gregfulop Közzétéve: Január 6, 2011 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2011 Üdv! Budapesten keresek játékosokat egy teljesen frissen felállítandó csapathoz. Kor, szint, ilyesmi nem számít. Magamról: 18 éves vagyok, olyan 2 éve játszottam először, azóta rendszeresen összeülünk a csapattal, de az sajnos ritka, ezért szeretnék még egy bulit indítani. Káosz jellemű karaktereket kedvelem, vagy elf vagy félelf karaktert szoktam játszani, de most egy törpével vágnék neki az ismeretlennek. A játék: M.A.G.U.S - UTK Örülnék nagyon egy tapasztalt KM-nek is. Mail: gregfulop@citromail.hu Msn: gregfulop@rock.com Link a hozzászóláshoz
Dranok Közzétéve: Január 8, 2011 Megosztás Közzétéve: Január 8, 2011 Üdvözlet!Budapesten, vagy Szigetszentmiklós környékén nagyjából ETK alapú csapatot keresek, ahova beállhatnék.Magamról: 22 éves vagyok, szigetszentmiklósi, de Bp-re járok be, a játékban közepesen tapasztaltnak mondanám magam, másfél éve játszom (szűk baráti körrel, de az utóbbi időben sajnálatosan nagyon megritkultak az összejövetelek).Emilcímem: kristoffka<kukacz>gmail.comEdit: De egy KM-nek is örülnénk szerintem, ha el tudna vállalni minket, lehet ismét felpörögnénk. Link a hozzászóláshoz
ranagol Közzétéve: Január 20, 2011 Megosztás Közzétéve: Január 20, 2011 Sziasztok Gyömrőn keresnék M.A.G.U.S. csapatot vagy esetleg Cthulhu társasjátékhoz csapatot ha valakit érdekel akkor írjon a dequator@freemail.hu címre. Köszi Link a hozzászóláshoz
Shen89 Közzétéve: Március 4, 2011 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2011 Sziasztok.Nemrég költöztem Bp-re és M.A.G.U.S. csapatot keresek.Nemvagyok kezdő de annyira profi sem de, nagyon szeretek játszani. Bp környéke nemgond.shen89@vipmail.hu az emailem.Előre is köszi Üdv Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Március 6, 2011 Megosztás Közzétéve: Március 6, 2011 Sziasztok.Nemrég költöztem Bp-re és M.A.G.U.S. csapatot keresek. Nemvagyok kezdő de annyira profi sem de, nagyon szeretek játszani. Bp környéke nemgond. shen89@vipmail.hu az emailem. Előre is köszi Üdv Szia! Nem tudom mennyire aktuális még a dolog, de van itt egy alternativa, amit a figyelmedbe ajánlok! A Kalandozók Online Szerepjáték klub, röviden ... ööö ... K.O.SZ.! viewforum.php?f=80 Nézz be hozzánk, ha lenne kedved kipróbálni egy, a hagyományos asztalihoz kísértetiesen hasonló módot a szerepjátszásra! Ide mindenkit várunk, H. Link a hozzászóláshoz
Werdase Közzétéve: Április 26, 2011 Megosztás Közzétéve: Április 26, 2011 Sziasztok! Budapesten keresnék csapatot. Magamról: 14 éves, 7-es vagyok. Leginkább a III.kerület lenne a legjobb azon belül is Békásmegyeren (szép hely). Rajtam kívül még hárman vagyunk. Az egyik barátom (aki bent van a 3ban) ismeri a MAGUS-t meg van neki is az UTK (nekem is megvan). KM-et keresnénk aki tapasztalt azért valamennyire. A csapatunk felállása általában: 1. barát: Fejvadász, Anat-akhan, Messor, Transceps (Rend, Halál) vagy Bárd, Káosz 2. barát Harcművész kicsit eltorzult tudattal (mivel nem Rend, X/? a jelleme hanem Káosz, X/?) (lehetett volna bárd is, de nem akart ) 3. barát Tolvaj, Kobrák, Káosz vagy. Lovag, Rend Én: Varázsló, dorani, Rend vagy Rend, Halál E-mail címem: Kissattila96@gmail.com Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2011 Keresek néhány bátor jelentkezőt, akik Pest környékén lébecolnak, és nincs jobb dolguk, mint engem hallgatni 6 órán keresztül napsütéses szombatokon.Elvileg holmi ÚTK-s rendszer lenne a kiindulási alap, de az oldskul ETK is bejátszik. Szóval, aki csapatot keres, jelentkezzen hama-hama. És amikor nem süt a nap? Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Május 23, 2011 Megosztás Közzétéve: Május 23, 2011 Akkor lészen sírás és fogaknak csikorgatása (Máté 8.12) Link a hozzászóláshoz
Rhien Atard Közzétéve: Június 13, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2011 ÜdvSzegeden és környékén keresek partyt. Általában KM vagyok és szívesen mesélek.MÁS:Amíg nem találok asztali játékhoz társakat, addig (ha nem probléma) meghírdetnék egy kalandot.modul: Hammalun bukása. (saját történet)játékosok száma: max 4, min 3 főElőtörténet: semmi különös elvárás... azon kívül, hogy érthető, illetve sárkányok, kráni aquirok és a többi finomság lehetőleg mellőzve legyen.TSZ (tapasztalati szint): 1 és 2. között. Mivel csapat játékra gondoltam, ezért szeretném, ha kiválasztanátok magatok közül 1 valakit akire a csapat hallgat, úgymond ő a vezér. (Õ lenne a 2. TSZ-ű játékos)Jellem: KÁOSZ-HALÁL illetve KÁOSZ és HALÁL jellem mellőzését kérnémKaszt: Mivel a ZH (zászló háború) idején mukodunk -> 3692 tavasza, és a vörös oldalon állunk hadba ezért, legjobb lenne az Északi Szövetség kasztjait kijátszani. Különleges kaszt esetén Pszi-ben megbeszéljük.Történet: Áldozat lészen diadalunk nevezetű modul alapjaira hajaz, de nem az.Szabálykönyv: ÚTK-ra gondoltam, viszont ha a csapat mást szeretne (kivétel d20) akkor az is belefér.Posztolás: Először heti 1-2 alkalom, később tervezek többet is.Jelentkezni Pszi üzenetben lehet. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 13, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2011 Szia Rhien,Nem derült ki, hogy meghirdetett játékodat milyen jellegűnek szánod. Online játékra gondoltál? Ha igen, akkor fórumos/emailes, vagy skype-os, chates, esetleg egyéb?Amennyiben online játékról van szó, javaslom, hogy hirdesd meg a Kalandozok.hu Online Szerepjáték Klub fórumcsoportban is, talán nagyobb eséllyel találsz játékosokat!TAO Link a hozzászóláshoz
Gul Magoor Közzétéve: Július 25, 2011 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2011 Hali!Érd és környékén, illetve bp-en keresek, havi 1-2 alkalommal 7végente ráérő pár fős csapatot akik bevennének még egy játékost. Régen igen aktív voltam, de jelenleg az utóbbi pár évben sajna nem igazán tudtam megoldani! Inkább már nem kezdőnek mondanám magam. Életút játékokat jobban favorizálom!Ha lehet akkor talán még egy nálam tapasztaltabb srácot is hoznék magammal.Addig is a kránköves mennykő csapjon a hitetetlen nomádokba, kik nem félik a Hétarcú haragját. Link a hozzászóláshoz
DONWOLF Közzétéve: November 7, 2011 Megosztás Közzétéve: November 7, 2011 Sziasztok! Pécsen vagy környékén keresnék M.A.G.U.S. UTK csapatot, ha valakit érdekel akkor írjon a wolf01988@hotmail.com email címre.Sziasztok Link a hozzászóláshoz
KyraSamyl Közzétéve: Február 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 9, 2012 Sziasztok!12 körül mozgó taglétszámmal rendelkező, szegedi csapat szívesen vár JK-kat. ETK alapon játszunk, de használunk kiegészítőket. PL. Titkos fóliáns, Summarium,harcosok gladiátorok kieg., Játékosok kiegészítője (vékony fehér könyv), házi szabályok (néhány gyorsan megtanulható dolog) és internetes írások. Általában kisebb csapatokkal játszunk 3-6 fő ( a kényelem miatt és hogy a KM jobban tudjon figyelni), de akár nagyobb összejövetelt is tarthatunk. Ha Szegen vagy hozzá közel élsz és volna kedved velünk játszani írj erre az email címre: etsedykatalin@yahoo.com Link a hozzászóláshoz
Tylien Közzétéve: Február 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 9, 2012 Üdv mindenkinek!Ha a MAGUST mesélőként és játékosként is komolyan veszed, és számodra a szerpjáték lényege maga a játék, akkor Székesfehérváron szívesen csatlakoznék mesélni és játszani is. Vagy akár alkothatunk egy nem túl nagy létszámú klubot is rendszeres játszás céljából. Leginkább az új rendszer jön be, és mesélői és játékosi szerepben is igen rutinosnak érzem magam.jó játékot mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
Cloud Strife Közzétéve: Február 13, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 13, 2012 Sziasztok. Már a bemutatkozás részben is írtam, hogy kalandozó tábort keresek. Játékosok Pest és környékéról, maga a játék lezavarása az viszont Pesten kéne hogy legyen. Így mindenki könnyen odatalálhatna a környező településekből. Én sem egyszeri alkalomra gondoltam, hanem egy állandó klubra, ahol hetente egyszer 6-12 órát eltöltenénk. Régen sokat meséltem, előfordulhat hogy fejből tudok néhány modult, de a KM-kedést most már semmi pénzért nem vállalnám be... :S Nincs meg az ihlet hozzá. Tapasztalt játékos vagyok közepesen jó/rossz karakterekkel. Fehér és sötét partiba egyaránt. Remélem tudjuk itt mire gondolok. A játék helyszíne viszont nem nálunk(mert épp költözünk) hanem egy másik vállalkozó szellemű Pesti ember lakásában kéne lennie. Kérnék jelentkezőket. Ott is ahol már van csapat, de még lenne egy kis hely az asztalon. Link a hozzászóláshoz
