedem rá, hogy ne az legyen. Egyébként hosszú idő után elolvastam a többiek műveit. Mindegyik tetszik. Csak így tovább mindenki :wink: Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Február 24, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 24, 2004 visszatértem,remélem hiányoztam most majd lehet hogy felrakok egy kettő három négy ... verset.volt alaklmam gondolkozni és verset írni. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2004 Gord: tedd fel őket, kiváncsi vagyok rájuk, és ha kéred majd még véleményt is írok róluk. Vyergas: tetszik a tied Mindenki: tessék jelentkezni a novella író pályázatra a Magus novellák topicban :!: :!: Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2004 Nahát Gord ! Épp a napokban jutottál eszembe (hiányoltalak) Vyergas: hát mégis.... :?: :wink: ( Örülök ) Nefi: nagyon teszik: "Egy elf halála" és "A Halál szerelme" :wink: ...amúgy "mindannyian" jókat írtok. :wink: Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Február 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2004 Látod, tévedtem. Nem olyan egyszerű ezt abbahagyni. Tudjátok tök fura. Amikor nem írtam semmit, egyáltalán nem hiányzott, hogy kiadjam magamból a dolgokat. Csak néha. Egy ilyen alkalommal írtam meg az első versem. És azóta egyszerűen nem tudom abbahagyni. Épp az imént tartottam egy hoszabb szünetet és azt vettem észre, hogy hiányzik... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2004 Eleinor: nagyon szépen köcciVyergas: én is így voltam vele, de ma már én sem tudom abba hagyni. Nagyon tetszik az új versed :wink: Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2004 Vyergas: nagyon örülök,hogy nem tudod "abbahagyni". "Az Első"versed nagyon tetszik.Kár lett volna ha nem "születik"meg. :wink: Nefi: még csak az kéne, hogy abbahagyd :wink: Remélem a többiek sem akarják abbahagyni az írást...Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2004 Nefi: még csak az kéne, hogy abbahagyd :wink: Nem kell aggódnod, nem fogom abbahagyni mlegalább is egyenlőre. Amúgy a Te írásaidat mikor olvashatjuk újra? :wink: Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2004 Én :?: :oops: Én már nagyon rég nem írok...Amúgy sem írtam sokat, hogy milyeneket azt láthattátok...Egy-kettő ami mostanában született, nos azt csak a pillanatnyi helyzet "szülte". Szóval én inkább olvasni szeretem a verseket :wink: Ami nem megy igazán az embernek azt nem viszi túlzásba,nem erőlteti.Persze, néha, ha már végképp nem bír magával, próbál papírra vetni "szavakat".Aztán megnyugszik, és vár...Ill.olvas :wink: Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 26, 2004 Eleinor: akkor szokj rá megint :wink: Amik fent voltak azok is nagyon jók voltak és én nagyon szívesen olvasnám őket.Öcsém versét felrakom ami dalszövegnek készült, szeretné ha mondanátok rá véleményt. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 26, 2004 Tudod Nefi: ha "hallgatnak a múzsák" nincs mit tenni :wink: ...Van még egy-két régi írás valahol (pincében vagy padláson), azokat előkerítem egyszer. Aztán ha újra túltengenek bennem az érzelmek, majd írok újakat...Köszi mindenért :wink: Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 27, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 27, 2004 Nefadar: öcséd östehetség családi örökség a költöi véna? :wink: tartalmilag tökéletesen pank, csak a rimeket butitsa le egy kicsit... meg mi az, hogy kijön a szótagszám? hát szabad ilyet? :twisted: ha pedig a zene 5 hangnál többöl áll, hát tényleg eláshatja magát... az ilyen müvészi jelleget már nem veszi be az ember gyomra Amúgy ha Lukács Laci irta volna, már tutira fenn lenne a VIVA-n... illik is az Adjon az ég klippje... :wink: az úgyis olyan Puddle of Muddosra sikerült... :evil: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 1, 2004 gangler: nem tudom, de úgylátszik igen, eddig ő még soha sem próbálkozott és én sem írok még sokkal régebben mint 1 év. Megmondom neki, hogy mi volt a véleményed :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Március 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 1, 2004 Argos: nem vagyok megsértődve. 