Tymoriel Közzétéve: Július 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2012 Sziasztok! MÁGUS partihoz keresek még 2 embert Budapesten, ETK szerint játszunk, ésszel használjuk is a kiegészítőket, van pár háziszabály a rugalmasabb, gyorsabb életszerűbb játék végett. Jelenleg 3 fős a parti -természetesen rajtam kívül - most még 1-2 modul erejéig próbajátékot játszunk, hogy mindenki újra formába lendüljön, majd életútat fogunk játszani. Hely van, a hangulat kiváló Ha valakit érdekel, akkor írjatok. Üdv Link a hozzászóláshoz
Bal1991imi Közzétéve: Augusztus 6, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2012 Sziasztok. Budapesten magus csapatot keresek, akik gyakran jatszanak(min kétheti 1). Link a hozzászóláshoz
Fenix Közzétéve: Október 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2012 (szerkesztve) Hali Szívesen beszállnék valahova Budapest környékén öngyilkos merénylőnek Üdv Fenix Szerkesztve ekkor: Október 9, 2012 , Fenix által Link a hozzászóláshoz
Obscuritas Közzétéve: Október 23, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2012 Üdv.!Vidékre keresek évi 1-2 (tervezett) játékalkalomra 1-2 plusz embert. Siófok környékén lenne a játék, "igazi vadregényes" környezetben. A mesélő én leszek, életútszerűt-szagút, hc módban... Magus alapkönyv+második törvénykönyv alapján. Törekvéseim szerint klasszikus magus klasszikus fantasy jelleggel (alapkarakterek, nem agyontápolt akármik).Tekintve a játékalkalmak sűrűségére egész napos játékra gondoltunk, alvás megoldható. Link a hozzászóláshoz
Arleth Közzétéve: Február 14, 2013 Megosztás Közzétéve: Február 14, 2013 Sziasztok!3 tagú MAGUS partinkba keresük 1-2 új tagot az alábbiak szerint:Szabályok: MAGUS ÚTK + Új Besti + háziszabályok jegyzékeHelyszín: BudapestIdőpontok: Szinte kizárólag csak a hétvége jöhet szóba, mivel mindannyian dolgozunkGyakoriság: Átlagosan kb. 3 hetente szoktunk játszani, életút játék, fontos hogy stabil játékosok legyenekSzint: Távol állunk a vérprofi jellegtől és a nagyon tapasztalt szinttől, de azért már nem számítunk kezdőnek sem. Elsősorban hasonló szinten lévő embereket keresünk, kivétel a kezdők, mert őket szívesen látjuk sorainkban. (Nálunk is volt aki szinte telejsen kezdő szintről hozta fel magát rövid idő alatt) Nálunk többet számít a lelkesedés, a nyitottság és a tanulni akarás mint a tényleges tapasztalat.Jelleg: Nem törekszünk verseny minőségű játékra, mivel nem célunk versenyeken részt venni. Célunk pusztán a jó szórakozás, hogy izgalmas (és azért persze igényes) történeteket élhessünk át a karaktereinkkel hétvégente.Részletek: A lardor2013@gmail.com email címen lehet érdeklődni és kérdezni Link a hozzászóláshoz
Klamathweed Közzétéve: Június 3, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2013 Üdv Néktek Kalandozók!Szívesen betársulnék játékosnak.15 évvel ezelőtt játszottam legutóbb MAGUS-t, és kedvem lenne újra játszani.Fizikai korlátok miatt (munka, távolság) az online (skype) játék lenne megfelelő.kontakt: klamathw@gmail.com Link a hozzászóláshoz
Aegnor Közzétéve: Június 4, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2013 (szerkesztve) Sziasztok!Én is jönnék játékosnak. Előre szólok, hogy teljesen kezdő vagyok, de szeretnék tapasztalatot szerezni és belerázódni a játékba.elérhetőségem: privátban Szerkesztve ekkor: Október 23, 2013 , Aegnor által Link a hozzászóláshoz
Aletheides Közzétéve: Július 7, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2013 Helló! Budapesten keresek csapatot, ahova beszállhatnék. Lehetőleg ETK, vagy Új Tekercsek szerint játszanék, inkább az előbbi, de az utóbbit is szeretem. Nem sok tapasztalatom van, suliban sikerült összekaparnom egy úgy-ahogy csapatot, de se kép, se hang, úgy próbáltam mesélni. Igazából játszani szeretnék, mert a szabálykönyvet már oda-vissza vágom (a '93-as Nagy Zöld-et, mert az ETK-ba csak beleolvastam, de ugye nem nagy a különbség), de "viszket a kezemben a kocka"! Aki tudna egy jól működő, családias csapatot, kérem, jelezzen a stalkergyerek@citromail.hu címre! Kalíthas! Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Szeptember 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 21, 2013 Üdv!Az lenne a kérésem ha van Nyáregyháza vagy környékén tapasztalt (korban is min 20-25 éves kor) M.A.G.U.S. szerepjátékos és érdekelné játék vagy Kalandmesterség akkor keressen meg a gregorius058@gmail.com-n.Köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Október 23, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2013 Üdv!Kérek mindenkit ha lehetséges tényleg segítsen csapattársakat találni Nyáregyháza Pilis vonzáskörzetében. Ha nem tudtok konkrétat legalább net-es elérhetőséget írjatok.Mindenki segítségét köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Glongi Közzétéve: Október 26, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 26, 2013 (szerkesztve) Üdv!Bács-Nagykun-Szolnok Megye:Fegyvernek, Kunhegyes, TISZAROFF és környéke játékosait, mesélőit szeretném összeszedni.Bye! Szerkesztve ekkor: November 2, 2013 , Glongi által Link a hozzászóláshoz
DONWOLF Közzétéve: Október 30, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2013 Sziasztok!Budapestre költöztem és szeretnék itt is Mágusozni (UTK).Km-et illetve csapatot keresek.wolf01988@hotmail.com címem el tudtok érni.Köszönöm Link a hozzászóláshoz
Snoopy Közzétéve: Október 30, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2013 Szia!Én is csapatot keresek ÚTK-hoz!szinyei27@freemail.hu a címem amire írhatsz!Béke Link a hozzászóláshoz
Elvendale Közzétéve: November 12, 2013 Megosztás Közzétéve: November 12, 2013 Sziasztok! Keresnék Budapesten aktív csapatot. 1994 óta játszom M.A.G.U.S.-t, de a régi csapatom sajnos széthullott. Továbbá keresnék a Téli Táborra is egy csapatot, akiknek még nincs ki a négy kereke Elérhettek itt privátban vagy a berec.attila80@gmail.com e-mail címen. Aztán van Skype, twitter, face, MSN, Vízkereszt, vagy amit akartok Link a hozzászóláshoz
5uppRemE Közzétéve: November 26, 2013 Megosztás Közzétéve: November 26, 2013 Mesélőt illetve csapatot keresek teamspeak3 keresztüli játszadozáshoz. 1997 ben játszottam először a játékkal, később mesélgettem is több társaságnak is (játszani azért jobban szerettem). Sajnos lassan 5-6 éve már nem játszottam, ezen szeretnék változtatni. Várom az üzeneteket. Pacsi Link a hozzászóláshoz
Niarn Közzétéve: Január 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 18, 2014 sziasztok van esetleg olyan aki Zala-megyében nyomul? szívesen csatlakoznék.. köszi Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 18, 2014 Szia! Scylla, Ramirez, Sneer a te embereid. Egyébként a táboraink során is általában van egy Dark Zala csapat, össze szokott jönni a 4 fő, ex-zala megyeiekkel vagy vendégjátékosokkal. Link a hozzászóláshoz
Klamathweed Közzétéve: Április 14, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2014 Üdv néktek kalandozók!Két fő, rendkívül elszánt kalandozó ( 1 fő KM, + 1 fő játékos) keres további két-három játékost online játékhoz (skype, teamspeak).kontakt: klamathw@gmail.com Link a hozzászóláshoz
Pepeee Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Üdvözlet minden kalandra kapható nemes és kevésbé nemes lelkű teremtménynek! Celldömölk, Sárvár környékén keresek játékosokat. Több alkalmas kisebb nagyobb kalandokban való részvételre. Minden érdeklődőt szívesen fogad egy kezdő Kaland Mester! Link a hozzászóláshoz
Szaddik Közzétéve: Augusztus 31, 2014 Megosztás Közzétéve: Augusztus 31, 2014 Helló!Magust játszanék szívesen (preferáltan 20 év feletti csapattal), Budapesten, hétvégén, kb havi egyszer. Egy csapatban játszottam többet, viszont az széthullott.Még egy emberem van, aki végső esetben a mesélést is vállalja, de még kellene játékos.Ha érdekel, írj: szaddik@gmail.comKöszi & üdv Link a hozzászóláshoz
Shiba Shan-Yi Közzétéve: Január 31, 2015 Megosztás Közzétéve: Január 31, 2015 Sziasztok! Magus-t játszanék, leginkább UTK-t, de ha ETK van csak, az se baj. Kb 20 éve játszok, jó sok kihagyással Sykpe-os meg egyéb online megoldásokhoz már volt szerencsém, és nem jöttek be. Helyszínnek Budapesten belül akármi jó lenne. Teljesen normális, értelmes infós srác vagyok, shiba_shan_yi@yahoo.com -on várom a jobbnál jobb lehetőségeket Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2015 Shiba Shan-Yi. Mivel nem pesti vagyok igy csak javasolni tudom itt az oldalon a havonta megjeleno cikket, ami arrol szol hogy a meselok adnak egymasnak Pesten talakzot.Abbol a cikkbol tudsz helyszint nezni es Ott talan tudnal szemelyesen kapcsolatokat epiteni. Verseny erdekel jatekoskent? Tavasszal lesz Pesten szerintem. Illetve gyere a nyari taborunkba, szeretetel latunk! Link a hozzászóláshoz
Azredal Közzétéve: Február 16, 2015 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2015 Sziasztok, Martfű környékén keresnék csapatot, kezdő játékos vagyok, régóta keresek csapatot, remélem itt sikerül találni. Link a hozzászóláshoz
Balage Közzétéve: November 19, 2015 Megosztás Közzétéve: November 19, 2015 Csáó. Szolnokon, ketten keresünk embereket vagy csapatot, MÁGUS vagy más szerepjátékra. Link a hozzászóláshoz
Akhelan Közzétéve: November 28, 2015 Megosztás Közzétéve: November 28, 2015 Sziasztok! Győrben keresnék csapatot, akkikkel kipróbálhatnám a szerepjátékot irl. Teljesen kezdő vagyok. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés