Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Amit kérnék tőletek


Recommended Posts

Aloha, Ahoi, Líthas, Üdv, Sziasztok, Re, Odv... meg egyéb hasonszőrű társaik!

Ez egy új/régi fórumcsoport. Amint láthattátok, átkerült pár téma, és lett egy pár új :) Aminek remélem pont úgy örültök, ahogyan én :)

Csak a rend kedvéért, és hogy ne legyen később irgum-burgum, leírom, hogy melyiknek mi a rendeltetése.

:arrow: Előtörténetek: ide a karijaitok/csapatotok előtörjét várjuk, érdekesség, egymástól tanulás, és hasonló célokból. Ha valaki kiváncsi a pontos okokra, az nyaggasson engem, de ne legyen kiváncsi senki 8)

:arrow: Beszélünk az előtörténetekről: itt csak annyit kérnék, hogy ne úgy fogalmazzuk meg a mondanivalónkat, hogy ez a célszemélyre sértően hasson. Szerintem mindenki kész visszavágni kemény szavakkal a bírálatra, míg a tanácsot hálás szívvel fogadja.

:arrow: Novellák (saját!): a cím adja magát. Ide minden olyan prózát beírhattok, amit szeretnétek, függetlenül attól, hogy folytatásos, vagy egyedi darab.

:arrow: Vélemények a novellákról: itt is ugyanaz a helyzet áll fenn, mint az előtörik esetén.

:arrow: M.A.G.U.S regények, novellák: ez továbbra is marad, ami volt. Továbbra is arra szolgál, hogy kitárgyaljuk a M.A.G.U.S témájú irodalmat.

:arrow: Barangolás a magus regények világában a szerzők segítségével: na ez az a téma, amit mintha elfelejtettetek volna... és ezt nagyon sajnálom. Hát, mindenesetre a lehetőség még mindig adott :)

:arrow: Könyvajánló: Ez a versek topicból került át, azt hiszem jobban illik ide.

Ennyi lett volna a mondanivalóm.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Ide még csak egyszer írtam, most megint...

Először is, a versek résznél már leírtam, hogy két héten belül befejezem a novellák, és előtörténetek véleményezését, és az oldalon fogom tudni közölni ezt veletek, Antail jóvoltából.

Kérnék mindenkit, hogy olvassa el a novellapályázatot az oldalon, ami remélem megihlet benneteket, és minél többen fogtok pályázni rá. :) Ha valami óhaj-sóhaj-bánat van ezzel kapcsolatban, nyugodtan keressetek engem, vagy Huntert, örömmel fog segíteni ő is. Neki köszönöm sok-sok eddigi segítségét :)

Másrészt úgy gondolom, itt az ideje annak, hogy megköszönjem MagyarGergely áldásos munkáját, aki újabb és újabb könyvajánlókat ír nekünk :) Szóval Sogron tartsa meg jó szokását, és vezesse tovább útján :)

Mára azt hiszem ennyit.

Felon

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Láthatjátok, van egy új kis lakónk, Tábor :) Õ a házigoblinom, segítségével felkerülhetnek az oldalra az előtörik, mindenféle plágium nélkül :) Kérlek ne szidjátok ha kis lüke és nem válaszol nektek, pedig nagyon aranyos ám, és szorgalmas :D

Sajnos elég lassan megy az előtörik felrakása, mert bogarásznom kell, hogy melyik csapatban ki mit játszott, és hogy volt, meg mint volt, valamint az igényesen megszerkesztett előtörténeteket igyekszem úgy feltenni, ahogy az alkotók megszerkesztették (nem pusztán ctrlc + v :D ). Tehát időre van szükségem, ahogy a szabad perceim engedik, mindegyikre sor fogok keríteni.

Ha valami probléma adódik, valamit nem jól másoltam/szerkesztettem/írtam, mert hát én is emberből vagyok, tévedhetek, akkor légyszi jelezzétek nekem pm-ben és azonnal javítom :)

Amennyiben tetszik nektek valamelyik, vagy szívesen megosztanátok velünk észrevételeiteket, írjátok a "Beszélünk az előtörténetekről" című topicba. Fontos, hogy építő jellegűt írjatok, ne pusztán annyit, hogy "sz@r" , vagy ne csak annyit, hogy "klafa" :) Ki lehet fejteni kinek mi és miért tetszett vagy nem tetszett.

Ha valaki úgy érzi, hogy nem szeretné ha mások olvasnák amit írt, szíve joga hozzá, írjon pm-et, és azonnal törlöm. :)

Nos, azt hiszem dióhéjban ennyi :)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...