8) Nefi, gangler, Vyergas + a többiek: ha én lennék mindannyiótok irodalom tanára, akkor alapból dics.5-ösök lennétek nálam(ez azt jelenti, hogy nagyon tetszik a vers)/ezt nem azért írtam,hogy... cask, mert rajtam van megint a dili... :roll: :twisted: ./ Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Március 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 1, 2004 Valaki: OK, csak egy a gond. Az irodalomtanárom még nem látta őket... Eleddig még nem igazán mertem megmutatni neki őket. Nemtom. Nem tartom magam egy nagy durranásnak. A verseimet meg kifejezetten nem tartom igazán jónak. Persze az is lehet, hogy túl sok József Attilát olvastam... :roll: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Március 2, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 2, 2004 Valaki: OK, csak egy a gond. Az irodalomtanárom még nem látta őket... Eleddig még nem igazán mertem megmutatni neki őket. Nemtom. Nem tartom magam egy nagy durranásnak. A verseimet meg kifejezetten nem tartom igazán jónak. Persze az is lehet, hogy túl sok József Attilát olvastam... :roll:az enyémeimet látta 1szer, és azt mondta szokjak le a "megölni" szóról... hát így jártam... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 3, 2004 Nefi, gangler, Vyergas + a többiek: ha én lennék mindannyiótok irodalom tanára, akkor alapból dics.5-ösök lennétek nálam(ez azt jelenti, hogy nagyon tetszik a vers)/ezt nem azért írtam,hogy... cask, mert rajtam van megint a dili... :roll: :twisted: ./ Valaki: nagyon aranyos vagy, bár szerintem nem érdemelném meg a verseimre az alapból ötöst, de amúgy is az vagyok csak nyelvtanból nem, mert a helyesírásom pocsék, de hát mit tegyek, ha a számítógépen van helyesírás ellenörző és többet írok géppel, mint szabadkézzel... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2004 Hááát azért Nefi tényleg elvárható egy átlagembertől is, hogy tudjon helyesen írni... hát még tőled TAO Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2004 Drága Taom, csak egyet mondj miért lennék különb ember mint az átlag, erren nagyon kiváncsi lennék :wink: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2004 Nefi... te egy irodalom-zseni lehetsz költő-író egyszemélyben. A történelemtudásodról ne is beszéljünk. Egy ilyen humán beállítottságú embernek illene azért helyesen írni, nem?? Mellesleg emellett reál téren is otthon vagy, hisz a Műegyetemre akarsz jelentkezni műszaki informatikusnak... a szerepjátékos lányok is ritkák, és te ezek közé is tartozol. Szóval mindenhova tartozol, mindenhez értesz kedves Nefi... épp ezért nincs olyan halmaz, amellyel te diszjunkt viszonyban lennél, így nem elveszel a tömegben, hanem pont kiemelkedsz, egyedüliként. Most már csak annyit kell észrevenned, hogy Life is worth living. Valakinek és a többi leányzónak : Tulajdonképpen minden lány egyedi, sőt minden ember az (igen még a csúúúúnya fijúk is! ). Mindenki másképp az. Ne arra törekedjetek, hogy ti legyetek az átlag, hanem pont ellenkezőleg... Valaki, veled konkrétan chateltem is, és nagyon örültem neki, mert egy különleges lányt ismertem meg személyedben. Illetve dehogy ismertem még meg... Üdv, TAO Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2004 Direkt nem reagáltam rá, mert ha ezt gondolod akkor ezt gondolod. Köszönöm szépen, hogy ezt mondod rólam, nem érdemlem meg egyáltalán. De azért köszi. és ha lehet innen majd priviben folytassuk, hogy ne kelljen chatelésért törölnöm a beszólásainkat.Kedves Fórumozók!Válságban vagyok, már múlt hét szerda óta egy verset sem írtam, ha ez megmarad akkor sem maradtok majd vers nélkül, mert akkor majd régieket teszek fel.Nefi Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Március 8, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 8, 2004 GORD isten visssssssssszatért,illetve nem.még mindig nem tudom eldönteni hogy viszatérjek vagy még tartogassam essssssssszenciámat 1-2 évig.Sssssssszeretem látni az ígéretes ifjú költőket, és itt van elég sok.csak így tovább,ám ne feledjétek:lényegtelen dolgokra nem pazarolunk rímeket,mert egyszer elfogynak. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 9, 2004 Gord: ha így viselkedsz akkor én nem vagyok kiváncsi a munkáidra a továbbiakban. Kérlek egy kicsit moderáld magad.Vyergas: nagyon szép a Nő napra írt versed. Nem baj, hogy késve jött, legalább gondoltál rá :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 10, 2004 Eleinor: tetszik a versed. Ezek a mostani érzéseid, mert leginkább olyannak hatott a vers... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés