Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

M.A.G.U.S. csapatkereső

Antail

Recommended Posts

Sziasztok!

MÁGUS partihoz keresek még 2 embert Budapesten, ETK szerint játszunk, ésszel használjuk is a kiegészítőket, van pár háziszabály a rugalmasabb, gyorsabb életszerűbb játék végett. Jelenleg 3 fős a parti -természetesen rajtam kívül :) - most még 1-2 modul erejéig próbajátékot játszunk, hogy mindenki újra formába lendüljön, majd életútat fogunk játszani. Hely van, a hangulat kiváló :) Ha valakit érdekel, akkor írjatok. :)

Üdv

Link a hozzászóláshoz

Üdv.!

Vidékre keresek évi 1-2 (tervezett) játékalkalomra 1-2 plusz embert. Siófok környékén lenne a játék, "igazi vadregényes" környezetben. A mesélő én leszek, életútszerűt-szagút, hc módban... Magus alapkönyv+második törvénykönyv alapján. Törekvéseim szerint klasszikus magus klasszikus fantasy jelleggel (alapkarakterek, nem agyontápolt akármik).

Tekintve a játékalkalmak sűrűségére egész napos játékra gondoltunk, alvás megoldható.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

3 tagú MAGUS partinkba keresük 1-2 új tagot az alábbiak szerint:

Szabályok: MAGUS ÚTK + Új Besti + háziszabályok jegyzéke

Helyszín: Budapest

Időpontok: Szinte kizárólag csak a hétvége jöhet szóba, mivel mindannyian dolgozunk

Gyakoriság: Átlagosan kb. 3 hetente szoktunk játszani, életút játék, fontos hogy stabil játékosok legyenek

Szint: Távol állunk a vérprofi jellegtől és a nagyon tapasztalt szinttől, de azért már nem számítunk kezdőnek sem. Elsősorban hasonló szinten lévő embereket keresünk, kivétel a kezdők, mert őket szívesen látjuk sorainkban. (Nálunk is volt aki szinte telejsen kezdő szintről hozta fel magát rövid idő alatt) Nálunk többet számít a lelkesedés, a nyitottság és a tanulni akarás mint a tényleges tapasztalat.

Jelleg: Nem törekszünk verseny minőségű játékra, mivel nem célunk versenyeken részt venni. Célunk pusztán a jó szórakozás, hogy izgalmas (és azért persze igényes) történeteket élhessünk át a karaktereinkkel hétvégente.

Részletek: A lardor2013@gmail.com email címen lehet érdeklődni és kérdezni

Link a hozzászóláshoz

Helló!

Budapesten keresek csapatot, ahova beszállhatnék. Lehetőleg ETK, vagy Új Tekercsek szerint játszanék, inkább az előbbi, de az utóbbit is szeretem. Nem sok tapasztalatom van, suliban sikerült összekaparnom egy úgy-ahogy csapatot, de se kép, se hang, úgy próbáltam mesélni. Igazából játszani szeretnék, mert a szabálykönyvet már oda-vissza vágom (a '93-as Nagy Zöld-et, mert az ETK-ba csak beleolvastam, de ugye nem nagy a különbség), de "viszket a kezemben a kocka"!

Aki tudna egy jól működő, családias csapatot, kérem, jelezzen a stalkergyerek@citromail.hu címre!

Kalíthas! :D

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Magus-t játszanék, leginkább UTK-t, de ha ETK van csak, az se baj. Kb 20 éve játszok, jó sok kihagyással :) Sykpe-os meg egyéb online megoldásokhoz már volt szerencsém, és nem jöttek be. Helyszínnek Budapesten belül akármi jó lenne.

Teljesen normális, értelmes infós srác vagyok, shiba_shan_yi@yahoo.com -on várom a jobbnál jobb lehetőségeket :)

Link a hozzászóláshoz

Shiba Shan-Yi. Mivel nem pesti vagyok igy csak javasolni tudom itt az oldalon a havonta megjeleno cikket, ami arrol szol hogy a meselok adnak egymasnak Pesten talakzot.Abbol a cikkbol tudsz helyszint nezni es Ott talan tudnal szemelyesen kapcsolatokat epiteni.

Verseny erdekel jatekoskent? Tavasszal lesz Pesten szerintem.

Illetve gyere a nyari taborunkba, szeretetel latunk! :)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...