Henté Közzétéve: November 28, 2015 Megosztás Közzétéve: November 28, 2015 Helló! Budapesten keresek csapatot. Tapasztalataim a szerepjátékokkal minimálisak, a MÁGUSban pedig abszolút kezdő vagyok, szóval leginkább olyan valakire lenne szükségem aki fogja a kezemet a világban tett első lépéseimnél. Link a hozzászóláshoz
Areir Közzétéve: Február 3, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2016 Üdv, Zalaegerszegen keresek csapatot. Régebben elég sokat MAGUS-oztam, és most jó lenne egy kicsit visszatérni a játékhoz. Főleg ETK-ban vagyok otthon, de mostanság elkezdtem az UTK-t is nézegetni. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 3, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2016 Szia Areir! Dagadt Denever kluba jartal. Metoszekat ismered? Link a hozzászóláshoz
Areir Közzétéve: Február 3, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2016 Nem, nem rég költöztem vissza zegre. Illetve az első néhány hónapban nem nagyon volt időm semmire a meló mellett Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 4, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2016 Zegen mi is ritkan jatszunk eloben egyutt, mert sokan elszarmaztak innen Roll20 toljuk mi is ileltve tabrokba versenyeken. Irj itt ha nem jonne ossze a csapatra valo ember. megkerdem a tobbieket akor,de mi megvagyunk letszamban. Link a hozzászóláshoz
Corynorhinus Közzétéve: Május 10, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2016 Sziasztok! Nem is tudom hol kezdjem. Először is nagyszerű hely a ti közösségetek, örülök, hogy rátaláltam! Corynorhinus vagyok, 23 yrs old, gyermekkorom óta szerepjátékoztam amatőr szinten legjobb cimborámmal, aki viszont mostanra (hát, 5-6 éve) külföldre költözött és az óta (leszámítva 10-15 sessiont egyetemi haverokkal) nem is játszottam semmivel. Szokásos rigmus, szétszéledt az egyetemi csapat. Említett barátommal általában ketten játszottuk, mivel itt, ebben a kis baranyai faluban, ahol laktunk, nem túl nagy a kereslet szerepjátékos ülésekre. Ebből kifolyólag persze az is következik, hogy a sokévnyi szerepjátékozás ellenére sem vagyok olyan magabiztos ilyen berkekben. Ezért is fordultam hozzátok - és remélem egyúttal meg is találtam a megfelelő threadet. Amennyiben nem jó helyre írtam, kérlek ne haragudjatok. Az évek során kerestem fórum alapú, online szerepjátékos közösségeket, ahol meg is fordultam így vagy úgy, de újabban elhatároztam, hogy az arch nemesisemmel, a magussal is szembeszállok. Sosem mertünk korábban belevágni, mert egyrészt ez tűnt a legbonyolultabbnak az általunk elérhető szerepjátékok közül, másrészt pedig egész későn vettük csak fontolóra, hogy egyáltalán próbálkozzunk a magussal. A tulajdonomat képezi egy nagy, zöld ETK (a szlenget igyekszem elsajátítani ), illetve egy szintén nagy, fehér "M.A.G.U.S. alapkönyv." Bár azt valamilyen oknál fogva sehol nem látom, ha az interneten nézelődök. Természetesen amint kutatni kezdtem a magusos undergroundot (ami nem is annyira underground), láttam, hogy mi áll előttem; hatalmas mennyiségű tartalom, mind játéktechnikai szempontból, mind regények formájában. Éppen a napokban meg is rendeltem Wayne Chapman "Karnevál" c. kötetét. Remélem kronológiai szempontból sem döntöttem rosszul. Ne haragudjatok, hogy amolyan bemutatkozásnak is tekinthető ez a posztom, de végül is a bejegyzésem célja az volt, hogy a szélbe kiáltsam, hogy idén nyártól végzem a tanulmányaimmal, és amennyiben Pécs környékén tudnátok esetleg klubot vagy társaságot, vagy esetleg te, aki olvasol, Pécs vonzáskörzetében szerepjátékozol, szívesen felvenném veled a kapcsolatot. Addig is sziasztok, öröm olvasgatni az oldal posztjait! Üdv, C Link a hozzászóláshoz
Karashu Közzétéve: Június 11, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2016 Nyíregyházi, játszani/mesélni (utóbbinak még jobban örülnénk:)) jelentkező hölgyek/urak keressenek meg pü-ben vagy írjanak a fur.arpi05@gmail.com-ra! Szép napot mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
joe Közzétéve: November 26, 2016 Megosztás Közzétéve: November 26, 2016 Sziatok A nevem józsef és szeretnék csatlakozni egy csapathoz itt Budapesten magus játékban de más játékok is jőhetnek de csak jővőre nem baj ha vinnék érdeklődőt is? az alábbi cimre lehet irni jozsuard@citromail.hu a tőbbit a szervezővel megbeszélem további szép napot kivánok mindenkinek Link a hozzászóláshoz
Xaphenexos Közzétéve: December 22, 2016 Megosztás Közzétéve: December 22, 2016 ... Link a hozzászóláshoz
Doaron Közzétéve: Január 17, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2017 Sziasztok! Győrben keresek csapatot! Társasjáték klub van, de sajnos szerepjáték iránt érdeklődő kevés. Link a hozzászóláshoz
Hogarth Közzétéve: Július 19, 2017 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2017 Sziasztok! Nem tudom, valaki ránéz-e még a témára egyáltalán. Kicsit meddő helyzetben vagyok, de azért teszek egy próbát. Anno sokat játszottam, 9-10 éven keresztül, de az elmúlt néhány évben nem igen volt alkalmam. Pár hónapja költöztünk át Grácba, és piszkosul örülnék, ha valaki a környéken játszana... Jó lenne feleleveníteni a múltat és újra nekivágni a kalandoknak. Ha esetleg valakinek van ötlete, tippje, merre indulhatnék, megköszönném. További kellemes napot; H Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Július 20, 2017 Megosztás Közzétéve: Július 20, 2017 Üdv! Sajnos többen is eléggé kiesünk a "szerepjáték tekintetében aktív zónákból" - én sem tudom, hol játszhatnék az évi egy-két egy-két napos rendezvényen kívül. Remélem, sikerrel jársz! Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Október 18, 2017 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2017 Sziasztok! Polgár 20-30 km-es környékén keresek csapatot, ahová még beférek. Rendszerre, világra nyitott vagyok, de preferálom az életutat és a szerepjátékot. Sokkal távolabb nem utaznék, olyan parti már van (havi 1x Bp és Debrecen.) Előre is köszi üdv Rodrigo Link a hozzászóláshoz
Berion Közzétéve: Október 29, 2017 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2017 debrecenbe mágus csapat van? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Október 29, 2017 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2017 *Debrecenben Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Október 30, 2017 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2017 Köszi! Járok Bp-re és Debrecenbe, de szeretnék a közelben egyet... De ha van nálatok hely szóljatok, lehet belefér még... Link a hozzászóláshoz
Ludi Közzétéve: Március 27, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2018 Helló! Debrecenben keresnék csapatot, ahova csatlakozhatok egy kis kockacsörgetésre. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 Szia Ludi, debrecenben (vagy a facebookon) keresd szerintem Nagy Andort (Ishidut), vagy a DOBRAN Teamet, esetleg a Krónikák.hu csapatán keresztül is elérheted őket. A keleti végeken ők a zászlóvivők, ősszel még versenyt is rendeztek (Regélő Főnix találkozó). Ha nem találod őket, írj nekem nyugodtan, segítek összekapcsolni benneteket. Link a hozzászóláshoz
Arthur Siruven, Közzétéve: Április 20, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2018 Sziasztok én pesten szeretnék keresni csapatotot elösszőr játékosként majd akár km-ként is Link a hozzászóláshoz
Karashu Közzétéve: Június 6, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 6, 2018 Sziasztok! Játékos Karakternek keresünk 1-3 játékost, vasárnaponként 17:00-21:00 időpontra, legalább havi 3 alkalommal. Magus, ETK alapon, kis házi módosítással, szintén közösen megbeszéltek szerint. Skype-os játékra készüljetek, mert több száz km távolság a tagok közti állandó táv, sajnos. Jobbára tapasztalt, rutinossabb jelentkezőt várunk, de a kezdő ember sem feltétlen probléma, ha magában a szerepjátékban kezdő, mert amúgy a Magus alapjaival tisztában van. További kritériumunk, és erre helyezném is a hangsúlyt inkább, hogy az illető tudjon csapatban játszani, a csapattársai kapcsán alkalmasint tudjon kompromisszumképesen viselkedni, és hagyja a Kráni pusztító, starter Bruce Lee és én vagyok John Wayne-féle karaktereket már 2. szinten is. Ha szerinted egy fejvadászt egy földalatti toroni vasbetonkockában tenyésztik ki, illetve jóformán 0 szociális, 0 tudományos és kb. 2 világi képzettséggel kell kalandozni jönni, ne jelentkezz. Szerepjátékra és szórakozásra invitáljuk az embereket, megfelelő mennyiségű humorral, természetesen. Úgy gondoljuk, hogy amik itt az előbb felsorolásra kerültek, alapvető igények, de mindenesetre ezeket sosem árt tisztázni. Készséggel állok mindenki rendelkezésére privát üzenetben, illetve a fur.arpi05@gmail.com-on keresztül. Köszönöm és mindenkinek kellemes napot! Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Augusztus 17, 2018 Megosztás Közzétéve: Augusztus 17, 2018 Szia Mindenki! Játékelvonási tünetek miatt kínomban a profilokat böngészem, ugyanis ott van egy rovat, hogy ki keres csapatot vagy ki tud fogadni játékost. Ha kerestek csapatot/fogadtok játékos, légyszi írjátok oda hol, mert az adatlapból nem derül ki! köszi!!! Ugyanitt, még mindig Polgár egyre táguló körzetében keresek/ünk egy olyan csapatot, akihez be lehetne társulni hosszútávon életút jellegű mesére. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MasterV Közzétéve: Augusztus 17, 2018 Megosztás Közzétéve: Augusztus 17, 2018 Sziasztok! Csaba vagyok, a 3. korkategória közepén veszteglő veterán játékos/KM. Igyekszem visszatalálni a játékhoz, ami fiatal korom meghatározó tétele volt, még egy másik évezredben (1994-2007, nagyon aktívan, utána már sajnos csak eseti jelleggel). Ezúton érdeklődnék, hogy Hajdú-Bihar megyében, ott is a dél-keleti végen (Berettyóújfalu és térsége) akad-e még manapság aktív csapat, illetve van-e érdeklődő csapatalapításra? Heti 1 alkalom lenne ideális, család és munka mellett. Alapvetően nyitott vagyok sokféle játékmódra, de az igazi zsánerem az életútjáték és a komolyabb történetek, néhol már darkosba (Renier rulez!) forduló világgal és nem tápolós-villámgyorsan szintlépős stílussal. Szeretek és tudok is mesélni, világképet alakítani, eddig panasz nem volt a "munkámra". Ha valaki ezek alapján kedvet érez érett, felnőttebb szerepjátékra-no meg persze néha egy kis ökörködésre is- és a fent említett régióban székel, ne legyen rest jelentkezni, valamiféle megoldást összehozunk a játékra. Antail és Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Augusztus 27, 2018 Megosztás Közzétéve: Augusztus 27, 2018 Űdv! Érdeklődnék vannak-e játékosok esetleg Km.-ek Nyáregyházán és vonzáskörzetében. Pilis, Monor, Csévharaszt, Monorierdő, Újlengyel, Dánszentmiklos. Ha van érdeklődő küldjön üzenetet. Coryss Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
targo Közzétéve: December 7, 2018 Megosztás Közzétéve: December 7, 2018 Pesti party érdekel, ha lehet ETK szerint. Csak JK-ként. A meséléshez kevés vagyok, játékosként is most zenkolnám a rozsdát a szárnyimról, de legalább szabályrendszerben nem kell liberózni! Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
targo Közzétéve: December 9, 2018 Megosztás Közzétéve: December 9, 2018 Nos szóval...asszem' valami kis ittas kesergés helyett (most értem haza a tivornyából) felhívást intézek a T. Kalandozókhoz! Szóval baromira játszanék ETK szerint, bár hamar bele szoknék szerintem az UTK-ba is. Akiket keresek 1db rutinos mesélő, 2-3 a világot és a szabályokat ismerő játékos. Ha nem túl nagy igény, akkor Pest és vonzáskörzetéből (max. 50Km). Itt várom tisztelettel a jelentkezőket! Most cseppet elájulok... Egészségünkre! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés