Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

M.A.G.U.S. csapatkereső

Antail

Recommended Posts

Sziasztok. Ha valaki említette az online felületen való csatlakozást,én abban szívesen részt vennék. Jelenleg facebook fiókom van, nem tudom, hogy megfelel e a célnak. Ott viszonylag könnyen elérhető tudok lenni, már ha éppen nem dolgozom. Sajnos, hosszabb távon a személyes csatlakozást úgysem tudnám teljesíteni az eléggé változékony munkaidők okán. De online örömmel részt vennék benne. :)

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Budapesten keresek csapatot. Kizárólag MAGUS szerepjátékkal játszottam eddig, hosszú életutakat. 12 éve játszom megszakításokkal. 

Most kezdek belemélyedni az oldalatokba és tetszik. Azt nem találom, hogy ki, hol és mikor szokott játszani.... Olyan sok infó van itt! :) Kicsit még elveszett vagyok.

Szívesen elmennék csak hallgatónak is, mivel szeretném látni, hogy másoknál hogyan zajlik egy játék. (Elképzelhető, hogy KM-em egyedi stílusa egészen más volt, mint ahogy Ti játszotok, így félek kicsit a becsatlakozástól.) Ami biztos, hogy csapatjátékos vagyok.

nekdolan és Sneer kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Játékosként új vagy már összeállt csapatot keresek, lehetőleg UTK rendszerben (ETK se gond, csak ez most jobban a fejemben van) Budapesten vagy online játékban, havi vagy 2-3 heti rendszerességgel. Sok éves tapasztalatom van, de az utóbbi néhány év kimaradt. Életút játékban gondolkozom, mert jó pár karakterötletem van.

Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok! Sok év után (meg 2 gyerek) újra kezdeném a játékot mert borzasztóan hiányzik. Budapesten élek, szerencsére rugalmas a munkám és a családom is. 

Van esetleg induló csapat vagy működő akik nyitottak a régi/új belépőkre?

10 éve sokat játszottam és a mai napig forgatom a könyveket tehát nem a 0-rol futok neki.

Üdv

Péter

Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
On 2019. 10. 19. at 19:12-kor Dorvix írta:

Sziasztok!

Játékosként új vagy már összeállt csapatot keresek, lehetőleg UTK rendszerben (ETK se gond, csak ez most jobban a fejemben van) Budapesten vagy online játékban, havi vagy 2-3 heti rendszerességgel. Sok éves tapasztalatom van, de az utóbbi néhány év kimaradt. Életút játékban gondolkozom, mert jó pár karakterötletem van.

Csatlakoznék, ketten talán könnyebben sikerre jutunk! 

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

Havi 2-3 alkalomhoz keresünk max 4fos csapat mellet Mágus meselot. A játékot online felületeten tolnánk, esténként 8-éjfél között. Csapat régi arcokbol áll, akik újra kezdenének. Viszonylag tapasztalt rozsdás játékosok akik inkább a pörgősebb kalandokat keresik, sok kihívással és nyomozással.

ha valakinek lenne kedve segíteni nekünk újra kezdeni, írjatok nyugodtan.

zsolt

zsolt.moravcsik kukac Gmail . Com

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Napokon (heteken) belül megalakul Polgáron egy/A szerepjáték klub. A tervek szerint minimum heti egy rendszeres (valószínűleg) hétvégi alkalom lesz a klub keretein belül. Jelenleg 2 magus (ETK) és 1 D&D (oldszkúl 3.0) partik futnak baráti társaságokban (ezek kezdetben tuti importálva lesznek), de tervezzük igény szerinti új partik indítását és  havi egyszer alkalmilag egyéb rendszerek kipróbálását is.

Aki a környéken kedvet érez (vagy ismer olyat, aki kedvet érez (vagy ismer olyat, aki ismer olyat (...))) jelezze és felvesszük vele a kapcsolatot. A 10-15 fős társaság vegyes, a 40+-os és 20-30 közötti korosztályban van az eloszlási görbe két csúcsa, de természetesen minden érdeklődőt szívesen látunk.

Tudomásunk van éjjel tevékenykedő középkori vámpírokról is a környéken, de ők még nem léptek be az Elysium falai közé, így a nevükben nem tudunk nyilatkozni.

Jó játékot mindenkinek!

Rodrigo

ui: Mesélőt, KM-et, esetleg DM-et is szívesen látunk, a mieink érthetetlen okból szeretnének játszani is :ndo:

Link a hozzászóláshoz

Beköszönésképp: mindenkinek üdv, líthas, meg ugyanez belsőamundul és Titkos Nyelven is (a sérülésekért bocs...)!

Budapesti volnék, majdnem negyvenes, és nosztalgiáznék egy jót. Alapvetően ETK + MTK + SUMMARIUM alapú Mókusozó voltam (értsd: Af - Mf-nál ragadtam le, ha ez nem nagyon ásatag dolog, hogy utána mi jött a szintekkel meg egyebekkel... passz, nem kultiválnám, csak ha nagyon muszáj :) ), imádom a Világot (nagyon!), és akár játékosként, akár mesélőként szívesen beszállnék valahová vagy keresnék egy-két-három embert, aki benne lenne alapvetően NEM hentelésalapú szórakozásban...

Első puhatolózásnak talán ennyi is megteszi.  

Antail, Con Salamander és Darabolo kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
4 órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta:

az 1994 es könyv az ETK ugye?

Nem. Az 1994-es a Kézikönyv Kalandozóknak és Útmutató Kalandmestereknek = KKUK, az Első Törvénykönyv = ETK későbbi, javított és kicsit átdolgozott kiadás (pl. MTK-ból belekerültek varázslatok). Az ETK-nak két kiadása van, egy puhafedeles és egy keményfedeles, utóbbi 2001-es.

Link a hozzászóláshoz

Üdv., Kalandozók!

Elképzelhető, hogy az alább következők (pláne ezen az Oldalon) szentségtörésnek számítanak, de vállalom a következményeket, mert más lehetőségem, úgy érzem már nem maradt!

Tehát:

Budapesten, élő, 7 tenger szerepjátékhoz keresnék 2-3 bátor, vállalkozó kedvű tengerészt! Mesélő adott, csupán még 2 "matróz" kellene a játék elkezdéséhez!

Amennyiben valakinek felkeltette az érdeklődését, az lenne a kérésem, hogy vegye fel velem itt üzenetben a kapcsolatot!

Előre is köszönöm és nagyon bízom ebben a befogadó közösségben!

Amber az Orkbarát

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...