Cloud Strife Közzétéve: Február 13, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 13, 2012 ________________________________________________________________________________________________________ Sziasztok! 12 körül mozgó taglétszámmal rendelkező, szegedi csapat szívesen vár JK-kat. ETK alapon játszunk, de használunk kiegészítőket. PL. Titkos fóliáns, Summarium,harcosok gladiátorok kieg., Játékosok kiegészítője (vékony fehér könyv), házi szabályok (néhány gyorsan megtanulható dolog) és internetes írások. Általában kisebb csapatokkal játszunk 3-6 fő ( a kényelem miatt és hogy a KM jobban tudjon figyelni), de akár nagyobb összejövetelt is tarthatunk. Ha Szegen vagy hozzá közel élsz és volna kedved velünk játszani írj erre az email címre: etsedykatalin@yahoo.com ________________________________________________________________________________________________________ Szia Kyra Samil. Ugyan nem vagytok közel hozzám, de az országon belül szinte ingyen utazhatok és egy jó kis Magusozásért elég messzire elmennék! Csak arra a Jahós dologra nem tudok ráírni. Várj írok privát üzenetet is, hogy biztosan észrevegyél ebben a nagy tömegben. Pszí üzenet elküldése folyamatban... Link a hozzászóláshoz
Niarn Közzétéve: Február 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 29, 2012 Sziasztok Engem érdekelne egy pesti parti. Most költözök fel, jó lenne folytatni a hagyományt Valaki esetleg? Teljes csapat, vagy egyén? '93 óta játszom, minden rendszerhez volt szerencsém.. Üdv Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Február 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 29, 2012 SziasztokEngem érdekelne egy pesti parti. Most költözök fel, jó lenne folytatni a hagyományt Valaki esetleg? Teljes csapat, vagy egyén? '93 óta játszom, minden rendszerhez volt szerencsém.. Üdv Önnek egy üzenete érkezett! Link a hozzászóláshoz
Cloud Strife Közzétéve: Február 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 29, 2012 Akkor már inkább kettő! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Április 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2012 Lányok, fiúk! Nem tudtok véletlenül miskolci klubról, vagy csapatról? Link a hozzászóláshoz
Tyrion Közzétéve: Április 12, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 12, 2012 Helló! Én is pesti csapatot keresek.Patrik Link a hozzászóláshoz
Tyrion Közzétéve: Április 24, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2012 Helló! Én is pesti csapatot keresek.Már nem. Link a hozzászóláshoz
Glongi Közzétéve: Május 23, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 23, 2012 Tiszaroff és környékén van valaki, aki játszana vagy mesélne? Tiszafüred és Szolnok, valamint Jászberény és Karcag között félúton... Link a hozzászóláshoz
Tylien Közzétéve: Június 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2012 Üdv mindenkinek!Székesfehérváron keresek játékostársakat. 10 éve MAGUSozok, 9 éve mesélek. Természetesen KM és JK szerepben is tevékenykednék, ezért a mesélést amolyan rotációs rendszerben képzelem el. Leginkább a hétvégéim használhatók erre a szent célra.Ha stimmel a helyszín, megbeszéljük a továbbiakat. Link a hozzászóláshoz
kuzma88 Közzétéve: Július 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2012 Sziasztok!Székesfehérvár vagy környékén keresek M.A.G.U.S. -os csapatot,elsősorban játékosként, de mesélek is ha úgy adódik. Kb. 7-8 éves(több-kevesebb kihagyással) tapasztalatom van(csak az ET szerintirégi rendszerrel) és az irodalom nagy részét is olvastam.Ha valahova lehetne csapódni küldjetek egy mail-t acwakma@gmail.com címre.Üdv. Márk. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés